Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.902
Πόντοι
2.846
Έκανα κι εγώ καταδρομικη πριν μέρες να δω επιτέλους αυτή την Άντζελα που λέτε , να δω πως είναι , τελικά την πέτυχα και δυστυχώς την ξέρω από άλλου την κοπέλα και την είχα πάρει , δεν λέω όμορφη κοπέλα ,ωραία μάτια ωραία κωλαρα αλλά μέσα πολύ μέτρια κατάσταση , ειδικά χωρίς πίπα ακα .... δεν την βλέπω καν , επίσης ούτε χαμουρεμα και γλωσσοφιλα έκανε πιο πριν δεν ξέρω αν το άλλαξε αυτό , πάντως σε σχέση με Βαλ , Ειρήνη και Βικτώρια ούτε λόγος για σύγκριση σε επιδόσεις

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Έκανα κι εγώ καταδρομικη πριν μέρες να δω επιτέλους αυτή την Άντζελα που λέτε , να δω πως είναι , τελικά την πέτυχα και δυστυχώς την ξέρω από άλλου την κοπέλα και την είχα πάρει , δεν λέω όμορφη κοπέλα ,ωραία μάτια ωραία κωλαρα αλλά μέσα πολύ μέτρια κατάσταση , ειδικά χωρίς πίπα ακα .... δεν την βλέπω καν , επίσης ούτε χαμουρεμα και γλωσσοφιλα έκανε πιο πριν δεν ξέρω αν το άλλαξε αυτό , πάντως σε σχέση με Βαλ , Ειρήνη και Βικτώρια ούτε λόγος για σύγκριση σε επιδόσεις
Περσινά ξυνα σταφύλια δηλαδή σενιορ τσικο μας;

SB2023

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2023
Κριτικές
10
Like
531
Πόντοι
310
Για όλους έχει ο Θεός..
Δεν είναι για όλα τα γούστα η μικρή.. αλλά βοηθάει να κατέβει ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ και είναι μια φρέσκια νότα για εμάς τους "ερασιτέχνες" του κλάδου!
Μια πλήρης κριτική θα βοηθούσε κι άλλους μη μυημένους, ειδικά από τα "Σπουδαία" μέλη, έχει άλλη βαρύτητα! :wink:

SB2023

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2023
Κριτικές
10
Like
531
Πόντοι
310
Παντως πιπα με προφυλακτικο πρεπει να εχουν καμια 15αρια χρονια να μου παρουν γενικα:confused:
Από προσωπική εμπειρία..
Την πρώτη φορά που πήγα με την κοπέλα, το προσπέρασα σαν διαδικασία μόλις κατάλαβα ότι κάνει με προφυλακτικό!
Την επόμενη φορά, την άφησα να κάνει τα δικά της..
Η αίσθηση δεν λέει, αλλά η εικόνα (να σε κοιτάει από κάτω με αυτά τα ματάκια..) προσφέρει μια εγκεφαλική διέγερση!

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.330
Πόντοι
22.886
Για όλους έχει ο Θεός..
Δεν είναι για όλα τα γούστα η μικρή.. αλλά βοηθάει να κατέβει ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ και είναι μια φρέσκια νότα για εμάς τους "ερασιτέχνες" του κλάδου!
Μια πλήρης κριτική θα βοηθούσε κι άλλους μη μυημένους, ειδικά από τα "Σπουδαία" μέλη, έχει άλλη βαρύτητα! :wink:
Υπάρχει αναλυτική κριτική από τον συναγωνιστή @professor x

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.794
Πόντοι
11.096
Για όλους έχει ο Θεός..
Όπως τό λες δεν είναι για όλους καί για όλα τά γούστα ή μικρή.
Καί σαφώς δεν είναι από τά πρώτα ονόματα στο 23 έχει όμως καί αυτή την δική της χάρη καί κάποιοα ατού. :wink:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.417
Πόντοι
41.813
απο στουντιο εννοεις?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.417
Πόντοι
41.813
Όπως τό λες δεν είναι για όλους καί για όλα τά γούστα ή μικρή.
Καί σαφώς δεν είναι από τά πρώτα ονόματα στο 23 έχει όμως καί αυτή την δική της χάρη καί κάποιοα ατού. :wink:
τον κωλαρακο λετε μεσιε καθηγητα σιγουρα :grin:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.794
Πόντοι
11.096
τον κωλαρακο λετε μεσιε καθηγητα σιγουρα :grin:
Καί αυτό, έμπαινα άνετα με φροντίδα και προδερμ έτσι σφιχτό καθαρό καί ροζουλι ροζουλι πού είναι :grin:

