Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
καλησπερα και απο μενα...παρακολουθω το φορουμ αρκετο καιρο αλλα  λογω τεχνικων δυσκολιων δεν εκανα εγγραφη....ειμαι και γω λατρης των ελαιοτριβειων αλλα ρε παιδια μονο δυο τρια ειναι αυτα που εκτιμανε τα χρηματα σου για τον χρονο που πληρωνεις τωρα ως προσ τισ υπηρεσιες παιζει μεγαλο ρολο η κοπελα...σε αυτα που εχω παει ειναι η μαγκυ μασαζ με κατια ωραιο μασαζ ωραιο φραπεδακι  angel spa ευη πολη καλη και στο μασαζ και στον αγωνα και προσ το χρονο.πηγα και στο αqua spa σε 20 λεπτα με ξεπεταξε ουτε το ονοματης δεν συγκρατησα....σκεφτομαι να παω dames να κανω με αλεξια αξιζει η ειναι ξεπετα οσες φορεσ πηγα ολο μια χοντρουλα ειναι...δεν ζηταω τηλ αλλα αν αξιζει αυτο που πληρωνεις και ως προς το χρονο.... αμαρυλις ???????????εχει τιποτα καλο και ποια αξιζει μην πεταμε τα λεφτα μασ τζαμπα......βοηθεια
πανε αλεχια ειναι σουπερ στο μεταχα ¨))) δε χρειαζεται τηλ πανε απο εκει οσο για το αμαριλις ακριβο αλλα αξιζει εχει 2 μουναρες

Mainaki3

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2017
Like
38
Πόντοι
0
Καλημέρα λέω να πάω amarullis ποια κοπέλα αξίζει τα λεφτά της????

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
81
Καλημέρα στη παρέα... μακριά από Άννα στο Βάνα σπα αν κ από τ
Μου είπε δουλεύει κ στο venous spa...
Μασάζ άχρηστη πραγματικα.. κουραστική στο μπλα μπλα έως ανυπόφορη..
Στο φραπε λες κ χτυπούσε τ μαξιλάρι ν φύγουν οι σκόνες κ κοιτούσε τ ταβάνι... πάω ν πιάσω @@ μπας κ σώσουμε τ 20...βυζι δ υπήρχε...

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
413
Πόντοι
36
Καλημέρα στη παρέα... μακριά από Άννα στο Βάνα σπα αν κ από τ
Μου είπε δουλεύει κ στο venous spa...
Μασάζ άχρηστη πραγματικα.. κουραστική στο μπλα μπλα έως ανυπόφορη..
Στο φραπε λες κ χτυπούσε τ μαξιλάρι ν φύγουν οι σκόνες κ κοιτούσε τ ταβάνι... πάω ν πιάσω @@ μπας κ σώσουμε τ 20...βυζι δ υπήρχε...

Παλι καλα που κάνει και φραπε...
Αχώνευτη τελειως....

Mainaki3

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2017
Like
38
Πόντοι
0

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
81
Φίλε μου.. έκανα τ κουμάντα μου ν βρω χρόνο ν πάω...
Κ άσε τ λεφτά που πήγαν χαμένα... αντί ν περάσω καλά
Ξενέρωσα απιστευτα.. ούτε μασάζ ούτε γούστα κ 50 ευρώ.. πολύ μαλακισμενη

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.495
Πόντοι
216
Δηλαδή στο Βανα Spa, επιλέγεις εσύ με ποιά θα μπείς, ή με όποια είναι διαθέσιμη εκείνη την ώρα;

Εγγρ.
10 Νοε 2017
Like
2
Πόντοι
0
ειναι αδικο ρε γαμωτο να μην υπαρχει πληθωρα επιλογων οπως αθηνα,μας εχουν στο βασανηστηριο με τις τιμες ταβανι και απο υπηρεσιες του κολου

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
δεν μπορω να στειλω ακομα πμ σαυτο στην καραμανλη πηγα παλιοτερα εφαγα πετσετα και ξενερωσα τωρα εμαθα οτι παιζει φραπεδακι,,,,ειναι αναλογα στην κοπελα,,,,
εγω ειχα παει παλια και μου χαν πει πως δεν παιζει φραπες παντως καποιος να ξεκαθαρισει τι παιζει ρε παιδια δεν εχουμε χρονο για χασιμο

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Μετα απο ενα 2μηνο απουσίας επανέρχομαι για ενημερωση.
Ακουα σπα ειχε δυο κοπέλες ξανθιες περασα με την πιο ομορφη καθως η αλλη ηταν σκυλι στην φάτσα.
Αν μου πείτε ονόματα θα θυμηθω με ποια μπηκα. Αρκετα καλο μασαζ λιγο ξινή στην συμπεριφορά και δεν αφηνε χουφτωμα κατω απο τα ρουχα. Στο 20λεπτο με γυρισε με αρκετά καλο φραπεδακι. Δεν ξερω ουτε ρώτησα για πιπα καθως και τα 50 μου φαίνονται αρκετα για ενα μισαωρο
Επισκεψη στην Παπαφη. Ηταν ενα αλλοδαπο με ποδαρες. Απο προσωπο μετρια. Την εβαλα στην αρχη να με κάνει μασαζ το οποιο ηταν ερασιτεχνικό, εξαλλου για αλλο λογο πας. Στα του αγωνα αρκετα καλη και απο τα βογγητά φανηκε να γουσταρει. Κοστος 50 για μιση ωρα

valentinos007

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα νέος στο φορουμ..Μασατζιδικο καλό με καμιά μιλφ υπάρχει στη Θεσσαλονικη?

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Μετα απο ενα 2μηνο απουσίας επανέρχομαι για ενημερωση.
Ακουα σπα ειχε δυο κοπέλες ξανθιες περασα με την πιο ομορφη καθως η αλλη ηταν σκυλι στην φάτσα.
Αν μου πείτε ονόματα θα θυμηθω με ποια μπηκα. Αρκετα καλο μασαζ λιγο ξινή στην συμπεριφορά και δεν αφηνε χουφτωμα κατω απο τα ρουχα. Στο 20λεπτο με γυρισε με αρκετά καλο φραπεδακι. Δεν ξερω ουτε ρώτησα για πιπα καθως και τα 50 μου φαίνονται αρκετα για ενα μισαωρο
Επισκεψη στην Παπαφη. Ηταν ενα αλλοδαπο με ποδαρες. Απο προσωπο μετρια. Την εβαλα στην αρχη να με κάνει μασαζ το οποιο ηταν ερασιτεχνικό, εξαλλου για αλλο λογο πας. Στα του αγωνα αρκετα καλη και απο τα βογγητά φανηκε να γουσταρει. Κοστος 50 για μιση ωρα
αδερφε παπαφη ειναι πριβε? αν οχι πες πληροφοριες αν θες))

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
επισκεψη βενους σπα παρουσες 3 βαλια μια αλλη δε συγγρατησα ονομα και βερονικα περασμα με 19χρονη βερονικα αστερακι μεσα φιλικη κοστος50 θα ξανατιμηθει

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1

Stories

Νέο!