Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

alex351

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
114
Πόντοι
280
2η επίσκεψη ΜΕταξα αρχές Σεπτέμβρη, πάλι νωρίς το μεσημέρι,στις 3, πάλι μόνο Ρένα (δεν υπάρχει άλλη??) έχω ήδη εμπειρία κάνω λοιπόν μόνο μασάζ και javascript:void(0); και άξιζε τον κόπο είναι σούπερ αντιστρές...
Ο χώρος καθαρός γενικά, η άποψή μου είναι ότι είναι basic κατάσταση, έχω κλείσει πάντως με το συγκεκριμένο, θα πάω πάλι μόνο αν δεν έχω εναλλακτική. Θα εκτιμούσα πολύ να μου προτείνετε κάποιο άλλο free αν υπάρχει που να είναι καλύτερο ακόμη και αν είναι ακριβότερο.

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπέρα... Επίσκεψη Δευτέρα aqua spa, στα εύκολα, μετά από καιρό, 2 κοπέλες επέλεξα Νίνα το άλλο όνομα δεν το γνωρίζω!!!

Πόλυ καλό μασαζ για τα δεδομένα του συγκεκριμενου χώρου και στο τέλος οι γνωστές υπηρεσίες....!

Προτείνεται απλά και μόνο για χαλάρωση.

στις γνωστες υπηρεσιες ειχε και τσιμπουκακι?

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
συναγωνιστες γνωριζει κανεις αν το μεταχα θα ναι ανοιχτο σημερα η και αυριο αν οχι σημερα?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
συναγωνιστες γνωριζει κανεις αν το μεταχα θα ναι ανοιχτο σημερα η και αυριο αν οχι σημερα?

Δεν το γνωριζο αλλα σημερα λογω και ημερας μην εχεις και πολλες ελπιδες. Οσο για αυριο κυριακη απο οσο ξερω δεν δουλευει κανενα.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Δεν το γνωριζο αλλα σημερα λογω και ημερας μην εχεις και πολλες ελπιδες. Οσο για αυριο κυριακη απο οσο ξερω δεν δουλευει κανενα.
απο βδομαδα λοιπον σε καποιο θα γινει επισκεψη και ενημερωση φυσικα ¨))

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
2η επίσκεψη ΜΕταξα αρχές Σεπτέμβρη, πάλι νωρίς το μεσημέρι,στις 3, πάλι μόνο Ρένα (δεν υπάρχει άλλη??) έχω ήδη εμπειρία κάνω λοιπόν μόνο μασάζ και javascript:void(0); και άξιζε τον κόπο είναι σούπερ αντιστρές...
Ο χώρος καθαρός γενικά, η άποψή μου είναι ότι είναι basic κατάσταση, έχω κλείσει πάντως με το συγκεκριμένο, θα πάω πάλι μόνο αν δεν έχω εναλλακτική. Θα εκτιμούσα πολύ να μου προτείνετε κάποιο άλλο free αν υπάρχει που να είναι καλύτερο ακόμη και αν είναι ακριβότερο.
κοιτα τα περισσοτερα ειναι πριβε .. δοκιμασε αμαριλις αν σε κοψει ενταξει θα σου προσφερει το φουλ ομως ελαχιστα πιο ακριβο γτ κι εδω αν σε κοψει εχεις λεφτα θα σε δαγκωσει εγω ενας λογος που δε θα ξαναπαω μαλον ειναι αυτος

xr1sros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
345
Πόντοι
291
Καλησπερα παιδες.
Επισκεψη πριν απο λιγες μερες στο Vana Spa.Ο χωρος αρκετα καλος και καθαρος με καλη ατμοσφαιρα η οποια προειδεαζει για αρκετα παραπανω(ειδομεν...)
Κοπελες δυο:Βερονικα (γυρω στα 25)και Θεωνη(παρεπιπτοντως εχει το καλυτερο εμφιαλομενο νερο με αυτο το ονομα..),πιο μικρη αλλα και πιο χαμογελαστη.Περασα με τη Βερονικα η οποια κανει καλο μασαζ αλλα επειδη ειναι η πρωτη σου φορα,μου λεει,ανευ εκτονωσεως...Τιμη 30€ για 60'μασαζ.
Οταν εφευγα ηρθε και τριτη κοπελα της οποιας δεν εμαθα το ονομα..
Ενημερωνεται καρντασια, γιατι προσεχουμε για να εχουμε..
καλησπέρα ειμαι σχετικα καινούργιος στον χώρο..που μπορω να βρω το συγκεκριμένο μαγαζί?εχω φάει τον τοπο αλλα δεν βρηκα κάτι.
ευχαριστώ εκ των προτέρων..

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
καλησπέρα ειμαι σχετικα καινούργιος στον χώρο..που μπορω να βρω το συγκεκριμένο μαγαζί?εχω φάει τον τοπο αλλα δεν βρηκα κάτι.
ευχαριστώ εκ των προτέρων..
σταυρουπολη ειναι φιλε ειναι φρεε δε θυμαμαι διευθνση ομως

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Πήγα εχθές το βράδυ πριβέ σπα, μασάζ μέτριο προς κακό....κ υπόλοιπα δεν υπήρξαν. Έπρεπε να πω κανένα συνθηματικό?

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
περιοχη μαρτιου μια κοπελα νεαρη φοιτητρια η αγγελια της ειναι στο  kanesex...τι περιπτωση ειναι?

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
Η αγγελία βρίσκεται στο σάιτ που προαναφέρθηκε στη κατηγορία μασάζ Θεσσαλονίκη

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
πηγες χωρις να παρεις τηλ??

χωρις τηλ δε δεχεται κανεναν

o Μάκης είναι ο γνωστός Μάκης που είχε κάποτε την Όλγα και την Γιάννα και τελευταία είχε την Ελίνα.....και κινουνταν κάπου στην Ολύμπου κοντά,να μην πω περισσότερα και μετα πήγε Εγνατία κάπου???

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
o Μάκης είναι ο γνωστός Μάκης που είχε κάποτε την Όλγα και την Γιάννα και τελευταία είχε την Ελίνα.....και κινουνταν κάπου στην Ολύμπου κοντά,να μην πω περισσότερα και μετα πήγε Εγνατία κάπου???
ο μακης ειναι το αντιστρες καπου στη βουλγαρη

xr1sros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
345
Πόντοι
291

Stories