Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.573
Πόντοι
5.946
Γιατί κάνει τσιμπουκαρα γλύφει αρχιδια,σαλιοματα στο φουλ, γλύφει κωλο στον γυαλιζει όλα στο φουλ!
Δίνει κωλο με προθυμία!!
Τα παίρνει στο στόμα και σε στραγγίζει μένει εκεί μέχρι να αδειάσεις τελείως και να χαλαρώσεις..
Σε χαλαρώνει με μασάζ..

Για αυτά τα "λίγα" τη διαλέγουν
"τίποτα σημαντικό"
στ' αρχίδια μας φίλε...
να σου πώ τουλάχιστον 5-6 εμφανίσιμες που έχουν το ίδιο πρόγραμμα μα ΑΚΡΙΒΩΣ... το ίδιο πρόγραμμα...
τι να λέμε τώρα... τουλάχιστον τις πηδάς χωρίς να νοιώθεις τον εμετό να ανεβαίνει στο στόμα...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
δεν βλέπεται η Αλίσια... στα 5-6 δευτερόλεπτα που την βλέπω στο σαλονάρισμα θέλω να ξεράσω... φαντάζομαι πόσο αγάμητοι και σκατάσχημοι θα είναι αυτοί που περνάνε μαζί της... Ειλικρινά παίδες δεν εξηγείται αλλοιώς... είστε Κουασιμόδοι του Μπήχτορος Ουγκώ που δεν έχετε ξαναγαμήσει...
αυτό που κάνετε απλά δεν γίνεται... τι μαλακίες μερακλήδες και έτσι... σαβουρογάμηδες στην καλύτερη των περιπτώσεων και να πληρώνετε κιόλας?????
???
Πήγα να το πώ ήπια αλλά εσύ, το τερμάτισες.
???

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.251
Πόντοι
2.306

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Γιατί κάνει τσιμπουκαρα γλύφει αρχιδια,σαλιοματα στο φουλ, γλύφει κωλο στον γυαλιζει όλα στο φουλ!
Δίνει κωλο με προθυμία!!
Τα παίρνει στο στόμα και σε στραγγίζει μένει εκεί μέχρι να αδειάσεις τελείως και να χαλαρώσεις..
Σε χαλαρώνει με μασάζ..

Για αυτά τα "λίγα" τη διαλέγουν
"τίποτα σημαντικό"
Οκ, αλλά αυτά είναι γνωστά, λίγο, πολύ. Εγώ ρώτησα τον @Bleach που δεν μας λέει τι υπονοεί.
Εγώ νομίζω ότι καταλαβαίνω γιατί την διαλέγουν κάποιοι . Με τέτοια εμφάνιση δεν χωράει άλλη εξήγηση στο μυαλό μου.

• Like
Αντιδράσεις: Nipper

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σωστά και να τις βρίσκουμε κιόλας.. Τη Μαρίνα σε πούμε? Η τη Τζέσικα? Εννοείται 100 φορές μαρίνα και Τζέσικα από αλεσια αλλά να τη βρίσκω..
Κατά την άποψή μου, η Tζέσικα ήταν μια κατηγορία μόνη της.

Η Μαρίνα είναι εξαιρετική αλλά συνολικά ενα τσακ παρακάτω.

Δικαιολογημένα δύσκολα την έβρισκες τη Τζέσικα, και την βρίσκεις τη Μαρίνα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οτι δύσκολα έρχονται εξίσου ωραίες σε εμφάνιση και υπηρεσίες νέες γυναίκες σε αυτού του τύπου τα μαγαζιά.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Σωστά και να τις βρίσκουμε κιόλας.. Τη Μαρίνα σε πούμε? Η τη Τζέσικα? Εννοείται 100 φορές μαρίνα και Τζέσικα από αλεσια αλλά να τη βρίσκω..
Η Τζέσικα δεν δουλεύει πια,άρα βγαίνει εκτός. Όταν δούλευε ήταν πράγματι η καλύτερη και με διαφορά, αλλά πλέον δεν παίζει η Τζέσικα.
Για Μαρίνα το δέχομαι, είναι πολύ καλή.
Άντε να προσθέσω και Μαίρη και Σοφία από Συγγρού 40-42, κυρίως λόγω υπηρεσιών.
Να βάλω και Λέιλα όταν έχει όρεξη.
Να βάλω και Ζωή από το Λαγουμιτζή 23, πάλι κυρίως λόγω υπηρεσιών.
Οκ, να δεχτώ ότι είναι καλύτερες από την Αλέσια σε εμφάνιση και να δεχτώ ότι έχουν παρόμοιες υπηρεσίες, σε γκάμα και ποιότητα ... αν τις βρεις βέβαια.
Ποιες άλλες υπάρχουν;

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
το μαγαζι ειναι ωραιο και ανετο με καλες υπηρεσιες σχεδον απο ολες τις κοπελες αλλα 7/10 πραγματικα στο δρομο αν τις εβλεπα δεν τις πηδαγα, ποσο μαλλον να πληρωσω κιολας. για εμενα τελος το συγκεκριμενο παρολο που εχει καλες υπηρεσιες και ειναι ο καλυτερος χωρος που εχω δει

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
να σου πώ τουλάχιστον 5-6 εμφανίσιμες που έχουν το ίδιο πρόγραμμα μα ΑΚΡΙΒΩΣ... το ίδιο πρόγραμμα...
Ποιες άλλες υπάρχουν;
Πάντως, η ερώτηση μου δεν είναι ειρωνική, προβοκατόρικη ή οτιδήποτε άλλο με κακό σκοπό. Είναι ειλικρινής και πολύ θα ήθελα να μάθω ποιες άλλες (εδώ ή σε άλλο μαγαζί) έχουν ίδιο πρόγραμμα με την Αλέσια, αλλά είναι εμφανίσιμες (αρκετά καλύτερες από αυτήν).

• Like
Αντιδράσεις: Nipper

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Τώρα καθόμαστε και γράφουμε για τη Τζέσικα, λες και είμαστε γριές κουτσομπόλες, αντί να την αφήσουμε ήσυχη εκεί που είναι, όπου κι αν βρίσκεται. Τέλος πάντων!

Οι εμπειρίες μου λοιπόν:

Τη Τζέσικα τη συνάντησα στην τύχη στο σαλόνι του Σ40-42 το 2016. Δεν την είχα ξαναδεί ποτέ μέχρι τότε. Είχα διαβάσει γι αυτήν. Το 2016 τη συνάντησα συνολικά 4 φορές, από το σαλόνι πάντα!. Ούτε τηλεφωνήματα στο μαγαζί, ούτε είχα κινητά, ούτε με ραντεβού, ούτε αναμονές στο σαλόνι, ούτε τίποτα. Μάλλον ήμουν εξαιρετικά τυχερός. Νομίζω ήταν στον 6ο όροφο όλες τις φορές (ίσως ο 3ος δεν υπήρχε καν τότε). Μετά δεν πήγα για καιρό. Όταν ξαναπήγα στο Σ40-42 η Τζέσικα είχε σταματήσει.

Τη Μαρίνα τη γνώρισα αρκετά αργότερα από τη Τζέσικα. Με το όπως πας θεωρώ ότι είναι όντως πολύ δύσκολο να συναντήσεις τη Μαρίνα , και μιλάω για τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον. Φυσικά μπορεί να την πετύχεις π.χ. στις διαδωματιακές της μετακινήσεις, ή όταν έρχεται να υπογράψει προτού μπει, κτλ. αλλά αυτά δεν μετράνε διότι εκείνη τη στιγμή δεν είναι ελεύθερη. Συνήθως όμως δεν τη βλέπεις καν. Μού έχουν τύχει όλα αυτά.

Εμφανισιακά προτιμώ τη Μαρίνα. Και οι δύο άψογες. Σε υπηρεσίες τις θεωρώ ισότιμες, καθεμιά με το δικό της προσωπικό στυλ.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.573
Πόντοι
5.946
μόνο στο Σ40-42 υπήρχαν 7... η Τζέσικα, που σταμάτησε... η Μαρίνα που τώρα την βρίσκεις Λ23 και οι Λέιλα, Μαίρη που επιστρέψαν... καθώς και η Αλεξάνδρα και Σοφία αν τις πετύχεις... επίσης παλαιότερα έπαιζε και η Νίκη που επίσης έχει σταματήσει... όλες με ακα τσιμπούκια τελειωτικά, τρελλές γλυφοκωλάδες και άνετο πρωκτικό εντός τιμής...
τι να λέμε τώρα...
Στο Λ23 Ζωή και Κάτια επίσης... Κάτια λίγο πιό light πρόγραμμα αλλά όταν σφυροκοπάς τον κώλο και αρχίζει τα Da, da da da... είναι όλα τα λεφτά...
και σε άλλα μαγαζιά υπάρχουν κελεπούρια αλλά δεν μιλάω για να μη μου τις μαγαρίσετε λιγούρηδες...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.573
Πόντοι
5.946
Η Τζέσικα δεν δουλεύει πια,άρα βγαίνει εκτός. Όταν δούλευε ήταν πράγματι η καλύτερη και με διαφορά, αλλά πλέον δεν παίζει η Τζέσικα.
Για Μαρίνα το δέχομαι, είναι πολύ καλή.
Άντε να προσθέσω και Μαίρη και Σοφία από Συγγρού 40-42, κυρίως λόγω υπηρεσιών.
Να βάλω και Λέιλα όταν έχει όρεξη.
Να βάλω και Ζωή από το Λαγουμιτζή 23, πάλι κυρίως λόγω υπηρεσιών.
Οκ, να δεχτώ ότι είναι καλύτερες από την Αλέσια σε εμφάνιση και να δεχτώ ότι έχουν παρόμοιες υπηρεσίες, σε γκάμα και ποιότητα ... αν τις βρεις βέβαια.
Ποιες άλλες υπάρχουν;
αφού τις ξέρεις τι ρωτάς ρε φίλε?
συγκρίνεται σε εμφάνιση η Σοφία με την Αλίσια? Μέρα με την νύχτα...

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Πάντως εγώ πριν 20 μέρες που βρέθηκα με Μάρτα (έχω ανεβάσει κριτική ) , δεν την λες και άσχημη κοπέλα . Εγώ αν την έβλεπα στο δρόμο, μια χαρά θα γύριζα κεφάλι …. Και το πάνω, και το κάτω ..

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546
μόνο στο Σ40-42 υπήρχαν 7... η Τζέσικα, που σταμάτησε... η Μαρίνα που τώρα την βρίσκεις Λ23 και οι Λέιλα, Μαίρη που επιστρέψαν... καθώς και η Αλεξάνδρα και Σοφία αν τις πετύχεις... επίσης παλαιότερα έπαιζε και η Νίκη που επίσης έχει σταματήσει... όλες με ακα τσιμπούκια τελειωτικά, τρελλές γλυφοκωλάδες και άνετο πρωκτικό εντός τιμής...
τι να λέμε τώρα...
Στο Λ23 Ζωή και Κάτια επίσης... Κάτια λίγο πιό light πρόγραμμα αλλά όταν σφυροκοπάς τον κώλο και αρχίζει τα Da, da da da... είναι όλα τα λεφτά...
και σε άλλα μαγαζιά υπάρχουν κελεπούρια αλλά δεν μιλάω για να μη μου τις μαγαρίσετε λιγούρηδες...
Ε όχι και λιγούρηδες τα αξιότιμα μέλη του μπου :cheesy:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.092
Πόντοι
4.130
τι να λέμε τώρα...
Μπορει να αρχίζει τα Ντα Ντα αλλα σε εμφανιση είναι και αυτη πολυ μέτρια, δεν εχει κυτταρίτιδα και πάχη αλλα είναι πολυ μέτρια.....
Δεν έχω καταφέρει να δω την περίφημη Μαρίνα αλλα όλες οι άλλες εκεί εμένα δεν μου λενε τίποτα. Αντίθετα η αμφιλεγόμενη Αγάπη είναι πιο πουτανε.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.573
Πόντοι
5.946
γιατί μέτρια ρε φίλε η Κάτια... λεπτό κορμάκι, σφιχτό βυζάκι, ωραία ματάκια... τι άλλο θές?
αν σου αρέσει η Αγάπη... ένα βήμα από το να πάς και με την Αλίσια...
Βοήθειά σου!

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
Μπορει να αρχίζει τα Ντα Ντα αλλα σε εμφανιση είναι και αυτη πολυ μέτρια, δεν εχει κυτταρίτιδα και πάχη αλλα είναι πολυ μέτρια.....
Δεν έχω καταφέρει να δω την περίφημη Μαρίνα αλλα όλες οι άλλες εκεί εμένα δεν μου λενε τίποτα. Αντίθετα η αμφιλεγόμενη Αγάπη είναι πιο πουτανε.
Η μαρίνα δουλεύει κάθε μέρα;Και τα σκ;

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.234
Πόντοι
5.595
Οκ, αλλά αυτά είναι γνωστά, λίγο, πολύ. Εγώ ρώτησα τον @Bleach που δεν μας λέει τι υπονοεί.
Προτιμω να κρατησω τη σκεψη μου για τον εαυτο μου, αλλωστε δεν ειπα "ρε μαλακες, ειναι γνωστο σε ολους γιατι η Αλισια εχει κοινο".
Ειναι παντα χαμογελαστη, αλλα πραγματικα δεν βλεπεται δυστυχως . Ας πουμε οτι τα εξτριμ που κανει, της φερνουν πελατεια.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.733
Πόντοι
6.946
Προτιμω να κρατησω τη σκεψη μου για τον εαυτο μου, αλλωστε δεν ειπα "ρε μαλακες, ειναι γνωστο σε ολους γιατι η Αλισια εχει κοινο".
Ειναι παντα χαμογελαστη, αλλα πραγματικα δεν βλεπεται δυστυχως . Ας πουμε οτι τα εξτριμ που κανει, της φερνουν πελατεια.
Μπορώ να μάθω και εγώ, τι εξτριμ κάνει η Αλίσια; Δεν έχω ιδέα, πραγματικά, χωρίς ίχνος ειρωνίας. (αν χρειάζεται και διευκρίνηση, δεν αφήνω να μου κάνουν αυταρχικά, γλυφοκώλια, ή ότι άλλο, για να συννενοούμαστε, αλλά δεν έχει σημασία έτσι και αλλιώς, ο καθένας ότι γουστάρει και ότι ποθεί) .
γιατί μέτρια ρε φίλε η Κάτια... λεπτό κορμάκι, σφιχτό βυζάκι, ωραία ματάκια... τι άλλο θές?
Και για εμένα η Κάτια είναι πολύ όμορφο πλάσμα, συνολικά. Από τις αγαπημένες μου.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.234
Πόντοι
5.595
Μπορώ να μάθω και εγώ, τι εξτριμ κάνει η Αλίσια; Δεν έχω ιδέα, πραγματικά, χωρίς ίχνος ειρωνίας. (αν χρειάζεται και διευκρίνηση, δεν αφήνω να μου κάνουν αυταρχικά, γλυφοκώλια, ή ότι άλλο, για να συννενοούμαστε, αλλά δεν έχει σημασία έτσι και αλλιώς, ο καθένας ότι γουστάρει και ότι ποθεί) .

Και για εμένα η Κάτια είναι πολύ όμορφο πλάσμα, συνολικά. Από τις αγαπημένες μου.
Δεν την εχω παρει, αλλα σιγουρα τα γλυφοκωλια και ο,τι αλλο μπορει να θεωρειται εξτριμ (πχ ενα δυνατο πρωκτικο), πιστευω παιζουν ευκολα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom