συναδελφε εννοεις γάμησες παρτουζα και τις δυο, δυο τελειώματα με 100€? εαν ναι, σε παρακαλω στειλε με pm αν θελεις διευθυνση να επισκεφτώ...vfm ακούγεται...Ζέτα και Αγάπη μαζί 2φορές 100€ χωρίς βιασύνες , ακα πιπα και από τις δύο GFE , Ζέτα 25άρα γεματούλα , Αγάπη 50άρα πολύ καλοστεκούμενη , φωτο στις αγγελίες πραγματικές
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (11 μέλη και 37 επισκέπτες)
diavolakos4
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και εγώ θέλω τυπε..
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
επισκεψη σε αλεξια λεει...αν δε πηγε μεταξα τοτε που εκτος αν εχει καποιο πριβε αλεξια που δεν το ξερω απλαΔεν πήγε στο Μεταξας ο συνάδελφος
plouton
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
επισκεψη σε αλεξια λεει...αν δε πηγε μεταξα τοτε που εκτος αν εχει καποιο πριβε αλεξια που δεν το ξερω απλα
Προφανως μιλάει για την Αλεξία που είναι στην Παπάφη..
οπου ****--> zone
1985kostasthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 75
- Πόντοι
- 1
Επίσκεψη στο βάνα στην Σταυρούπολη...Πέρασα με την Γιώτα κανονικό ύψος 22-23 χρονών δεν θυμάμαι ακριβώς , ομορφούλα με καλό σώμα .Το μασάζ μέτριο εκτόνωση καλή σύνολο 50 ευρώ
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
Προφανως μιλάει για την Αλεξία που είναι στην Παπάφη..
οπου ****--> zone
[/quoteα οκ
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
α οκΠροφανως μιλάει για την Αλεξία που είναι στην Παπάφη..
οπου ****--> zone
[/quoteα οκ
assasertzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 157
- Πόντοι
- 1
Δυο απορειες ρε παιδια.... η ευα ανατολικα στο jumbo τελικα εχει εξτρα ?
Και το αντιστρες υπαρχει ακομα?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
καποιοι πηραν εξτρα στο angels καποιοι οχιΔυο απορειες ρε παιδια.... η ευα ανατολικα στο jumbo τελικα εχει εξτρα ?
οσο για το αντιστρες ζει κ βασιλευει
σεξ παιζει σιγουρα τωρα απο μασαζ φουτσεςΣτο ΖΕΤΑ ΑΓΑΠΗ ΝΑΤΑΛΙ τι παίζει? μασάζ και σεξ? μόνο σεξ? μόνο μασάζ?
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ'ΩΡΑΙΟΣ.καποιοι πηραν εξτρα στο angels καποιοι οχι
οσο για το αντιστρες ζει κ βασιλευει
σεξ παιζει σιγουρα τωρα απο μασαζ φουτσες
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
ε ναι
συναδελφε εννοεις γάμησες παρτουζα και τις δυο, δυο τελειώματα με 100€? εαν ναι, σε παρακαλω στειλε με pm αν θελεις διευθυνση να επισκεφτώ...vfm ακούγεται...
. my list. gr/aggelia/%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%B7-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B1-6947617806-3/
assasertzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 157
- Πόντοι
- 1
Θελω αν ειναι ευκολο το τηλ απο αντιστρες με ενα πμ. Ειμαι πελατης απο αρκετα παλια. Εχω χασει το νουμερο και δεν θελω να παω ξεκαρφοτα.
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Τελικά η εν λόγω θεραπευτρια πήρε μετάθεση για το κάτωθι ίδρυμαπαιδες μαγκυ πηγε κανεις προσφατα εχει τιποτα καλο ??
Kαι εδώ το roster ενισχύθηκε πρόσφατα με δύο γυναίκες :
1. Μαρία (ΒG) μελαχροινή γύρω στα 35 με επιδόσεις κάτω του μετρίου και
το οποίο βέβαια αναβάθμισε τις παρεχόμενες υπηρεσίες του σερβίροντας & φραπέ στην τιμή των +20 Ε από την εν λόγω βουλγάρα που ακούει πλεόν στο όνομα Βάλια.Σας προτείνουμε τα κάτωθι:
1. . Χωρίς πετσέτα, χωρίς εκτόνωση (ή ιδιόχειρη αν προτιμάς)και χωρίς μασαζ...απλά χαϊδεμα!! Τιμή 30 ευρώ!
Η παραπάνω ενημέρωση αφορά κυρίως αυτούς που δυσκολευονται να βρούν παρκινγκ στο κέντρο!
iordanis82
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη στο VENUS SPA (Καραμανλή 75) σήμερα το απόγευμα. Χάιδεμα μόνο 30 € και απόσο ρώτησα για έξτρα φραπέ είναι ανάλογα με το κορίτσι που θα κάνεις. Γενικά μου είπε οτι σε αυτό δεν παίζει πολύ η φάση του φραπέ.
Συμπαθητικός χώρος και απο κορμιά όχι κατι το ιδιαίτερο.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Περαστικά σας. Την έχω πάθει κι εγώ και ξέρω. Η πλάκα είναι ότι κοπέλα από μαγαζί της ίδιας αλυσίδας μου είπε "γιατί να πάει κάποιος αν δεν κάνουν εκτόνωση;". Συμφωνώ και επαυξάνω.Επίσκεψη στο VENUS SPA (Καραμανλή 75) σήμερα το απόγευμα. Χάιδεμα μόνο 30 € και απόσο ρώτησα για έξτρα φραπέ είναι ανάλογα με το κορίτσι που θα κάνεις. Γενικά μου είπε οτι σε αυτό δεν παίζει πολύ η φάση του φραπέ.
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
παιδια σε μας τους παλιους απευθυνομαι γτ δεν κανουμε ενα νεο μασαζοκαταλογο 2017 με τα πριβε και τα μη πριβε οπως ειχαμε κανει τοτε παλια ωστε να βοηθιομαστε ολοι μεταξυ μας ?