Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αυτο που μαρεσει ειναι οτι γενικα καταλαβαινομαστε !  :grin:

τιποτα καινουργιο δυστυχως ...

Λεω να παω για ενα test drive μηπως το "τιποτα καινουριο" ειναι "καινουριο" για μενα....!!!!! Συνεχιζουμε να καταλαβαινομαστε, πιστευω!!!!!!!! :grin:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Φιλε μαξιμε ΣΧΩΡΑ ΜΕ !!!

Υπεπεσα σε παραπτωμα . Οταν διαβαζα το μυνημα σου ειχα στο μυαλο μου το μαγαζι της κυριας Εβιτας και σου απαντησα γιαυτο .  :headbang:

Σε παρακαλω να μεινει μεταξυ μας .

Συναισθανωμενος το σφαλμα μου και για να επανορθωσω , εστειλα τα λαγωνικα μου να σκαναρουν την καλιδοπουλου και να τι προεκυψε :

ριζικη ανανεωση στην καλιδοπουλου , λοιπον .

απο παλια εμεινε η ψηλη η μελαχροινη η μαρια ( ετσι μου παν να σας πω - θα καταλαβετε )
αφρολενα .
Ζωή γεματούλα μελαχροινή με γλυκό πρόσωπο
Ντίνα καστανή
αλλες δύο κοπέλλες μελαχροινές (η μια εξ αυτών έχει γαλάζια μάτια , όμορφο πρόσωπο και σώμα)

αυτα .

ελπιζω να μην εχεις παραπονο ...  :)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οσον αφορα τι ακριβως κανει καθε μια δεν γνωριζω .

ειχε και σκοταδι , ειναι και ολιγον γηραια τα λαγωνικα μου ... δεν εμαθα .

παντως θεωρω οτι οι παλιες θα ειναι πιο προχωρημενες ...

γενικα για τις υπηρεσιες , εγω ρωταω τα αφεντικα και αυτοι/ες μου λενε τι κανει ή δεν κανει η καθεμια . φυσικα αυτο προυποθετει να εισαι πελατης .

μεχρι την επομενη ενημερωση ...

να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Φιλε μαξιμε ΣΧΩΡΑ ΜΕ !!!

Υπεπεσα σε παραπτωμα . Οταν διαβαζα το μυνημα σου ειχα στο μυαλο μου το μαγαζι της κυριας Εβιτας και σου απαντησα γιαυτο .  :headbang:

Σε παρακαλω να μεινει μεταξυ μας .

Συναισθανωμενος το σφαλμα μου και για να επανορθωσω , εστειλα τα λαγωνικα μου να σκαναρουν την καλιδοπουλου και να τι προεκυψε :

ριζικη ανανεωση στην καλιδοπουλου , λοιπον .

απο παλια εμεινε η ψηλη η μελαχροινη η μαρια ( ετσι μου παν να σας πω - θα καταλαβετε )
αφρολενα .
Ζωή γεματούλα μελαχροινή με γλυκό πρόσωπο
Ντίνα καστανή
αλλες δύο κοπέλλες μελαχροινές (η μια εξ αυτών έχει γαλάζια μάτια , όμορφο πρόσωπο και σώμα)

αυτα .

ελπιζω να μην εχεις παραπονο ...  :)

God bless you...... :2funny:

Φχαριστω....!!!! ;)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

οχι για μενα , για τους φουκαριαριδες τους συναδελφους !  :rockon:

ΥΓ :

Δεν εχει τι να βαλει ...

Δεν εχει τι να βαλει ...

Δεν εχει τι να βαλει ...

Δεν εχει τι να βαλει
η γρια στο καρναβαλι !  :2funny:

f_usm

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σας,

Παιδιά ξέρει κανένας μαγαζί που να κάνουν full πρόγραμμα δύο κοπέλες μαζί?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
geia sas...

paidia kserei kaneis magazi na kanoun dio kopeles mazi full programma???

Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=2.msg914#new]κανόνες του forum[/url].

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

πρωτοπορα η κυρια ευα ( angel ) καθως ειναι η μοναδικη που εχει σταντ στην εκθεση που γινεται αυτες τις μερες .

οποιοι πατε πειτε της ενα γεια !

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ξέρει κανείς στο Σέβεν έχουν προχωρήσει καθόλου οι υπηρεσίες ή μόνο φραπεδιά που λένε και οι Αθηναίοι?

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
πρωτοπορα η κυρια ευα ( angel ) καθως ειναι η μοναδικη που εχει σταντ στην εκθεση που γινεται αυτες τις μερες .

