Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1
παραξενο παντως γτ κι εγω πρωτη φορα οταν ειχα παει πολυ καιρο πριν αμεσα εκανα εκτονωση με συν 20-30 απο τον 30αρι που εδωσα στη βανα εξω

Μονο που στην περιπτωση μου δεν υπηρχε Βανα.Μονο τα δυο κοριτσια που ανεφερα.Επειδη εισαι πρωτη φορα στα μερη μας μου ειπε η κοπελια δεν εχει κατι παραπανω.Βεβαια η πληρωμη εγινε στο τελος και οχι πριν το μασαζ.Πετσετα δεν υπηρξε ουτε απο πισω ουτε απο μπροστα.Τα μετρα μου τα πηρε δηλ αλλα δεν προχωρησε παραπερα....Νεα ηθη και εθιμα...

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Μονο που στην περιπτωση μου δεν υπηρχε Βανα.Μονο τα δυο κοριτσια που ανεφερα.Επειδη εισαι πρωτη φορα στα μερη μας μου ειπε η κοπελια δεν εχει κατι παραπανω.Βεβαια η πληρωμη εγινε στο τελος και οχι πριν το μασαζ.Πετσετα δεν υπηρξε ουτε απο πισω ουτε απο μπροστα.Τα μετρα μου τα πηρε δηλ αλλα δεν προχωρησε παραπερα....Νεα ηθη και εθιμα...
χαχαχαχα μαλον η βανα κονομησε και πλεον ως αφεντικο κλασσικο ελληναριο δεν πηγαινει στη δουλεια ¨Π χαχααχ πληρωνεται αποο τον καναπε της χαχα

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
η αλλη ηταν η λιλα?
εχει κι αλλες καλες παντως η λιλα στο δωματιο το χει επισης ειχε παλιοτερα μια αδυνατη μιλφ καλη και μια ζηνα και κανα 2 αλλες τσιμισκη που ηταν καυλωτικες καποια φαση θα περασω μια βολτα να δω τι παιζει νταμες ειναι παντα μες τη μοδα χαχα

aeimisgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
19
Like
999
Πόντοι
991
Επίσκεψη εχθές στο DAMES, συνάντηση με Αλέξια.
Άψογη όπως συνήθως.
Η GFE αντιμετώπιση και η οικειότητα ήταν εκεί.
Αυτό σε συνδυασμό με την αίσθηση "αυτό που κάνω, θέλω να το κάνω καλά",
την κάνει σε προσωπικό επίπεδο βεβαίως, άριστη επιλογή.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
εχει περασει καποιος φιλος με την νανα απο το αμαριλης να μου κανει μια περιγραφη πως ειναι η κοπελα

popyouuuuuuuuuuup

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2015
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα... Επίσκεψη Δευτέρα aqua spa, στα εύκολα, μετά από καιρό, 2 κοπέλες επέλεξα Νίνα το άλλο όνομα δεν το γνωρίζω!!!

Πόλυ καλό μασαζ για τα δεδομένα του συγκεκριμενου χώρου και στο τέλος οι γνωστές υπηρεσίες....!

Προτείνεται απλά και μόνο για χαλάρωση.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Καλησπέρα στην παρεα....
Βόλτα πριν 2 μέρες στο ίδρυμα στην χαριλαου κοντα στο γήπεδο.
Καταρχήν να ευχαριστήσω τον φιλο και εδω που με εκανε το κονε αλλα θα τον ξενερωσω λιγο......

Κοπέλες 2.  Μια χοντρη ονομα δεν θυμάμαι και ουτε πρόκειται να αναφερω το πως ηταν εμφανισιακά μονο και μονο γιατι χοντρη θα πω καποια που εχει πολλα κιλα επανω της χωρίς τιποτα αλλο!!!!
Ουτε βυζαρες ούτε ομορφη φάτσα ουτε τιποτα!!!
ΕΤΣΙ χαρακτιριζω καποια χοντρη!! Κοινός μια κοπελα που οχι απλα δεν θα την έβλεπα στον δρομο αλλα ουτε να μου εδινε λεφτα να την γ.....

Η δεύτερη κορασιδα μια ποιο μικρη ομορφουλα με ομορφο χαμογελο και μεχρι εκει. Γεματουλα θα την χαρακτήριζα!!
Γεματουλα εννοώ μια κοπελιτσα που εχει φαρδυ κωλο χωρίς μεγαλα βυζια(πάντως ποιο μεγαλα απο της χοντρης) με οχι λεπτη μεση να δειχνει λιγο θυλικοτητα και κοινως μια κοπελα που θα το σκεφτόμουν αν θα παω μαζι της!!! ΑΝΑΛΟΓΑ τις υπηρεσίες που προσφέρει!!

Ντύσιμο: Δεν ξερω πώς τους ήρθε να βαλουν τζιν και να ερθουν με τις παντόφλες μεσα στο δωματιο να δω τι??????
Τις παντόφλες και τα τζιν????

Σε καμια περίπτωση δεν ειμαι ανθρωπος που γουσταρω τις μπαρμπι και τα τελεια κορμια........οσοι με ξερουν θα συμφωνισουν.....
Εχω γαμησει πολυ ποιο μιλφ και πολυ ποιο απλες κοπέλες που ηχαν κατι να προσφερουν,Βυζια ή κωλο!!

Αααα και μια που το ανέφερα.........  Κωλος.....ποποοοο τι θεμα και αυτο!
Στην ερωτηση μου αν προσφερουν κωλο στο πρόγραμμα μου απαντησαν οχι!!!
Περισσότερο βέβαια κοιτουσα την μικρη που μονο γιαυτο θα την επερνα!!
Η χοντρη ηταν για να μου δωση την απαντηση!! Το οχι δηλαδή!!
Αυτη και κωλο να μου εδινε να τις,γαμαω μαζι παρέα ουτε να το σκέφτομαι δεν θελω!!

Πάντως οφειλο να παραδεχτω οτι ηταν ευγενικες και οι δυο.
Και ακομα μέχρι την τελευταία στιγμη με χαμογελο.

Αυτα απο μενα......
Γαματε φθηνά και καλα!!
Τα λεφτα μας εχουν αξια και ειμαστε εμείς οι πελάτες οχι αυτοι...

Τωρα αν κάποιος αναρωτηθεί τι καθομαι και γραφω πολυ ευχαριστως να του απαντησω στο τελευταίο θεματικο μου!!

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Καλησπέρα στην παρεα....
Βόλτα πριν 2 μέρες στο ίδρυμα στην χαριλαου κοντα στο γήπεδο.
Καταρχήν να ευχαριστήσω τον φιλο και εδω που με εκανε το κονε αλλα θα τον ξενερωσω λιγο......

Κοπέλες 2.  Μια χοντρη ονομα δεν θυμάμαι και ουτε πρόκειται να αναφερω το πως ηταν εμφανισιακά μονο και μονο γιατι χοντρη θα πω καποια που εχει πολλα κιλα επανω της χωρίς τιποτα αλλο!!!!
Ουτε βυζαρες ούτε ομορφη φάτσα ουτε τιποτα!!!
ΕΤΣΙ χαρακτιριζω καποια χοντρη!! Κοινός μια κοπελα που οχι απλα δεν θα την έβλεπα στον δρομο αλλα ουτε να μου εδινε λεφτα να την γ.....

Η δεύτερη κορασιδα μια ποιο μικρη ομορφουλα με ομορφο χαμογελο και μεχρι εκει. Γεματουλα θα την χαρακτήριζα!!
Γεματουλα εννοώ μια κοπελιτσα που εχει φαρδυ κωλο χωρίς μεγαλα βυζια(πάντως ποιο μεγαλα απο της χοντρης) με οχι λεπτη μεση να δειχνει λιγο θυλικοτητα και κοινως μια κοπελα που θα το σκεφτόμουν αν θα παω μαζι της!!! ΑΝΑΛΟΓΑ τις υπηρεσίες που προσφέρει!!

Ντύσιμο: Δεν ξερω πώς τους ήρθε να βαλουν τζιν και να ερθουν με τις παντόφλες μεσα στο δωματιο να δω τι??????
Τις παντόφλες και τα τζιν????

Σε καμια περίπτωση δεν ειμαι ανθρωπος που γουσταρω τις μπαρμπι και τα τελεια κορμια........οσοι με ξερουν θα συμφωνισουν.....
Εχω γαμησει πολυ ποιο μιλφ και πολυ ποιο απλες κοπέλες που ηχαν κατι να προσφερουν,Βυζια ή κωλο!!

Αααα και μια που το ανέφερα.........  Κωλος.....ποποοοο τι θεμα και αυτο!
Στην ερωτηση μου αν προσφερουν κωλο στο πρόγραμμα μου απαντησαν οχι!!!
Περισσότερο βέβαια κοιτουσα την μικρη που μονο γιαυτο θα την επερνα!!
Η χοντρη ηταν για να μου δωση την απαντηση!! Το οχι δηλαδή!!
Αυτη και κωλο να μου εδινε να τις,γαμαω μαζι παρέα ουτε να το σκέφτομαι δεν θελω!!

Πάντως οφειλο να παραδεχτω οτι ηταν ευγενικες και οι δυο.
Και ακομα μέχρι την τελευταία στιγμη με χαμογελο.

Αυτα απο μενα......
Γαματε φθηνά και καλα!!
Τα λεφτα μας εχουν αξια και ειμαστε εμείς οι πελάτες οχι αυτοι...

Τωρα αν κάποιος αναρωτηθεί τι καθομαι και γραφω πολυ ευχαριστως να του απαντησω στο τελευταίο θεματικο μου!!
σκεφτομαι να επισκεφτω τον χωρο παρασκευη αν μου ερθουν με τζιν και παντοφλα απλα θα φυγω και θα παω αλλου εχω απειρες επιλογες

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Κατσε να το διορθώσω......

ΟΧΙ παντοφλα σαγιοναρα.......

Παντοφλα με τον μικυ μαους μου ηρθε η μικρή η δεν ξερω τι σκατα ζωακι είχε επανω!!!
Εκείνες τις φουσκωτες ολο μαξιλάρι που ειναι και καλυπτουν όλο το πόδι.

Τι να σχολιασεις τωρα?.........αντε πες!

Ρε παιδια και πολλοί που με στειλαν μήνυμα......
Δεν λεω μπορει να εχει κοπέλες που να βγαζουν φωτια μεσα.....
Γαμησα εγω παντόφλες και τζιν......

Το θεμα ειναι οτι οταν λεω εγω οτι βγαζουν φωτιά λεω να δινουν....
Κωλο,cim,cif,και ολο το πακετο,να μην κοιτανε ρολογια και να εχουν διαθεση!!!
Οταν ρωτας για πρωκτικο και σε κοιταν σαν αστροναυτη και απαντάνε απαξιωτικα.....ΟΧΙ.....
Εεεεμμμμ τι περιμένεις ?? Να βγαζουν ΦΩΤΙΑ???? ΔΕΝ νομιζω!!!

Και στην τελικη επιδη σας διαβαζω ασχετα αμα γράφω η οχι οτι μπορω κανω για να βοηθησω και τους νέους που θα πανε σε εναν τετοιο χωρο και θα νομιζουν οτι ανακαλυψαν την Αμερική.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Κατσε να το διορθώσω......

ΟΧΙ παντοφλα σαγιοναρα.......

Παντοφλα με τον μικυ μαους μου ηρθε η μικρή η δεν ξερω τι σκατα ζωακι είχε επανω!!!
Εκείνες τις φουσκωτες ολο μαξιλάρι που ειναι και καλυπτουν όλο το πόδι.

Τι να σχολιασεις τωρα?.........αντε πες!

Ρε παιδια και πολλοί που με στειλαν μήνυμα......
Δεν λεω μπορει να εχει κοπέλες που να βγαζουν φωτια μεσα.....
Γαμησα εγω παντόφλες και τζιν......

Το θεμα ειναι οτι οταν λεω εγω οτι βγαζουν φωτιά λεω να δινουν....
Κωλο,cim,cif,και ολο το πακετο,να μην κοιτανε ρολογια και να εχουν διαθεση!!!
Οταν ρωτας για πρωκτικο και σε κοιταν σαν αστροναυτη και απαντάνε απαξιωτικα.....ΟΧΙ.....
Εεεεμμμμ τι περιμένεις ?? Να βγαζουν ΦΩΤΙΑ???? ΔΕΝ νομιζω!!!

Και στην τελικη επιδη σας διαβαζω ασχετα αμα γράφω η οχι οτι μπορω κανω για να βοηθησω και τους νέους που θα πανε σε εναν τετοιο χωρο και θα νομιζουν οτι ανακαλυψαν την Αμερική.
συμφωνω απολυτα μαζι σου ως παλιος κι εγω στο χωρο φιλε παντως αν δε εμφανιζονται με γοβες φουστα εγω ξενερωνω και την κανω συνηθως

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
157
Πόντοι
1
Καλησπερα. Πηγα στον μακη (antistress) και δεν υπαρχει ρε παιδια εκει που ηταν παλια. Βασικα στο θυροτηλεφωνο γραφει λογοθεραπεια....

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Καλησπερα. Πηγα στον μακη (antistress) και δεν υπαρχει ρε παιδια εκει που ηταν παλια. Βασικα στο θυροτηλεφωνο γραφει λογοθεραπεια....
πηγες χωρις να παρεις τηλ??

χωρις τηλ δε δεχεται κανεναν

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
157
Πόντοι
1
Εχω αναφερει πως μετα απο μερικα χρονια απουσιας απο ελλαδα εχω αλαξει αριθμο και δεν εχω το τηλ του. Θεωρισα πως αν παω απο εκει δεν θα υπαρξει προβλημα μιας και ειμουν τακτικος πελατης. Αλλα στο θυροτηλεφονο ειδα αλλο ταμπελακι και ειπα καλυτερα μη κανω βλακεια..

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1

alex351

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
114
Πόντοι
280
Μετά από μελέτη του φόρουμ επέλεξα ΜΕΤΑΞΑ αφού είναι free για να πάρω μια άποψη πως είναι. Θα πρέπει να πώ ότι ήμουν πολύ τακτικός πελάτης στην Μακενζυ κίνγκ πολλά χρόνια πριν.
Πρώτη επίσκεψη στον Μεταξά στα μέσα Ιουλίου, νωρίς το μεσημέρι γύρω στις 2, παρουσία μόνο μία η Ρένα. Ο χώρος είναι καλός, δεν θα πω πολύ καλός, αλλά σε βασικά επίπεδα. Είναι καθαρός αν και μικρός. Επιλογή φουλ προγράμματος, εξαιρετικά φιλότιμη, φανταστικήjavascript:void(0); όμως συναγωνιστές είναι εύσωμη τουλάχιστον. Θα γίνει η δουλειά αλλά δεν θα φύγεις μονολογώντας τι μούναρο έφαγες. Είπα βέβαια πρώτη φορά είναι ας ξαναδοκιμάσω οπότε παραθέτω 2η εμπειρία αμέσως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom