You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.899
- Πόντοι
- 11.096
Πλάκα κάνουμε.Από μένα δεν θα την στερηθεί κανεις πάντως.Ομορφη κοπέλα ,συμπαθέστατο άτομο ,τέλειο μασάζ (πραγματικά παιδιά δεν το λέω έτσι ,είναι παρά πολύ καλή)αλλά καθόλου ο τύπος μου.
Πήρες το βάπτισμα όμως στο ίδρυμα
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.899
- Πόντοι
- 11.096
Είναι στα υπόψην ή δεσποινίς, νά μασουλισουμε καί εμείς.... Χρατσα χρουτσαΕμένα έτσι κ αλλιώς σε καλό μου βγήκε που δεν είχε κάτι αξιόλογο σήμερα το Λ23 .
Χτύπησα αριαδνακι το μεσημέρι και έφαγα με δέκα μασέλες...
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.713
- Πόντοι
- 22.886
Είναι καύλαρος η μικρή ...Είναι στα υπόψην ή δεσποινίς, νά μασουλισουμε καί εμείς.... Χρατσα χρουτσα
Και πήγα με αμφιβολίες .
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
ποιος εννοεις?
αν εννοεις εμενα,κατι εκανα.
Για βαλεντινα ,δινει πονο οπως Μαρινα Λια.Αννα;ποιος εννοεις?
αν εννοεις εμενα,κατι εκανα.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.588
- Πόντοι
- 5.946
δεν έχασες πολλά...ναι οντως το ιδιο με πληροφορησαν κι εμενα την Κυριακη που μας περασε.
το χασαμε το κορμι και δεν την προλαβα γμτ.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.588
- Πόντοι
- 5.946
δεν ξέρω αν δίνει πόνο... αλλά σύμφωνα με τον @Elganador διαθέτει καλή μνήμη...Για βαλεντινα ,δινει πονο οπως Μαρινα Λια.Αννα;
διαβάζοντας την κριτική του... την έχει πάρει 4 φορές... (αλήθεια πόσο καιρό δουλεύει η Βαλ. στο Λ23?)
και την τελευταία φορά που βρεθήκαν... τον αναγνώρισε!
κάτι είναι κι αυτό...
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.713
- Πόντοι
- 22.886
Παρέα , για ακούστε άλλο ένα κουτσομπολιό .
Μία από τους "επισκέπτες" του παρόντος νήματος είναι και η ΡΙΤΑ ! Ναι η Ρίτα το Ριτάκι μπαίνει εδώ πολύ συχνά και μας διαβάζει , οπότε ότι έχετε γράψτε .
Εγώ πάντως 3-4 φορές που την έχω καβαλήσει δεν την βρήκα αξούριστη όπως λέγεται εδώ , καλή σε γενικές γραμμές (καθώς είμαι φαν των πιπινιων) .
Όταν δε την πιστονιαζω άγρια σε πισωκολλητο και με τα απαραίτητα μπατσίδια στο κωλί της , η φωνές της ακούγονται μέχρι πάνω στην Συγγρού ...
Μία από τους "επισκέπτες" του παρόντος νήματος είναι και η ΡΙΤΑ ! Ναι η Ρίτα το Ριτάκι μπαίνει εδώ πολύ συχνά και μας διαβάζει , οπότε ότι έχετε γράψτε .
Εγώ πάντως 3-4 φορές που την έχω καβαλήσει δεν την βρήκα αξούριστη όπως λέγεται εδώ , καλή σε γενικές γραμμές (καθώς είμαι φαν των πιπινιων) .
Όταν δε την πιστονιαζω άγρια σε πισωκολλητο και με τα απαραίτητα μπατσίδια στο κωλί της , η φωνές της ακούγονται μέχρι πάνω στην Συγγρού ...
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Εγώ πιστεύω ότι (περίπου) όλες μπαίνουν και διαβάζουν. Θα με παραξένευε εα΄ν ΔΕΝ το κάνανε.Παρέα , για ακούστε άλλο ένα κουτσομπολιό .
Αυτό που θα ήθελα να διαβάσω είναι δικά τους σχόλια στο σάιτ, σε οποιοδήποτε νήμα.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.899
- Πόντοι
- 11.096
Έτσι ακριβώς, οι περισσότερες διαβάζουν καί όλες θέλουν να κάνουν σχολια καί νά απαντήσουν, αλλά δέν είναι μέλη.Εγώ πιστεύω ότι (περίπου) όλες μπαίνουν και διαβάζουν. Θα με παραξένευε εα΄ν ΔΕΝ το κάνανε.
Αυτό που θα ήθελα να διαβάσω είναι δικά τους σχόλια στο σάιτ, σε οποιοδήποτε νήμα.
Έτσι καί απαντούσαν όμως θά έπεφτε πολύ γέλιο ειλικρινά, πού κάποιοι δέν θά ήξεραν πού νά κρυφτούν....
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
λες να με ερωτευοταν?????Άμα την είχες προλάβει, μπορεί να μην έφευγε ...
το ξερω ρε οτι με ζηλευεις. φτυσε με ΞΑΝΑΈτσι ακριβώς
ημουν οσο πιο ακριβης μπορουσα στην περιγραφη μου. το κοριτσι ειναι πυραυλος για τα γουστα μου και το αξιζει.Θά ρέψει το κορίτσι ρε μπαγασιδες, με ρεγουλα...Όχι όλοι μαζί
Υ. Γ τήν ανέβασε μέ τήν κριτική τού ο φίλος @petergsp καί τώρα δέν θά κλείσει μπούτι το κορίτσι
νομιζω ημουν αναλυτικοτατος στην κριτικη μου.Για βαλεντινα ,δινει πονο οπως Μαρινα Λια.Αννα;
αλλα αλλο η Μαρινα (μια ειναι η Μαρινα) αλλο η Βαλεντινα. μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα.
δεν έχασες πολλά...
ελα ρε,δεν μπορει να ειναι τοσο χαλια.
η ουσια ειναι οτι την χασαμε παντως.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
ε και γιατι εκπλησσεσαι?Παρέα , για ακούστε άλλο ένα κουτσομπολιό .
ολες διαβαζουν. και η Κατια και η Ευα και η Αγγελικη και πολλες αλλες.
φυσιολογικο το βρισκω. σκοπος ειναι ομως αν διαβαζουν σωστα και αν βελτιωνουν τυχον αρνητικα σημεια που εχουν.
Σίγουραλες να με ερωτευοταν?????
Και αν είχες φάει πριν κανα μιλφειγ δεν θα ξεκολλαγε από πάνω σου.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.899
- Πόντοι
- 11.096
Φτου φτου μην σε ματιάσωτο ξερω ρε οτι με ζηλευεις. φτυσε με ΞΑΝΑ
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.588
- Πόντοι
- 5.946
η οδοντοστοιχία της είναι αλογίσια εντελώς...ελα ρε,δεν μπορει να ειναι τοσο χαλια.
η ουσια ειναι οτι την χασαμε παντως.
δεν ξέρω στην πίπα αν έχει επιπτώσεις ή πλεονεκτήματα...
θα πρέπει να ρωτήσω τον @geroksouras !!!
Αν την έχεις γαιδουρινη,η οδοντοστοιχία της είναι αλογίσια εντελώς...
δεν ξέρω στην πίπα αν έχει επιπτώσεις ή πλεονεκτήματα...
θα πρέπει να ρωτήσω τον @geroksouras !!!
No problem .
zolie
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2010
- Like
- 122
- Πόντοι
- 1
Όσον αφορά τις επιδόσεις θα την χαρακτήριζα πιο gfe ενώ την μαρίνα την θεωρώ καθαρό ατόφιο pse.Οι κριτικες που έχουν ανεβάσει οι συνάδελφοι είναι ακριβεστατες .Μου είπε ότι είναι στο λ23 από τον Ιούνιοδεν ξέρω αν δίνει πόνο... αλλά σύμφωνα με τον @Elganador διαθέτει καλή μνήμη...
διαβάζοντας την κριτική του... την έχει πάρει 4 φορές... (αλήθεια πόσο καιρό δουλεύει η Βαλ. στο Λ23?)
και την τελευταία φορά που βρεθήκαν... τον αναγνώρισε!
κάτι είναι κι αυτό...
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.588
- Πόντοι
- 5.946
εγώ Ιούλιο και Αύγουστο δεν την πέτυχα πάντως...Όσον αφορά τις επιδόσεις θα την χαρακτήριζα πιο gfe ενώ την μαρίνα την θεωρώ καθαρό ατόφιο pse.Οι κριτικες που έχουν ανεβάσει οι συνάδελφοι είναι ακριβεστατες .Μου είπε ότι είναι στο λ23 από τον Ιούνιο
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.549
- Πόντοι
- 1.196
Τελευταίο 10ήμερο του Ιουνίου 2022 πρέπει να ήταν (αν δε κάνω λάθος) που είδα για πρώτη φορά στο σαλόνι την Βαλεντίνα για λίγο, γιατί ήταν κλεισμένη και πήγαινε σε δωμάτιο!