Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (4 μέλη και 78 επισκέπτες)

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Μηνύματα
2.013
Κριτικές
51
Like
6.293
Πόντοι
7.636
Υποκειμενικα την Ναντια αν τη δεις εξω θα γυρισεις, μην εισαι υπερβολικος. Για Αλεξια συμφωνω, το καλυπτει με τη διαθεση της ομως μεσα στο δωματιο

Θα συμφωνήσω με το παίχτη @boobsucker.
Η Νάντια τους τελευταίους μήνες έχει βάλει κιλά. Την είχα πετύχει έξω σε ένα εμπορικό.
Την κοιτάς πλέον, γτ είναι ψηλή, μακρύ μαλλί, και έχει μια κολάρα αρκετά πιασίματα πλέον. Πράμα που για τους μερακλήδες είναι Ταμάμ.
 

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Μηνύματα
2.952
Κριτικές
2
Like
5.944
Πόντοι
1.056
Θα συμφωνήσω με το παίχτη @boobsucker.
Η Νάντια τους τελευταίους μήνες έχει βάλει κιλά. Την είχα πετύχει έξω σε ένα εμπορικό.
Την κοιτάς πλέον, γτ είναι ψηλή, μακρύ μαλλί, και έχει μια κολάρα αρκετά πιασίματα πλέον. Πράμα που για τους μερακλήδες είναι Ταμάμ.

Από υπηρεσίες τι λέει;
 

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Μηνύματα
588
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Μηνύματα
217
Like
90
Πόντοι
1
Φυσικά το μαγαζί είναι σούπερ ως χώρος και το παλικάρι εκεί όλα τα λεφτά. Αλλά δεν τον βοηθάνε οι κοπέλες εκεί , καθόλου.
Ειναι νομος τα μαγαζια τα κανουν τα αφεντικα οι υπαλληλοι κανουν οτι τους πουν
 

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Μηνύματα
1.325
Κριτικές
3
Like
1.291
Πόντοι
216
Περασα το μεσημέρι απο το Ζεσι καθώς είμαι λιγο πιασμενος και ενιωθα την αναγκη ενος καλου μασαζ.Εκεινη την ωρα ηταν στο μαγαζι μονο η Ελενα το γνωστό μιλφ που δούλεψε και παλιότερα στον Μιχάλη και πριν λιγες μερες δουλευε στο Νταμες με το όνομα Βικη.Πολυ καλο μασαζ πιπα για σεμιναριο και πολυ ορεξη στο σεξ.Κατα την γνώμη μου μια απο της γυναίκες με τις καλυτερες υπηρεσιες αυτη την στιγμη στο χώρο των μασαζ.Οταν βγηκα για να φυγω ειδα και την Νανα που ειχε έρθει εν το μεταξύ  σκετη καυλα και μια κοπελα που πρώτη φορά έβλεπα ονόματι Λαουρα.Ελληνιδα απο οτι μου είπε γύρω στα τριάντα 1,65 με 1,70 ύψος περίπου καστανο μαλλί όμορφο πρόσωπο και κανονικο σωμα με πιασηματα.Αρκετά γαμευσιμη θα ελεγα.Είπα να την κανω ενα τεστ ντραιβ αλλα δεν ειχα πλέον χρόνο.
 

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Μηνύματα
1.325
Κριτικές
3
Like
1.291
Πόντοι
216
Σχετικά με την Λάουρα που ανέφερα προηγούμενος μου φανηκε γνωστό πρόσωπο.Μετα απο αρκετη σκεψη καταλαβα οτι μοιάζει με την ηθοποιό Θεοφανεια Παπαθωμμα.Συμπέρασμα πρέπει να έχει καταγωγή απο Σέρρες όπως η Παππαθωμα.
 

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Μηνύματα
264
Like
72
Πόντοι
1
Την έχω πάρει...  Πολύ καλό μασάζ και πολύ πάθος στην πίπα
Εμφανισιακά έχει κιλά παραπάνω αλλά βγάζει καύλα και το αντισταθμίζει

Βέβαια, έχω διαβάσει και αρνητική κριτική εδώ του στιλ αδιάφορη στο πρόγραμμα...
Έχει δικό της χώρο η κυρία? Ηλικία περίπου?
 

ladogatos

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2019
Μηνύματα
6
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές! Πήγε κάποιος τελευταία στη Βάνα,  έχουμε καμία αλλαγή στο ροστερ? Καιρό έχω να δω κριτικές για το εν λόγω μαγαζί.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Slaki

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Μηνύματα
5.298
Like
8.913
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα συναγωνιστές! Πήγε κάποιος τελευταία στη Βάνα,  έχουμε καμία αλλαγή στο ροστερ? Καιρό έχω να δω κριτικές για το εν λόγω μαγαζί.
ευκαιρία να πας κ να κανείς καμία ενημέρωσή κ εσύ

γιατί ένα χρόνο 6 ποστ έχεις κ αυτά μόνο ερωτήσεις
 

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Μηνύματα
267
Like
376
Πόντοι
21
Ροσοπροστιχα θα έχει βάλει η βανουλα και τίποτα ροσωφονα θα έχει για πελάτες μα ποτέ των ποτών θα έχει βάλει τίποτα τις προκοπης
 

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Μηνύματα
1.334
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
2.560
Μεγαλη φολα το Crystal μαγκες.μπαζα κ υπηρεσιες οχι απλα μετριες αλλα για νηπιαγωγειο.Ρε μπαζοπουτανακια αλλες ψοφανε στην δουλεια γ ενα 30 κ εσεις με ενα παιξιμο του κωλου την βλεπετε κ γκομενες;;Ξανα ουτε γιουροοοο.Καλυτερα στο σερβακι μου το Σιγουρακι παρα σε εσας τα τριμπαζα.
 

loverboy1

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Μηνύματα
96
Like
62
Πόντοι
0
Ναι το κρυσταλ ειναι ακυρο μαγαζι.Εχει εξελιχθει σε ξεπεταδικο α κατηγοριας.20 λεπτα κ γεια σας.
 

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Μηνύματα
210
Like
520
Πόντοι
81
Γιατί το αλλάξατε ρε μάγκες το site μας βγήκαν τα μάτια να το ξαναμαθουμε. Εγώ προσωπικά περνάω τέλεια στο κρυσταλ αλλά γιατί έχω τις στάνταρ μου και δεν τις αλλάζω Νεφέλη Ναντια με ικανοποιούν απόλυτα. Πέρασμα τη προηγούμενη εβδομάδα πήγαινα για Νεφέλη αλλά είδα την Αλεξία που έχει γυρίσει μετά το διάλειμμα της εννοείται επιλέχθηκε το μωρό. Μασάζ καλό δυνατό όσο ήθελα και μετά ξεκίνησε τα κόλπα της μου έκανε ένα σπέσιαλ body μασάζ τρίβοντας τις βυζάρες της πάνω μου παντού απόλαυση αυτή η κοπέλα πραγματικά τα τιμά τα λεφτά της μακάρι να ήταν και άλλες μασατζουδες έτσι και όχι της ξεπετας. Αυτά από εμένα καλά να περνάμε συντροφιά μου
 

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Μηνύματα
147
Like
394
Πόντοι
21
Επίσκεψη Relax Spa, επιλογή με Δέσποινα, διστακτική στην εκτόνωση, έχει και ένα ωραίο καινούργιο μωρό τη Μαρία..τιμή 30 συν 10
 

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Μηνύματα
696
Κριτικές
12
Like
3.212
Πόντοι
736
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο Venus στη Μοναστηρίου

όπως μπήκα βγήκα...
Δούλευε η γνωστή Άννα η οποία είναι στο μήνα της να γεννήσει...

Καλά ρε παιδιά είναι δυνατόν να βλέπετε μία γυναίκα σχεδόν ετοιμόγεννη και να Γουστάρετε που σας τον παίζει???
Ήμαρτον...

 

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Μηνύματα
75
Κριτικές
1
Like
472
Πόντοι
20
Κριτικές για Crystal.

Ναταλία : Εμφανισιακά όχι τίποτα ιδιαίτερο, σωματότυπος κανονικός plus λίγα κιλακια. Δυνατό σημείο το στήθος τής το οποίο μεν φαίνεται εντυπωσιακό αλλά εν τέλει δεν είναι και τόσο. Μασάζ, χλιαρά πράματα, τυποποιημένες κίνησης χωρίς ιδιαίτερη δύναμη γενικά δίνει την αίσθηση κακής αντιγραφής. Εκτόνωση, ίδια εντύπωση με το μασάζ. Γενική εντύπωση , επικρατεί μια αργοστροφια, χλιαρή. Από μένα είναι "να περάσει η επόμενη".

Νάντια : Εμφανισιακά δυνατή. Ψηλή , μαύρα μαλλιά μακριά, ωραία χαρακτηριστικά, ωραίο σώμα. Στήθος 2,5-3, κωλος αψεγαδιαστος από ότι μπόρεσα να διακρίνω στη συνεδρία. Δεν την γνώριζα από πιο πριν και για αυτό δεν μπορώ να πω αν έχει πάρει κιλά ή όχι όπως ειπώθηκε από άλλους συναγωνιστές. Μασαζ, ικανοποιητικό, για μένα παίρνει passing grade αν και της λείπει το έξτρα παραπάνω. Εκτόνωση, πάνω του μετρίου αλλά πάλι με κάτι να λείπει. Δίνει την εντύπωση ότι ενώ ξέρει τι πρέπει να κάνει, κάπου χάνεται, πράγμα που ίσως διορθώνεται με επανάληψη. Γενική εικόνα, μια κοπέλα αρκετά όμορφη για τα γούστα μου τουλάχιστον, με ένα πακέτο που είναι απλά οκ. Δεν θα κλάψεις αν περάσεις μαζί τής αλλά δεν πρόκειται να φύγεις και ενθουσιασμένος. Ωστόσο αποτελεί ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα ίδια και τα ίδια και θα ξανά περνούσα μαζί τής.

Νεφέλη: Για μένα η κορυφαία του Crystal μαζί με την Αλεξία. Ψηλουτσικη κοπέλα, πολύ ωραίο σώμα. Στήθος 2-2,5. Μασάζ δυνατό, χωρίς να κλέβει. Γενικά επιδεικνύει ζήλο και ασχολείται διεξοδικά. Εκτόνωση, με την εξαίρεση κάποιων εκφράσεων τυποποιημένων μάλλον και για μένα τελείως περιττές δίνει ότι μπορεί για να φύγεις ικανοποιημένος. Ενεργητική, με πρωτοβουλίες, συγκριτικά ειδικά με το υπόλοιπο roster παίρνει Άριστα. Από μένα είναι σίγουρα Ναι

Αλεξία: Επιστροφή μετά από κάποιους μήνες ξανά στο εν λόγω ίδρυμα. Εμφανισιακά πρέπει να έχει πάρει κάποια ακόμα κιλά τα οποία την βάζουν σε κατηγορία plus size - παχουλή. Παρόλαυτά το σώμα της δεν έχει κακή υφή αλλά αν ψάχνεται μοντελε ή κάτι παραπλήσιο δεν είναι για σάς. Μασάζ, δυνατό, σχολαστικό, διαφορετικού στυλ βέβαια από της Νεφέλης (διαφοροποίηση κινήσεων κυρίως και περιοχές εστίασης). Εκτόνωση, σε ότι υστερεί για κάποιους στην εμφάνιση τα υπερκαλύπτει κατά τη γνώμη μου στις υπηρεσίες. Διάθεση στα ύψη, θέλει να σε ανάψει, θέλει να σε ικανοποιήσει στο έπακρο και θέλει να ξαναπάς. Προσωπικά νιώθω ότι σε διαβάζει και προσπαθεί να σου δώσει ότι επιθυμείς. Για μένα είναι πολύ καλή επιλογή μιας και δίνω περισσότερο βάση στις υπηρεσίες και μου αρέσει και εμφανισιακά. Στην κορυφή της πυραμίδας μαζί με Νεφέλη.

Γενικές πληροφορίες: Κόστος 50 , όλες οι κοπέλες μένουν μόνο με το string.
 

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Μηνύματα
2.952
Κριτικές
2
Like
5.944
Πόντοι
1.056
[quote author=Lord_Grim link=undefined date=undefined]Κριτικές για Crystal.Ναταλία : Εμφανισιακά όχι τίποτα ιδιαίτερο, σωματότυπος κανονικός plus λίγα κιλακια. Δυνατό σημείο το στήθος τής το οποίο μεν φαίνεται εντυπωσιακό αλλά εν τέλει δεν είναι και τόσο. Μασάζ, χλιαρά πράματα, τυποποιημένες κίνησης χωρίς ιδιαίτερη δύναμη γενικά δίνει την αίσθηση κακής αντιγραφής. Εκτόνωση, ίδια εντύπωση με το μασάζ. Γενική εντύπωση , επικρατεί μια αργοστροφια, χλιαρή. Από μένα είναι "να περάσει η επόμενη".Νάντια : Εμφανισιακά δυνατή. Ψηλή , μαύρα μαλλιά μακριά, ωραία χαρακτηριστικά, ωραίο σώμα. Στήθος 2,5-3, κωλος αψεγαδιαστος από ότι μπόρεσα να διακρίνω στη συνεδρία. Δεν την γνώριζα από πιο πριν και για αυτό δεν μπορώ να πω αν έχει πάρει κιλά ή όχι όπως ειπώθηκε από άλλους συναγωνιστές. Μασαζ, ικανοποιητικό, για μένα παίρνει passing grade αν και της λείπει το έξτρα παραπάνω. Εκτόνωση, πάνω του μετρίου αλλά πάλι με κάτι να λείπει. Δίνει την εντύπωση ότι ενώ ξέρει τι πρέπει να κάνει, κάπου χάνεται, πράγμα που ίσως διορθώνεται με επανάληψη. Γενική εικόνα, μια κοπέλα αρκετά όμορφη για τα γούστα μου τουλάχιστον, με ένα πακέτο που είναι απλά οκ. Δεν θα κλάψεις αν περάσεις μαζί τής αλλά δεν πρόκειται να φύγεις και ενθουσιασμένος. Ωστόσο αποτελεί ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα ίδια και τα ίδια και θα ξανά περνούσα μαζί τής.Νεφέλη: Για μένα η κορυφαία του Crystal μαζί με την Αλεξία. Ψηλουτσικη κοπέλα, πολύ ωραίο σώμα. Στήθος 2-2,5. Μασάζ δυνατό, χωρίς να κλέβει. Γενικά επιδεικνύει ζήλο και ασχολείται διεξοδικά. Εκτόνωση, με την εξαίρεση κάποιων εκφράσεων τυποποιημένων μάλλον και για μένα τελείως περιττές δίνει ότι μπορεί για να φύγεις ικανοποιημένος. Ενεργητική, με πρωτοβουλίες, συγκριτικά ειδικά με το υπόλοιπο roster παίρνει Άριστα. Από μένα είναι σίγουρα ΝαιΑλεξία: Επιστροφή μετά από κάποιους μήνες ξανά στο εν λόγω ίδρυμα. Εμφανισιακά πρέπει να έχει πάρει κάποια ακόμα κιλά τα οποία την βάζουν σε κατηγορία plus size - παχουλή. Παρόλαυτά το σώμα της δεν έχει κακή υφή αλλά αν ψάχνεται μοντελε ή κάτι παραπλήσιο δεν είναι για σάς. Μασάζ, δυνατό, σχολαστικό, διαφορετικού στυλ βέβαια από της Νεφέλης (διαφοροποίηση κινήσεων κυρίως και περιοχές εστίασης). Εκτόνωση, σε ότι υστερεί για κάποιους στην εμφάνιση τα υπερκαλύπτει κατά τη γνώμη μου στις υπηρεσίες. Διάθεση στα ύψη, θέλει να σε ανάψει, θέλει να σε ικανοποιήσει στο έπακρο και θέλει να ξαναπάς. Προσωπικά νιώθω ότι σε διαβάζει και προσπαθεί να σου δώσει ότι επιθυμείς. Για μένα είναι πολύ καλή επιλογή μιας και δίνω περισσότερο βάση στις υπηρεσίες και μου αρέσει και εμφανισιακά. Στην κορυφή της πυραμίδας μαζί με Νεφέλη.Γενικές πληροφορίες: Κόστος 50 , όλες οι κοπέλες μένουν μόνο με το string.
[/quote]

Έχεις μήπως γνώμη για Χριστιάννα την είχα πετύχει μια μέρα εντυπωσιάστηκα από εμφάνιση αλλά δεν την έχω δοκιμάσει
 

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Μηνύματα
75
Κριτικές
1
Like
472
Πόντοι
20
Η Χριστιάνα και η Άρτεμις είναι οι μοναδικές που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα δυστυχώς..
 

JIMARAS69

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2018
Μηνύματα
41
Like
16
Πόντοι
0
Μέτρια πράγματα....δίνει την εντύπωση της ξεπέτας.....
 

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Μηνύματα
187
Like
215
Πόντοι
21
Παραθέτω πρόσφατη εμπειρία από κρυστάλ.

1η προσπάθεια: στο σαλόνι με υποδέχτηκαν πέντε νεαρές κοπέλες. με ρώτησαν εάν έχω κλείσει ραντεβού και τις είπα όχι. με ενημέρωσαν ότι δουλεύουν μόνο με ραντεβού και ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο δωμάτιο (προανέφερα ότι και οι 5 κοπέλες ήταν στο σαλόνι!!!). μου έδωσαν κάρτα για να καλέσω και μου έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

2η προσπάθεια μία εβδομάδα μετά: σε τηλεφωνική επικοινωνία ρώτησα εάν υπήρχε άμεσα διαθέσιμη κοπέλα. η απάντηση ήταν αρνητική και το ραντεβού κλείστηκε για μιάμιση ώρα μετά. σε 10 λεπτά με καλεί η ίδια κοπέλα και μου λέει (ως εκ θαύματος) ότι υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο άμεσα. ανοίγει την πόρτα μία χοντρούλα μελαχρινή. βάζει μάσκα και μου κάνει παρατήρηση ότι έπρεπε να φοράω και εγώ. αναφέρει προγράμματα και τιμή. ρωτάω εάν υπάρχει άλλη κοπέλα και μου λέει ότι "είναι στο δωμάτιο, αλλά ούτως η άλλως εδώ δεν διαλέγει ο πελάτης κοπέλα" -εδώ γελάμε!!! - και αποχώρησα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom