You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (7 μέλη και 45 επισκέπτες)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.648
- Πόντοι
- 25.165
πολυ ενδιαφερον. ειδικα αμα εχει και σεξακι.
iordanis82
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
σύμφωνα πάντως με την σελίδα τους το απαγορεύουν...
Καλησπέρα σε όλους σας. Ήμουν πελάτης στην Μάγγυ ... έχω επισκεφθεί και τον νέο χώρο, αλλά δυστυχώς έχω να πάω καιρό και έχω χάσει τα τηλέφωνά της. Θα ήμουν υπόχρεος σε όποιον θα μπορούσε να μου τα στείλει με pm. Υπόσχομαι ενημέρωση μετά την επίσκεψη. Σας ευχαριστώ!
tonymontana23
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Επισκεψη στ Χαριλαου διπλα στο γηπεδο του ΑΡΗ, ηταν η Λαουρα και μια με ραστα ξανθα μαλλια (ξεχασα το ονομα της) η οποια και προτιμηθηκε. Στα του αγωνα ηταν σε γενικες γραμμες καλη ,αν και θυμηζει λιγο κατασταση στουνιο, με αποκορυφωμα την της η οποια ηταν παρα πολυ καλη.Θα ξαναπροτιμηθει και το κοστος στα 50 ευρω.
PS.Ευχαριστω τον Kassler που με ενημερωσε και με βοηθησε
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.648
- Πόντοι
- 25.165
Επισκεψη στ Χαριλαου διπλα στο γηπεδο του ΑΡΗ, ηταν η Λαουρα και μια με ραστα ξανθα μαλλια (ξεχασα το ονομα της) η οποια και προτιμηθηκε. Στα του αγωνα ηταν σε γενικες γραμμες καλη ,αν και θυμηζει λιγο κατασταση στουνιο, με αποκορυφωμα την της η οποια ηταν παρα πολυ καλη.Θα ξαναπροτιμηθει και το κοστος στα 50 ευρω.
Αυτο το μερος τι φαση ειναι? πριβε? πας συστημενος ξερω γω? απο εμφανιση καλη αυτη με τα ραστα?
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
παιδια ο χωρος στη χαριλαου ειναι πριβε η ελευθερο? αν ειναι ελευθερο μπορει καποιος αν θελει η να πει εδω η να μου στειλει πμ ενημερωση? ευχαριστω οπου μπορω κι εγω με τις δικες μου γνωσεις φυσικα να βοηθησω παιδια
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Καλησπέρα σε όλους σας. Ήμουν πελάτης στην Μάγγυ ... έχω επισκεφθεί και τον νέο χώρο, αλλά δυστυχώς έχω να πάω καιρό και έχω χάσει τα τηλέφωνά της. Θα ήμουν υπόχρεος σε όποιον θα μπορούσε να μου τα στείλει με pm. Υπόσχομαι ενημέρωση μετά την επίσκεψη. Σας ευχαριστώ!
[/quote
εχεις pm
[/quote
εχεις pm
Ευχαριστώ πολύ!
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.582
- Πόντοι
- 7.195
Αυτο το μερος τι φαση ειναι? πριβε? πας συστημενος ξερω γω? απο εμφανιση καλη αυτη με τα ραστα?
δεν συνίσταται για μοντελοπνήχτες.....κατα τα άλλα νομίζω εσυ ,αν και πριβέ δεν θα εχεις θέμα να λάβεις πληροφορίες....
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.045
- Πόντοι
- 2.356
δώσε αν θες περισσότερες Πληροφορίες για το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί πρώτη φορά το ακούωΕπισκεψη στ Χαριλαου διπλα στο γηπεδο του ΑΡΗ, ηταν η Λαουρα και μια με ραστα ξανθα μαλλια (ξεχασα το ονομα της) η οποια και προτιμηθηκε. Στα του αγωνα ηταν σε γενικες γραμμες καλη ,αν και θυμηζει λιγο κατασταση στουνιο, με αποκορυφωμα την της η οποια ηταν παρα πολυ καλη.Θα ξαναπροτιμηθει και το κοστος στα 50 ευρω.
Υγ είναι κοντά στην όρια ξένη??
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.045
- Πόντοι
- 34.538
Βοηθεια της..δώσε αν θες περισσότερες Πληροφορίες για το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί πρώτη φορά το ακούω
Υγ είναι κοντά στην όρια ξένη??
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
τελικα αυτο χαριλαου ειναι πριβε παιδια?Βοηθεια της..
την καλημέρα μου φίλτατε...
όσο για την Αλίκη απλά ΚΥΡΙΑ που ξέρει να υπηρετεί το αρσενικό...
Καλημέρα Δάσκαλε της γενιάς μου mr.bean
Καλή δουλειά.
Που είναι τα χρόνια, που είναι τα μασατζίδικα, ωραία χρόνια...
Μεγάλη νέκρα.
Και εγώ πήρα τηλέφωνο με είπε ακριβώς το ίδιο...Πήρα τηλέφωνο να πάω Αμαρυλίς,η κυρία που απάντησε μου είπε να κλείσω ραντεβού τη Δνση δεν μου την είπε ποιος τη ξέρει ,εγω θέλω να πάω κι αν μου αρέσουν να καθήσω
Θα πάω Αύριο
Άμα τυχόν θέλεις Διεύθυνση στείλε πμ...
Καλησπέρα μάγκες. Διαβάζοντας όλα τα σχόλια καταλαβαίνω ότι έχει ανέβει το Αμαρυλίς έχοντας ωραίες παρουσίες εκεί. Εγώ όταν πήγα στις αρχές έγραψα την εμπειρία μου. Χώρος απίστευτος αλλά από καλοπέραση μηδέν. Τώρα ίσως άλλαξε. Στα παλιά ισχύουν τα ίδια και η ευχάριστη έκπληξη για μένα που είμαι ανατολικά είναι το Βάνα σπα. Βέβαια μόνο μαλακία παίζει αλλά σιγά σιγά πιστεύω πως θα έχει κάτι παραπάνω το μενού. Όμορφες κοπελίτσες amateur θα έλεγα. Το μόνο μείον ότι περιμένεις και βλέπεσαι στο χώρο και με άλλους συναγωνιστές.
anal-lytis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 261
- Πόντοι
- 281
καμιά πληροφορία για το Βάνα σπα?Καλησπέρα μάγκες. Διαβάζοντας όλα τα σχόλια καταλαβαίνω ότι έχει ανέβει το Αμαρυλίς έχοντας ωραίες παρουσίες εκεί. Εγώ όταν πήγα στις αρχές έγραψα την εμπειρία μου. Χώρος απίστευτος αλλά από καλοπέραση μηδέν. Τώρα ίσως άλλαξε. Στα παλιά ισχύουν τα ίδια και η ευχάριστη έκπληξη για μένα που είμαι ανατολικά είναι το Βάνα σπα. Βέβαια μόνο μαλακία παίζει αλλά σιγά σιγά πιστεύω πως θα έχει κάτι παραπάνω το μενού. Όμορφες κοπελίτσες amateur θα έλεγα. Το μόνο μείον ότι περιμένεις και βλέπεσαι στο χώρο και με άλλους συναγωνιστές.
anal-lytis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 261
- Πόντοι
- 281
που πήγανε τώρα δλδ?Περασμα σημερα απ τις νεες (για μενα) εγκαταστασεις του dames, οι οποιες ειναι σαφως πολυ καλυτερες απο αυτες στο κεντρο. Παρουσες 2 κοπελες: ενα ψιλο μιλφακι αδυνατο και η ρενα (που προτιμηθηκε, φουλ @ 80). Αρκετα γεματη και με κατι βυζΓια ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ με το συμπαθιο... Καλουτσικη στο προγραμμα της και υγρη. Θα την ξανασυναντουσα: ΙΣΩΣ.