Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (5 μέλη και 60 επισκέπτες)

giorgoslefas

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
16
Πόντοι
0
Φιλαρακι να ρωτησω για ποια λες σαρανταρα ή ειναι γνωστη και κανω γκαφα?
Πηγαινε εδω στο στα call girls και στην επιλογη ψαξε "καυτη σαρανταρα"!!
Σαραντα δεν ειναι σιγουρα, 45 ισως και παραπανω, αλλα το κατεχει κ το γουσταρει.
Μπορεις να στειλεις εκει pm σε αυτην!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Τις κριτικές και τα "καρφώματα" τις διαβάζουνε κάποια απο τα κορίτσια. Κάποιες δυσανασχετούν όταν συζητάμε για τις πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρουν. Στα αρχίδια μας θα πείτε, τζάμπα δεν πιπόνονται, ούτε κάθονται να γαμηθούν. Το κακό είναι, επειδή δεν κάθονται σε όλους, κάποιοι χρησιμοποιούν όσα γράφονται εδώ ως επιχείρημα. Δύο απο αυτές ξίνισαν, η μία μετά απο την εμφάνιση των ευρόπουλων  ξαναζεστάθηκε  η άλλη όμως ούτε φραπέ βαράει πια. Η τελευταία σημειωτέον χτυπούσε πολύ καλά τον φραπέ.

Μπορείς να τις πεις ότι ψάχνω άτομα για καθαρισμό φρεατίων με αμοιβή 25€/ημέρα + ένσημο???
Λογικά άμα δεν τους αρκούν αυτά στα μασατζιδικα ίσως τους ανοίξω ένα καινούριο ορίζοντα στην επαγγελματικής τους σταδιοδρομία..

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
Μπορείς να τις πεις ότι ψάχνω άτομα για καθαρισμό φρεατίων με αμοιβή 25€/ημέρα + ένσημο???
Λογικά άμα δεν τους αρκούν αυτά στα μασατζιδικα ίσως τους ανοίξω ένα καινούριο ορίζοντα στην επαγγελματικής τους σταδιοδρομία..

Στη Ταυλανδη τα φρεάτια τα καθαρίζουν πιο φτηνά. Άκου 25€ τη μέρα +ένσημο ! ! Χαλάς τη πιάτσα με αυτά που τάζεις.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Στη Ταυλανδη τα φρεάτια τα καθαρίζουν πιο φτηνά. Άκου 25€ τη μέρα +ένσημο ! ! Χαλάς τη πιάτσα με αυτά που τάζεις.

Στην Ταϊλάνδη πολλά κάνουν με λιγότερα από 25€  :takethis: θα πάρω τον Τάκη Μπούκα και θα ξαναπάω  :grin:

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
Στην Ταϊλάνδη πολλά κάνουν με λιγότερα από 25€  :takethis: θα πάρω τον Τάκη Μπούκα και θα ξαναπάω  :grin:

Λογικο δεν ειναι?.. 200 ευρω το μηνιατικο εκει.. να πας και να το κατσεις εκει. Να περνας καλα.

• Like
Αντιδράσεις: azazel

giorgoslefas

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
16
Πόντοι
0
Επισκεψη στο spa elit προσφατα.
Χτυπαω κουδουνι, ανοιγει μια κυρια 35 plus εν ονοματι αγγελικη.
Λεω η ζωη, μου λεει ειναι μεσα με πελατη, να περασουμε αν θελεις μαζι στα ενδοτερα. Λεω δεν σε εχω ξαναδει εδω, λεει καινουργια σχετικα! Δεν μου εκανε το κλικ να της πω για φραπε, ουτε να δωσω 30αρι για μασαζ της πλακας, δυστυχως ουτε χρονο να περιμενω την ζωη οποτε εφυγα.
Δεν ξερω αν εχει αλλες κοπελες εκτος απο ζωη που να αξιζουνε εκει!

pantelos2017

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0
Επισκεψη στο spa elit προσφατα.
Χτυπαω κουδουνι, ανοιγει μια κυρια 35 plus εν ονοματι αγγελικη.
Λεω η ζωη, μου λεει ειναι μεσα με πελατη, να περασουμε αν θελεις μαζι στα ενδοτερα. Λεω δεν σε εχω ξαναδει εδω, λεει καινουργια σχετικα! Δεν μου εκανε το κλικ να της πω για φραπε, ουτε να δωσω 30αρι για μασαζ της πλακας, δυστυχως ουτε χρονο να περιμενω την ζωη οποτε εφυγα.
Δεν ξερω αν εχει αλλες κοπελες εκτος απο ζωη που να αξιζουνε εκει!

Αν λες για το spa elit στην Εγνατία δεν σερβίρει φραπέ, εκτός εάν άλλαξε κάτι. Είχε κάτι κορασίδες βαμμένες προκλητικά με κοντά σορτσάκια και χοντρά καλτσόν, όταν τις βλέπεις κάνεις όνειρα, αλλά ούτε χέρι σε άφηναν να πιάσεις. Μακρυά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν σε οδηγεί η κοπέλα στο δωμάτιο και είστε μόνοι την ρωτάς  αν σερβίρει καφέ και αν προσφέρει και κάτι άλλο με το αζημίωτο. Αν πει όχι την κοπανάς και γλυτώνεις τα 30 ευρώ.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Τις κριτικές και τα "καρφώματα" τις διαβάζουνε κάποια απο τα κορίτσια. Κάποιες δυσανασχετούν όταν συζητάμε για τις πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρουν. Στα αρχίδια μας θα πείτε, τζάμπα δεν πιπόνονται, ούτε κάθονται να γαμηθούν. Το κακό είναι, επειδή δεν κάθονται σε όλους, κάποιοι χρησιμοποιούν όσα γράφονται εδώ ως επιχείρημα. Δύο απο αυτές ξίνισαν, η μία μετά απο την εμφάνιση των ευρόπουλων  ξαναζεστάθηκε  η άλλη όμως ούτε φραπέ βαράει πια. Η τελευταία σημειωτέον χτυπούσε πολύ καλά τον φραπέ.

...και;;;;

Passenger1980

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Like
56
Πόντοι
0
Αγαπητοί φίλοι, υπάρχει καμιά ενημέρωση για την Άντζι τη Λεττονή, που δούλευε στο ελίτ σπα; Πού είναι τώρα, στη μάγκυ; Κάνει τίποτα έξτρα; Σας ευχαριστώ.

tonymontana23

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Eπισκεψη στην εν λογω μεγαλο κυρια .. Ειχα ρωτησει και παλαιοτερα αν ξερει κατι καποιος γιαυτην αλλα ειπα να κανω το κασκαντεριλικι μου.Περιοχη χαριλαου κοντα στο γηπεδο περιπου σε ενα ισογειο τραγικο χωρο με τζαμαριες απο εξω αλλα βαμμενες για να μν φαινεσαι μεσα.Μου ανοιγει η κυρια η οποια ειναι σιγουρα 50+ στα ορια του gilf ,ημουν ετοιμος να φυγω αλλα λεω αφου κουβαληθηκα μεχρι εδω δεν γαμιεται λεω.Για κακη μου τυχη καθησα το μπανιο δν δουλευε ,δν ειχε νερο , θερμανση ειχε ενα μικρο αεροθερμο και το κρεβατι ηταν λες και ηταν παιδικο .τελοσ παντων στα του αγωνα δν εκανε μασαζ κατευθειαν πιπα η οποια δν με ενθουσιασε,το μονο καλο ηταν οτι τα καταπινει και οτι απο το τηλεφωνο συννενοηθηκαμε στα 30 ευρω..Δεν προτεινεται σε καμια περιπτωση

