Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (9 μέλη και 45 επισκέπτες)

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Elit spa..νεα επισκεψη..αριστη στο φραπε η του κατηχητικου..εγνατιας 112

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
επισκεψη μετα απο πολυ καιρο στη Μαριαννα 2 παρουσιες μου εκαναν το κλικ η Αλεξανδρα 40 αρα με καινουργιο στηθος και η Στελλα (24?) αν δεν κανω λαθος στο ονομα με τα γυαλακια που αδυνατησε με την οποια και βρεθηκαμε μαζι...ομορφη καλο σωμα ωραιο στηθος πολυ καλη παρουσια και υπηρεσιες κατι σαν το κοριτσι της διπλανης πορτας!!! οι υπολοιπες κοπελες αδιαφορες ...η μικρη κοπελίτσα που μου ειπε η Μαριαννα απουσα.το κοστος υπηρεσιων γνωστο!!!

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Elit spa..νεα επισκεψη..αριστη στο φραπε η του κατηχητικου..εγνατιας 112
μετα χτύπησες στο κομοδίνο ή χτύπησε το ξυπνητήρι σου; μην καις τον κόσμο έτσι φίλε. Φραπέ εχω πάρει στο αλλο κατάστημα κοντά στο Ιπποκράτειο αλλα οχι απο όλες και πριν κάνα χρόνο. Στο αλλο δεν προσφέρεται σαν υπηρεσία. Εκτός αν είσαι τόσο γλυκοτσουτσουνος πια που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μετα χτύπησες στο κομοδίνο ή χτύπησε το ξυπνητήρι σου; μην καις τον κόσμο έτσι φίλε. Φραπέ εχω πάρει στο αλλο κατάστημα κοντά στο Ιπποκράτειο αλλα οχι απο όλες και πριν κάνα χρόνο. Στο αλλο δεν προσφέρεται σαν υπηρεσία. Εκτός αν είσαι τόσο γλυκοτσουτσουνος πια που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό.
Βαλτοί ειναι φιλε,μην ασχολεισαι...

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Βαλτοί ειναι φιλε,μην ασχολεισαι...
Φίλε μου το ξερω αλλά μπορεί να το δει κανένας που δεν ξέρει να πάει και να πετάξει τα λεφτα του έτσι και να τα κλαίει μετα.

moufa81

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου το ξερω αλλά μπορεί να το δει κανένας που δεν ξέρει να πάει και να πετάξει τα λεφτα του έτσι και να τα κλαίει μετα.

ποιο βαλτοί πεθαίνεις, έχω πάει πόσες φορές τίποτα δεν κατάφερα. Αν θες φραπέ εκεί ΔΕΝ είναι το μέρος.

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
114
Πόντοι
1
Φιλτατε αν ειναι να παρακαλάμε να μας παρουν μια πιπα οι συγκεκριμενες και να μας παιρνουν και το 80άρι για ενα μισαωρο τοτε χαθήκαμε ! Εχω κανει το λαθος με τη Ρενα οπότε μην πετας τα λεφτα σου!

Και επανερχομαι στην απορια μου.. εκτος απο πιπα εχει περάσει κανείς στα ενδότερα? έχει πολλά fuckable μουνακια εκει...

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
114
Πόντοι
1
Φιλτατε αν ειναι να παρακαλάμε να μας παρουν μια πιπα οι συγκεκριμενες και να μας παιρνουν και το 80άρι για ενα μισαωρο τοτε χαθήκαμε ! Εχω κανει το λαθος με τη Ρενα οπότε μην πετας τα λεφτα σου!

Οδηγούσα για να πάω στο aqua spa και έκλεισα ραντεβού για να πάω εκεί. Μου είπαν στο τηλ ότι είναι μόνο η ρένα και η ξένια εκεί. σκέφτηκα να πάω να χωθώ στην ξένια εκτός αν είναι καλό μουνάκι η ρένα την οποία δεν έχω δει. Στη συνέχεια διάβασα (ναι, ενώ οδηγούσα, μπορείτε να με συλλάβετε) τι ακριβώς έγραψες. Έστριψα και έφυγα... Γλύτωσα το 80άρι. Τουλάχιστον αυτή τη φορά...  :happy: :happy: :happy:

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Οδηγούσα για να πάω στο aqua spa και έκλεισα ραντεβού για να πάω εκεί. Μου είπαν στο τηλ ότι είναι μόνο η ρένα και η ξένια εκεί. σκέφτηκα να πάω να χωθώ στην ξένια εκτός αν είναι καλό μουνάκι η ρένα την οποία δεν έχω δει. Στη συνέχεια διάβασα (ναι, ενώ οδηγούσα, μπορείτε να με συλλάβετε) τι ακριβώς έγραψες. Έστριψα και έφυγα... Γλύτωσα το 80άρι. Τουλάχιστον αυτή τη φορά...  :happy: :happy: :happy:

Νομίζω έκανες την καλύτερη δουλεία. Κάποια στιγμή θα γράψω και για την Ξένια γιατί πραγματικά είναι πεταμένα λεφτά. Βασικά πιστεύω ότι έχει βύσμα.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Οδηγούσα για να πάω στο aqua spa και έκλεισα ραντεβού για να πάω εκεί. Μου είπαν στο τηλ ότι είναι μόνο η ρένα και η ξένια εκεί. σκέφτηκα να πάω να χωθώ στην ξένια εκτός αν είναι καλό μουνάκι η ρένα την οποία δεν έχω δει. Στη συνέχεια διάβασα (ναι, ενώ οδηγούσα, μπορείτε να με συλλάβετε) τι ακριβώς έγραψες. Έστριψα και έφυγα... Γλύτωσα το 80άρι. Τουλάχιστον αυτή τη φορά...  :happy: :happy: :happy:
Συναδελφε η Ρενα ειναι σιγουρα καλυτερο μουνακι απο την Ξένια με θεάρεστο κωλο τον οποίο μπορεις κάλιστα να θωπευσεις και στο προγραμμα των 50 ευρώ αλλά δεν αξίζει να δώσεις τίποτα για κάτι παραπάνω! Πάντως μπράβο σου!

bpap999

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
26
Πόντοι
0
Μάγκες λέω να επισκεφτώ για πρώτη φορά τη βάνα Σταυρούπολη. Ξέρει κανείς τίποτα? Κορίτσια τιμή και πρόγραμμα?

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
413
Πόντοι
36
Παρε τηλεφωνο να σου πουνε. Κοπελλες αλλαζουν πολυ συχνα

AB66

Μέλος
Εγγρ.