Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Περασα καλα γιατι πρωτη φορα σε πριβε μασατζιδικο (ισως να υπαρχουν και καλυτερα )
εφυγα ευχαρστημενος και απο τις υπηρισιες της κοπελας αλλα και απο την ιδια την Μαριαννα.. απο την συμπεριφορα της αλλα και για την υποδοχη της
παντως σιγουρα θα ξαναπαω ...
εχει κι αλλα καλα φιλε μου )))

xouanito32

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα...
Την Πέμπτη επισκέφτηκα για πρώτη φορά την Μαριάννα στην παπαναστασιου (θέλω να ευχαριστήσω το μέλος που με εμπιστεύτηκε και κανόνισε να πάω) πρώτη φορά σε πριβε μασάζ...
Έμεινα ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες αλλά και από το ροστερ
Πολύ ευγενική η Μαριάννα ωραίος χώρος...
Δοκίμασα την Αλεξάνδρα  με ξεζουμισε...... πολύ μεγάλο σκυλί....
Σύντομα θα ξανά στην Μαριάννα... 
εχει δικιο ο φιλος η αλεξανδρα σε ξεζουμιζει πολυ μεγαλο σκυλι(αλλα βαζει πολυ λαδι-κρεμμα στο μασαζ), και η ρωσιδα ειναι καλη μακρια απο την ελληνιδα δεν θυμαμαι το ονομα της νομιζω πως ειναι απο χαλκηδονα μερια. εχουμε καμια καλη -νεα αφιξη στης μαρριανας? ξερει καποιος? λεω να την επισκευτω

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.197
Πόντοι
2.356
εχει δικιο ο φιλος η αλεξανδρα σε ξεζουμιζει πολυ μεγαλο σκυλι(αλλα βαζει πολυ λαδι-κρεμμα στο μασαζ), και η ρωσιδα ειναι καλη μακρια απο την ελληνιδα δεν θυμαμαι το ονομα της νομιζω πως ειναι απο χαλκηδονα μερια. εχουμε καμια καλη -νεα αφιξη στης μαρριανας? ξερει καποιος? λεω να την επισκευτω
1 το εχω πει κ εγω πολλες φορες πολυ κρεμα τοσο που δε μπορεις να τη χουφτωσεις γλυστραει σαν χελι :P

2 Σοφια ενα κρυοπλασμα κ μισο της εδωσα 2 ευκαιριες απετυχε κ στις 2

pantelos2017

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0
Σήμερα (7.11.2017)είπα να κάνω θεραπεία κατά του άγχους και να δοκιμάσω το Dames κατακόσμον Μεταξά. Τι ήθελα και πήγα !!! Μέσα σε μια ζοφερή ατμόσφαιρα, άνοιξε ένα ψηλό σκιάχτρο το οποίο έβγαλε απο μια πόρτα ένα χοντρό κακοσούλουπο πλάσμα (περί ορέξεως κολοκυθόπιτα για όσους γουστάρουνε τις κυρίες) Απογοητευμένος, ρώτησα γιατί δεν λέτε και τις άλλες φίλες σας να βγούνε απο το δωμάτιο (τις είχα δει όταν βγήκε η Μις Πίνγκυ). Βγήκαν και οι άλλες δύο. Χάλια μπάλια και το κακό συναπάντημα. Είπα ένα ευγενικό γεια και έφυγα.Αν είναι δυνατόν να θέλουνε τα χρήματά μας εν καιρώ κρίσης με τέτοιο υλικό. Έλεος. Κατηφόρισα Σταυρούπολη στο Βάνα σπά και έπνιξα τον πόνο μου με ένα ξεγυρισμένο φραπέ απο την Μάγκι.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Σήμερα (7.11.2017)είπα να κάνω θεραπεία κατά του άγχους και να δοκιμάσω το Dames κατακόσμον Μεταξά. Τι ήθελα και πήγα !!! Μέσα σε μια ζοφερή ατμόσφαιρα, άνοιξε ένα ψηλό σκιάχτρο το οποίο έβγαλε απο μια πόρτα ένα χοντρό κακοσούλουπο πλάσμα (περί ορέξεως κολοκυθόπιτα για όσους γουστάρουνε τις κυρίες) Απογοητευμένος, ρώτησα γιατί δεν λέτε και τις άλλες φίλες σας να βγούνε απο το δωμάτιο (τις είχα δει όταν βγήκε η Μις Πίνγκυ). Βγήκαν και οι άλλες δύο. Χάλια μπάλια και το κακό συναπάντημα. Είπα ένα ευγενικό γεια και έφυγα.Αν είναι δυνατόν να θέλουνε τα χρήματά μας εν καιρώ κρίσης με τέτοιο υλικό. Έλεος. Κατηφόρισα Σταυρούπολη στο Βάνα σπά και έπνιξα τον πόνο μου με ένα ξεγυρισμένο φραπέ απο την Μάγκι.
χεχεχεχε το ψηλο σκιαχτρο αναρωτιεμαι ποια θα ηταν φιλε μου...βανα εγγυηση καλα εκανες για φραπα εκει ειναι ολα τα λεφτα και μια ωριτσα φουλ ε με το 50ευρω και την εκτονωση μεσα οχι παιζουμε ¨))

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
577
Πόντοι
81
Καλησπέρα παιδιά καλύτερο καφέ στο Βάνα σπα βερ η ελιά κάνει.;;
Ακούω απόψεις..

Puddin

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2016
Like
10
Πόντοι
1
Γεια σε ολους! δεν εχω ιδεα για το τι παιζει και θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο που δεχεται να παμε 2 ατομα ταυτοχρονα για μασαζ. ερχετε φιλαρακι μου απο γερμανια και ψαχνω γενικα..

combaros2

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
101
Πόντοι
0
Από όσο μπόρεσα να παρατηρήσω, το θέμα μασατζίδικα Θεσσαλονίκη έχει να ενημερωθεί/οργανωθεί καιρό.
Μήπως θα μπορούσε κάποιος φίλος να δώσει βοήθεια στο εξής:

Αναζητείται massage που περιλαμβάνει φουλ υπηρεσίες. Υπάρχει; Αν όχι, υπάρχει με φραπεδάκι τουλάχιστον; Ευχαριστώ.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Από όσο μπόρεσα να παρατηρήσω, το θέμα μασατζίδικα Θεσσαλονίκη έχει να ενημερωθεί/οργανωθεί καιρό.
Μήπως θα μπορούσε κάποιος φίλος να δώσει βοήθεια στο εξής:

Αναζητείται massage που περιλαμβάνει φουλ υπηρεσίες. Υπάρχει; Αν όχι, υπάρχει με φραπεδάκι τουλάχιστον; Ευχαριστώ.
τα περισσοτερα που εχουν φουλ ειναι πριβε )) για αρχαριους το μεταχα καλο ειναι

pantelos2017

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0
Απάντηση προς δύο φίλους για Μάγκι, (επειδή δεν μπορώ να απαντήσω με pm)για τον πρώτο φίλο η Μάγκι είναι μελαχρινούλα, 23 ετών με ένα τατού στο χέρι, για τον δεύτερο φίλο είναι καλή στον φραπέ και πέρασα καλά.Δεν αφαιρεί ρούχα ούτε επιτρέπει χάδια κάτω απο αυτά. Για τον φίλο που ρώτησε για την Θεώνη είναι κορυφή. Την δανείζει το Βάνα Σπά στο καφέ-φραπέ της οδού Καραμανλή και κάποιες μέρες είναι απών.

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
429
Πόντοι
26
Απάντηση προς δύο φίλους για Μάγκι, (επειδή δεν μπορώ να απαντήσω με pm)για τον πρώτο φίλο η Μάγκι είναι μελαχρινούλα, 23 ετών με ένα τατού στο χέρι, για τον δεύτερο φίλο είναι καλή στον φραπέ και πέρασα καλά.Δεν αφαιρεί ρούχα ούτε επιτρέπει χάδια κάτω απο αυτά. Για τον φίλο που ρώτησε για την Θεώνη είναι κορυφή. Την δανείζει το Βάνα Σπά στο καφέ-φραπέ της οδού Καραμανλή και κάποιες μέρες είναι απών.

Φιλε κανεις λαθος.
την Μαγκυ την ξερω απο το 2006 ,τοτε ηταν περ 25 χρονων...

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
το πριβε στη χαριλαου ξερει κανεις αν και κυριακες ειναι ανοιχτα? η περα απο το μεταχα ποια αλλα ιδρυματα ειναι ανοιχτα κυριακες???? ευχαριστω παιδια

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
Μέτρια, αδύνατη, μελαχρινούλα, είναι αυτή που επισκέφτηκα.
Καμια σχεση η μια με την αλλη !και οι 2 βουλγαρες φυσικα , η μικρη ειναι στη βανα και η αλλη ναυαρινου & πιο παλια εγναντιας !

giannispk

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Like
10
Πόντοι
0
Μετα από πολύ καιρό επισκέφτηκα μαγαζί και συγκεκριμένα το venus στην Καραμανλή.Τρεις παρουσίες:Βαλια,Ελισάβετ και μια πιο πιτσιρίκα δεν κρατησα όνομα.Πήγα δασκαλεμένος και επέλεξα Βαλια.Καλούτσικο μασαζ καλή εκτόνωση με λίγο γλωσίτσα στον κορμό του εγαλείου.Χούφτωσα πολύ κωλο,δεν είχε πρόβλημα.Γενικα απο υπηρεσίες έμεινα ευχαριστημένος όπως και απο το χώρο.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Μετα από πολύ καιρό επισκέφτηκα μαγαζί και συγκεκριμένα το venus στην Καραμανλή.Τρεις παρουσίες:Βαλια,Ελισάβετ και μια πιο πιτσιρίκα δεν κρατησα όνομα.Πήγα δασκαλεμένος και επέλεξα Βαλια.Καλούτσικο μασαζ καλή εκτόνωση με λίγο γλωσίτσα στον κορμό του εγαλείου.Χούφτωσα πολύ κωλο,δεν είχε πρόβλημα.Γενικα απο υπηρεσίες έμεινα ευχαριστημένος όπως και απο το χώρο.
καραμανλη 75 ειναι το βενους ?????? θελει ραντεβου ?

Mainaki3

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2017
Like
38
Πόντοι
0
καλησπερα και απο μενα...παρακολουθω το φορουμ αρκετο καιρο αλλα  λογω τεχνικων δυσκολιων δεν εκανα εγγραφη....ειμαι και γω λατρης των ελαιοτριβειων αλλα ρε παιδια μονο δυο τρια ειναι αυτα που εκτιμανε τα χρηματα σου για τον χρονο που πληρωνεις τωρα ως προσ τισ υπηρεσιες παιζει μεγαλο ρολο η κοπελα...σε αυτα που εχω παει ειναι η μαγκυ μασαζ με κατια ωραιο μασαζ ωραιο φραπεδακι  angel spa ευη πολη καλη και στο μασαζ και στον αγωνα και προσ το χρονο.πηγα και στο αqua spa σε 20 λεπτα με ξεπεταξε ουτε το ονοματης δεν συγκρατησα....σκεφτομαι να παω dames να κανω με αλεξια αξιζει η ειναι ξεπετα οσες φορεσ πηγα ολο μια χοντρουλα ειναι...δεν ζηταω τηλ αλλα αν αξιζει αυτο που πληρωνεις και ως προς το χρονο.... αμαρυλις ???????????εχει τιποτα καλο και ποια αξιζει μην πεταμε τα λεφτα μασ τζαμπα......βοηθεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom