You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Tsapoukaisex
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 1.071
Κάντε μια ενημέρωση ρε παιδια
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
ειδες τι κωλοπαιδα ειναι?Κάντε μια ενημέρωση ρε παιδια
πανε μονο και πηδανε και δεν ενημερωνουν
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.261
- Πόντοι
- 5.006
ειδες τι κωλοπαιδα ειναι?
πανε μονο και πηδανε και δεν ενημερωνουν
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
ριξε μια ενημερωση ρε μαν.ολο εκει μαθαινω οτι εισαι.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.261
- Πόντοι
- 5.006
Τα σέβη μου κύριε.ριξε μια ενημερωση ρε μαν.ολο εκει μαθαινω οτι εισαι.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Πλεον μονο η Ζωη αξιζει για μενα, και αυτη μεχρι ποτε θα εχει τετοια φοβερη αποδοση. Η κοπελα σκυλογαμιεται, οχι αστεια!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
περασα κι εγω μια βολτα το απογευματακι.Χθεσινη επισκεψη με 4η ή 5η σερι φορα που φευγω απραγος..5-6 κοπελες αδιαφορες παρηλασαν,η Μαρινα ηταν εκει την ειδα λιγο στο σαλονι μετα απο 2 χρονια ισως..Η Μαρτα επιστρεφει Δευτερα.
ειδα Αννα,Αναστασια,Βαλερια,Ριτα,αλλη μια που δεν θυμαμαι ονομα και την καινουργια την Σαρα που οντως ηταν γιουβαρλακι.
δεν ειδα την Μαρινα και παρολο που ρωτησα μου ειπε δεν ηταν εκει.
αρχισε να μας τα χαλαει η κα Σοφια μου φαινεται,εφοσον λες οτι ηταν εκει
τελος παντων τιμηθηκε η Ριτα σε μια χαλαρη συναντηση μιας ωρας με καλες εντυπωσεις.
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.593
- Πόντοι
- 6.495
Εγω παντως κατι καταλαβα για Μαρινα χθες απο αυτα που ειδα αλλα μπορει να λεω και μλκιαρα..Η Μαρινα ειναι πολλες φορες ελευθερη αλλα δεν βγαινει στο σαλονι ποτέ..Ισως συνεννοειται και με κατι τυπου τσατ με Σοφια για οταν ρωταει καποιος γι αυτην και του δινουν μετα το οκ να περιμενει..
hoteros
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2016
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
Πιθανόν να κάνει και τη διαχείριση του το μαγαζί. Αν έχει 25 πελάτες και παίρνουν 10 η μαρινα 10 η μαρτα και 5 οι υπόλοιπες δεν βγαίνει καλά η δουλειά. Πρέπει να μοιράζεται.Εγω παντως κατι καταλαβα για Μαρινα χθες απο αυτα που ειδα αλλα μπορει να λεω και μλκιαρα..Η Μαρινα ειναι πολλες φορες ελευθερη αλλα δεν βγαινει στο σαλονι ποτέ..Ισως συνεννοειται και με κατι τυπου τσατ με Σοφια για οταν ρωταει καποιος γι αυτην και του δινουν μετα το οκ να περιμενει..
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
οχι ρε φιλε.Εγω παντως κατι καταλαβα για Μαρινα χθες απο αυτα που ειδα αλλα μπορει να λεω και μλκιαρα..Η Μαρινα ειναι πολλες φορες ελευθερη αλλα δεν βγαινει στο σαλονι ποτέ..Ισως συνεννοειται και με κατι τυπου τσατ με Σοφια για οταν ρωταει καποιος γι αυτην και του δινουν μετα το οκ να περιμενει..
πολυ σεναριο παιζει σε αυτο που λες.
σαν θεωριες συνωμοσιας
δεν πιστευω να εχει καποιο λογο το κοριτσι και να μη βγαινει στο σαλονι. απλα ειναι απασχολημενη.
αλλη φορα που ειχα παει μου ειπε οτι ηταν εκει και αναρωτιοταν μπροστα μου η κα Σοφια που ειναι και δεν βγαινει στο σαλονι. τα εχω γραψει εδω αυτα σε πιο παλιο ποστ μου.
