Πρέπει να πας συστημένος στη Κατερίνα ;
DAMES Εγγύηση,το καλύτερο!
Πρέπει να πας συστημένος στη Κατερίνα ;
σίγουρα μεγάλη αγορά και φυσικά θα υπάρχει σαβουρα. Οι τιμές στα Κολ γκερλς είναι ίδιες όπως είδα στις διαφημίσεις και στα μασάζ που είδα κάτι λίγα στο θρεντ με κατοσταρικο κάνεις σεξ..δεν είναι και τόσο φθηνότερα.. εκτός αν οι φίλοι που πάνε έχουν γνωριμίες που τους βοηθούν να βρούν κοπέλες σε χαμηλές τιμές.Μεγάλη αγορά η Αθήνα, μεγάλη προσφορά, πολλή και η σαβούρα , αν έχει ζήτηση ανεβάζουν τιμές. Αλλιώς, σαφώς φθηνότερα
εδώ γελάνεDAMES Εγγύηση,το καλύτερο!
εδώ γελάνε
Πες μας κ το άλλο με τον τοτο
πρώτη φόρα το ακούω αυτόΜόνο συστημένος παίζει εκτόνωση στο VENUS? Μια φορά πήγα και ενώ στο τηλέφωνο μου είπαν ΟΚ το 50 άρικο, όταν πήγα από εκεί είπαν πως δεν περιλαμβάνεται στο μενού. Μήπως είναι καλύτερα στο BODY FREE?
Φίλε καλησπέρα! Για τη Νάντια τι αποψη εχεις?καλησπέρα
παρακολουθώ καιρό το forum, αλλά δεν έχω πρόσφατη προσωπική άποψη συνολικά για τα μασαζο-μαγαζιά της πόλης.
Θα αναφερθώ στο crystal που το επισκέπτομαι σχετικά συχνά.
Προσωπικά δεν έχει παίξει κάτι περισσότερο από φραπέ και το χωρίς σχεδόν ρούχα τελείωμα στο πρόγραμμα με όσα κορίτσια έκανα. Ούτε και κάτι άλλο εκτός μαγαζιού.
Σχετικά με την Ναταλί και την Χριστιάννα που είναι από τις νέες αφίξεις, ναι μεν όμορφες, συμπαθητικές κοπέλες με ωραία σώματα, αλλά μέτριο μασάζ και μηχανικό τελείωμα. Την ίδια γνώμη έχω και για την Αρετή. Δεν θα τις ξαναπροτιμούσα τουλάχιστον σύντομα.
Θεωρώ ότι η Νεφέλη είναι μια επιλογή που αξίζει και από πλευράς εμφάνισης, μασάζ και του όλου προγράμματός της, έως και τον φραπέ δηλαδή.
καλησπέρα
παρακολουθώ καιρό το forum, αλλά δεν έχω πρόσφατη προσωπική άποψη συνολικά για τα μασαζο-μαγαζιά της πόλης.
Θα αναφερθώ στο crystal που το επισκέπτομαι σχετικά συχνά.
Προσωπικά δεν έχει παίξει κάτι περισσότερο από φραπέ και το χωρίς σχεδόν ρούχα τελείωμα στο πρόγραμμα με όσα κορίτσια έκανα. Ούτε και κάτι άλλο εκτός μαγαζιού.
Σχετικά με την Ναταλί και την Χριστιάννα που είναι από τις νέες αφίξεις, ναι μεν όμορφες, συμπαθητικές κοπέλες με ωραία σώματα, αλλά μέτριο μασάζ και μηχανικό τελείωμα. Την ίδια γνώμη έχω και για την Αρετή. Δεν θα τις ξαναπροτιμούσα τουλάχιστον σύντομα.
Θεωρώ ότι η Νεφέλη είναι μια επιλογή που αξίζει και από πλευράς εμφάνισης, μασάζ και του όλου προγράμματός της, έως και τον φραπέ δηλαδή.
Αυτό είναι το κόλπο τους σου δίνουν την εντύπωση ότι μπορεί να προχωρήσουν σε κάτι παραπάνω για να τις επιλέγεις και μετά σου λένε την επόμενη φορά και πάει λέγοντας
Όντως!
Συμφωνώ για τη Νεφέλη. Ό,τι καλύτερο σε όλη την πόλη, όχι μόνο στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Φίλε γελάς με τα χάλια σου
πρώτη φόρα το ακούω αυτό
Ολες οι κοπέλες κάνουν εκτόνωση
Εκτός αν έπεσες στην περίπτωσή
εχει κανεις το τηλ απο κρυσταλ?