Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Ο νυστικος καρβελια ονειρεύεται αδερφε μου.Ο δεύτερος που μιλάει για επιστροφή της Μάγκυς! Ράδιο αρβύλα ή πραγματικότητα;;
Ο νυστικος καρβελια ονειρεύεται αδερφε μου.Ο δεύτερος που μιλάει για επιστροφή της Μάγκυς! Ράδιο αρβύλα ή πραγματικότητα;;
Στη μεγάλη αλλά πολύ επιλεκτική μασαζοκαριέρα μου ως πελάτης, ένοιωσα μόνο από ένα άτομο ότι αγαπούσε και πονούσε πραγματικά τους πελάτες της και αυτό είναι φυσικά η Μάγκυ.Ο νυστικος καρβελια ονειρεύεται αδερφε μου.
Συμφωνώ και επαυξανω.Στη μεγάλη αλλά πολύ επιλεκτική μασαζοκαριέρα μου ως πελάτης, ένοιωσα μόνο από ένα άτομο ότι αγαπούσε και πονούσε πραγματικά τους πελάτες της και αυτό είναι φυσικά η Μάγκυ.
Το κρυσταλ λειτουργεί ή σταμάτησαν οι συνάδελφοι και συναγωνιστές που ήταν λαλίστατοι τις πρώτες μέρες;
Στη μεγάλη αλλά πολύ επιλεκτική μασαζοκαριέρα μου ως πελάτης, ένοιωσα μόνο από ένα άτομο ότι αγαπούσε και πονούσε πραγματικά τους πελάτες της και αυτό είναι φυσικά η Μάγκυ.
αγάπη κ ζετα στην Κλεάνθους κάπου είχα δει αγγελία πρόσφαταΓεια σας συντροφοι
Ξερεις κανεις αν συνεχιζει το σπορ η Αγαπη εκει καπου στο Ιπποκρατειο?
Όχι, έχω προχωρήσει τη ζωή μου, ξαναπαντρεύτηκα...Γύρνα πίσω θα πεθάνω
Έχω αρχίσει και τα χάνω
Πίνω και καπνίζω σαν τρελός
Ψάχνω κάποια να σου μοιάζει
Μα καμιά δε σου ταιριάζει
ήσουνα για μένα ο θεός
το κρυσταλ έχει σελίδα στο φβ.ανεβασαν και βιντεάκι πριν λίγο να κουνάνε τα χέρια τουςΕγώ δεν θα ρωτήσω για την Μαγκυ, αλλά θα ρωτήσω για Εβιτα. Άνοιξε αλλού; Ξέρεις κανεις εάν λειτουργήσει με το ίδιο τηλέφωνο ή με αλλο;
Το κρυσταλ λειτουργεί ή σταμάτησαν οι συνάδελφοι και συναγωνιστές που ήταν λαλίστατοι τις πρώτες μέρες;
το κρυσταλ έχει σελίδα στο φβ.ανεβασαν και βιντεάκι πριν λίγο να κουνάνε τα χέρια τους
πάτα Crystal Massageποιο ειναι το λινκ του fb?
Αβυσσος η ψυχη αυτουνου που δίνει αυτα τα λεφτα φιλε μου.Όποιος θεωρεί ότι Νίκη στο Relax Spa και μεγαλοκοπελα Κατερίνα Αρετσού είναι αγίες, πλανάται οικτρά. Περίεργο το ότι έχουν πελάτες μόνο άντρες; Τα λεφτά απ' τις καθημερινές τους εξόδους βγαίνουν από απλό μασάζ; Μέχρι 100 ευρώ ζητάνε...άβυσσος η ψυχή της γυναίκας,
Πρέπει να ειναι πολυ νηστεικος απο μουνι.Αβυσσος η ψυχη αυτουνου που δίνει αυτα τα λεφτα φιλε μου.
Συμπαθητικό μαγαζί με καλούτσικες παρουσίες, αλλά ούτε εγώ το βλέπω να κρατάει για πολύ...Το κρυσταλ λειτουργεί ή σταμάτησαν οι συνάδελφοι και συναγωνιστές που ήταν λαλίστατοι τις πρώτες μέρες;
κανε μία περιγραφή τις παρουσίεςΣυμπαθητικό μαγαζί με καλούτσικες παρουσίες, αλλά ούτε εγώ το βλέπω να κρατάει για πολύ...