δεν ξερω αν γινεται διαχειριση ραντεβου ή οχι,αλλα η Ριτα χθες μου ελεγε υπο μορφη παραπονων οτι ολη η εβδομαδα ηταν υποτονικη και εχει φυγει ο κοσμος διακοπες κλπ κλπ.Πιθανόν να κάνει και τη διαχείριση του το μαγαζί. Αν έχει 25 πελάτες και παίρνουν 10 η μαρινα 10 η μαρτα και 5 οι υπόλοιπες δεν βγαίνει καλά η δουλειά. Πρέπει να μοιράζεται.
κι εγω σε αλλη επισκεψη μου Σαββατο δεν ειχα βρει καμμια διαθεσιμη παρα μονο την Αγαπη.
χθες βρηκα 6 διαθεσιμες να σαλοναρουν.
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.593
- Πόντοι
- 6.495
Απλα το λεω γιατι σε αυτον που ηταν πριν απο εμενα ειπαν στην αρχη οτι ειναι απασχολημενη και αφου ειπε αυτος θα την περιμενει και τον πηγαν σε δωματιο, μετα απο 2-3 λεπτα που εφευγα ειδα την Μαρινα να ερχεται στο σαλονι ενω υποτιθεται οτι ηταν σε ραντεβου..
antep
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 216
- Πόντοι
- 1
κατι τετοιες μαλακιες εκανε και στην Συγγρου: σου ελεγε οτι ειναι απασχολημενη και θα βγει σε καμμια ωρα, με σκοπο να σου πασαρει καμμια αλλη που δεν ειχε και μεγαλη ζητηση. αν της ελεγες "θα περιμενω δεν βιαζομαι", σε εβαζε στο μεσα σαλονακι, και ως δια μαγειας, μετα απο 5-10 λεπτα εμφανιζοταν η Μαρινα.Απλα το λεω γιατι σε αυτον που ηταν πριν απο εμενα ειπαν στην αρχη οτι ειναι απασχολημενη και αφου ειπε αυτος θα την περιμενει και τον πηγαν σε δωματιο, μετα απο 2-3 λεπτα που εφευγα ειδα την Μαρινα να ερχεται στο σαλονι ενω υποτιθεται οτι ηταν σε ραντεβου..
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.739
- Πόντοι
- 5.946
ρε σεις μη κάνετε έτσι... στους καλούς και γνωστούς πελάτες κλείνονται και ραντεβού...
αν είναι 3 παρά ας πούμε και στις 3 έχει η Μαρίνα ραντεβου γιατί να σαλονάρει? Έχει ανάγκη για νέα πελατεία? αφού είναι νο 1 στν Αθήνα!
αν είναι 3 παρά ας πούμε και στις 3 έχει η Μαρίνα ραντεβου γιατί να σαλονάρει? Έχει ανάγκη για νέα πελατεία? αφού είναι νο 1 στν Αθήνα!
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.593
- Πόντοι
- 6.495
Ναι αλλα οταν παιρνω τηλ πριν ξεκινησω απο Κορυδαλλο και μου λεει συνεχως οτι δουλευουν Μαρινα,Μαρτα για να με κανει να παω απο εκει και εχω να τις δω να σαλοναρουν 2 χρονια, καποια στιγμη σιχαινεσαι την ολη φαση..ρε σεις μη κάνετε έτσι... στους καλούς και γνωστούς πελάτες κλείνονται και ραντεβού...
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
Μαρινα ή Σοφια απο delight?φίλε όταν ακούς δουλεύει η Μαρίνα την κλείνεις ένα ραντεβού και ξεχνάς το σαλονάρισμα...
έτσι είναι με τα βαριά χαρτιά... λίγο να μαθευτεί πως τα δίνουν όλα στο σέρβις μετά άιντε να τις πετύχεις!!!
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.739
- Πόντοι
- 5.946
προσωπικά Μαρίνα αλλά και η Σοφία το πάει το γράμμα μια χαρά
το ίδιο πρόβλημα παρατηρείται και με την Σοφία πάντως... να χτυπήσεις το κουδούνι αλεξιπτωτιστής και να την βρείς ελεύθερη δεν υπάρχει περίπτωση!
καλύτερα παίξε Τζόκερ!
το ίδιο πρόβλημα παρατηρείται και με την Σοφία πάντως... να χτυπήσεις το κουδούνι αλεξιπτωτιστής και να την βρείς ελεύθερη δεν υπάρχει περίπτωση!
καλύτερα παίξε Τζόκερ!