Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
Δεν υπαρχει αγγελεια σαν αυτη που λες...
ναι λαθος μου!!! στις ερωτικες υπηρεσιες απο γυναικες ειναι..Νεαρή φοιτήτρια προσφέρει απολαυστικό squirting επάνω σου με το ανάλογο δωρακι Μαρινα

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
o Μάκης είναι ο γνωστός Μάκης που είχε κάποτε την Όλγα και την Γιάννα και τελευταία είχε την Ελίνα.....και κινουνταν κάπου στην Ολύμπου κοντά,να μην πω περισσότερα και μετα πήγε Εγνατία κάπου???
ο μακης ειναι το αντιστρες καπου στη βουλγαρη

Υπαρχει κι αλλος Μακης, εκει στην Εγνατια που λεει ο Συναγωνιστης.
Kassler Υπαρχει ακομα? Εχει μονο Ελινα? η πηρε συνταξη? Δωσε κανενα info αν εχεις

NikiLauda

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0

pantelos2017

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες.
Επισκεψη πριν απο λιγες μερες στο Vana Spa.Ο χωρος αρκετα καλος και καθαρος με καλη ατμοσφαιρα η οποια προειδεαζει για αρκετα παραπανω(ειδομεν...)
Κοπελες δυο:Βερονικα (γυρω στα 25)και Θεωνη(παρεπιπτοντως εχει το καλυτερο εμφιαλομενο νερο με αυτο το ονομα..),πιο μικρη αλλα και πιο χαμογελαστη.Περασα με τη Βερονικα η οποια κανει καλο μασαζ αλλα επειδη ειναι η πρωτη σου φορα,μου λεει,ανευ εκτονωσεως...Τιμη 30€ για 60'μασαζ.
Οταν εφευγα ηρθε και τριτη κοπελα της οποιας δεν εμαθα το ονομα..
Ενημερωνεται καρντασια, γιατι προσεχουμε για να εχουμε..

Η Βερόνικα είναι πολύ "συνεργάσιμη" στο κούνημα του φραπέ. Την Μάγκυ δεν έχω δοκιμάσει ακόμη. Η τιμή είναι 30+20 

pantelos2017

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους σας. Ήμουν πελάτης στην Μάγγυ ... έχω επισκεφθεί και τον νέο χώρο, αλλά δυστυχώς έχω να πάω καιρό και έχω χάσει τα τηλέφωνά της. Θα ήμουν υπόχρεος σε όποιον θα μπορούσε να μου τα στείλει με pm. Υπόσχομαι ενημέρωση μετά την επίσκεψη. Σας ευχαριστώ! :)

Δεν χάνεις και πολλά, τώρα που έχασες επαφή. Μια παροιμία λέει χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά. (Έκφραση που δείχνει αναίδεια, θράσος. Λέγεται για περιπτώσεις που κάποιος υπερβαίνει τα εσκαμμένα). Είχα ακουμπήσεις ευρώπουλα για "θεραπείες" στο ιερό της, τώρα τελευταία η Μάγκι πήρε ψηλά τον αμανέ. Αν δεν σε έπεισα είναι στον πρώτο όροφο κοντά στην πλατεία Ναυαρίνου. 

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Δεν χάνεις και πολλά, τώρα που έχασες επαφή. Μια παροιμία λέει χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά. (Έκφραση που δείχνει αναίδεια, θράσος. Λέγεται για περιπτώσεις που κάποιος υπερβαίνει τα εσκαμμένα). Είχα ακουμπήσεις ευρώπουλα για "θεραπείες" στο ιερό της, τώρα τελευταία η Μάγκι πήρε ψηλά τον αμανέ. Αν δεν σε έπεισα είναι στον πρώτο όροφο κοντά στην πλατεία Ναυαρίνου. 
Χωρίς να έχω πρόσβαση σε prive οπότε δεν ξέρω τι συμβαίνει εκεί, στην Μάγκυ θα κάνεις τουλάχιστον καλό μασάζ, οπότε αυτοί που ψάχνουν καλό μασάζ και δεν τους ενδιαφέρει τόσο πολύ το 2ο πρόγραμμα η Μάγκυ είναι αν μη τι άλλο καλή περίπτωση σε σχέση με άλλα της ίδιας κατηγορίας.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.153
Πόντοι
736
Σιγά τα ωα!!!{βλέπε μασαζ)
Κάποτε είχε καλές μασεζ η Μαγγυ

pantelos2017

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0
Σήμερα πήγα σε γνωστό Σπα, όπου η κοπέλα πέρασε πολύ γρήγορα από την χειρομάλαξη στο τσιμπούκι με καπότα (δικιά μου) και μετά στο γαμήσι. Το "περίεργο" της υπόθεσης είναι ότι αυτό το Σπά (χειρομάλαξης)  δεν είναι γνωστό για τις σεξουαλικές υπηρεσίες που προσφέρει, έτσι μου γενάτε η εντύπωση μήπως όλα είναι έτσι. Στον ψητό έφτασα με παζάρια στην αρχή για πλάκα, "σου δίνω παραπάνω 20 για πίπα, πόσο θέλεις για γαμήσι ?" Πολύ σύντομα μου ζήτησε 70 πίπα-γαμήσι και όταν συμφώνησα με καβάλησε, με προφυλακτικό που είχα μαζί μου. :erection: :erection: :erection: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Υπαρχει κι αλλος Μακης, εκει στην Εγνατια που λεει ο Συναγωνιστης.
Kassler Υπαρχει ακομα? Εχει μονο Ελινα? η πηρε συνταξη? Δωσε κανενα info αν εχεις

αδερφέ έχω χρόνια να πάω...είχα μάθει οτι είχε μονο την Ελίνα....αν και τελευταία είχα ακουσει απο αξιόπιστο άτομο πως θα ειχε και νέα κοπέλα....και κινούνταν πλεον στην εγνατία.....το τηλέφωνο μπορόυμε να το βρούμε ...μπορεί να το έχω και εγω κάπου θαμμένο.... 

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
παιδια πηγε κανεις μεταχα προσφατα? εχει καμια νεα αφιξη ? ειμαι μεταξυ μεταξα και νεου χωρου χαριλαου για δοκιμη τις επομενες μερες μολις ξελασκαρω απο δουλειες φυσικα αμεσα θα υπαρξει και ενημερωση ειδικα για το χωρο χαριλαου γτ το μεταχα λιγο πολυ ειναι γνωστο σε ολους μας εδω

petros132

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα, υπάρχει τίποτα νέο στην Μαριάννα ;

Xristosxalastra

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρεα..εχω δοκιμασει μονο στης μαγγυς καποιες φορες.δεν εχω πλεον το τηλ της και δεν ξερω που μετακοπισε.μπορει καποιος φιλος να μου το στειλει?ευχαριστω

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επίσκεψη και από μένα στο φημισμένο πλέον Μεταξα, το πιο φημισμένο για αυτή την εποχή κατάστημα, πέρασα με αυτό το γλυκύτατο πλάσμα την Αλεξία, που για εμένα προσωπικά είναι η απόλυτη φαντασίωση μου που μπορώ να βρω σε γυναίκα, απαλή επιδερμίδα, βυζάρες και κολάρα κόλαση  :knockinb: σπατάλη στον χρόνο δεν γίνεται πάντως για μένα ήταν αρκετός για να την απολαύσω, ξαναπήγα και την πήρα με την φίλη της την Ρένα μαζί, πολύ ταιριαστό θυληκό ζευγάρι, τα κορίτσια απλά  το έχουν, φέρε και τον φίλο(υς) σου μαζί μου είπανε, λογικά θα παίζει και παρτουζίτσα εκεί, σόδομα και γόμορα μιλάμε  :zfuck:
Το καλύτερο από όλα πάντως είναι ότι τα κορίτσια βγάζουν έναν αυθορμητισμό και μία οικειότητα από την πρώτη στιγμή και νομίζεις ότι δεν πρόκειται για επαγγελματίες :dancing: είχα διαβάσει το post ενός συναθλητή σε αυτό το νήμα ότι μπαίνεις μέσα στο μαγαζί και νομίσεις ότι μπήκες σε ένα σπίτι με φοιτήτριες, κάπως έτσι είναι τα πράγματα σε αυτόν τον οίκο, για μένα αυτή την εποχή αποτελεί κορυφαία επιλογή, έρχεται και χειμώνας γιατί  :grin: :grin: :sunglasses: :sunglasses:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Επίσκεψη και από μένα στο φημισμένο πλέον Μεταξα, το πιο φημισμένο για αυτή την εποχή κατάστημα, πέρασα με αυτό το γλυκύτατο πλάσμα την Αλεξία, που για εμένα προσωπικά είναι η απόλυτη φαντασίωση μου που μπορώ να βρω σε γυναίκα, απαλή επιδερμίδα, βυζάρες και κολάρα κόλαση  :knockinb: σπατάλη στον χρόνο δεν γίνεται πάντως για μένα ήταν αρκετός για να την απολαύσω, ξαναπήγα και την πήρα με την φίλη της την Ρένα μαζί, πολύ ταιριαστό θυληκό ζευγάρι, τα κορίτσια απλά  το έχουν, φέρε και τον φίλο(υς) σου μαζί μου είπανε, λογικά θα παίζει και παρτουζίτσα εκεί, σόδομα και γόμορα μιλάμε  :zfuck:
Το καλύτερο από όλα πάντως είναι ότι τα κορίτσια βγάζουν έναν αυθορμητισμό και μία οικειότητα από την πρώτη στιγμή και νομίζεις ότι δεν πρόκειται για επαγγελματίες :dancing: είχα διαβάσει το post ενός συναθλητή σε αυτό το νήμα ότι μπαίνεις μέσα στο μαγαζί και νομίσεις ότι μπήκες σε ένα σπίτι με φοιτήτριες, κάπως έτσι είναι τα πράγματα σε αυτόν τον οίκο, για μένα αυτή την εποχή αποτελεί κορυφαία επιλογή, έρχεται και χειμώνας γιατί  :grin: :grin: :sunglasses: :sunglasses:
Έτσι ακριβώς είχα γράψει!  :cheesy: Το πιστεύω ακράδαντα. Ακόμα κι αν είσαι λίγο σφιγμένος ή σε δίλημμα όταν μπαίνεις στο μαγαζί, σε φάση "να μείνω ή να φύγω" δηλαδή, μόνο από αυτό το ευχάριστο φοιτητικό κλίμα, μένεις, παίρνεις πρόγραμμα και γουστάρεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom