Με έχει καπαρωσει η γυναίκα σήμερα .Που να ξεφυγω.Έρχομαι έρχομαι
Έλα ρε @baroc νά φύγουμε πού είσαι?
Είμαστε καλεσμένοι
Τό μενού σήμερα έχει τουλουμπακια spesial καί μετά κατάθεση ποίος μάς πιάνει....
Είμαι αξιολυπητος
Με έχει καπαρωσει η γυναίκα σήμερα .Που να ξεφυγω.Έρχομαι έρχομαι
Έλα ρε @baroc νά φύγουμε πού είσαι?
Είμαστε καλεσμένοι
Τό μενού σήμερα έχει τουλουμπακια spesial καί μετά κατάθεση ποίος μάς πιάνει....
Όλα οκ μην ανησυχείς, θά σού κρατισουμε τουλουμπακια καί για μεζέ.... από τόν καλό... τήν άλλη φοράΜε έχει καπαρωσει η γυναίκα σήμερα .Που να ξεφυγω.
Είμαι αξιολυπητος
Εχει τρεις κριτικές αδελφέ.Γνώμη για ειρήνη ποιος έχει πάρει καλή στο σεξ??
ναι οντως το ιδιο με πληροφορησαν κι εμενα την Κυριακη που μας περασε.Σας έχω άσχημα νέα ... Η Βικτωρια σταμάτησε ...
Όσοι προλάβαμε προλάβαμε !
πολυ καλη η ειρηνη,και καλο παιδι.παντα απο προσωπικη αποψη.Εχει τρεις κριτικές αδελφέ.
Άμα την είχες προλάβει, μπορεί να μην έφευγε ...ναι οντως το ιδιο με πληροφορησαν κι εμενα την Κυριακη που μας περασε.
το χασαμε το κορμι και δεν την προλαβα γμτ.
Έτσι ακριβώςΆμα την είχες προλάβει, μπορεί να μην έφευγε ...
Καί λίγα είπες....από 11 μέχρι 5Σε άλλα νέα της ημέρας , η Βαλεντίνα ήταν κλειστή με συνεχόμενα ραντεβού από τις 11:00 έως τις 17:00 ...
Ρε μαλακες την παλεύετε ??
Ε αυτό είπα ρε τρελέ !Καί λίγα είπες....από 11 μέχρι 5
11:45 πέρασα και την πέτυχα μόλις έβγαινε από δωμάτιο και την επέλεξα για μια ωριτσα.όλη την υπόλοιπη μέρα ήταν ρεζερβέ .πολύ όμορφη κοπέλα όντως σε μοντέλε στιλ(όχι το στιλ μου)ωραίο αισθησιακό σεξ(πάλι όχι το στιλ μου)Φ Ο Β Ε Ρ Ο μασάζ!Καί λίγα είπες....από 11 μέχρι 5
Ααααα κυρά σοφία δεν μας τα λες καλά ...11:45 πέρασα και την πέτυχα μόλις έβγαινε από δωμάτιο και την επέλεξα για μια ωριτσα.όλη την υπόλοιπη μέρα ήταν ρεζερβέ .πολύ όμορφη κοπέλα όντως σε μοντέλε στιλ(όχι το στιλ μου)ωραίο αισθησιακό σεξ(πάλι όχι το στιλ μου)Φ Ο Β Ε Ρ Ο μασάζ!
Θά ρέψει το κορίτσι ρε μπαγασιδες, με ρεγουλα...Όχι όλοι μαζί11:45 πέρασα και την πέτυχα μόλις έβγαινε από δωμάτιο και την επέλεξα για μια ωριτσα.όλη την υπόλοιπη μέρα ήταν ρεζερβέ .πολύ όμορφη κοπέλα όντως σε μοντέλε στιλ(όχι το στιλ μου)ωραίο αισθησιακό σεξ(πάλι όχι το στιλ μου)Φ Ο Β Ε Ρ Ο μασάζ!
Κοιτά ίσως να έπεσα σε ακύρωση.μπήκα στον χώρο σχεδόν μαζί με κάποιον συναγωνιστή ,του προτάθηκε η Ριτα από ότι άκουσα (ήμουν στον δίπλα χώρο )περίμενα για έξι λεπτά (το ξέρω γιατί κοίταξα το ρολόι μου γιατί ψιλό βιαζόμουν )και μετά την ώρα που με φώναξε σαλόνι έσκασε και η κοπέλα ,από την εξώπορτα .Πρώτη φορά γαμησα εκεί όποτε φαντάζομαι δεν θα «έριχνε»κάποιον για πάρτη μουΑαααα κυρά σοφία δεν μας τα λες καλά ...
Ναι βρε συ το ξέρω , ήσουν τυχερός , έπεσες σε κάποια ακύρωση .Κοιτά ίσως να έπεσα σε ακύρωση.μπήκα στον χώρο σχεδόν μαζί με κάποιον συναγωνιστή ,του προτάθηκε η Ριτα από ότι άκουσα (ήμουν στον δίπλα χώρο )περίμενα για έξι λεπτά (το ξέρω γιατί κοίταξα το ρολόι μου γιατί ψιλό βιαζόμουν )και μετά την ώρα που με φώναξε σαλόνι έσκασε και η κοπέλα ,από την εξώπορτα .Πρώτη φορά γαμησα εκεί όποτε φαντάζομαι δεν θα «έριχνε»κάποιον για πάρτη μου
Από μένα δεν θα την στερηθεί κανεις πάντως.Ομορφη κοπέλα ,συμπαθέστατο άτομο ,τέλειο μασάζ (πραγματικά παιδιά δεν το λέω έτσι ,είναι παρά πολύ καλή)αλλά καθόλου ο τύπος μου.Θά ρέψει το κορίτσι ρε μπαγασιδες, με ρεγουλα...Όχι όλοι μαζί
Υ. Γ τήν ανέβασε μέ τήν κριτική τού ο φίλος @petergsp καί τώρα δέν θά κλείσει μπούτι το κορίτσι