οποιοι πατε πειτε της ενα γεια !

πηγαμε την ειδαμε και ειπαμε και γεια!

οσο για το μυστικησμο σας περι μαζατσιδικων και τον κωδικα επικοινωνια τον ναβαχο που εχετε ειναι απλα για γελια.
μιλατε ελευθερα, εκτος και εαν οι γυναικες σας διαβαζουν το σιτε!

το angel Και καρτες μοιραζε και πολλα υποσχομενα ηταν!!!!

sweetsoul

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους!

τα τελευταια 2 χρονια που εχω μαθει για το site (παλιο και νεο) εχω διαβασει πολλα γραφομενα για μενα. ενας πελατης μου το ανεφερε καποια στιγμη και μαλιστα σε μια επισκεψη του εφερε τυπωμενες σελιδες απο αυτο το θεμα.
ειμαι ενα απο αυτα τα κοριτσια του φραπε ή του φουλ ή οπως αλλιως μας ονομάζετε. εχω περασει απο αρκετα μαγαζια τα τελευταια 5 χρονια και υποθετω οτι τους περισσοτερους απο εσας τους ξερω..... καλα!!!!
οι κριτικες για το ατομο μου διαφορετικες αλλα αυτο ειναι φυσιολογικο αφου γουστα ειναι αυτα. χαιρομαι που με ψαχνετε οταν σταματαω απο ενα μαγαζι αλλα  ειναι αστειο να διαβαζω πολλες φορες οτι εχω κανει κατι (πχ πρωκτικο σεξ) το οποιο δεν εχω κανει ουτε με τον αντρα μου ποτε!!! αιωνιοι αντρες!!!!
θα ηθελα να πω καποια πραγματα αν και ξερω οτι θα αρχισετε να ρωτατε ή να βριζετε ή να κοροιδευετε.
δε με πειραζει ομως. αλλωστε εδω μεσα ειστε όλοι πολυ πολυ αντρες. δεν εχω διαβασει ουτε μια λεξη για τα παραξενα γουστα που εχετε πολλοι απο εσας αφου θεωρω τα μέλη εδω αντιπροσωπευτικο δειγμα των πελατων της πολης.
γραφετε με μεγαλη ευκολια για το ποσο ψυχρη η απροθυμη ειναι μια κοπελα ή ποσο καλα βογκαει οταν ειστε μεσα της αλλα για μασαζ προστατη, ουρολαγνεια και σφαλιαριτσες που ζητανε αρκετοι , ουδεις λογος!!!!
μπορει να ειστε πελατες αλλα δεν εχετε παντα δικιο παιδια. οι περισσοτερες απο εμας δεν ειναι επαγγελματιες του αγοραιου ερωτα οποτε δε γινεται να κανουμε τα παντα οσο αναγκη κι αν εχουμε για χρηματα. δε μπορω να ικανοποιω εγω οτι ντρεπεσαι εσυ να ζητησεις απο τη γυναικα σου! ερχεσαι κανουμε το μασαζ , οτι προγραμμα επιλεγεις και μετα σαν κυριος φευγεις. το να βγαινω απο το δωματιο με την ψυχολογια χαλια δεν ειναι αυτο που θελω σε μια πραγματικα δυσκολη δουλεια.
δεν ειναι ευκολο να μην εχεις το δικαιωμα να πεις οχι σε ενα πελατη που μυριζει, η σε εναν που σε προσβαλει. μακαρι να μπορουσατε να μας καταλαβετε
νομιζετε οτι αυτοι που εχουν τα μαγαζια ειναι φιλοι σας!!!! μεγα λαθος. αν ξερατε πως μιλανε για ολους δε θα ξαναπατουσατε. εκτος του οτι οι περισσοτεροι εχουν καμερες ή μικροφωνα δηθεν για να μη μας δινετε κρυφα χρηματα.
αυτη τη στιγμη ξερω οτι τουλαχιστον 4 μαγαζια εχουν καμερες (τα  3 στη ν. εγνατια, τα οποια ειναι και πριβε υποτιθεται  και στην καλαμαρια στο χατζη). δεν εχω δουλεψει σε ολα αυτα αλλα ειμαι 100% σιγουρη για αυτο που λεω. στο παρελθον πρωην αφεντικο μου( εχει σταματησει τωρα τη δουλεια) εκβιαζε πελατη με γραμενη επισκεψη του. ουτε εμας μας αρεσει αυτο με τις καμερες. αυτος ηταν και ο λογος που εφυγα απο μαγαζι περισυ  ενω εβγαζα καλα λεφτα. γιαυτο μην προσπαθειτε να βγαλετε γκομενα η να κλεισετε ραντεβου μεσα στο δωματιο. σε πολλα μαγαζια τα βλεπουν ολα.
οπως και κατι αλλο. σταματηστε να γραφετε ψεμματα για τις κοπελες στα μαγαζια. μονο κακο μπορειτε να μας κανετε με οσα γραφετε που δεν ισχυουν.
θα ηθελα να με συγχωρεσετε για το υφος μου αλλα εκανα πολλη υπομονη μεχρι να αποφασισω να γραψω κατι.
ξερω οτι θα με "σταυρωσετε" για ολα αυτα αλλα δε με νοιαζει.
δεν προκειται να σας πω ποιοα ειμαι αλλα επειδη προσφατα ξεκινησα παλι δουλεια σε ενα μαγαζι και επειδη οπως σας ειπα παρακολουθω σαν εργαλειο δουλειας το σιτε μπορω ισως να καταλαβω ποιος γραφει τι σε καποιες μερες που ισως δεν εχει δουλεια και οι πελατες ειναι μετρημενοι. διαφημιστε τις κοπελες και μην τις δυσφημειτε!!!!!
σας ευχαριστω πολυ

