You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)
Αυτή δεν έχει σταματήσει?Φίλε μου επειδή έστειλες κ ινμποξ κ να στο δώσουμε το τηλ αν δεν σε ξέρει δεν παίζει να έρθει,όποτε τζάμπα το ζητας
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Οταν λες τριγυρω?paidia eime apo ekswteriko kai psaxnw,ena kalo masatziziko pou kanei nuru massage sti thessaloniki i trigiro.
Χαλκηδονα,Καλοχωρι,Λαγυνα κλπ?
Nai an aksizi!Οταν λες τριγυρω?
Χαλκηδονα,Καλοχωρι,Λαγυνα κλπ?
Για όσους ρωτάτε για Ριλάξ και Ντάμες. Το Ριλάξ είναι πλέον σε τέτοιο σημείο που δεν ξέρω εάν μπαίνει στη λίστα μας. Τώρα τελευταία δεν κάνουν εκτόνωση και μόνος ένας φίλος είπε ότι πέρασε και του έκαναν. Γενικά όμως και όταν έκαναν όλες εκτόνωση, πριν από έναν χρόνο, μόνο η Κορίνα είχε διάθεση να σε ευχαριστήσει και όλες οι άλλες ήταν χειρότερες και από το Βένους...
Το Ντάμες έμαθα ότι άλλαξε ρόστερ, αλλά ακόμα δεν έχω κάνει την απόπειρα να το επισκεφτώ. Είναι τέτοιος ο τρόπος λειτουργίας της Άννας, που οι κοπέλες σε ξεπετάνε σε 20-25 λεπτά και πραγματικά δεν έχει καμία σημασία να πας και τους δώσεις τα χρήματα σου.
Τέλος για την Εβίτα, το ρόστερ παραμένει φτωχό. Μία Έρικα, μελαχρινή με μεγάλο βυζί που όμως έχει μαστουρόφατσα και μία ψηλή ξανθιά ρωσίδα με ωραίο σώμα που όμως είναι πολύ διεκπεραιωτική.
Καλό Σαββατοκύριακο μύστες μου. Εγώ θα προτιμήσω τις εξωτικές παραλίες της Χαλκιδικής...
Το Ντάμες έμαθα ότι άλλαξε ρόστερ, αλλά ακόμα δεν έχω κάνει την απόπειρα να το επισκεφτώ. Είναι τέτοιος ο τρόπος λειτουργίας της Άννας, που οι κοπέλες σε ξεπετάνε σε 20-25 λεπτά και πραγματικά δεν έχει καμία σημασία να πας και τους δώσεις τα χρήματα σου.
Τέλος για την Εβίτα, το ρόστερ παραμένει φτωχό. Μία Έρικα, μελαχρινή με μεγάλο βυζί που όμως έχει μαστουρόφατσα και μία ψηλή ξανθιά ρωσίδα με ωραίο σώμα που όμως είναι πολύ διεκπεραιωτική.
Καλό Σαββατοκύριακο μύστες μου. Εγώ θα προτιμήσω τις εξωτικές παραλίες της Χαλκιδικής...
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
έχεις πάει στα απλά κ θες να δοκιμάσεις κ τα nurupaidia eime apo ekswteriko kai psaxnw,ena kalo masatziziko pou kanei nuru massage sti thessaloniki i trigiro.
Η πας κατευθείαν στα nuru
Paw katefthia sta nuru.έχεις πάει στα απλά κ θες να δοκιμάσεις κ τα nuru
Η πας κατευθείαν στα nuru
Paw katefthia sta nuru.
Κατευθειαν στα βαθια..ωραιος..στην αγ.δημ. εχει nuru 1 ωρα 100 ευρω αλλα χωρις εκτονωση κ χωρις σεξ.
Kati exw diavasi, ala ekei den einai pou i kopela kanei nuru me mageio?Κατευθειαν στα βαθια..ωραιος..στην αγ.δημ. εχει nuru 1 ωρα 100 ευρω αλλα χωρις εκτονωση κ χωρις σεξ.
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Καλημέρα σ’ αυτούς που βρίσκονται ακόμη στην πόλη και δεν απλώνουν την κορμάρα τους σε κάποια παραλία (οι υπόλοιποι που φύγατε διακοπές/ΣΚ για Χαλκιδική να πα να γαμηθειτε)
Μια μικρή ενημέρωση για Θάλεια/Αννη.
Πλέον δεν είναι σε χώρο στην κάθετο της Αγίου Δημητρίου . Έχει άλλο χώρο στην Β. Γεωργίου, άνωθεν τράπεζας Πειραιώς. Λογικά κι από κει θα φύγει οσονουπω , καθώς, εξ όσων αντεληφθην, ο χώρος ανήκει σε φιλικό της πρόσωπο που της τον παραχωρεί κάποιες ώρες τα βραδιά για να πραγματοποιήσει τις συνεδρίες της.
Η Χαρις του Κυρίου μεθ υμων.
Πλέον δεν είναι σε χώρο στην κάθετο της Αγίου Δημητρίου . Έχει άλλο χώρο στην Β. Γεωργίου, άνωθεν τράπεζας Πειραιώς. Λογικά κι από κει θα φύγει οσονουπω , καθώς, εξ όσων αντεληφθην, ο χώρος ανήκει σε φιλικό της πρόσωπο που της τον παραχωρεί κάποιες ώρες τα βραδιά για να πραγματοποιήσει τις συνεδρίες της.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
ευτυχώς δουλεύω το σκ κ τη γλύτωσαΚαλημέρα σ’ αυτούς που βρίσκονται ακόμη στην πόλη και δεν απλώνουν την κορμάρα τους σε κάποια παραλία (οι υπόλοιποι που φύγατε διακοπές/ΣΚ για Χαλκιδική [move]να πα να γαμηθειτε[/move])
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Ακριβώς !!!ευτυχώς δουλεύω το σκ κ τη γλύτωσα
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Δεν είναι δίδυμο, η ίδια κοπέλα είναι. Παλιότερα περπατούσε το καλντερίμι ως Θάλεια, τώρα ως Αννη ( ή το αντίστροφο - δεν είμαι σίγουρος). Για περισσότερα, πήγαινε πίσω , σελ 3086, έχω κάνει κριτική.Αιδιοχειλε κανεμας μια ενημέρωση σχετικά με το δίδυμο Θάλεια. Άννη και που είναι η αγγελία
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Ωσαν αλλος βαπτιστής Ιωάννης ο ερίτιμος αιδοιολείχος(ο τονισμός για τους μη γνωρίζοντες) έδωσε τα φωτα της γνώσης του στους αμαρτωλούς νεανίες τουτου του ιστοτόπου