Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της αγαπημένης μας χώρας! Της χώρας του φθηνού καλού σέξ!!!

• Like
Αντιδράσεις: SB2023

SB2023

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2023
Κριτικές
10
Like
531
Πόντοι
310
Με μαλώνετε και καλά κάνετε...
Στο δια ταύτα.. συνάδελφοι;
Δεν μάθαμε τίποτα!
Άκρα του τάφου σιωπή...:priest:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
Επίσκεψη προς άγραν πληροφοριών ή οπτικής αυτοψίας περί Αθηνούλας…
Άνθρακες καθ’ ότι ουδεμία Αθηνά η Αθήνα υπήρχε στο μαγαζί.
Αντιθέτως εθεάθησαν 9 κορίτσια… Αναστασία, Αλεξάνδρα, Ιλόνα ήταν διαθέσιμες, στα δωμάτια και επί τις κλίνες οι: Βαλεντίνα, Έλλη, Μελίνα, Χριστίνα, Ντιάνα, Ειρήνη… βγήκαν 9 ;
Την Μελίνα δεν την είχα ξαναδεί, πλαστικό μου φάνηκε το στήθος αλλά πολύ ωραία πόδια…
Πήρα Ιλόνα και πέρασα ζάχαρη…
ΥΓ. Η λεπτόκορμη υπηρεσία που κάποιοι υπέθεταν πως είναι η Ντίανα… δεν είναι! Πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικές γυναίκες με πιό εμφανή διαφορά το ύψος…

Τελευταία τροποποίηση:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Ρε μπας και μας δουλευε ο Τσίκο;:2funny:
Μήπως ονειρευόταν στη θάλασσα;:2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε τό Άντζελακι τί έγινε ? Τό κάψατε το κορίτσι καί εξαφανίστηκε ?
Παει το κορμί,το χάσαμε;

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Ρε μπας και μας δουλευε ο Τσίκο;:2funny:
Μήπως ονειρευόταν στη θάλασσα;:2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παει το κορμί,το χάσαμε;
Θά μάθω και θά σού πώ, μακάρι όχι νά μήν την έκαψαν την κοπέλα και έφυγε.

Για την Αθηνά μπορεί να έκανε εμφάνιση καί νά κάηκε και αυτή από την πρώτη μέρα όπως ή άλλη ή μικρή παλαιότερα.
Ή ερωτεύτηκε και ό Τσίκο μετά την συνέδρια με ειρήνη :2funny::2funny: και έβλεπε θάλασσες και ακρογιαλιές :2funny::2funny:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Θά μάθω και θά σού πώ, μακάρι όχι νά μήν την έκαψαν την κοπέλα και έφυγε.

Για την Αθηνά μπορεί να έκανε εμφάνιση καί νά κάηκε και αυτή από την πρώτη μέρα όπως ή άλλη ή μικρή παλαιότερα.
Ή ερωτεύτηκε και ό Τσίκο μετά την συνέδρια με ειρήνη :2funny::2funny: και έβλεπε θάλασσες και ακρογιαλιές :2funny::2funny:
Θα περάσω κι εγώ μια βόλτα, αλλά έχω μια άλλη εξυπηρέτηση πρώτα.:grin:
Καλή σεζόν σε όλους μας αλάνια.

SB2023

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2023
Κριτικές
10
Like
531
Πόντοι
310
Ρε τό Άντζελακι τί έγινε ? Τό κάψατε το κορίτσι καί εξαφανίστηκε ?
Ελα μου ντε..;; Τόσες μέρες προσπαθώ να μάθω το ρόστερ και δεν μιλάνε τα κωλοπαιδα!
Θα μάθουμε μόνοι μας!
Η μικρή πάντως μάλλον πέταξε...

