pantelos2017
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Πολύ γνωστή και μέλος του φόρουμ!!
Τρέλα σκέτη αν σου αρέσουν οι γυναίκες τις κατηγορίας!!
ποιά είναι, μπορείς να με φέρεις σε επαφή ?
Πολύ γνωστή και μέλος του φόρουμ!!
Τρέλα σκέτη αν σου αρέσουν οι γυναίκες τις κατηγορίας!!
Πηγαινε εδω στο στα call girls και στην επιλογη ψαξε "καυτη σαρανταρα"!!Φιλαρακι να ρωτησω για ποια λες σαρανταρα ή ειναι γνωστη και κανω γκαφα?
ποιά είναι, μπορείς να με φέρεις σε επαφή ?
Τις κριτικές και τα "καρφώματα" τις διαβάζουνε κάποια απο τα κορίτσια. Κάποιες δυσανασχετούν όταν συζητάμε για τις πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρουν. Στα αρχίδια μας θα πείτε, τζάμπα δεν πιπόνονται, ούτε κάθονται να γαμηθούν. Το κακό είναι, επειδή δεν κάθονται σε όλους, κάποιοι χρησιμοποιούν όσα γράφονται εδώ ως επιχείρημα. Δύο απο αυτές ξίνισαν, η μία μετά απο την εμφάνιση των ευρόπουλων ξαναζεστάθηκε η άλλη όμως ούτε φραπέ βαράει πια. Η τελευταία σημειωτέον χτυπούσε πολύ καλά τον φραπέ.
Μπορείς να τις πεις ότι ψάχνω άτομα για καθαρισμό φρεατίων με αμοιβή 25€/ημέρα + ένσημο???
Λογικά άμα δεν τους αρκούν αυτά στα μασατζιδικα ίσως τους ανοίξω ένα καινούριο ορίζοντα στην επαγγελματικής τους σταδιοδρομία..
Στη Ταυλανδη τα φρεάτια τα καθαρίζουν πιο φτηνά. Άκου 25€ τη μέρα +ένσημο ! ! Χαλάς τη πιάτσα με αυτά που τάζεις.
Στην Ταϊλάνδη πολλά κάνουν με λιγότερα από 25€ θα πάρω τον Τάκη Μπούκα και θα ξαναπάω
Επισκεψη στο spa elit προσφατα.
Χτυπαω κουδουνι, ανοιγει μια κυρια 35 plus εν ονοματι αγγελικη.
Λεω η ζωη, μου λεει ειναι μεσα με πελατη, να περασουμε αν θελεις μαζι στα ενδοτερα. Λεω δεν σε εχω ξαναδει εδω, λεει καινουργια σχετικα! Δεν μου εκανε το κλικ να της πω για φραπε, ουτε να δωσω 30αρι για μασαζ της πλακας, δυστυχως ουτε χρονο να περιμενω την ζωη οποτε εφυγα.
Δεν ξερω αν εχει αλλες κοπελες εκτος απο ζωη που να αξιζουνε εκει!
Τις κριτικές και τα "καρφώματα" τις διαβάζουνε κάποια απο τα κορίτσια. Κάποιες δυσανασχετούν όταν συζητάμε για τις πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρουν. Στα αρχίδια μας θα πείτε, τζάμπα δεν πιπόνονται, ούτε κάθονται να γαμηθούν. Το κακό είναι, επειδή δεν κάθονται σε όλους, κάποιοι χρησιμοποιούν όσα γράφονται εδώ ως επιχείρημα. Δύο απο αυτές ξίνισαν, η μία μετά απο την εμφάνιση των ευρόπουλων ξαναζεστάθηκε η άλλη όμως ούτε φραπέ βαράει πια. Η τελευταία σημειωτέον χτυπούσε πολύ καλά τον φραπέ.
...και;;;;
Eπισκεψη στην εν λογω μεγαλο κυρια .. Ειχα ρωτησει και παλαιοτερα αν ξερει κατι καποιος γιαυτην αλλα ειπα να κανω το κασκαντεριλικι μου.Περιοχη χαριλαου κοντα στο γηπεδο περιπου σε ενα ισογειο τραγικο χωρο με τζαμαριες απο εξω αλλα βαμμενες για να μν φαινεσαι μεσα.Μου ανοιγει η κυρια η οποια ειναι σιγουρα 50+ στα ορια του gilf ,ημουν ετοιμος να φυγω αλλα λεω αφου κουβαληθηκα μεχρι εδω δεν γαμιεται λεω.Για κακη μου τυχη καθησα το μπανιο δν δουλευε ,δν ειχε νερο , θερμανση ειχε ενα μικρο αεροθερμο και το κρεβατι ηταν λες και ηταν παιδικο .τελοσ παντων στα του αγωνα δν εκανε μασαζ κατευθειαν πιπα η οποια δν με ενθουσιασε,το μονο καλο ηταν οτι τα καταπινει και οτι απο το τηλεφωνο συννενοηθηκαμε στα 30 ευρω..Δεν προτεινεται σε καμια περιπτωση
δε μ λεει κατι το ονομα φιλε εμφανισιακα καλη?δοκιμασε κανεις την Ιλιανα στην Vana?
Πέντε μέρες μετά ούτε ενα απαντητικό πμ, αντιθέτως ειχα ερωτήσεις για τα προσβάσιμα απο εμέ.Αγαπητοί εν forum αδελφοί,
O Καρδινάλιος ζητάει πρόσβαση στο ευαγές ίδρυμα της Μαριάννας για δοκιμή και αξιολόγηση.
Οσοι πιστοί προσέλθετε με καλοπροαίρετα πμ.
Μηπως περιμενουν πρωτα να τους απαντησεις και μετα να σου διναν προσβαση...?Πέντε μέρες μετά ούτε ενα απαντητικό πμ, αντιθέτως ειχα ερωτήσεις για τα προσβάσιμα απο εμέ.
Σημεία των καιρών η απλα ο εαυτούλης πάνω από όλα;
Κατα τα άλλα forum αλληλοενημέρωσης....