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
επίσκεψη σήμερα στο Σέβεν Β.Όλγας.Μεγάλο λάθος.
Χώρος ψυχρός,ιδιοκτήτης που το παίζει διευθυντής παρθεναγωγείου,κοπέλες μπάζα εντελώς,από αυτές που στο δρόμο δεν γυρίζεις καν να τις κοιτάξεις,ακόμα και να έχεις να πας με γυναίκα πολλά χρόνια.Μόνο φραπέ,σε ένα κρύο δωμάτιο(μόνο μάρμαρο κάτω και ψιλομυρίζει υγρασία) και φεύγεις τίγκα στην κρέμα.
Μακριά.Όταν υπάρχουν μαγαζιά με φουλ,είναι απαράδεκτο να υπάρχουν τέτοια μαγαζιά όπως στο Σέβεν.Τα ίδια ισχύουνε και στο άλλο μαγαζί του ιδίου στη Β.Όλγας,το Γκόλντεν(τρομάρα του).Ας μην σπονσοράρουμε αυτούς που μας κοροιδεύουν.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα sweetsoul .

μεγαλη συζητηση ανοιγεις και ειναι αργα ...

καλωσορισες στη παρεα μας , μακαρι και αλλες συναδελφοι σου να γραφουν και να ακουγεται και η δικη τους πλευρα .

οσο για το ποια εισαι ...

ε , δεν ειναι και τοσες πολλες οι παλιες ...   ;)

νασαι καλα και τα λεμε .

και μεχρι την επομενη φορα ...

να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε ...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
επίσκεψη σήμερα στο Σέβεν Β.Όλγας.Μεγάλο λάθος.
Χώρος ψυχρός,ιδιοκτήτης που το παίζει διευθυντής παρθεναγωγείου,κοπέλες μπάζα εντελώς,από αυτές που στο δρόμο δεν γυρίζεις καν να τις κοιτάξεις,ακόμα και να έχεις να πας με γυναίκα πολλά χρόνια.Μόνο φραπέ,σε ένα κρύο δωμάτιο(μόνο μάρμαρο κάτω και ψιλομυρίζει υγρασία) και φεύγεις τίγκα στην κρέμα.
Μακριά.Όταν υπάρχουν μαγαζιά με φουλ,είναι απαράδεκτο να υπάρχουν τέτοια μαγαζιά όπως στο Σέβεν.Τα ίδια ισχύουνε και στο άλλο μαγαζί του ιδίου στη Β.Όλγας,το Γκόλντεν(τρομάρα του).Ας μην σπονσοράρουμε αυτούς που μας κοροιδεύουν.

καλα τα λες , αλλα αυτη η κριτικη εχει γραφτει καμια 10ρια φορες ( απο αλλους ) .

και ομως εξακολουθουν ατομα να πηγαινουν .

τεσπα ... καποια πραγματα ειναι περα απο την κατανοηση μου .

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγώ πάντως υποψιάζομαι ποια μπορεί να είναι η κοπέλα,αν και έχω αμφιβολίες για το πώς μπόρεσε να χρησιμοποιήσει υπολογιστή,να γραφτεί στο σάιτ κλπ (λόγω ηλικίας,οι μεγαλύτεροι δεν έχουν και τόσο καλή σχέση με την τεχνολογία)
πάντως αυτά που είπε είναι λίγο πολύ γνωστά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom