Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165
Επειδη δεν παρακολουθω συχνα το νημα και επειδη πρεπει επειγοντως καποιος αο τους εμπειρους στα μασαζ (να γινει ενα καινουριο νημα με το που ειναι τι. Ποια ειναι πριβε ποια οχι με τηλεφωνα κτλπ) π.χ λεω να δοκιμασο μεταξα αλλα ουτε ξερω που ειναι ουτε τηλ εχω ουτε τπτ.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.121
Πόντοι
506
Κ εγώ φίλε το ίδιο. Δεν έχω ιδέα για τον Μεταξά. Αν μπορεί κάποιος να μας ανοίξει τα μάτια...

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26

:2funny: :2funny: :2funny:

Ο Άλλος θα παει σε ενα μασατζιδικο και θα του ανοιξουνε τα ματια.....
:2funny: :2funny: :2funny:

Ρε συ τι διαβαζω σήμερα θα με τρελανετε!!

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Έτσι ακριβώς είχα γράψει!  :cheesy: Το πιστεύω ακράδαντα. Ακόμα κι αν είσαι λίγο σφιγμένος ή σε δίλημμα όταν μπαίνεις στο μαγαζί, σε φάση "να μείνω ή να φύγω" δηλαδή, μόνο από αυτό το ευχάριστο φοιτητικό κλίμα, μένεις, παίρνεις πρόγραμμα και γουστάρεις.
Στην ουσία μπαίνεις, πληρώνεις και φεύγεις.. Ούτε καταλαβαίνεις το πως περνάει το πρόγραμμα των 7,10,15 λεπτών!
Πραγματικά απίστευτο!
Άντε ρε που ακόμα πάτε!

alex351

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
280
κοιτα τα περισσοτερα ειναι πριβε .. δοκιμασε αμαριλις αν σε κοψει ενταξει θα σου προσφερει το φουλ ομως ελαχιστα πιο ακριβο γτ κι εδω αν σε κοψει εχεις λεφτα θα σε δαγκωσει εγω ενας λογος που δε θα ξαναπαω μαλον ειναι αυτος
Το έβαλα στο πρόγραμμα για την επόμενη εβδομάδα, σε ευχαριστώ για την βοήθεια, θα κάνω review. Για μένα παίζει ρόλο να είναι πολύ καλό, κι ας πρέπει να δώσω κάτι παραπάνω. Διαβάζω για διάφορα που καταλαβαίνω ότι είναι prive, υπάρχει και ένα στα λαδάδικα που με βολεύει πολύ λόγω σημείου όμως θέλει προσπάθεια να βρω άκρη αν κατάλαβα καλά.

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Σιγά τα ωα!!!{βλέπε μασαζ)
Κάποτε είχε καλές μασεζ η Μαγγυ
Όντως κάποτε είχε τη Νικολέτα που ήταν super σε όλες τις υπηρεσίες. Ωστόσο εγώ δεν έχω βρει κάποιο άλλο ίδρυμα που να προσφέρει τουλάχιστον 30λεπτο ικανοποιητικό μασάζ. Αν υπάρχει κάτι αξιόλογο ενημέρωσε μας. 

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.153
Πόντοι
736
Όντως κάποτε είχε τη Νικολέτα που ήταν super σε όλες τις υπηρεσίες. Ωστόσο εγώ δεν έχω βρει κάποιο άλλο ίδρυμα που να προσφέρει τουλάχιστον 30λεπτο ικανοποιητικό μασάζ. Αν υπάρχει κάτι αξιόλογο ενημέρωσε μας. 
Δυστυχώς φίλε μου , ο χώρος περνάει σοβαρή κρίση σε επίπεδο υπηρεσιών-εγκαταστάσεων αλλά σε αυτό φταίνε αποκλειστικά και μόνο οι αποδέκτες αυτών των υπηρεσιών, που σκορπάνε  τα με κόπο αποκτηθέντα χρήματα τους.
Μόνο μια μεγάλη αποχή θα κάνει τον ανταγωνισμό να λειτουργήσει και μετά να δούμε , χώροι με κοινά απαράδεκτα μπάνια, με κρεβάτια που δεν ανεβαίνουν ούτε Ινδοί φακίρηδες, χωρίς ίχνος ιδιωτικότητας, με πετσέτες που από την χρήση έγιναν διαφανής, που θα βρεθούν.
Χρηματοοικονομική ανάλυση άλλη φορά.
Καλό Σαββατόβραδο σε όλους

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Δυστυχώς φίλε μου , ο χώρος περνάει σοβαρή κρίση σε επίπεδο υπηρεσιών-εγκαταστάσεων αλλά σε αυτό φταίνε αποκλειστικά και μόνο οι αποδέκτες αυτών των υπηρεσιών, που σκορπάνε  τα με κόπο αποκτηθέντα χρήματα τους.
Μόνο μια μεγάλη αποχή θα κάνει τον ανταγωνισμό να λειτουργήσει και μετά να δούμε , χώροι με κοινά απαράδεκτα μπάνια, με κρεβάτια που δεν ανεβαίνουν ούτε Ινδοί φακίρηδες, χωρίς ίχνος ιδιωτικότητας, με πετσέτες που από την χρήση έγιναν διαφανής, που θα βρεθούν.

Ο Ελληνας Φακιρης ομως παει  :grin:

• Like
Αντιδράσεις: maldi

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
εχεις ενα δικιο σε αυτο ομως κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν να παει στον οποιον χωρο ...οποτε οποιος παει σε οποιο παει μεγαλα παιδια ειμαστε με τη δικη του ελευθερη βουληση το κανει ))

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Θα συμφωνήσω απόλυτα σε όλα. Μερικές φορές αναρωτιέμαι, πόσο κοστίζει ρε πούστη μου να αγοράσεις 20 καινούργιες πετσέτες, να βάλεις αντιολισθητικό στη ντουζιέρα, να αλλάξεις το χαλάκι που χειμώνα-καλοκαίρι στέκει εκεί άπλυτο, να βάψεις κάνα τοίχο. Μια φορά έτυχε να μπω στο κουζινάκι που κάθονται και η σταχτοθήκη από τα τσιγάρα είχε ξεχειλίσει και δεν την άδειαζε καμία τους. Δυστυχώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός, τα μαγαζιά είναι λίγα και η πίτα μεγάλη οπότε μοιράζεται σε αυτά τα λίγα μαγαζιά και όλα επιβιώνουν.       

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.121
Πόντοι
506
Θα πάω στην Βάνα αύριο, έχει να προτείνει κάνεις καμιά κοπελα από Βάνα?

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα...
Την Πέμπτη επισκέφτηκα για πρώτη φορά την Μαριάννα στην παπαναστασιου (θέλω να ευχαριστήσω το μέλος που με εμπιστεύτηκε και κανόνισε να πάω) πρώτη φορά σε πριβε μασάζ...
Έμεινα ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες αλλά και από το ροστερ
Πολύ ευγενική η Μαριάννα ωραίος χώρος...
Δοκίμασα την Αλεξάνδρα  με ξεζουμισε...... πολύ μεγάλο σκυλί....
Σύντομα θα ξανά στην Μαριάννα... 

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα...
Την Πέμπτη επισκέφτηκα για πρώτη φορά την Μαριάννα στην παπαναστασιου (θέλω να ευχαριστήσω το μέλος που με εμπιστεύτηκε και κανόνισε να πάω) πρώτη φορά σε πριβε μασάζ...
Έμεινα ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες αλλά και από το ροστερ
Πολύ ευγενική η Μαριάννα ωραίος χώρος...
Δοκίμασα την Αλεξάνδρα  με ξεζουμισε...... πολύ μεγάλο σκυλί....
Σύντομα θα ξανά στην Μαριάννα... 
παει κι η μαριαννα εριξε τις αντιστασεις της πλεον καποτε δεν αρκουσαν μονο συστασεις για εκεινη ηθελε να σας δει και ζωντανα μαζι προφανως κριση ¨Π )))

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Μάλλον αυτός που με σύστησε στην Μαριάννα είναι της εμπιστοσύνης της....

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Μάλλον αυτός που με σύστησε στην Μαριάννα είναι της εμπιστοσύνης της....
προφανως φιλε μ ...πολυ δικος της αν και η συγκεκριμενη ειχε την γραμμη απο οσο ξερω και αδερφος της να ταν πρεπει να σας δει μαζι ανιγουει ¨)) σημασια εχει περασες καλα?

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
προφανως φιλε μ ...πολυ δικος της αν και η συγκεκριμενη ειχε την γραμμη απο οσο ξερω και αδερφος της να ταν πρεπει να σας δει μαζι ανιγουει ¨)) σημασια εχει περασες καλα?
Περασα καλα γιατι πρωτη φορα σε πριβε μασατζιδικο (ισως να υπαρχουν και καλυτερα )
εφυγα ευχαρστημενος και απο τις υπηρισιες της κοπελας αλλα και απο την ιδια την Μαριαννα.. απο την συμπεριφορα της αλλα και για την υποδοχη της
παντως σιγουρα θα ξαναπαω ...

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.121
Πόντοι
506
Κάτσε να πάω πρώτα.....κ ενημερώνω μέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom