Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.501
Πόντοι
216
Η Μαριάννα ποιές έχει αυτό το καιρό?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.730
Πόντοι
10.326

Diavolakis26

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες! Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την σελίδα kanesex.ξέρει κάποιος το κατά ποσο είναι ασφαλής και αληθινα αυτά που έχει μέσα; Διότι μπήκα να δω για μασάζ. Απλώς δεν ξέρω αν κλείσω κάποια το κατά ποσο θα είναι η συγκεκριμένη και όχι καμία άλλη. Και αν έχετε να μου προτείνεται κάποια από εκεί η να μπω σε κάποιο άλλο σάιτ. Ευχαριστώ

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Καλησπέρα παίδες! Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την σελίδα kanesex.ξέρει κάποιος το κατά ποσο είναι ασφαλής και αληθινα αυτά που έχει μέσα; Διότι μπήκα να δω για μασάζ. Απλώς δεν ξέρω αν κλείσω κάποια το κατά ποσο θα είναι η συγκεκριμένη και όχι καμία άλλη. Και αν έχετε να μου προτείνεται κάποια από εκεί η να μπω σε κάποιο άλλο σάιτ. Ευχαριστώ
Όσο ασφαλές και σίγουρα και ακριβή είναι και από τα υπόλοιπα sites, άλλο τόσο είναι και από αυτό. Εξαρτάται πού θα πέσεις. Υπέρ σου οι πιθανότητες, αλλά...

Diavolakis26

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Όσο ασφαλές και σίγουρα και ακριβή είναι και από τα υπόλοιπα sites, άλλο τόσο είναι και από αυτό. Εξαρτάται πού θα πέσεις. Υπέρ σου οι πιθανότητες, αλλά...
Ναι για αυτό ρωτάω διότι έχει ψαγμένους εδώ μέσα! Μπας και ξέρει κανεις και μου απαντήσει ώστε να βρω κάτι της προκοπής. Και όχι την Μαρία που θα μου βγει μπαμπης

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Ναι για αυτό ρωτάω διότι έχει ψαγμένους εδώ μέσα! Μπας και ξέρει κανεις και μου απαντήσει ώστε να βρω κάτι της προκοπής. Και όχι την Μαρία που θα μου βγει μπαμπης
Μόνο την τελευταία εβδομάδα έχει 54 αγγελίες στο Μασάζ. Λες να υπάρχει απάντηση για κάθε μία ξεχωριστά; Ή να τα ξέρει και να τα γράψει κάποιος όλα;

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.686
Πόντοι
3.487
Είναι πάνω από 15 χρόνια στο κουρμπέτι η Ντέμη, ίσως και 20. Έκανε πέρασμα από αρκετά μαγαζιά της πόλης μας (και της Αθήνας). Στην Θεσσαλονίκη, σίγουρα πέρασε από Body Free (α ρε Νικόλα σημείο αναφοράς είσαι), και από Στράτο στην Αγγελάκη, μεταξύ 2011-2013. Επίσης ήταν και σε ένα διαμέρισμα με μία άλλη κοπέλα, Σοφία, Ελληνίδα, 30+ με ωραίο κορμί , μελαχρινή με ράστα μαλλί, σε μια κάθετο της Μαρτίου, στο ύψος του ΕΛΤΑ, πριν την Παπαναστασίου. Κι αν δεν με απατά η μνήμη μου, για λιγο καιρό ήταν μαζί με την Ντανιέλα την Ρουμάνα, σε ένα διαμέρισμα στην αρχή της Μαρτίου, λίγο πριν την Βασιλίσσης Όλγας. Όταν κατάλαβε ότι πλέον δεν περνάει η μπογιά της, γιατί έγινε σαν κεφτές με πόδια, άρχισε τις αρπαχτές στην περιφέρεια, κυρίως Λάρισα και Βόλο.
Είσαι μύθος. Έχω πάθει πλάκα αρχηγέ μου. Respect

Jimmy1912

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2019
Like
706
Πόντοι
81
Είναι πάνω από 15 χρόνια στο κουρμπέτι η Ντέμη, ίσως και 20. Έκανε πέρασμα από αρκετά μαγαζιά της πόλης μας (και της Αθήνας). Στην Θεσσαλονίκη, σίγουρα πέρασε από Body Free (α ρε Νικόλα σημείο αναφοράς είσαι), και από Στράτο στην Αγγελάκη, μεταξύ 2011-2013. Επίσης ήταν και σε ένα διαμέρισμα με μία άλλη κοπέλα, Σοφία, Ελληνίδα, 30+ με ωραίο κορμί , μελαχρινή με ράστα μαλλί, σε μια κάθετο της Μαρτίου, στο ύψος του ΕΛΤΑ, πριν την Παπαναστασίου. Κι αν δεν με απατά η μνήμη μου, για λιγο καιρό ήταν μαζί με την Ντανιέλα την Ρουμάνα, σε ένα διαμέρισμα στην αρχή της Μαρτίου, λίγο πριν την Βασιλίσσης Όλγας. Όταν κατάλαβε ότι πλέον δεν περνάει η μπογιά της, γιατί έγινε σαν κεφτές με πόδια, άρχισε τις αρπαχτές στην περιφέρεια, κυρίως Λάρισα και Βόλο.
Η Ντέμη για μια περίοδο δούλεψε και σε διαμέρισμα στον Βαρδάρη.Εκεί είχα πάει και είχα περάσει με μια ξανθούλα με με μέτριες υπηρεσίες.
Όσο αφορά τη Ντανιέλα ήμουν πελάτης της 2008 με 2010 και ήμουν σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος μαζί της. Την Ντέμη δεν έτυχε να την πετύχω.
Η Ντανιέλα δουλεύει ακόμη;

Diavolakis26

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Μόνο την τελευταία εβδομάδα έχει 54 αγγελίες στο Μασάζ. Λες να υπάρχει απάντηση για κάθε μία ξεχωριστά; Ή να τα ξέρει και να τα γράψει κάποιος όλα;
Δεν θέλω και τις 54 αγγελίες είπαμε ! Απλά αν γνωρίζει κανεις για να προτείνει κάποια αυτό ρώτησα

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Η Ντέμη για μια περίοδο δούλεψε και σε διαμέρισμα στον Βαρδάρη.Εκεί είχα πάει και είχα περάσει με μια ξανθούλα με με μέτριες υπηρεσίες.
Όσο αφορά τη Ντανιέλα ήμουν πελάτης της 2008 με 2010 και ήμουν σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος μαζί της. Την Ντέμη δεν έτυχε να την πετύχω.
Η Ντανιέλα δουλεύει ακόμη;
Με την Ντανιελα συνεργάστηκαν για λίγο γύρω στο 2011 ή 2012. Η ξανθούλα που ανέφερες αδερφέ ήταν μια Ρωσίδα που έπινε πολύ, σχετικά ψηλή. Με την Ντέμη δούλεψαν μαζί όταν η Ντανιελα είχε ένα διαμέρισμα σε ημιόροφο στην Μαρτίου (μετά το διαμέρισμα που είχε στην Νέα Εγνατία και μετά απο αυτό που είχε στην αρχή της Ανθέων) , όταν η Ντανιελα το γύρισε σε σόλο καριέρα και έφυγε από το μαγαζί που ήταν, στην Παπαναστασιου 110.
Η Ντανιελα έχει πάνω από 5-6 χρόνια που αποσύρθηκε.

Τελευταία τροποποίηση:

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Παιδιά το τηλ της Εβίτας η της Μαριαννας που όλοι αναφέρεται που το βρίσκουμε?
αγαπητέ, το βρίσκουμε στα χρόνια προσπάθειας και χρημάτων που έχουμε σπαταλήσει.

fantasias.k

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ! Έχει κάποιος το καινούριο τηλέφωνο της αντζυ (χοντρούλα) που ήταν στην Ξηροκρήνη στις 12 οροφες? Το παλιό της τελειώνει σε 6111.

fantasias.k

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους. ξερει κανεις αν η αντζι στην ξηροκρηνη εξακολουθει να δεχεται για μασαζ?μετα τον κοβιντ εχω χασει επαφη.
Καλησπέρα φίλε! Και εγώ ενδιαφέρομαι.εχει αλλάξει νούμερο. Αυτό που τελείωνε σε 6111 δεν υσχυει

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291

Humax

Σπουδαίος