Επίσης υπάρχουν και καλες επιλογές στη Θεσσαλονίκη η οποίες δουλεύουν σε κλειστό κύκλο... Τις οποίες δεν τις γνωρίζω...Επειδή διάβασα κάποια σχόλια φίλων, αναφορικά με το αν η Αθηνα είναι φθηνότερη ή όχι σε σχέση με τη Θεσσαλονίκη, θα πω τούτο. Δεν ισχυρίσθηκε ποτε πως στην Αθηνα τα πράγματα είναι καλύτερα λόγω πολύ χαμηλότερων τιμών. Καλά θα ήταν , αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι , αφενός μεν οι επιλογές είναι πολλές περισσότερες, αφετέρου δε το τιμολογιακό εύρος (σε συνάρτηση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες) είναι πολύ μεγαλύτερο.
Για να γίνω πιο κατανοητός θα δώσω δυο συγκεκριμένα παραδείγματα, συγκρίνοντας ομοειδείς κοπέλες.
1. Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει η Αιμιλια. Λίγο πολύ όλοι έχετε διαβάσει γι αυτήν τις τελευταίες μέρες. 20χρονη, με φουλ προγραμμα , 160€. Αντίστοιχα στην Αθηνα υπάρχει η Αγάπη. Ίδια ηλικία , Αλβανίδα και αυτή , με το ίδιο προγραμμα και τιμή για φουλ στα 150€. Το θέμα φυσικά δεν είναι στα 10€, αλλά στο ότι η Αγάπη είναι πολύ πιο όμορφη, με πολύ καλύτερο σώμα και σίγουρα πολύ καλύτερες υπηρεσίες.
2. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε την Μαίρη/Έλενα/Μενια , και δεν ξέρω ποιο άλλο όνομα χρησιμοποιεί. 45αρα, πολύ γυμνασμένη, 4αρι βυζι, ξεπέτα του κερατά, μετά το τέλος της πρώτης φοράς ντύνεται για να φύγει, κι ας έχει περάσει το πολύ μισή ώρα και όχι μια ώρα (για την οποία έχει πληρωθεί άλλωστε), και χρεώνει 100€ , χωρίς κωλο. Στην Αθηνα απ την άλλη υπάρχει η Αντριάννα , ίδιας ηλικίας, τούμπανο κι αυτή , χρεώνει 100€ την ώρα, και γαμιεται λυσσασμένα .
Σίγουρα και στην Αθηνα κυκλοφορούν μπάζα και σαπακια, που σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν αυτά που ζητάνε. Το θέμα όμως είναι ότι κάτω υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές . Αυτά...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (11 μέλη και 46 επισκέπτες)
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Όντως , στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν 4-5 «μπουζουκοβίζιτες» η «καλησπερατζούδες». Γνωστές κ μη εξαιρετέες , αλλά ζητάνε , το λιγότερο 200€ την ώρα, και με (μιλώ εκ πείρας) άθλιες υπηρεσίες.Επίσης υπάρχουν και καλες επιλογές στη Θεσσαλονίκη η οποίες δουλεύουν σε κλειστό κύκλο... Τις οποίες δεν τις γνωρίζω...
Εγώ τουλάχιστον έχω σταματήσει να ασχολούμαι μαζί τους εδώ και 2 χρόνια περίπου , καθώς γνώμη μου είναι πως δεν αξίζουν .
Βροχη pm σε 5 4 3 2 1... ποιες ειναι?δωσε κανενα τηλεφωνο κτλ.Όντως , στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν 4-5 «μπουζουκοβίζιτες» η «καλησπερατζούδες». Γνωστές κ μη εξαιρετέες , αλλά ζητάνε , το λιγότερο 200€ την ώρα, και με (μιλώ εκ πείρας) άθλιες υπηρεσίες.
Εγώ τουλάχιστον έχω σταματήσει να ασχολούμαι μαζί τους εδώ και 2 χρόνια περίπου , καθώς γνώμη μου είναι πως δεν αξίζουν .
ωραία ανάλυση..κατατοπιστικοτατοςΕπίσης, και για όποιον δεν γνωρίζει, τα μασατζιδικα στην Αθηνα είναι όλα (όσα έχω επισκεφτεί τουλάχιστον - και είναι ΠΑΡΑ πολλά), ελεύθερα . Πας (χωρίς προηγούμενο τηλεφωνικό ραντεβού), επιλέγεις διαθέσιμη κοπέλα και προγραμμα και περνάς δια τα περαιτέρω . Η έννοια του πριβέ υφίσταται μόνο στην φτωχομάνα .
Οι δε τιμές ξεκινάνε από τα 50€ μέχρι τα 80, βαριά 100€, για φουλ προγραμμα, διαρκείας 1 ώρας, με 2 γύρους. Δεν θα αναφερθώ στις εργαζόμενες εκεί, φυσικά, καθώς η οποιαδήποτε σύγκριση , και από θέμα ηλικίας και από θέμα εμφάνισης , θα μας κάνει να βάλουμε τα κλάματα ...
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ...Βροχη pm σε 5 4 3 2 1... ποιες ειναι?δωσε κανενα τηλεφωνο κτλ.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
ολα απο μελη με κατω απο 12 ποστ να φανταστω?Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ...
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Δεν μου δίνεις κι 6 νούμερα να παίξω κάνα τζόκερ ;;;;;ολα απο μελη με κατω απο 12 ποστ να φανταστω?
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
Δεν μου δίνεις κι 6 νούμερα να παίξω κάνα τζόκερ ;;;;;
ειναι η στανταρ διαδικασια
που να ελεγες οτι κανουν και αεροπλανικα γαμησια οι καλησπεραντζες
Καλησπερα! Κατα το πλειστον προτιμω να εχουν δικο του χωρο αλλα λεω να δοκιμασω καποιο μαγαζι για μασαζ.. θα ηθελα καποιος να μου προτεινει μια κοπελα.. δεν ειμαι του αθληματος αλλα εχω κανει καποιες προσπαθειες κ εχω μοιραστει την οποια εμπειρια μ... ευχαριστω!
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Και φαντάζομαι όλοι σε ευχαριστούν "εκ των προτέρων".Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ...
Πέρασμα με από κρύσταλ παρούσες Νεφέλη, Ρία ή Ρίτα και άλλη μια μελαχρινή κοπελίτσα, όχι κάτι το ιδιαίτερο, που δεν συγκράτησα όνομα.
Ρία ή Ρίτα μελαχρινή με πιασίματα και βυζάρες κοντά στον σωματότυπο της Αλεξίας που δούλευε παλιότερα εκεί.
Πέρασμα με Νεφέλη, ωραίο κωλαράκι και κορμάκι με καλό βυζί για τα κυβικά της. Σχετικά μικρή και χαρούμενη, προτείνει από μόνη της για φραπέ με το κλασικό 30+20.
Φίλε καλησπέρα! Για τη Νάντια τι αποψη εχεις?
[/quoteΦίλε καλησπέρα! Για τη Νάντια τι αποψη εχεις?
Καλησπέρα
Δεν έχω προσωπική άποψη. Δεν έτυχε να βολέψει για συνεδρία με τη συγκεκριμένη. Από άλλους συναδέλφους πάντως έμαθα ότι είναι στο στυλ της Νεφέλης από άποψη προγράμματος.
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Καλησπέρα
Δεν έχω προσωπική άποψη. Δεν έτυχε να βολέψει για συνεδρία με τη συγκεκριμένη. Από άλλους συναδέλφους πάντως έμαθα ότι είναι στο στυλ της Νεφέλης από άποψη προγράμματος.
Ισχύει, @stofos. Απλά εμένα μου έχει φανεί πιο "ψυχρή" σε σχέση με τη Νεφέλη. Σε άλλους μπορεί το ανάποδο.
Πρέπει να πας συστημένος στη Κατερίνα ;
Όχι. Απλά μην μπεις με νταηλίκι. Ανθρώπινα θα πας και θα στο προτείνει από μόνη της στο τέλος εάν θέλεις εκτόνωση. Αυτό είναι το έξτρα με ισπανικό ίσως. Παραπάνω δεν παίζει.
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Αυτό δεν είναι σαιτ .Και φαντάζομαι όλοι σε ευχαριστούν "εκ των προτέρων".
Ζωντανή γραμμή προβλέψεων είναι !!!
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Αυτό δεν είναι σαιτ .