Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.174
Πόντοι
11.096
αυτο υπεθεσα κι εγω χθες.
εχουν δηλαδη επιστρεψει ολοι καβλωμενοι απο διακοπες και τα καλα τεμαχια δεν τα βρισκεις ουτε με ταμα.
απο βδομαδα και βλεπουμε κι εγω.
δεν ειμαστε για ουρες τωρα και αναμονη.
:grin:
Αν είναι να περιμένεις ΕΣΥ στην αναμονή πάει θά τά σκίσω τά πτυχία μου και τά διδακτορικά μου :grin:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.695
Πόντοι
41.813
Αν είναι να περιμένεις ΕΣΥ στην αναμονή πάει θά τά σκίσω τά πτυχία μου και τά διδακτορικά μου :grin:
Ούτε τηλέφωνο δεν πήρα.
Τα ξέρω κάτι τέτοια μετά από διακοπές κλπ.
Τι να πάρω να πω;
Για να μου πει για μεθαύριο;
Άσε να περάσει καμμία βδομάδα να βγάλουμε και τις εξωτερικές υποχρεώσεις και μετά έχει ο Θεός.

JohnWayne

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
291
Πόντοι
20
Η Ελλη πάντως είναι μια καλή δεύτερη επιλογή, μετά τα δυνατά ονόματα του μαγαζιού. Λίγο γεματούλα αλλά με ομοιόμορφη κατανομή του περιττού βάρους. Μελαχρινή, με συμπαθητικό πρόσωπο. Αρκετά καλό μασάζ, και καλές υπηρεσίες δεύτερου μέρους, χωρίς ομως πίσω πόρτα (κάτι που δεν με ενδιαφέρει προσωπικά). Γενικά, σε όλα καλή, αλλά όχι κορυφαία.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

SB2023

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2023
Κριτικές
10
Like
531
Πόντοι
310
Κύριοι, έλεγα θα κρατηθώ κι εγώ... Αλλά την έκανα την επίσκεψη μου!
Προέκυψε πρόσκληση για φαγητό στο Νέο Κόσμο και θεώρησα ότι συνωμότησε το σύμπαν.. να περάσω λίγο πριν το φαγητό από το Λ23!
Επιβεβαίωσα ότι η μικρή μας Άντζελα είναι καλά! Και σήμερα είχε extra χαρά (δεν κατάλαβα αν ήταν για μένα ή γενικότερα αν την πέτυχα στη μέρα της), περάσαμε μια πολύ δραστήρια ώρα και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Κύριοι, έλεγα θα κρατηθώ κι εγώ... Αλλά την έκανα την επίσκεψη μου!
Προέκυψε πρόσκληση για φαγητό στο Νέο Κόσμο και θεώρησα ότι συνωμότησε το σύμπαν.. να περάσω λίγο πριν το φαγητό από το Λ23!
Επιβεβαίωσα ότι η μικρή μας Άντζελα είναι καλά! Και σήμερα είχε extra χαρά (δεν κατάλαβα αν ήταν για μένα ή γενικότερα αν την πέτυχα στη μέρα της), περάσαμε μια πολύ δραστήρια ώρα και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...
Πες κατι παραπανω??

SB2023

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2023
Κριτικές
10
Like
531
Πόντοι
310

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.174
Πόντοι
11.096
3Κ - 2Φ -1Α
Γιάννα, Άντζελα, Μελίνα, Αγγελική, Ιλονα, Ειρήνη.

Από τό γενικό ρόστερ υπάρχη αποχωρήσει, (τό κάνατε πάλι το θαύμα σας) όπως και ό μύστης τσικος είχε δίκιο με την σύντομη εμφάνιση τής Αθηνάς , οπότε +άλλη μία αποχώρηση.

Στα καλά Νέα πιθανών νά υπάρχει νέα άφιξη. Πληροφορίες εννοείται μόνο εκεί που πρέπει για αρχή, είπαμε λιγοι και καλοί.

Πολύ όμορφη Συνάντηση με ένα ωραίο γλυκό μπουμπούκι :grin: που παρολίγον θά ήταν δίωρη :grin: Ενημέρωση σέ κριτική αργότερα.

Κύριε @petergsp δώσατε σωστές πληροφορίες καθοδήγησης στην νεαρά που μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τηρούνται κατά γράμμα. :hi:

Φέρθητε όμορφα κάι με σεβασμό, νά είστε καθαροί και θά πάρετε πολλά περισσότερα.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
3Κ - 2Φ -1Α

Από τό γενικό ρόστερ υπάρχη αποχωρήσει, (τό κάνατε πάλι το θαύμα σας) όπως και ό μύστης τσικος είχε δίκιο με την σύντομη εμφάνιση τής Αθηνάς , οπότε +άλλη μία αποχώρηση.

Στα καλά Νέα πιθανών νά υπάρχει νέα άφιξη. Πληροφορίες εννοείται μόνο εκεί που πρέπει για αρχή, είπαμε λιγοι και καλοί.

Πολύ όμορφη Συνάντηση με ένα ωραίο γλυκό μπουμπούκι :grin: που παρολίγον θά ήταν δίωρη :grin: Ενημέρωση σέ κριτική αργότερα.

Κύριε @petergsp δώσατε σωστές πληροφορίες καθοδήγησης στην νεαρά που μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τηρούνται κατά γράμμα. :hi:

Φέρθητε όμορφα κάι με σεβασμό, νά είστε καθαροί και θά πάρετε πολλά περισσότερα
Τι είπαμε σημαίνει το A ;

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.174
Πόντοι
11.096

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
Άγνωστον επιδόσεων.
Κάτσε θά μπει σέ λίγο ό ειδικός νά μας τά εξηγήσει καλύτερα :tooth::tooth:
Εκτός αν τόν βρέχει πουθενά :2funny:
Αν και έχουν αναφερθεί και ο τσικο και ο πητερ μπορώ να σου πω οτι η γυναίκα ειναι απόλαυση μέσα. Μετά από προτροπή του τσικο πήρα ωριαίο πρόγραμμα και πέρασα καταπληκτικά! Αν μια κατά καυλωμένη μιλφάρα είναι ο τύπος σου θα μπεις με κλειστά μάτια

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.695
Πόντοι
41.813
3Κ - 2Φ -1Α

Φέρθητε όμορφα κάι με σεβασμό, νά είστε καθαροί και θά πάρετε πολλά περισσότερα.
αψογος φιλε. καταλαβα ποια πηρες.
εγω δεν εχω παει ακομα.
ποια μας αφησε?
Άγνωστον επιδόσεων.
Κάτσε θά μπει σέ λίγο ό ειδικός νά μας τά εξηγήσει καλύτερα :tooth::tooth:
Εκτός αν τόν βρέχει πουθενά :2funny:
τον εβρεξα χθες κυριε μου σε ανεξαρτητη πουλαδα που με ειχε πρηξει τοσον καιρο στα μηνυματα.
σημερα κανω ρηλαξ :grin:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.695
Πόντοι
41.813
Αν και έχουν αναφερθεί και ο τσικο και ο πητερ μπορώ να σου πω οτι η γυναίκα ειναι απόλαυση μέσα. Μετά από προτροπή του τσικο πήρα ωριαίο πρόγραμμα και πέρασα καταπληκτικά! Αν μια κατά καυλωμένη μιλφάρα είναι ο τύπος σου θα μπεις με κλειστά μάτια
να,αυτα διαβαζει η αλλη και βουρλιζεται με σενα. :2funny:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.174
Πόντοι
11.096
αψογος φιλε. καταλαβα ποια πηρες.
εγω δεν εχω παει ακομα.
ποια μας αφησε?

τον εβρεξα χθες κυριε μου σε ανεξαρτητη πουλαδα που με ειχε πρηξει τοσον καιρο στα μηνυματα.
σημερα κανω ρηλαξ :grin:
Ε χρειάζεται και λίγο χαλάρωση :D:
Θά δείς π.μ αγαπητέ.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.174
Πόντοι
11.096
Συμφωνώ ή μιλφαρα μέσα είναι δύναμη, στραγγίζει δίχως αύριο.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.695
Πόντοι
41.813

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
250
Πόντοι
1
Ελπίζω όχι η Β γιατί με άγχωσες μυστη :cry:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
οπως εχουμε πει και κατ ιδιαν σε πμ,η κυρια εχει γεννηθει να πιπωνει.
τελεια,παραγραφος.
Έτσι και έδινε κώλο θα είχα σκάσει με δαχτυλίδι,λουλουδάκια και σοκολατάκια σαν γνήσιος πυρφορος μαλάκας αγαπούλης :smitten:

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Μακάρι να ήταν μόνο επισκέπτες, αλλά είναι και πολλά μέλη που μόνο πληροφορίες αντλούν από τούς λίγους. Για ενημέρωση ούτε λόγος. Ας σταματήσουμε την ενημέρωση νά δείς πώς θά τρώνε την φόλα την μία πίσω από την άλλη.
Δε λες τιποτα,και χωρις ενημερωση, και με ΠΜ ,στο μαγαζι οποτε και να πας ειναι ολες δωματιο! Παιζει οτι το μαγαζι ειναι απομερο,και μουλοχτο !

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.174
Πόντοι
11.096
Δε λες τιποτα,και χωρις ενημερωση, και με ΠΜ ,στο μαγαζι οποτε και να πας ειναι ολες δωματιο! Παιζει οτι το μαγαζι ειναι απομερο,και μουλοχτο !

Ενημέρωση δημόσια καί μέχρι στιγμής τόση όση χρειάζεται κατά την γνώμη μου. Αν αλλάξει κάτι βλέπουμε. Όι λόγοι γνωστοί.

Ρώτησες κάτι σέ π.μ καί δεν πήρες απάντηση; Αν ξέρω πολύ ευχαρίστως.

Τό μαγαζί δεν είναι δικό μου δεν κανονίζω ποτέ είναι γεμάτο ή άδειο.

Αυτά.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
32.275
Πόντοι
22.936
Ενημέρωση δημόσια καί μέχρι στιγμής τόση όση χρειάζεται κατά την γνώμη μου. Αν αλλάξει κάτι βλέπουμε. Όι λόγοι γνωστοί.

Ρώτησες κάτι σέ π.μ καί δεν πήρες απάντηση; Αν ξέρω πολύ ευχαρίστως.

Τό μαγαζί δεν είναι δικό μου δεν κανονίζω ποτέ είναι γεμάτο ή άδειο.

Αυτά.
Έτσι είναι . Εφόσον δεν κάνει το μαγαζί καθημερινή ενημέρωση δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε εμείς .
Μέχρι πριν το καλοκαίρι είχα γράψει και εγώ αρκετές φορές ( όποτε κατέβαινα )για τρέχον ρόστερ ημέρας αλλά κατάλαβα ότι αυτό λειτουργεί εις βάρος μας και έκοψα .
Μέχρι Φ , Κ και Α καλά είναι . Άντε και τα αρχικά των κοριτσιών .
Ας έχει και λίγο σασπένς η υπόθεση :hmm:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom