You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.312
- Πόντοι
- 22.886
Για μυοχαλαρωτικό πήγαν τύπε μου ...Πέρασα Κυριακή μεσημέρι και δεν κατάφερα να μείνω. Πολύς κόσμος που περίμενε σε σαλόνι και δωμάτια βοηθητικούς χώρους ...λες και όλοι είχαν ραντεβού στο μαγαζί για μασαζ
Οχι φίλε το έβαλα γιατι έτσι με έλεγαν οι κολλητοί μουΑπλά να πω ότι ο φίλος που διάλεξε το “tenten23” δεν εχει σχέση με εμένα.....
Απο τόσα ονόματα.......
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.084
- Πόντοι
- 4.130
Φίλε σεβαστό, επειδή βλέπω ότι είσαι νέος στο άθλημα για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο μήπως θα ήθελες να το διαφοροποιήσεις λίγο? Ας το πάμε με μυνημα να μην κουράζουμε τον κόσμο....Οχι φίλε το έβαλα γιατι έτσι με έλεγαν οι κολλητοί μου
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.571
- Πόντοι
- 5.946
τι να το κάνει?Φίλε σεβαστό, επειδή βλέπω ότι είσαι νέος στο άθλημα για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο μήπως θα ήθελες να το διαφοροποιήσεις λίγο? Ας το πάμε με μυνημα να μην κουράζουμε τον κόσμο....
fenfen23...???
Αφου εχουμε διαφορετικούς αριθμούς επίσης αυτο ειναι το 2 ακαουντ το. πρώτο το κατάργησα και δεν ειμαι νέος στο άθλημα!τι να το κάνει?
fenfen23...???
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.782
- Πόντοι
- 11.096
Πάς καί έτσι καί βλέπεις ποιες κοπέλες είναι διαθέσιμες. Αν σου αρέσει κάποια δίνεις τό παράβολο σέ παίρνει από τό χεράκι και σέ πάει για ισίωμαΠρέπει να κλείσεις ραντεβού μέσω τηλεφώνου; η μπορείς να πας αλλά έτσι;;
Αν έχεις δεί κάποια ή θέλεις κάποια συγκεκριμένη κοπέλα μπορείς νά κλείσεις ραντεβού αν έχει κενό. Για τά μεγάλα ονόματα λιγάκι δύσκολο.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.312
- Πόντοι
- 22.886
Τις έφαγες όλες ρε συ .Πάς καί έτσι καί βλέπεις ποιες κοπέλες είναι διαθέσιμες. Αν σου αρέσει κάποια δίνεις τό παράβολο σέ παίρνει από τό χεράκι και σέ πάει για ισίωμα
Αν έχεις δεί κάποια ή θέλεις κάποια συγκεκριμένη κοπέλα μπορείς νά κλείσεις ραντεβού αν έχει κενό. Για τά μεγάλα ονόματα λιγάκι δύσκολο.
Όλες τις δοκίμασες
Συναγωνιστές καλημέρα.. μπορεί κάποιος που επισκέφτηκε το ίδρυμα σήμερα, να μου πη αν αγωνίζεται η Ειρήνη? Πήρα τηλέφωνο την κα Σοφία την Τρίτη και μου είπε ότι ήταν στην πρεσβεία...παίρνω σήμερα πάλι για να κλείσω ραντεβού και μου είπε ότι ήταν άρρωστη και να πάρω το Σαββατοκύριακο...απλώς θέλω να ελέγξω αν μου έλεγε αλήθειες... ευχαριστώ...
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
Την Ειρήνη τη γαμαω ΜΟΝΟ εγω!Συναγωνιστές καλημέρα.. μπορεί κάποιος που επισκέφτηκε το ίδρυμα σήμερα, να μου πη αν αγωνίζεται η Ειρήνη? Πήρα τηλέφωνο την κα Σοφία την Τρίτη και μου είπε ότι ήταν στην πρεσβεία...παίρνω σήμερα πάλι για να κλείσω ραντεβού και μου είπε ότι ήταν άρρωστη και να πάρω το Σαββατοκύριακο...απλώς θέλω να ελέγξω αν μου έλεγε αλήθειες... ευχαριστώ...
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.782
- Πόντοι
- 11.096
Θά φάμε τά μουστάκια μας συνάδελφεΤην Ειρήνη τη γαμαω ΜΟΝΟ εγω!
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.782
- Πόντοι
- 11.096
μου έχουν ξεφύγει κάνα δύο, αλλά πού θά πάειΤις έφαγες όλες ρε συ .
Όλες τις δοκίμασες
Βασικά δεν θα διαφωνήσω μαζί σου αγαπητέ συνάδελφε!! Κάνε μου όμως την τιμή και πες μου αν η συγκεκριμένη αγωνιζόταν την περασμένη Τρίτη και σήμερα, Please!!! Φαινομενικά το ερώτημα αφορά εμένα αλλά αν το καλοσκεφτης αφορά όλους μας, το αν μας λένε αλήθεια ή ψέματα στο τηλέφωνο δηλαδή!!!Την Ειρήνη τη γαμαω ΜΟΝΟ εγω!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.400
- Πόντοι
- 41.813
κατσε να το κανω copy τωρα το ποστ,να παω να το βαλω στο νημα της αλλης να δουμε τι θα γινει.Την Ειρήνη τη γαμαω ΜΟΝΟ εγω!
συμμαζεμο δεν εχεις.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.902
- Πόντοι
- 2.846
Την Ειρήνη τη γαμαω ΜΟΝΟ ....
Την γαμαω κι εγώ κι ο peter όταν δεν πας εσύΤην Ειρήνη τη γαμαω ΜΟΝΟ εγω!
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.782
- Πόντοι
- 11.096
Ρε θά τό ρεψετε τό κορίτσι, καθίστε φρόνημα νά προλάβω πάρω ένα δυωρακι σάν άνθρωποςτην γαμαει κι ο καθηγητης αλλα δεν του το λεμε για να μην πληγωθει
Διαγραμμένο μέλος 235228
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 182
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν η Άντζελα δουλεύει αύριο, είμαι μακρυά, να μην πηγαίνω άδικα
ήμουν και γω στο κότερο.την γαμαει κι ο καθηγητης αλλα δεν του το λεμε για να μην πληγωθει
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.312
- Πόντοι
- 22.886
Να το χαμηλώνετε το volume εκεί από τα ψηλά πατώματα ...Ρε θά τό ρεψετε τό κορίτσι, καθίστε φρόνημα νά προλάβω πάρω ένα δυωρακι σάν άνθρωπος