Sir, yes Sir!Αθηνά, Mr Αθηνά. Να ελέγχετε το πως & τι γράφετε..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
Μίστερ.... Αθηνά..... Μίστερ Αθηνά λέγεταιSir, yes Sir!
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.729
- Πόντοι
- 5.946
Επίσκεψη προς άγραν πληροφοριών ή οπτικής αυτοψίας περί Αθηνούλας…
Άνθρακες καθ’ ότι ουδεμία Αθηνά η Αθήνα υπήρχε στο μαγαζί.
Αντιθέτως εθεάθησαν 9 κορίτσια… Αναστασία, Αλεξάνδρα, Ιλόνα ήταν διαθέσιμες, στα δωμάτια και επί τις κλίνες οι: Βαλεντίνα, Έλλη, Μελίνα, Χριστίνα, Ντιάνα, Ειρήνη… βγήκαν 9 ;
Την Μελίνα δεν την είχα ξαναδεί, πλαστικό μου φάνηκε το στήθος αλλά πολύ ωραία πόδια…
Πήρα Ιλόνα και πέρασα ζάχαρη…
ΥΓ. Η λεπτόκορμη υπηρεσία που κάποιοι υπέθεταν πως είναι η Ντίανα… δεν είναι! Πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικές γυναίκες με πιό εμφανή διαφορά το ύψος…
Αντιθέτως εθεάθησαν 9 κορίτσια… Αναστασία, Αλεξάνδρα, Ιλόνα ήταν διαθέσιμες, στα δωμάτια και επί τις κλίνες οι: Βαλεντίνα, Έλλη, Μελίνα, Χριστίνα, Ντιάνα, Ειρήνη… βγήκαν 9 ;
Την Μελίνα δεν την είχα ξαναδεί, πλαστικό μου φάνηκε το στήθος αλλά πολύ ωραία πόδια…
ΥΓ. Η λεπτόκορμη υπηρεσία που κάποιοι υπέθεταν πως είναι η Ντίανα… δεν είναι! Πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικές γυναίκες με πιό εμφανή διαφορά το ύψος…
Τελευταία τροποποίηση:
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Ρε τό Άντζελακι τί έγινε ? Τό κάψατε το κορίτσι καί εξαφανίστηκε ?
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Ρε μπας και μας δουλευε ο Τσίκο;Επίσκεψη προς άγραν πληροφοριών ή οπτικής αυτοψίας περί Αθηνούλας…
Μήπως ονειρευόταν στη θάλασσα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παει το κορμί,το χάσαμε;Ρε τό Άντζελακι τί έγινε ? Τό κάψατε το κορίτσι καί εξαφανίστηκε ?
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Θά μάθω και θά σού πώ, μακάρι όχι νά μήν την έκαψαν την κοπέλα και έφυγε.Ρε μπας και μας δουλευε ο Τσίκο;
Μήπως ονειρευόταν στη θάλασσα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παει το κορμί,το χάσαμε;
Για την Αθηνά μπορεί να έκανε εμφάνιση καί νά κάηκε και αυτή από την πρώτη μέρα όπως ή άλλη ή μικρή παλαιότερα.
Ή ερωτεύτηκε και ό Τσίκο μετά την συνέδρια με ειρήνη και έβλεπε θάλασσες και ακρογιαλιές
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Θα περάσω κι εγώ μια βόλτα, αλλά έχω μια άλλη εξυπηρέτηση πρώτα.Θά μάθω και θά σού πώ, μακάρι όχι νά μήν την έκαψαν την κοπέλα και έφυγε.
Για την Αθηνά μπορεί να έκανε εμφάνιση καί νά κάηκε και αυτή από την πρώτη μέρα όπως ή άλλη ή μικρή παλαιότερα.
Ή ερωτεύτηκε και ό Τσίκο μετά την συνέδρια με ειρήνη και έβλεπε θάλασσες και ακρογιαλιές
Καλή σεζόν σε όλους μας αλάνια.
Ελα μου ντε..;; Τόσες μέρες προσπαθώ να μάθω το ρόστερ και δεν μιλάνε τα κωλοπαιδα!Ρε τό Άντζελακι τί έγινε ? Τό κάψατε το κορίτσι καί εξαφανίστηκε ?
Θα μάθουμε μόνοι μας!
Η μικρή πάντως μάλλον πέταξε...
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!Επίσκεψη προς άγραν πληροφοριών ή οπτικής αυτοψίας περί Αθηνούλας…
ΥΓ. Η λεπτόκορμη υπηρεσία που κάποιοι υπέθεταν πως είναι η Ντίανα… δεν είναι! Πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικές γυναίκες με πιό εμφανή διαφορά το ύψος
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Δυστυχώς έχει γίνει συνήθεια όταν γίνεται σωστή ενημέρωση από έγκυρα μέλη σέ κοπέλα νέα στον χώρο καί μικρή σέ ηλικία με καλή εμφάνιση πέφτουν σαν τους μαλακές όι χαλβάδες νά προλάβουν λες καί θά τελειώσει τό μουνι ή δεν έχει αλλά, καί τό αποτέλεσμα γνωστό "τρομάζει" ή κοπέλα με τόσα μαζεμένα ραντεβού καθώς νέα στον χώρο καί γειά σας, άσε που αν τής τύχει κανένας τύπος πού τό παίζει γαμικουλας, πορνοστάρ ή βρωμιλος ακόμα χειρότερα. Δεν είναι τυχαίο πού πήρε ρεπό λίγες ημέρες μετά από την ενημέρωση που έγινε.Ελα μου ντε..;; Τόσες μέρες προσπαθώ να μάθω το ρόστερ και δεν μιλάνε τα κωλοπαιδα!
Θα μάθουμε μόνοι μας!
Η μικρή πάντως μάλλον πέταξε...
Κάι μετά αρχίζει ή άλλη γκρίνια από πολλούς ότι όλο μιλφ έχει, ότι δεν γίνεται ανανέωση στο ρόστερ, κλπ κλπ.......
Πάντα κάτι θά τούς ξυνίζει κάτι θά τούς βρωμάει, αλλά όλο εκεί είναι καί μόλις φτάσει μια καινούργια με τά μούτρα πέφτουν.
Θά μάθουμε αλλά άς ελπίσουμε νά διακοπαρει το κορίτσι.
Ή συνταγή απλή είναι αλλά......
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.320
- Πόντοι
- 22.886
Πέρσι δεν θυμάσαι τι είχε γίνει με τη μικρή Β ?Δυστυχώς έχει γίνει συνήθεια όταν γίνεται σωστή ενημέρωση από έγκυρα μέλη σέ κοπέλα νέα στον χώρο καί μικρή σέ ηλικία με καλή εμφάνιση πέφτουν σαν τους μαλακές όι χαλβάδες νά προλάβουν λες καί θά τελειώσει τό μουνι ή δεν έχει αλλά, καί τό αποτέλεσμα γνωστό "τρομάζει" ή κοπέλα με τόσα μαζεμένα ραντεβού καθώς νέα στον χώρο καί γειά σας, άσε που αν τής τύχει κανένας τύπος πού τό παίζει γαμικουλας, πορνοστάρ ή βρωμιλος ακόμα χειρότερα. Δεν είναι τυχαίο πού πήρε ρεπό λίγες ημέρες μετά από την ενημέρωση που έγινε.
Κάι μετά αρχίζει ή άλλη γκρίνια από πολλούς ότι όλο μιλφ έχει, ότι δεν γίνεται ανανέωση στο ρόστερ, κλπ κλπ.......
Πάντα κάτι θά τούς ξυνίζει κάτι θά τούς βρωμάει, αλλά όλο εκεί είναι καί μόλις φτάσει μια καινούργια με τά μούτρα πέφτουν.
Θά μάθουμε αλλά άς ελπίσουμε νά διακοπαρει το κορίτσι.
Ή συνταγή απλή είναι αλλά......
Που την "σπάσανε" από την πρώτη ημέρα τα ζώα ??
Δούλεψε μια ημέρα και πήρε δέκα ημέρες ρεπό για να συνέλθει ...
Τραμπούκοι επισκέπτες , για αυτό πάρτε για άλλη μια φορά τα αρχίδια μου ...
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.264
- Πόντοι
- 4.365
Λαικό προσκύνημα σήμερα. Περαστικός κοντά και μπήκα να κόψω κίνηση.
Μόλις είδα κα Σοφιά κατάλαβα ότι δεν θα γαμήσω σήμερα (μην λέω τα ίδια, δεν ανήκω στην κατηγορία καλών πελατών..)
Μου λέει την πίπα ότι δεν ξέρει ποιες είναι ελεύθερες (!) και πάει πίσω να δει και καλά. Για να μην κουράζω ΜΕΤΑ από εμένα ήρθαν καπάκι άλλοι δύο πελάτες που περίμενε η τσατσά να διαλέξουν πρώτοι.
Οπότε, έφυγε η Ιλόνα που ήθελα να δοκιμάσω και μου λέει μόνο η Έλλη. Της λέω κοφτά "άντε γεια" και μαθαίνω το μυστικό από τη τσατσά ότι η Έλλη είναι η πιο power κοπέλα του ιδρύματος . Τελικά πέταξα τη τυχη μου στα σκουπίδια και έφυγα
Προς επίδοξους μη τακτικούς επισκέπτες λοιπόν μόνο με τηλεφωνικό ραντεβού, μην μπείτε στο κόπο για επιτόπου..
Μόλις είδα κα Σοφιά κατάλαβα ότι δεν θα γαμήσω σήμερα (μην λέω τα ίδια, δεν ανήκω στην κατηγορία καλών πελατών..)
Μου λέει την πίπα ότι δεν ξέρει ποιες είναι ελεύθερες (!) και πάει πίσω να δει και καλά. Για να μην κουράζω ΜΕΤΑ από εμένα ήρθαν καπάκι άλλοι δύο πελάτες που περίμενε η τσατσά να διαλέξουν πρώτοι.
Οπότε, έφυγε η Ιλόνα που ήθελα να δοκιμάσω και μου λέει μόνο η Έλλη. Της λέω κοφτά "άντε γεια" και μαθαίνω το μυστικό από τη τσατσά ότι η Έλλη είναι η πιο power κοπέλα του ιδρύματος . Τελικά πέταξα τη τυχη μου στα σκουπίδια και έφυγα
Προς επίδοξους μη τακτικούς επισκέπτες λοιπόν μόνο με τηλεφωνικό ραντεβού, μην μπείτε στο κόπο για επιτόπου..
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Μήν ακούς ότι σου λένε τυχερός είσαι που έφυγες.Λαικό προσκύνημα σήμερα. Περαστικός κοντά και μπήκα να κόψω κίνηση.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Μακάρι να ήταν μόνο επισκέπτες, αλλά είναι και πολλά μέλη που μόνο πληροφορίες αντλούν από τούς λίγους. Για ενημέρωση ούτε λόγος. Ας σταματήσουμε την ενημέρωση νά δείς πώς θά τρώνε την φόλα την μία πίσω από την άλλη.Πέρσι δεν θυμάσαι τι είχε γίνει με τη μικρή Β ?
Που την "σπάσανε" από την πρώτη ημέρα τα ζώα ??
Δούλεψε μια ημέρα και πήρε δέκα ημέρες ρεπό για να συνέλθει ...
Τραμπούκοι επισκέπτες , για αυτό πάρτε για άλλη μια φορά τα αρχίδια μου ...
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.871
- Πόντοι
- 456
Ομοίως και εγω τύπε μου.Λαικό προσκύνημα σήμερα. Περαστικός κοντά και μπήκα να κόψω κίνηση.
Δεν σήκωναν τηλέφωνα και την ψιλιάστηκα τη δουλειά.
πέρασα τελικά γιατί ήμουν δίπλα και πέτυχα μόνο Αγγελική και Ελλη.
Πολύ καλή μου είπε η Κα Σοφία για Ελλη αλλά δεν είναι στα κυβικά μου, προτιμώ πιο σκιννυ.
Αριβερντερτσι λοιπόν τα λέμε από βδομάδα να ξεκαυλωσουν και οι τελευταίοι που επιστρέφουν από τις διακοπές τους.
Άντζελα, Ιλόνα και Βαλεντίνη στα δωμάτια...
Το 80αρι έμεινε στη τσέπη,,,,,, για λίγο.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Ωραία τά νέα για το ανζτελακι, Μέρσι για την ενημέρωση.Ομοίως και εγω τύπε μου.
Δεν σήκωναν τηλέφωνα και την ψιλιάστηκα τη δουλειά.
πέρασα τελικά γιατί ήμουν δίπλα και πέτυχα μόνο Αγγελική και Ελλη.
Πολύ καλή μου είπε η Κα Σοφία για Ελλη αλλά δεν είναι στα κυβικά μου, προτιμώ πιο σκιννυ.
Αριβερντερτσι λοιπόν τα λέμε από βδομάδα να ξεκαυλωσουν και οι τελευταίοι που επιστρέφουν από τις διακοπές τους.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
αυτο υπεθεσα κι εγω χθες.Αριβερντερτσι λοιπόν τα λέμε από βδομάδα να ξεκαυλωσουν και οι τελευταίοι που επιστρέφουν από τις διακοπές τους.
εχουν δηλαδη επιστρεψει ολοι καβλωμενοι απο διακοπες και τα καλα τεμαχια δεν τα βρισκεις ουτε με ταμα.
απο βδομαδα και βλεπουμε κι εγω.
δεν ειμαστε για ουρες τωρα και αναμονη.