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Eπισκεψη στην εν λογω μεγαλο κυρια .. Ειχα ρωτησει και παλαιοτερα αν ξερει κατι καποιος γιαυτην αλλα ειπα να κανω το κασκαντεριλικι μου.Περιοχη χαριλαου κοντα στο γηπεδο περιπου σε ενα ισογειο τραγικο χωρο με τζαμαριες απο εξω αλλα βαμμενες για να μν φαινεσαι μεσα.Μου ανοιγει η κυρια η οποια ειναι σιγουρα 50+ στα ορια του gilf ,ημουν ετοιμος να φυγω αλλα λεω αφου κουβαληθηκα μεχρι εδω δεν γαμιεται λεω.Για κακη μου τυχη καθησα το μπανιο δν δουλευε ,δν ειχε νερο , θερμανση ειχε ενα μικρο αεροθερμο και το κρεβατι ηταν λες και ηταν παιδικο .τελοσ παντων στα του αγωνα δν εκανε μασαζ κατευθειαν πιπα η οποια δν με ενθουσιασε,το μονο καλο ηταν οτι τα καταπινει και οτι απο το τηλεφωνο συννενοηθηκαμε στα 30 ευρω..Δεν προτεινεται σε καμια περιπτωση

Μπλιαχ...

AIRONAUT

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2015
Like
156
Πόντοι
0
φίλε Τόνυ Μοντάνα Δυστυχώς δεν είδα ότι ήθελες πληροφορίες από την εν λόγω μεγαλοκοπέλα. Ίσως να σε προλαβαίνα, είχα γράψει κριτική στις 8-10-2016 φυσικά τότε ήταν σε άλλο χώρο και είχα δώσει πιο πολλά λεφτά. Από ότι έμαθα μετέπειτα κατά καιρούς έκανε διπλό με μία τούμπανοτεράστια κοπέλα. παραθέτω και την κριτική που είχα γράψει τότε για τους φίλους συναθλητές που δεν την είχαnε διαβάσει. Ίσως να βοηθήσει.                                                                                                                                                                          

καλησπέρα στους απανταχού έλαιομασάζομαχητές. συνεχίζω να μοιράζομαι μαζί σας τις περιπέτειες μου και τις εμπειρίες μου προς όφελος και πληροφόρηση των αγαπητών συναθλητών. μεγαλοκοπέλα εν ονόματι μαρία. ψάχνοντας πάλι τις γνωστές αγγελίες βρήκα την αγγελία της μαρίας. όπως γράφει και στην αγκeλιά που θα σας τη δείξω πιο κάτω. ένα σκέτο μαρία έτσι απλά συνεννόηση στο τηλέφωνο και αυτή η κοπέλα πάρα πολύ ευγενικοί όπως και οι προηγούμενες. μου είπε ότι κάνει μασάζ χαλαρό αισθησιακό, ότι είναι 50 χρονών και κάνω και άλλα. με πήsε στο τηλέφωνο και συνάντηση έγινε. ο χορος της μεγάλοκοπέλας κοντά στην πλατεία συνδίκα οδός σόλωνος. διαμέρισμα πάρα πολύ μικρό και παλιό. δεν θυμάμαι όροφο. και η κοπέλα σίγουρα πάνω από 50. ίσως να ήταν και 55. το πρόσωπο της αρκετά σπασμένο μαύρα μαλλιά. το σώμα της λίγο πλαδαρό αδύνατη. i κοπέλα τα χρόνια φαινόντουσαν δεν μπορούσαν να κρυφτούνε από πάνω της, έκανα το μπανάκι μου και ήμουνα έτοιμος για το μασαζάκι μου. ξάπλωσα μπρούμυτα και η μεγάλοσιτεμένη κοπέλα ξεκίνησε την τριβή. μασάζ τύπου σε χαϊδεύω χαλαρά και απαλά, φυσικά η κοπέλα δεν είχε σχέση με το άθλημα, κάτι πασαλείμματα και κάτι χαδάκια του κώλου. και κείνη τη στιγμή σκεφτόμουνα ότι το πενηντάρικο θα το έκλαιγα. μετά από ένα τεταρτάκι περίπου χαδίων με γύρισε ανάσκελα. συνέχισε πάλι τα απαλά χαδάκια και εγώ συνέχιζα να κλαίω το πενηντάρικο. και επιτέλους άρχισε να ασχολείται με το γεννητικό μου όργανο. σε εκείνο το σημείο άρχισα να παίρνω τα πάνω μου ,η μαρία η πενηντάρα ήξερε να το ρουφάει πολύ καλά το πουλί. ασχολήθηκε πάρα πολύ και με τα μπαλάκια, πολύ ωραία απαλή και βαθιά πίπα και φανταστικά κόλπα με τη γλώσσα της. σε σημείο που με ξάφνιασε, και εκείνη τη στιγμή άρχισα να πιστεύω ότι δεν θα το κλάψω το πενηντάρικο. πίπα βαθιά πολύ βαθιά και υγρή η πενηντάρα το είχε και στο τέλος το κερασάκι στην τούρτα .η κατάποση του γεννητικού υλικού μέσα στο γέρικο στόμα της .στα αρνητικά τώρα η μαρία η πενηντάρα δεν έχει ιδέα από μασάζ. είναι μεγάλη σε ηλικία 50 με 55, σπασμένο πρόσωπο πλαδαρό κορμί. επίσης τα 50 ευρώ ήταν πάρα πολλά. στα θετικά τώρα πολύ καλή πίπα ασχολήθηκε και περιποιήθηκε πάρα πολύ ώρα και έγλυφε τους όρχεις. και φυσικά η κατάποση του σπέρματος που δεν το περίμενα με τίποτα. δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα καλά, η συνεδρία ήταν πολύ κάτω του μετρίου έως χάλια, αλλά στο τέλος την έσωσε την παρτίδα. δυστυχώς ή ευτυχώς εγώ δεν πέρασα όσο καλά θα ήθελα. η πενηντάρα είναι για μερακλήδες πού γουστάρουν τέτοιες φάσεις .γούστα είναι αυτά ελπίζω η μάσαζωαθλητές να πήραν μία πρώτη αναλυτική γνώμη. η αγγελία της εν λόγω πενηντάραs μαρίας   Να υγιαίνουμε και να μασαζοχαλαρώνουμε συναθλητές                                                                                                                                                                                                        

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
δοκιμασε κανεις την Ιλιανα στην Vana?

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Αγαπητοί εν forum αδελφοί,
O Καρδινάλιος ζητάει πρόσβαση στο ευαγές ίδρυμα της Μαριάννας για δοκιμή και αξιολόγηση.
Οσοι πιστοί προσέλθετε με καλοπροαίρετα πμ.
Πέντε μέρες μετά ούτε ενα απαντητικό πμ, αντιθέτως ειχα  ερωτήσεις για τα προσβάσιμα απο εμέ.
Σημεία των καιρών η απλα ο εαυτούλης πάνω από όλα;
Κατα τα άλλα forum αλληλοενημέρωσης....

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
Πέντε μέρες μετά ούτε ενα απαντητικό πμ, αντιθέτως ειχα  ερωτήσεις για τα προσβάσιμα απο εμέ.
Σημεία των καιρών η απλα ο εαυτούλης πάνω από όλα;
Κατα τα άλλα forum αλληλοενημέρωσης....
Μηπως περιμενουν πρωτα να τους απαντησεις και μετα να σου διναν προσβαση...?

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
843
Πόντοι
96
Επισκεψη σε Αngel Spa στην αρχη της Β. Όλγας.
Παρουσίες τρεις:Ευη (RU),Μαρίνα (BG) και Άννυ (AL)
Kαι οι τρεις στα 35-40.
Τιμες 50-60-80 !! Καθόλου vfm σε σχεση με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom