Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
Χθεσινη επισκεψη με 4η ή 5η σερι φορα που φευγω απραγος..5-6 κοπελες αδιαφορες παρηλασαν,η Μαρινα ηταν εκει την ειδα λιγο στο σαλονι μετα απο 2 χρονια ισως..Η Μαρτα επιστρεφει Δευτερα.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
Ειχαν και μια καινουρια χθες νομιζω Ελσα ή Σαρα πρωτη μερα εκει,γιουβαρλακι κανονικο..

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Χθεσινη επισκεψη με 4η ή 5η σερι φορα που φευγω απραγος..5-6 κοπελες αδιαφορες παρηλασαν,η Μαρινα ηταν εκει την ειδα λιγο στο σαλονι μετα απο 2 χρονια ισως..Η Μαρτα επιστρεφει Δευτερα.
περασα κι εγω μια βολτα το απογευματακι.
ειδα Αννα,Αναστασια,Βαλερια,Ριτα,αλλη μια που δεν θυμαμαι ονομα και την καινουργια την Σαρα που οντως ηταν γιουβαρλακι.
δεν ειδα την Μαρινα και παρολο που ρωτησα μου ειπε δεν ηταν εκει.
αρχισε να μας τα χαλαει η κα Σοφια μου φαινεται,εφοσον λες οτι ηταν εκει :(
τελος παντων τιμηθηκε η Ριτα σε μια χαλαρη συναντηση μιας ωρας με καλες εντυπωσεις.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
Εγω παντως κατι καταλαβα για Μαρινα χθες απο αυτα που ειδα αλλα μπορει να λεω και μλκιαρα..Η Μαρινα ειναι πολλες φορες ελευθερη αλλα δεν βγαινει στο σαλονι ποτέ..Ισως συνεννοειται και με κατι τυπου τσατ με Σοφια για οταν ρωταει καποιος γι αυτην και του δινουν μετα το οκ να περιμενει..

hoteros

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2016
Like
170
Πόντοι
0
Εγω παντως κατι καταλαβα για Μαρινα χθες απο αυτα που ειδα αλλα μπορει να λεω και μλκιαρα..Η Μαρινα ειναι πολλες φορες ελευθερη αλλα δεν βγαινει στο σαλονι ποτέ..Ισως συνεννοειται και με κατι τυπου τσατ με Σοφια για οταν ρωταει καποιος γι αυτην και του δινουν μετα το οκ να περιμενει..
Πιθανόν να κάνει και τη διαχείριση του το μαγαζί. Αν έχει 25 πελάτες και παίρνουν 10 η μαρινα 10 η μαρτα και 5 οι υπόλοιπες δεν βγαίνει καλά η δουλειά. Πρέπει να μοιράζεται.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
οχι ρε φιλε.
πολυ σεναριο παιζει σε αυτο που λες.
σαν θεωριες συνωμοσιας :2funny::2funny:
δεν πιστευω να εχει καποιο λογο το κοριτσι και να μη βγαινει στο σαλονι. απλα ειναι απασχολημενη.
αλλη φορα που ειχα παει μου ειπε οτι ηταν εκει και αναρωτιοταν μπροστα μου η κα Σοφια που ειναι και δεν βγαινει στο σαλονι. τα εχω γραψει εδω αυτα σε πιο παλιο ποστ μου.
Πιθανόν να κάνει και τη διαχείριση του το μαγαζί. Αν έχει 25 πελάτες και παίρνουν 10 η μαρινα 10 η μαρτα και 5 οι υπόλοιπες δεν βγαίνει καλά η δουλειά. Πρέπει να μοιράζεται.
δεν ξερω αν γινεται διαχειριση ραντεβου ή οχι,αλλα η Ριτα χθες μου ελεγε υπο μορφη παραπονων οτι ολη η εβδομαδα ηταν υποτονικη και εχει φυγει ο κοσμος διακοπες κλπ κλπ.
κι εγω σε αλλη επισκεψη μου Σαββατο δεν ειχα βρει καμμια διαθεσιμη παρα μονο την Αγαπη.
χθες βρηκα 6 διαθεσιμες να σαλοναρουν.

• Like
Αντιδράσεις: baroc

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
Απλα το λεω γιατι σε αυτον που ηταν πριν απο εμενα ειπαν στην αρχη οτι ειναι απασχολημενη και αφου ειπε αυτος θα την περιμενει και τον πηγαν σε δωματιο, μετα απο 2-3 λεπτα που εφευγα ειδα την Μαρινα να ερχεται στο σαλονι ενω υποτιθεται οτι ηταν σε ραντεβου..

antep

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
5
Like
216
Πόντοι
1
Απλα το λεω γιατι σε αυτον που ηταν πριν απο εμενα ειπαν στην αρχη οτι ειναι απασχολημενη και αφου ειπε αυτος θα την περιμενει και τον πηγαν σε δωματιο, μετα απο 2-3 λεπτα που εφευγα ειδα την Μαρινα να ερχεται στο σαλονι ενω υποτιθεται οτι ηταν σε ραντεβου..
κατι τετοιες μαλακιες εκανε και στην Συγγρου: σου ελεγε οτι ειναι απασχολημενη και θα βγει σε καμμια ωρα, με σκοπο να σου πασαρει καμμια αλλη που δεν ειχε και μεγαλη ζητηση. αν της ελεγες "θα περιμενω δεν βιαζομαι", σε εβαζε στο μεσα σαλονακι, και ως δια μαγειας, μετα απο 5-10 λεπτα εμφανιζοταν η Μαρινα.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.739
Πόντοι
5.946
ρε σεις μη κάνετε έτσι... στους καλούς και γνωστούς πελάτες κλείνονται και ραντεβού...
αν είναι 3 παρά ας πούμε και στις 3 έχει η Μαρίνα ραντεβου γιατί να σαλονάρει? Έχει ανάγκη για νέα πελατεία? αφού είναι νο 1 στν Αθήνα!

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
ρε σεις μη κάνετε έτσι... στους καλούς και γνωστούς πελάτες κλείνονται και ραντεβού...
αν είναι 3 παρά ας πούμε και στις 3 έχει η Μαρίνα ραντεβου γιατί να σαλονάρει? Έχει ανάγκη για νέα πελατεία? αφού είναι νο 1 στν Αθήνα!
Ναι αλλα οταν παιρνω τηλ πριν ξεκινησω απο Κορυδαλλο και μου λεει συνεχως οτι δουλευουν Μαρινα,Μαρτα για να με κανει να παω απο εκει και εχω να τις δω να σαλοναρουν 2 χρονια, καποια στιγμη σιχαινεσαι την ολη φαση..

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.739
Πόντοι
5.946
φίλε όταν ακούς δουλεύει η Μαρίνα την κλείνεις ένα ραντεβού και ξεχνάς το σαλονάρισμα...
έτσι είναι με τα βαριά χαρτιά... λίγο να μαθευτεί πως τα δίνουν όλα στο σέρβις μετά άιντε να τις πετύχεις!!!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
φίλε όταν ακούς δουλεύει η Μαρίνα την κλείνεις ένα ραντεβού και ξεχνάς το σαλονάρισμα...
έτσι είναι με τα βαριά χαρτιά... λίγο να μαθευτεί πως τα δίνουν όλα στο σέρβις μετά άιντε να τις πετύχεις!!!
Μαρινα ή Σοφια απο delight?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.739
Πόντοι
5.946
προσωπικά Μαρίνα αλλά και η Σοφία το πάει το γράμμα μια χαρά
το ίδιο πρόβλημα παρατηρείται και με την Σοφία πάντως... να χτυπήσεις το κουδούνι αλεξιπτωτιστής και να την βρείς ελεύθερη δεν υπάρχει περίπτωση!
καλύτερα παίξε Τζόκερ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom