Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (10 μέλη και 37 επισκέπτες)

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
429
Πόντοι
26
επίσκεψη στην Μαγκυ,3 κοπελες,Αγαπη-Κατια-Ηρω
καλο μασαζ απο και Happy End απο Ηρω  :pipa1:

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
επίσκεψη στην Μαγκυ,3 κοπελες,Αγαπη-Κατια-Ηρω
καλο μασαζ απο και Happy End απο Ηρω  :pipa1:
εμφανισιακα καλη η ηρω ξενερωμα που δε φοραει τακουνια για μενα που εχω συνηθισει σε μεταχα ¨Π που ολες με γοβες ειναι

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Όποιος πάρει τηλέφωνο και βρει το θάρρος να πάει μαζί της υπόσχομαι να του πληρώσω μια άλλη επίσκεψη σε μασατζιδικο της επιλογής του χαχαχαχα...δηλώνει μασεζ η τύπισσα.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Guys.... παίζει καμία που να έχει δικό της χώρο για μασάζ και εκτόνωση ή και σεξ;!;!;

ChitGK

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
0
Επισκεψη πριν μερες στη Βανα. Βερονικα, Ευα, Ελσα και μια αλλη που δε θυμαμαι πως λεγοτανε. Περασα με Βερονικα. Πιτσιρικα κοντα στα 20, ψηλη, καλο μασαζ, και επικοινωνιακη. Καλο τελειωμα... Θα ξανατιμηθει!

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
Ποια ιδρυματα δουλευουν τις κυριακες με φουλ προγραμμα;

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
παλικάρια τα φώτα σας

Σοφούλη σπα
προτού βγεις ανδριανουπολεος δεξιά επί της Σοφούλη

παίζει τπτ ?

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Παιδες αυτη δεν ειναι η αγγελια της Κατερινας απο καλαμαρια με το extra happy ending;

Παίδες χαιρετώ... διάβασα αρκετές σελίδες πίσω... Εκεί που κατέληξα είναι σε αυτήν εδώ να δοκιμάσω...

Ξέρουμε εμφάνιση πως είναι;!;!

tonymontana23

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Παίδες χαιρετώ... διάβασα αρκετές σελίδες πίσω... Εκεί που κατέληξα είναι σε αυτήν εδώ να δοκιμάσω...

Eχει αναφερθει πολλες φορες, ειναι αυτην στην Καλαμαρια,30 μασαζ και +20 happy ending.Περα απο τα μεγαλια βυζια που τα βγαζει στην φορα οταν ξεκιναει το happy ending τιποτα το ιδιαιτερο.50+ η ηλικια της με κοιλια. Παντως αποψη μου οτι για μια επισκεψη μπορει να αξιζει .

steaved

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας.
Επίσκεψη προχθές σε Dames και προτίμησα την Αλεξία. Σταθερή αξία σε foul πρόγραμμα και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί οι περισσότεροι που την προτιμούν, ξέρουν πως την ιδρώνει τη φανέλα.
Ο λόγος που γράφω όμως είναι οτι προστέθηκε και νέο πρόγραμμα στον κατάλογο. Σύμφωνα λοιπον με τα λεγόμενα (του καταστήματος) παίζει τετράδα (2M-2F) σε foul προγραμμα στα 150€. Είναι κατι νέο στο χώρο πιστεύω και αξιζει τον κόπο να το δοκιμάσει κανείς.
*Αρχικά οι κοπέλες που συμετέχουν είναι η Αλεξία με τη Ρένα.
*Το πρόγραμμα διατίθεται και μετά τις 21:00

Arikyr3

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Η Κατερινα απο καλαμαρια εκανε σε κανενα σας ισπανικο?

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Καλησπέρα σας.
Επίσκεψη προχθές σε Dames και προτίμησα την Αλεξία. Σταθερή αξία σε foul πρόγραμμα και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί οι περισσότεροι που την προτιμούν, ξέρουν πως την ιδρώνει τη φανέλα.
Ο λόγος που γράφω όμως είναι οτι προστέθηκε και νέο πρόγραμμα στον κατάλογο. Σύμφωνα λοιπον με τα λεγόμενα (του καταστήματος) παίζει τετράδα (2M-2F) σε foul προγραμμα στα 150€. Είναι κατι νέο στο χώρο πιστεύω και αξιζει τον κόπο να το δοκιμάσει κανείς.
*Αρχικά οι κοπέλες που συμετέχουν είναι η Αλεξία με τη Ρένα.
*Το πρόγραμμα διατίθεται και μετά τις 21:00
χμμμ ενδιαφερον φιλε...4αδα θα σε τελειωσουν τοσο γρηγορα ομως που τα 150 θα πανε τζαμπα ...αποψη μου βεβαια

tsanzan69

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2017
Like
8
Πόντοι
0
χμμμ ενδιαφερον φιλε...4αδα θα σε τελειωσουν τοσο γρηγορα ομως που τα 150 θα πανε τζαμπα ...αποψη μου βεβαια
Πολύ σωστή παρατήρηση. Έχοντας κάνει με τις δυο οι οποίες τα βρίσκουν μεταξύ τους δεν μπορείς να αντέξεις για πολύ

tsanzan69

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2017
Like
8
Πόντοι
0

Εαν κόστιζε φθηνότερα θα σου πρότεινα να πας έστω για δοκιμή
Με 50€ όμως μπορείς να δοκιμάσεις με νεαρότερες κοπέλες σε καταστήματα που έχουν αναφερθεί ήδη

tsanzan69

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Κατ' αρχήν η Κατερίνα σε εμένα δεν εβγαλε ρούχα.
Μόλις την τρίτη φορά μου έκανε χωρίς πετσέτα και ακολούθησε μάλαξη οπότε λογικό είναι να έχω παράπονα. Ενώ τα χρήματα που ζητά τα θεωρώ πολλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom