daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
βρε Dr εισαι απο το 2007 εγγεγραμμένος καιδεν ξέρεις την τζέσικα , θα μας τρελάνεις.Αν ρωτησω ποια ειναι και που δουλευε η Τζεσικα θα με διαγραψουν απο το σαιτ?
βρε Dr εισαι απο το 2007 εγγεγραμμένος καιδεν ξέρεις την τζέσικα , θα μας τρελάνεις.Αν ρωτησω ποια ειναι και που δουλευε η Τζεσικα θα με διαγραψουν απο το σαιτ?
Ακουστα την εχω μόνο σοβαρα..βρε Dr εισαι απο το 2007 εγγεγραμμένος καιδεν ξέρεις την τζέσικα , θα μας τρελάνεις.
Νεκτάριε από εμφάνιση αξίζει και με το παραπάνω η κοπέλα, άλλωστε η Ρίτα με την Κορίνα είναι οι μόνες <25 στο κατάστημα (έτσι τουλάχιστον εκτιμώ, δεν θυμάμαι κάποια άλλη). Και από εμφάνιση είναι Α η Ρίτα (αν και μικρόσωμη). Τώρα από υπηρεσίες (αν και δεν ρωτάς) μια χαρά είναι η κοπελίτσα για την ηλικία της.Επειδή ήμουν έτοιμος για καταδρομική για Ρίτα με όλα αυτά που διαβάζω γιατί όσες λίγες φορές έχω πάει δεν την έχω πετύχει ποτέ, τελικά αξίζει ή όχι..??
Δε λέω από υπηρεσίες αλλά από εμφάνιση.
Όσοι την έχουν δει please ας κάνουν τον κόπο να απαντήσουν.
Ναι σε μασάζ ήταν...Είχε δουλέψει σε δύο τρία μασάτζιδικα.Ακουστα την εχω μόνο σοβαρα..
Σε μασαζ ηταν?Πιο παλια εστιαζα σε στουντιο και cg και οχι σε μασαζ φαση..
καλησπέρα...υπάρχει κάποιο τηλέφωνο στο μαγαζι για να ρωταω ποιες εινια χωρις να τραβιέμαι;
Ξεκινάει άυριο πρωί την λειτουργία του το καινούργιο πολυτελές μασαζ επι της οδού Λαγουμιτζή 23 ακρίβως δίπλα απο το κλαμπ Fever δίπλα στο Πάντειο. στην πλευρά καθόδου της Λ. Συγγρού.
Ωρες λειτουργίας 11.00 με 21.00 κάθε ημέρα και Σάββατοκύριακα.
τηλέφωνα:
2109227776
2109244984
6988711479
6988711484
Το μαγαζί διαθέτει 17 μεγάλα δωμάτια με όλες τις ανέσεις.
[...]
Τα προγράμματα του SPA
Τα 30 λεπτά -60 € (2 εκτονώσεις )
Τα 60 λεπτά -80 € ( 2 εκτονώσεις )
Ώρες λειτουργίας 11-21 καθημερινά και τα Σάββατοκύριακα.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο κατάστημα
2109227776
2109244984
6988711479
6988711484
Βλέπω ότι συνεχίζεται ο κακός χαμός από κίνηση στο μαγαζί... Σκεφτόμουν μήπως ήρθε η ώρα να πάω μια βόλτα από εκεί, έπειτα από μερικούς μήνες, αλλά αν κρίνω από τις τελευταίες ενημερώσεις...περασμα σημερα απο το ιδρυμα, καθως εμπαινα, εβγαινε συναγωνιστης μασκοφορος, πισω μου ακολουθουσαν 2 νεαροι για να εισελθουν και αυτοι.
εισοδος στο σαλονι και ανακοινωση οτι 9/9 ειναι γεματα, σε μιση ωρα βγαινει η πρωτη ... εφυγα χωρις συνουσια
Κατάφερες να δεις κάποια από τις κοπέλες;περασμα σημερα απο το ιδρυμα, καθως εμπαινα, εβγαινε συναγωνιστης μασκοφορος, πισω μου ακολουθουσαν 2 νεαροι για να εισελθουν και αυτοι.
εισοδος στο σαλονι και ανακοινωση οτι 9/9 ειναι γεματα, σε μιση ωρα βγαινει η πρωτη ... εφυγα χωρις συνουσια
οχι φιλε τσαμπα δρομο εκανα. ολες ηταν πιασμενες και η 1η εβγαινε σε μιση ωρα (χωρις να ξερω αν περιμενε κι αλλος συναγωνιστης σε καποιο δωματιο)Κατάφερες να δεις κάποια από τις κοπέλες;
Πήγαινε σε στούντιο να κάτσετε όλοι μαζί στο σαλόνι να περιμένετε λες και είστε στην φυλής..Βλέπω ότι συνεχίζεται ο κακός χαμός από κίνηση στο μαγαζί... Σκεφτόμουν μήπως ήρθε η ώρα να πάω μια βόλτα από εκεί, έπειτα από μερικούς μήνες, αλλά αν κρίνω από τις τελευταίες ενημερώσεις...
Δεν πειράζει όμως, πάω και σε πολλά άλλα ελαιοτριβεία πλέον, να γυρίσω/να τα γνωρίσω και λιγάκι, καθώς και σε στούντιο.
Επεξεργασία:
Απολαμβάνω επίσης να βλέπω φάτσες διάφορες και διαφόρων ηλικιών, κυρίως σε στούντιο (και σε ορισμένα μικρά μασατζίδικα), με κούρασε ΟΛΗ η κρυψινίαση(επικίνδυνη φλεγμονή) που κυριαρχεί στο χώρο, θέλω να βλέπω και να κόβω φάτσες ανεμπόδιστα.
Έχεις δίκιο. Από χρηματική άποψη, είναι το κορυφαίο, μιας και ΔΕΝ χρεώνονται οι επιπλέον υπηρεσίες(cim,cif,anal) όπως σε άλλα μασάζ. Από άποψη χώρων και καθαριότητας, επίσης.Πάντως συναγωνιστές ενημερωτικά έχω πάρει κ στα 4 τηλέφωνα που υπάρχουν κ δεν το σηκώνει κάνεις... Προσπαθώ να κλείσω ραντεβού γιατί έρχομαι από ταξίδι κ καπάκι φεύγω σε ταξίδι την Αθήνα θα την δω για λίγες ώρες.. βέβαια λύσεις υπάρχουν κ μάλιστα κ στην γύρω γειτονιά.. αλλά ειλικρινά με ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα αλλά κ από προσωπική εμπειρία τις υπηρεσίες κ την καθαριότητα του μαγαζιού αυτού δεν νομίζω ότι της πιάνει κανένα άλλο... Πέρα από το ρόστερ που κάποια μπορεί να έχουν κ καλύτερο απλά σαν VFM νομίζω είναι η κορυφή...
Εγώ δεν έχω κανένα θέμα, άλλοι έχουν για δικούς τους λόγους, φαντάζομαι. Λίγο με ενοχλεί όλη αυτή η μυστικοπάθεια, αυτό είναι όλο.Πήγαινε σε στούντιο να κάτσετε όλοι μαζί στο σαλόνι να περιμένετε λες και είστε στην φυλής..
Κοίτα και σε αυτό το μαγαζί οι περισσότερες σε τιμούν ως πελάτη.. κ προσπαθούν να είναι όσο πιο GFE από εκεί κ πέρα βλέπουμε... Θα ενημερώσω το συντομότερο δυνατόνΈχεις δίκιο. Από χρηματική άποψη, είναι το κορυφαίο, μιας και ΔΕΝ χρεώνονται οι επιπλέον υπηρεσίες(cim,cif,anal) όπως σε άλλα μασάζ. Από άποψη χώρων και καθαριότητας, επίσης.
Τι να το κάνω όμως, όταν, πλέον, έχει τόση πολλή κίνηση και κλεισμένες με ραντεβού κοπέλες όλη την ημέρα που, τις καλές και τις κορυφαίες, δεν θα τις δεις ΠΟΤΕ ελεύθερες;;;; Σε άλλα μαγαζιά, τις βλέπεις όλες, μέτριες, καλές και αστέρια, μια στο τόσο, έχεις επιλογή, εδώ; (είναι δυνατόν να κλείνουν κάποιες κοπέλες για ορισμένους, ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ;;;;; )
Όσο για τις επιπλέον υπηρεσίες, μπορεί σε κάποια άλλα μαγαζιά να χρεώνται, αλλά έχω επίσης συναντήσει κοπέλες που βγάζουν φωτιά και λαύρα για να σε ευχαριστήσουν και δίνονται απλόχερα, χωρίς να είναι απλά μηχανικές στον αγώνα.
ΦΥΣΙΚΑ και σε τιμούν, αλοίμονο! Αν αυτό κατάλαβες, που δεν ήταν πρόθεσή μου να πω κάτι τέτοιο, λάθος δικό μου! 'Εχω περάσει δεκάδες και δεκάδες ωραίες ώρες σε αυτό το μαγαζί.Κοίτα και σε αυτό το μαγαζί οι περισσότερες σε τιμούν ως πελάτη.. κ προσπαθούν να είναι όσο πιο GFE από εκεί κ πέρα βλέπουμε... Θα ενημερώσω το συντομότερο δυνατόν
Αν και off topic να πω ότι τώρα στα studios πάντως δεν έχει και τόσο κοσμοσυρροή ώστε να περιμένεις μαζί με άλλους.Πήγαινε σε στούντιο να κάτσετε όλοι μαζί στο σαλόνι να περιμένετε λες και είστε στην φυλής..
πιο vfm το μασαζ απο το στουντιο.Αν και off topic να πω ότι τώρα στα studios πάντως δεν έχει και τόσο κοσμοσυρροή ώστε να περιμένεις μαζί με άλλους.
Τις προάλλες πήγα πρωινή ώρα και ήμουν μόνος πριν,κατά τη διάρκεια και τέλος κατά την αποχώρηση.
Ισχύει αν και δεν έχω πραγματοποιήσει πολλές επισκέψεις σε μασάζ.Θα γίνει όμως.πιο vfm το μασαζ απο το στουντιο.