SB2023

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2023
Κριτικές
10
Like
531
Πόντοι
310
Αντιθέτως εθεάθησαν 9 κορίτσια… Αναστασία, Αλεξάνδρα, Ιλόνα ήταν διαθέσιμες, στα δωμάτια και επί τις κλίνες οι: Βαλεντίνα, Έλλη, Μελίνα, Χριστίνα, Ντιάνα, Ειρήνη… βγήκαν 9 ;
Την Μελίνα δεν την είχα ξαναδεί, πλαστικό μου φάνηκε το στήθος αλλά πολύ ωραία πόδια…
Πήρα Ιλόνα και πέρασα ζάχαρη…
ΥΓ. Η λεπτόκορμη υπηρεσία που κάποιοι υπέθεταν πως είναι η Ντίανα… δεν είναι! Πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικές γυναίκες με πιό εμφανή διαφορά το ύψος
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
:thumbsup:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Ελα μου ντε..;; Τόσες μέρες προσπαθώ να μάθω το ρόστερ και δεν μιλάνε τα κωλοπαιδα!
Θα μάθουμε μόνοι μας!
Η μικρή πάντως μάλλον πέταξε...
Δυστυχώς έχει γίνει συνήθεια όταν γίνεται σωστή ενημέρωση από έγκυρα μέλη σέ κοπέλα νέα στον χώρο καί μικρή σέ ηλικία με καλή εμφάνιση πέφτουν σαν τους μαλακές όι χαλβάδες νά προλάβουν λες καί θά τελειώσει τό μουνι ή δεν έχει αλλά, καί τό αποτέλεσμα γνωστό "τρομάζει" ή κοπέλα με τόσα μαζεμένα ραντεβού καθώς νέα στον χώρο καί γειά σας, άσε που αν τής τύχει κανένας τύπος πού τό παίζει γαμικουλας, πορνοστάρ ή βρωμιλος ακόμα χειρότερα. Δεν είναι τυχαίο πού πήρε ρεπό λίγες ημέρες μετά από την ενημέρωση που έγινε.

Κάι μετά αρχίζει ή άλλη γκρίνια από πολλούς ότι όλο μιλφ έχει, ότι δεν γίνεται ανανέωση στο ρόστερ, κλπ κλπ.......
Πάντα κάτι θά τούς ξυνίζει κάτι θά τούς βρωμάει, αλλά όλο εκεί είναι καί μόλις φτάσει μια καινούργια με τά μούτρα πέφτουν.
Θά μάθουμε αλλά άς ελπίσουμε νά διακοπαρει το κορίτσι.

Ή συνταγή απλή είναι αλλά......

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.320
Πόντοι
22.886
Δυστυχώς έχει γίνει συνήθεια όταν γίνεται σωστή ενημέρωση από έγκυρα μέλη σέ κοπέλα νέα στον χώρο καί μικρή σέ ηλικία με καλή εμφάνιση πέφτουν σαν τους μαλακές όι χαλβάδες νά προλάβουν λες καί θά τελειώσει τό μουνι ή δεν έχει αλλά, καί τό αποτέλεσμα γνωστό "τρομάζει" ή κοπέλα με τόσα μαζεμένα ραντεβού καθώς νέα στον χώρο καί γειά σας, άσε που αν τής τύχει κανένας τύπος πού τό παίζει γαμικουλας, πορνοστάρ ή βρωμιλος ακόμα χειρότερα. Δεν είναι τυχαίο πού πήρε ρεπό λίγες ημέρες μετά από την ενημέρωση που έγινε.

Κάι μετά αρχίζει ή άλλη γκρίνια από πολλούς ότι όλο μιλφ έχει, ότι δεν γίνεται ανανέωση στο ρόστερ, κλπ κλπ.......
Πάντα κάτι θά τούς ξυνίζει κάτι θά τούς βρωμάει, αλλά όλο εκεί είναι καί μόλις φτάσει μια καινούργια με τά μούτρα πέφτουν.
Θά μάθουμε αλλά άς ελπίσουμε νά διακοπαρει το κορίτσι.

Ή συνταγή απλή είναι αλλά......
Πέρσι δεν θυμάσαι τι είχε γίνει με τη μικρή Β ?
Που την "σπάσανε" από την πρώτη ημέρα τα ζώα ??
Δούλεψε μια ημέρα και πήρε δέκα ημέρες ρεπό για να συνέλθει ...

Τραμπούκοι επισκέπτες , για αυτό πάρτε για άλλη μια φορά τα αρχίδια μου ...
:tn36:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.264
Πόντοι
4.365
Λαικό προσκύνημα σήμερα. Περαστικός κοντά και μπήκα να κόψω κίνηση.

Μόλις είδα κα Σοφιά κατάλαβα ότι δεν θα γαμήσω σήμερα (μην λέω τα ίδια, δεν ανήκω στην κατηγορία καλών πελατών..)

Μου λέει την πίπα ότι δεν ξέρει ποιες είναι ελεύθερες (!) και πάει πίσω να δει και καλά. Για να μην κουράζω ΜΕΤΑ από εμένα ήρθαν καπάκι άλλοι δύο πελάτες που περίμενε η τσατσά να διαλέξουν πρώτοι.

Οπότε, έφυγε η Ιλόνα που ήθελα να δοκιμάσω και μου λέει μόνο η Έλλη. Της λέω κοφτά "άντε γεια" και μαθαίνω το μυστικό από τη τσατσά ότι η Έλλη είναι η πιο power κοπέλα του ιδρύματος :jerking:. Τελικά πέταξα τη τυχη μου στα σκουπίδια και έφυγα

Προς επίδοξους μη τακτικούς επισκέπτες λοιπόν μόνο με τηλεφωνικό ραντεβού, μην μπείτε στο κόπο για επιτόπου..

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096

Μόλις είδα κα Σοφιά κατάλαβα ότι δεν θα γαμήσω σήμερα (μην λέω τα ίδια, δεν ανήκω στην κατηγορία καλών πελατών..)

Μου λέει την πίπα ότι δεν ξέρει ποιες είναι ελεύθερες (!) και πάει πίσω να δει και καλά. Για να μην κουράζω ΜΕΤΑ από εμένα ήρθαν καπάκι άλλοι δύο πελάτες που περίμενε η τσατσά να διαλέξουν πρώτοι.

Οπότε, έφυγε η Ιλόνα που ήθελα να δοκιμάσω και μου λέει μόνο η Έλλη. Της λέω κοφτά "άντε γεια" και μαθαίνω το μυστικό από τη τσατσά ότι η Έλλη είναι η πιο power κοπέλα του ιδρύματος :jerking:. Τελικά πέταξα τη τυχη μου στα σκουπίδια και έφυγα

Προς επίδοξους μη τακτικούς επισκέπτες λοιπόν μόνο με τηλεφωνικό ραντεβού, μην μπείτε στο κόπο για επιτόπου..
Μήν ακούς ότι σου λένε :wink: τυχερός είσαι που έφυγες.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Πέρσι δεν θυμάσαι τι είχε γίνει με τη μικρή Β ?
Που την "σπάσανε" από την πρώτη ημέρα τα ζώα ??
Δούλεψε μια ημέρα και πήρε δέκα ημέρες ρεπό για να συνέλθει ...

Τραμπούκοι επισκέπτες , για αυτό πάρτε για άλλη μια φορά τα αρχίδια μου ...
:tn36:
Μακάρι να ήταν μόνο επισκέπτες, αλλά είναι και πολλά μέλη που μόνο πληροφορίες αντλούν από τούς λίγους. Για ενημέρωση ούτε λόγος. Ας σταματήσουμε την ενημέρωση νά δείς πώς θά τρώνε την φόλα την μία πίσω από την άλλη.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456

Ομοίως και εγω τύπε μου.
Δεν σήκωναν τηλέφωνα και την ψιλιάστηκα τη δουλειά.
πέρασα τελικά γιατί ήμουν δίπλα και πέτυχα μόνο Αγγελική και Ελλη.
Πολύ καλή μου είπε η Κα Σοφία για Ελλη αλλά δεν είναι στα κυβικά μου, προτιμώ πιο σκιννυ.
Αριβερντερτσι λοιπόν τα λέμε από βδομάδα να ξεκαυλωσουν και οι τελευταίοι που επιστρέφουν από τις διακοπές τους.
Άντζελα, Ιλόνα και Βαλεντίνη στα δωμάτια...
Το 80αρι έμεινε στη τσέπη,,,,,, για λίγο.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Ομοίως και εγω τύπε μου.
Δεν σήκωναν τηλέφωνα και την ψιλιάστηκα τη δουλειά.
πέρασα τελικά γιατί ήμουν δίπλα και πέτυχα μόνο Αγγελική και Ελλη.
Πολύ καλή μου είπε η Κα Σοφία για Ελλη αλλά δεν είναι στα κυβικά μου, προτιμώ πιο σκιννυ.
Αριβερντερτσι λοιπόν τα λέμε από βδομάδα να ξεκαυλωσουν και οι τελευταίοι που επιστρέφουν από τις διακοπές τους.
Ωραία τά νέα για το ανζτελακι, Μέρσι για την ενημέρωση.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
αυτο υπεθεσα κι εγω χθες.
εχουν δηλαδη επιστρεψει ολοι καβλωμενοι απο διακοπες και τα καλα τεμαχια δεν τα βρισκεις ουτε με ταμα.
απο βδομαδα και βλεπουμε κι εγω.
δεν ειμαστε για ουρες τωρα και αναμονη.
:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom