masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
να σαι καλα φιλε καλα να περασειςΕυχαριστώ πολυ, ναι το βρήκα..μολις το επισκεφτώ θα σας πω και εγω την γνώμη μου.
ευχαριστω και πάλι.
να σαι καλα φιλε καλα να περασειςΕυχαριστώ πολυ, ναι το βρήκα..μολις το επισκεφτώ θα σας πω και εγω την γνώμη μου.
ευχαριστω και πάλι.
ναι λαθος μου!!! στις ερωτικες υπηρεσιες απο γυναικες ειναι..Νεαρή φοιτήτρια προσφέρει απολαυστικό squirting επάνω σου με το ανάλογο δωρακι ΜαριναΔεν υπαρχει αγγελεια σαν αυτη που λες...
o Μάκης είναι ο γνωστός Μάκης που είχε κάποτε την Όλγα και την Γιάννα και τελευταία είχε την Ελίνα.....και κινουνταν κάπου στην Ολύμπου κοντά,να μην πω περισσότερα και μετα πήγε Εγνατία κάπου???
ο μακης ειναι το αντιστρες καπου στη βουλγαρη
Καλησπερα παιδες.
Επισκεψη πριν απο λιγες μερες στο Vana Spa.Ο χωρος αρκετα καλος και καθαρος με καλη ατμοσφαιρα η οποια προειδεαζει για αρκετα παραπανω(ειδομεν...)
Κοπελες δυο:Βερονικα (γυρω στα 25)και Θεωνη(παρεπιπτοντως εχει το καλυτερο εμφιαλομενο νερο με αυτο το ονομα..),πιο μικρη αλλα και πιο χαμογελαστη.Περασα με τη Βερονικα η οποια κανει καλο μασαζ αλλα επειδη ειναι η πρωτη σου φορα,μου λεει,ανευ εκτονωσεως...Τιμη 30€ για 60'μασαζ.
Οταν εφευγα ηρθε και τριτη κοπελα της οποιας δεν εμαθα το ονομα..
Ενημερωνεται καρντασια, γιατι προσεχουμε για να εχουμε..
Καλησπέρα σε όλους σας. Ήμουν πελάτης στην Μάγγυ ... έχω επισκεφθεί και τον νέο χώρο, αλλά δυστυχώς έχω να πάω καιρό και έχω χάσει τα τηλέφωνά της. Θα ήμουν υπόχρεος σε όποιον θα μπορούσε να μου τα στείλει με pm. Υπόσχομαι ενημέρωση μετά την επίσκεψη. Σας ευχαριστώ!
Χωρίς να έχω πρόσβαση σε prive οπότε δεν ξέρω τι συμβαίνει εκεί, στην Μάγκυ θα κάνεις τουλάχιστον καλό μασάζ, οπότε αυτοί που ψάχνουν καλό μασάζ και δεν τους ενδιαφέρει τόσο πολύ το 2ο πρόγραμμα η Μάγκυ είναι αν μη τι άλλο καλή περίπτωση σε σχέση με άλλα της ίδιας κατηγορίας.Δεν χάνεις και πολλά, τώρα που έχασες επαφή. Μια παροιμία λέει χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά. (Έκφραση που δείχνει αναίδεια, θράσος. Λέγεται για περιπτώσεις που κάποιος υπερβαίνει τα εσκαμμένα). Είχα ακουμπήσεις ευρώπουλα για "θεραπείες" στο ιερό της, τώρα τελευταία η Μάγκι πήρε ψηλά τον αμανέ. Αν δεν σε έπεισα είναι στον πρώτο όροφο κοντά στην πλατεία Ναυαρίνου.
Πρέπει να είναι αυτή με το σκυλί στον Ευοσμο. Ολες οι κριτικές απο οτι διαβασα αρνητικές.Για αυτή εδώ γνωρίζουμε κάτι?
;Όχι παραδοσιακά μόνο εκτόνωση!!!!στις γνωστες υπηρεσιες ειχε και τσιμπουκακι?
Πρέπει να είναι αυτή με το σκυλί στον Ευοσμο. Ολες οι κριτικές απο οτι διαβασα αρνητικές.
Υπαρχει κι αλλος Μακης, εκει στην Εγνατια που λεει ο Συναγωνιστης.
Kassler Υπαρχει ακομα? Εχει μονο Ελινα? η πηρε συνταξη? Δωσε κανενα info αν εχεις
Έτσι ακριβώς είχα γράψει! Το πιστεύω ακράδαντα. Ακόμα κι αν είσαι λίγο σφιγμένος ή σε δίλημμα όταν μπαίνεις στο μαγαζί, σε φάση "να μείνω ή να φύγω" δηλαδή, μόνο από αυτό το ευχάριστο φοιτητικό κλίμα, μένεις, παίρνεις πρόγραμμα και γουστάρεις.Επίσκεψη και από μένα στο φημισμένο πλέον Μεταξα, το πιο φημισμένο για αυτή την εποχή κατάστημα, πέρασα με αυτό το γλυκύτατο πλάσμα την Αλεξία, που για εμένα προσωπικά είναι η απόλυτη φαντασίωση μου που μπορώ να βρω σε γυναίκα, απαλή επιδερμίδα, βυζάρες και κολάρα κόλαση σπατάλη στον χρόνο δεν γίνεται πάντως για μένα ήταν αρκετός για να την απολαύσω, ξαναπήγα και την πήρα με την φίλη της την Ρένα μαζί, πολύ ταιριαστό θυληκό ζευγάρι, τα κορίτσια απλά το έχουν, φέρε και τον φίλο(υς) σου μαζί μου είπανε, λογικά θα παίζει και παρτουζίτσα εκεί, σόδομα και γόμορα μιλάμε
Το καλύτερο από όλα πάντως είναι ότι τα κορίτσια βγάζουν έναν αυθορμητισμό και μία οικειότητα από την πρώτη στιγμή και νομίζεις ότι δεν πρόκειται για επαγγελματίες είχα διαβάσει το post ενός συναθλητή σε αυτό το νήμα ότι μπαίνεις μέσα στο μαγαζί και νομίσεις ότι μπήκες σε ένα σπίτι με φοιτήτριες, κάπως έτσι είναι τα πράγματα σε αυτόν τον οίκο, για μένα αυτή την εποχή αποτελεί κορυφαία επιλογή, έρχεται και χειμώνας γιατί