psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
πσι φαν μπήκε ινβοχ εσύ πού είσαι;πσι φαν! ελα γιγαντα λιγο ινβοχ ρε συ που σε θελω ¨))))
πσι φαν μπήκε ινβοχ εσύ πού είσαι;πσι φαν! ελα γιγαντα λιγο ινβοχ ρε συ που σε θελω ¨))))
μετα χτύπησες στο κομοδίνο ή χτύπησε το ξυπνητήρι σου; μην καις τον κόσμο έτσι φίλε. Φραπέ εχω πάρει στο αλλο κατάστημα κοντά στο Ιπποκράτειο αλλα οχι απο όλες και πριν κάνα χρόνο. Στο αλλο δεν προσφέρεται σαν υπηρεσία. Εκτός αν είσαι τόσο γλυκοτσουτσουνος πια που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό.Elit spa..νεα επισκεψη..αριστη στο φραπε η του κατηχητικου..εγνατιας 112
Βαλτοί ειναι φιλε,μην ασχολεισαι...μετα χτύπησες στο κομοδίνο ή χτύπησε το ξυπνητήρι σου; μην καις τον κόσμο έτσι φίλε. Φραπέ εχω πάρει στο αλλο κατάστημα κοντά στο Ιπποκράτειο αλλα οχι απο όλες και πριν κάνα χρόνο. Στο αλλο δεν προσφέρεται σαν υπηρεσία. Εκτός αν είσαι τόσο γλυκοτσουτσουνος πια που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό.
Φίλε μου το ξερω αλλά μπορεί να το δει κανένας που δεν ξέρει να πάει και να πετάξει τα λεφτα του έτσι και να τα κλαίει μετα.Βαλτοί ειναι φιλε,μην ασχολεισαι...
αδερφε μου εδω ¨))))))))))πσι φαν μπήκε ινβοχ εσύ πού είσαι;
Φίλε μου το ξερω αλλά μπορεί να το δει κανένας που δεν ξέρει να πάει και να πετάξει τα λεφτα του έτσι και να τα κλαίει μετα.
Φιλτατε αν ειναι να παρακαλάμε να μας παρουν μια πιπα οι συγκεκριμενες και να μας παιρνουν και το 80άρι για ενα μισαωρο τοτε χαθήκαμε ! Εχω κανει το λαθος με τη Ρενα οπότε μην πετας τα λεφτα σου!
Φιλτατε αν ειναι να παρακαλάμε να μας παρουν μια πιπα οι συγκεκριμενες και να μας παιρνουν και το 80άρι για ενα μισαωρο τοτε χαθήκαμε ! Εχω κανει το λαθος με τη Ρενα οπότε μην πετας τα λεφτα σου!
Οδηγούσα για να πάω στο aqua spa και έκλεισα ραντεβού για να πάω εκεί. Μου είπαν στο τηλ ότι είναι μόνο η ρένα και η ξένια εκεί. σκέφτηκα να πάω να χωθώ στην ξένια εκτός αν είναι καλό μουνάκι η ρένα την οποία δεν έχω δει. Στη συνέχεια διάβασα (ναι, ενώ οδηγούσα, μπορείτε να με συλλάβετε) τι ακριβώς έγραψες. Έστριψα και έφυγα... Γλύτωσα το 80άρι. Τουλάχιστον αυτή τη φορά...
Συναδελφε η Ρενα ειναι σιγουρα καλυτερο μουνακι απο την Ξένια με θεάρεστο κωλο τον οποίο μπορεις κάλιστα να θωπευσεις και στο προγραμμα των 50 ευρώ αλλά δεν αξίζει να δώσεις τίποτα για κάτι παραπάνω! Πάντως μπράβο σου!Οδηγούσα για να πάω στο aqua spa και έκλεισα ραντεβού για να πάω εκεί. Μου είπαν στο τηλ ότι είναι μόνο η ρένα και η ξένια εκεί. σκέφτηκα να πάω να χωθώ στην ξένια εκτός αν είναι καλό μουνάκι η ρένα την οποία δεν έχω δει. Στη συνέχεια διάβασα (ναι, ενώ οδηγούσα, μπορείτε να με συλλάβετε) τι ακριβώς έγραψες. Έστριψα και έφυγα... Γλύτωσα το 80άρι. Τουλάχιστον αυτή τη φορά...
Η απάντηση ειναι : ΚανέναςΚαι επανερχομαι στην απορια μου.. εκτος απο πιπα εχει περάσει κανείς στα ενδότερα? έχει πολλά fuckable μουνακια εκει...
Παίζει πάντως κάτι πέρα από μασάζ? Μη φάμε πετσέτα.Παρε τηλεφωνο να σου πουνε. Κοπελλες αλλαζουν πολυ συχνα
Όχι όλες? Πετσέτα?Καποιες εκτονωση