Αλλά πες μου τώρα πού έχεις πάρει μεζέ ότι δεν κατάλαβες ΕΣΥ τά ατού τής ; θά σκίσω τά πτυχία μου δηλαδή.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.417
Πόντοι
41.813
Καί αυτό, έμπαινα άνετα με φροντίδα και προδερμ έτσι σφιχτό καθαρό καί ροζουλι ροζουλι πού είναι :grin:

Αλλά πες μου τώρα πού έχεις πάρει μεζέ ότι δεν κατάλαβες ΕΣΥ τά ατού τής ; θά σκίσω τά πτυχία μου δηλαδή.
αναλογως πως το εννοει κανεις.
εγω θα ελεγα τα νιατα,τη φρεσκαδα που απεπνεε,την ωραια εμφανιση,την ορεξη που ειχε ΚΑΙ τον κωλαρακο βεβαιως,βεβαιως.

εσυ μπορει να λες αλλα.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.330
Πόντοι
22.886

Κωλαρίνια ακούω στο Λαγουμιτζή ??? :think:
Μπά , αφήστε με στην ησυχία μου ρε τρελοκομεία
:2funny::2funny::2funny:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.417
Πόντοι
41.813

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.794
Πόντοι
11.096
αναλογως πως το εννοει κανεις.
εγω θα ελεγα τα νιατα,τη φρεσκαδα που απεπνεε,την ωραια εμφανιση,την ορεξη που ειχε ΚΑΙ τον κωλαρακο βεβαιως,βεβαιως.

εσυ μπορει να λες αλλα.
Έκανες ιδιαίτερα μαθήματα στην νεαρά καί δεν ξέρεις; Μας πήρες καί την δουλειά :2funny::2funny:

Εγώ είδα ότι άπειρη ξε άπειρη (λέμε τώρα) είναι σιγανό ποταμάκι ή νεαρά, αποκλείετε να μήν έκοψες κίνησης την ώρα τού αγώνα.
Κωλαρίνια ακούω στο Λαγουμιτζή ??? :think:
Μπά , αφήστε με στην ησυχία μου ρε τρελοκομεία
:2funny::2funny::2funny:
Μήν δεις εσύ για σφιχτό κωλαρακι αμέσως :2funny::2funny::2funny:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.330
Πόντοι
22.886
μονο οπτικη επαφη επιτρεπεται. αντε και χουφτωμα.
τιποτα αλλο. :(
Ούτε λίιιιιιγο , τόοοοσο δα δαχτυλάκι ??? :angel:
Animation Point GIF by Gareth Gallagher

JohnWayne

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
288
Πόντοι
20
Ξέχασες την Έλλη, αλλά δεν ενοχλεί κανέναν απ' ότι έχω καταλάβει! Καλό ΣΚ παλικάρια!
Σωστά!
Χαμός σήμερα, όλες οι κοπέλες σε δωμάτιο και δυο σε αναμονή. Η Β. κλεισμένη από τις 11:00 εως τις 17:00. Ευτυχώς είχα κλείσει ραντεβού με την Ε!

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.794
Πόντοι
11.096
Η σημερινή ομάδα περιλαμβάνει Χριστίνα, Ειρήνη, Βαλεντίνα , Μελίνα, Αλεξάνδρα… αν δεν ξέχασα καμία.
Ξέχασες την Έλλη, αλλά δεν ενοχλεί κανέναν απ' ότι έχω καταλάβει! Καλό ΣΚ παλικάρια!
Διαβασμενους σάς βρίσκω :D:

SB2023

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2023
Κριτικές
10
Like
531
Πόντοι
310

Stories