You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (9 μέλη και 45 επισκέπτες)
Kαλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για το crystal?Σκοπεύω να το επισκεφτώ αύριο μεθαύριο......ποια να πάρω, ποια να αποφύγω.....σας ευχαριστώ
Αρετή να αποφύγεις, μέχρι πρότινος δεν έκανε εκτόνωση και χάλια μασάζ, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.
Από το συγκεκριμένο προτείνω Αλεξία και Νάντια με ικαννοποιητικό μασάζ και σε βοηθάνε να χαλαρώσιες....
JIMARAS69
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2018
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώΑρετή να αποφύγεις, μέχρι πρότινος δεν έκανε εκτόνωση και χάλια μασάζ, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.
Από το συγκεκριμένο προτείνω Αλεξία και Νάντια με ικαννοποιητικό μασάζ και σε βοηθάνε να χαλαρώσιες....
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Ελενα,κατια, Δεσποινα ,Κλαιρη ,Πασχαλινα.
Μπερδευτήκαμε...
Τελικά κάποιος μπορεί να μας διευκρινήσει στο crystal ποιος κάνουν φουλ και ποιες οχι;
Να ξέρουμε τι να γίνεται, καλό και το σκέτο μασαζ αλλα όταν θέλεις φουλ να ξερεις ποια να ζητάς.
ΠΜ ευπρόσδεκτα!
Μπερδευτήκαμε...
Τελικά κάποιος μπορεί να μας διευκρινήσει στο crystal ποιος κάνουν φουλ και ποιες οχι;
Να ξέρουμε τι να γίνεται, καλό και το σκέτο μασαζ αλλα όταν θέλεις φουλ να ξερεις ποια να ζητάς.
ΠΜ ευπρόσδεκτα!
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Μεγαλειοτατε μπερδευτηκες τα ονοματα που ανεφερες δουλεύουν στο Ζεσι σπα και οχι στο Cristal.Ελενα,κατια, Δεσποινα ,Κλαιρη ,Πασχαλινα.
Μπερδευτήκαμε...
ΠΜ ευπρόσδεκτα!
Giannis_Staf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Πηγα απο εβιτα προχτες πολυ χαλι μαυρο☹!!!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
για πες περισσότερα ποιες είναιΠηγα απο εβιτα προχτες πολυ χαλι μαυρο☹!!!
Υγ με το crystal τι παίζει τελικά έχει φουλ η μόνο μασάζ
Στο προηγούμενο μαγαζί έπαιζε φουλ από ότι ήξερα
Εμπάργκο τωρα στα παλτά των μασατζιδικων. Ήμαρτον.
Εγω δηλώνω αποχή
για ενα μηνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Εχουμε φλομώσει στις σαύρες τις ανόητες και τις γκόμενες που μας περνάνε για κορόιδα με 80άευρα.
Ουστ καριόλες. Μαύρο.
Εγω δηλώνω αποχή
για ενα μηνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Εχουμε φλομώσει στις σαύρες τις ανόητες και τις γκόμενες που μας περνάνε για κορόιδα με 80άευρα.
Ουστ καριόλες. Μαύρο.
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Εχεις απόλυτο δίκιο αγαπητέ mea culpa.Μεγαλειοτατε μπερδευτηκες τα ονοματα που ανεφερες δουλεύουν στο Ζεσι σπα και οχι στο Cristal.
Η ερώτηση όμως παραμένει....
Giannis_Staf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Μια χαρα τα λες πολυ μπαζα αδερφε!!!Εμπάργκο τωρα στα παλτά των μασατζιδικων. Ήμαρτον.
Εγω δηλώνω αποχή
Ουστ καριόλες. Μαύρο.
Για φουλ δεν ξερω αν παιζει γενικα στο crystal ισως καποιοι να το καταφεραν. Για εκτονωση παντως κανουν ολες εκτος απο μια Αρετη. Δηλαδη η Αλεξια, η Ναντια κ η ΝεφεληΕχεις απόλυτο δίκιο αγαπητέ mea culpa.
Η ερώτηση όμως παραμένει....
Ποια ειναι η μικρη με πολυ μεγαλο στηθος;ναι ρε φιλε δουλευουν ολεςη παραπανω κοπελες που αναφερα συν μια καινουρια κοπελα που ηρθε σημερα μικρη σε ηλικια και πολυ μεγαλο στυθος..
Η Ελενα ειναι η παλια η βυζαρου;
Salonikios23
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
καλησπερα στην παρεα ... !! μηπως θα μπορουσε κανεις να μου δωσει το τηλεφωνο της ροζιτας?
Giannis_Staf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Σωστος φιλε.ΜαυροοοοΕμπάργκο τωρα στα παλτά των μασατζιδικων. Ήμαρτον.
Εγω δηλώνω αποχή
Ουστ καριόλες. Μαύρο.
litafade
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 8
- Like
- 615
- Πόντοι
- 301
καλησπερα στην παρεα ... !! μηπως θα μπορουσε κανεις να μου δωσει το τηλεφωνο της ροζιτας?