Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
821
Πόντοι
96
αλανια καλησπερα και καλο φθινοπωρο να εχουμε επισκεψη σε εβιτα στο νεο χωρο τερμα βρωμιαρικος και φτωχος οπως το ιδιο και οι 2 απο τις 3 κορασιδες ουτε στα μπουρδελα δε βλεπεις τετοια μπαζα ευτυχως ειχε μια τριτη ονοματα δε θυμαμαι μικρουλα μουναρα περασμα μαζι της διεκπαιραιωτικη ομως αξιζε τα λεφτα της και εχετε κατι υποψιν πως επειδη μερικοι απο μας εζχουμε προσβαση σε πριβε χωρους δε σημαινει πως ειμαστε και πιο προνομιουχοι τα πιο μπαζα απο ολες μπορει να βρισκονται στο πριβε και να πας πχ μεταχα να βρεις μια αλεξια και να προσκυνησεις απλα αυτα απο μενα φιλια αλαναρεςς μου
Κατά τη γνώμη μου ο χώρος υστερεί σε πολλά αλλά βρώμικος δεν τον λές!! Σε οτι αφορά το έμψυχο δυναμικό του ιδρύματος έχει 3 σταθερές παρουσίες:
1.Σοφία (GR) με πολλή καλή  :pipa1: αλλά στα όρια του gilf και αδύνατη!!
2.Κελλυ (GR) μελαχροινη γύρω στα 23 χρονών αλλά αδύνατη και διεκπαιρεωτική (μάλλον αυτή τίμησε ο συνάδελφος)
3.Σάντρα (RO) ξανθιά με καλά πιασίματα και δυνατή ρώγα και επιδόσεις.
Πρόσφατα το roster ενισχύθηκε και με άλλη μια ελληνίδα που ακούει στο όνομα Σίσσυ λεπτή ξανθιά γύρω στα 35 με ωραίο πρόσωπο και σώμα.
Πάντως ασχέτως των εκτιμήσεων που έχει ο καθένας για την συνολική αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών από το εν λόγω ίδρυμα θα πρέπει να συμφωνήσουμε οτι έχει από τις πιο οικονομικές τιμές!!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
821
Πόντοι
96
παιδες καμια προταση για μαριαννα? αλεξανδρα και ρωσιδα καλες. εχει παρει καποιος φιλος με καποια αλλη που αξιζει εκτος των 2 κορασιδων?
Καλησπερα φιλε μου.
Δεν πολυγραφω εδω μεσα γιατι πλεον πηγαινω πολυ σπανια στα του χωρου.
Απλα οταν καποια στιγμη μπορω διαλεγω μονο την Στελλα στην Μαριαννα,
θεωρω οτι ειναι μια πολυ καλη παρουσια στον χωρο (για μενα μιλαω παντα).
Η επιλογη ειναι δικη σου.
Συμφωνώ με το συνάδελφο αν και θεωρώ πως οι νεότερες παρουσίες εκεί μέσα έχουν πολλά περισσότερα για να δώσουν!!!Η Στέλλα έχει γίνει λίγο "επαγγελματίας"

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
821
Πόντοι
96
παιδες μαγκυ πηγε κανεις προσφατα εχει τιποτα καλο ??
Kαι εδώ το roster ενισχύθηκε πρόσφατα με δύο γυναίκες :
1. Μαρία (ΒG) μελαχροινή γύρω στα 35 με επιδόσεις κάτω του μετρίου και
2. Αγάπη (GR) άνω των 40 με μεγάλη προϋπηρεσία στο χώρο, αλλά χωρίς άλλα προτερήματα
Άρα η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι : Τίποτα!

only milfs

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαίρεται Μπορεί Κάπιος με πμ να με στείλει τι γράφει στο κουδούνι για Εβίτα ;;

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Κατά τη γνώμη μου ο χώρος υστερεί σε πολλά αλλά βρώμικος δεν τον λές!! Σε οτι αφορά το έμψυχο δυναμικό του ιδρύματος έχει 3 σταθερές παρουσίες:
1.Σοφία (GR) με πολλή καλή  :pipa1: αλλά στα όρια του gilf και αδύνατη!!
2.Κελλυ (GR) μελαχροινη γύρω στα 23 χρονών αλλά αδύνατη και διεκπαιρεωτική (μάλλον αυτή τίμησε ο συνάδελφος)
3.Σάντρα (RO) ξανθιά με καλά πιασίματα και δυνατή ρώγα και επιδόσεις.
Πρόσφατα το roster ενισχύθηκε και με άλλη μια ελληνίδα που ακούει στο όνομα Σίσσυ λεπτή ξανθιά γύρω στα 35 με ωραίο πρόσωπο και σώμα.
Πάντως ασχέτως των εκτιμήσεων που έχει ο καθένας για την συνολική αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών από το εν λόγω ίδρυμα θα πρέπει να συμφωνήσουμε οτι έχει από τις πιο οικονομικές τιμές!!
ναι μαλον την κελυ τιμησα φιλε καθαρο παντως δε το λες το μερος τη σισυ δεν την ειδα φιλε καλη? καλες τιμες δε θα το λεγα διοτι η τιμη ειναι φιχ οτι κι αν κανεις αυτο δεν ειναι τοσο δικαιο τελος παντων οι αλλες 2 παντως που ειδαα εγω φιλε ηταν τραγικες μπαζα απο τα λιγα τι να πω ψιλοαπογοητευση

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Kαι εδώ το roster ενισχύθηκε πρόσφατα με δύο γυναίκες :
1. Μαρία (ΒG) μελαχροινή γύρω στα 35 με επιδόσεις κάτω του μετρίου και
2. Αγάπη (GR) άνω των 40 με μεγάλη προϋπηρεσία στο χώρο, αλλά χωρίς άλλα προτερήματα
Άρα η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι : Τίποτα!
καταλαβα τοσο χαλια ε? τουλαχιστον εμφανισιακα δε λενε κατι? πωπω το ενα πριβε χειροτερο απο τα αλλα παλι μεταχα θα καταληξουμε παρακμες τρελες

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
821
Πόντοι
96
Χαίρεται Μπορεί Κάπιος με πμ να με στείλει τι γράφει στο κουδούνι για Εβίτα ;;
Όχι δεν μπορεί!! ... και δεν μπορεί γιατί δεν ξέρει....και δεν ξέρει διότι δεν χρειάζεται να ξέρει τι γράφει το κουδούνι για να χτυπήσει και να του ανοίξουν! Παίρνει τηλέφωνο, λεει τι ώρα θελει να πάει, πηγαίνει και του ανοίγουν μόλις εμφανισθεί στην κάμερα που έχουν στην είσοδο. Επίσης το συγκεκριμένο ίδρυμα έχει αλλάξει έδρα  4-5 φορές από τότε που βρισκόταν στην Γ. Παπανδρέου 51!!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
821
Πόντοι
96
καταλαβα τοσο χαλια ε? τουλαχιστον εμφανισιακα δε λενε κατι? πωπω το ενα πριβε χειροτερο απο τα αλλα παλι μεταχα θα καταληξουμε παρακμες τρελες
Ναί τόσο χάλια! Ούτε εμφανισιακά λένε κάτι!
κατά τα άλλα δεν θα συμφωνήσω...και πάλι μαζί σου! Γενικά τα prive επειδή ακριβώς έχουν πιο κλειστή πελατεία είναι υποχρεωμένα να ανανεώνουν πιο συχνά το έμψυχο δυναμικό τους προκειμένου να διατηρήσουν αυτή την πελατεία και σε ψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας.
Σε ελάχιστες περιπτώσεις πριβε μαγαζιών σου δίνεται η δυνατότητα να πηδήξεις κορίτσια της διπλανής πόρτας και να αισθανθείς οτι πηδάς τη γκομενά σου η ακόμα καλύτερα, με υπηρεσίες που δυσκολεύεσαι να βρείς σε ανάλογους χώρους (cg, ct, studio κλπ)...υπηρεσίες όπως : facefuking, squirting, cum on face, anal, golden shower τις οποίες δεν θα είχες αν το μαγαζί δεν ήταν πριβέ

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Ναί τόσο χάλια! Ούτε εμφανισιακά λένε κάτι!
κατά τα άλλα δεν θα συμφωνήσω...και πάλι μαζί σου! Γενικά τα prive επειδή ακριβώς έχουν πιο κλειστή πελατεία είναι υποχρεωμένα να ανανεώνουν πιο συχνά το έμψυχο δυναμικό τους προκειμένου να διατηρήσουν αυτή την πελατεία και σε ψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας.
Σε ελάχιστες περιπτώσεις πριβε μαγαζιών σου δίνεται η δυνατότητα να πηδήξεις κορίτσια της διπλανής πόρτας και να αισθανθείς οτι πηδάς τη γκομενά σου η ακόμα καλύτερα, με υπηρεσίες που δυσκολεύεσαι να βρείς σε ανάλογους χώρους (cg, ct, studio κλπ)...υπηρεσίες όπως : facefuking, squirting, cum on face, anal, golden shower τις οποίες δεν θα είχες αν το μαγαζί δεν ήταν πριβέ
σαπιλα αδρεφε δυστυχως αποψη μου και στα πριβε σαπιλα

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
Καλημερα παιδες
Τελικα εκει στο Elite εκτος απο πετσετα σε ΟΛΟ το σωμα εχει και τιποτα αλλο?
:think:

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Συμφωνώ με το συνάδελφο αν και θεωρώ πως οι νεότερες παρουσίες εκεί μέσα έχουν πολλά περισσότερα για να δώσουν!!!Η Στέλλα έχει γίνει λίγο "επαγγελματίας"

Καλημερα.

Φιλε μου μπορει να εχεις δικιο, δεν ξερω. (σχετικα με τις νεες παρουσιες.)
Επειδη εμενα δεν με παιρνει οικονομικα να μπαινω στην διαδικασια της δοκιμης
και επιπλεον εχουμε βρει τα πατηματα μας με την Στελλα,
ετσι για αυτον τον λογο παω στα σιγουρα.(οταν παω).

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Αδέρφια θέλω μια πληροφορία... Όποιος ξέρει.. Στη μέτρο σπορ κυκλοφορεί μια αγγελία  για Αmarilis home massage... Λέει το καλύτερο μασάζ της πόλης.... Έμπειρο προσωπικό για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης.... Και τηλ 698.....325...

Και στην Ανδρέου Γεωργίου είδα ένα μασατζιδικο ακριβώς σε ένα παλιό στούντιο (μέλισσες)  τυχαίο είναι? η ει αι μαγαζί απλό μασάζ.....

Θα πάρω αύριο λογικά που έχω χρόνο τηλέφωνο και θα ενημερώσω.., απλά για να μην χάνουμε χρόνο ρωτάω αν έχει κανείς ξεκάθαρη εικόνα και για τα δύο μαγαζιά

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
από εντελβαις που είχε κλείσει καμιά ενημέρωση υπαρχει

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μια φορα την πηρα. Καλο και δυνατο μασαζ για ποτε εξαφανίστηκε με το που τελείωσε η ωρα χαμπαρι δεν πηρα. Δεν κανει εξτρα
Σ'αυτά τα μαγαζιά πάμε για τα έξτρα. Δε νοείται να είναι μαγαζί με μασάζ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ από κοπέλες χωρίς σπουδές και να λέει η γκόμενα "δεν κάνω" έξτρα. Είναι σαν να πηγαίνεις σε φούρνο και να σου λένε δεν έχουμε ψωμί. Τότε κι εγώ δεν έρχομαι. Πάω αλλού να κάνω επαγγελματικό μασάζ από σπουδαγμένες θεραπεύτριες να το φχαριστηθώ.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Σ'αυτά τα μαγαζιά πάμε για τα έξτρα. Δε νοείται να είναι μαγαζί με μασάζ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ από κοπέλες χωρίς σπουδές και να λέει η γκόμενα "δεν κάνω" έξτρα. Είναι σαν να πηγαίνεις σε φούρνο και να σου λένε δεν έχουμε ψωμί. Τότε κι εγώ δεν έρχομαι. Πάω αλλού να κάνω επαγγελματικό μασάζ από σπουδαγμένες θεραπεύτριες να το φχαριστηθώ.
πσι φαν εσυ τα ινβοχ σου δεν τα βλεπεις? που χαθηκες τρελε?

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Αδέρφια θέλω μια πληροφορία... Όποιος ξέρει.. Στη μέτρο σπορ κυκλοφορεί μια αγγελία  για Αmarilis home massage... Λέει το καλύτερο μασάζ της πόλης.... Έμπειρο προσωπικό για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης.... Και τηλ 698.....325...

Και στην Ανδρέου Γεωργίου είδα ένα μασατζιδικο ακριβώς σε ένα παλιό στούντιο (μέλισσες)  τυχαίο είναι? η ει αι μαγαζί απλό μασάζ.....

Θα πάρω αύριο λογικά που έχω χρόνο τηλέφωνο και θα ενημερώσω.., απλά για να μην χάνουμε χρόνο ρωτάω αν έχει κανείς ξεκάθαρη εικόνα και για τα δύο μαγαζιά
Για amarilis δεν ξερω φιλε. Για το αλλο στην Ανδρεα Γεωργιου εχει αναφερθει κ επιβεβαιωνω πως ειναι μονο για μασαζ. Καλο μεν αλλα πετσετα κ εσωρουχο.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
:birdman:  Πήγα στο αμαριλις, 50 μασάζ :birdman:, 60 μασάζ με :pipa2:και 80μασαζ με φουλ πρόγραμμα...  Έχει 3 τουλάχιστον κοπέλες σήμερα για πρώτη φορά που πήγα ήταν η ομώνυμη κοπέλα... Ζουμερο καστανοξανθο ωραίο προσωπακι και σχετικά καλό σηματάκι με αρκετά πιασηματα (οι μοντέλοπνηχτες θα την χαρακτήρισαν χοντρή) για τα γούστα μου είναι πολύ καλή..... Το μασάζ ήταν αδιάφορο, αν και μου είπε ότι ξέρει να κάνει καλό μασάζ  :think:και στον αγώνα ήταν πολύ καλή, με δυνατό  :pipa2: και γενικά καλή στον αγώνα... 30 λεπτά έμεινα περίπου και θα ξαναπάω    ..... Αν και υπάρχει σε αγγελία το μαγαζί είναι πριβε,στη περιοχή της τούμπας..... Για γνωστά άτομα μπορούν να γίνουν συστάσεις, αν και νομίζω πως δεν θα χρειαστεί αν σας κόψει για εντάξει και όχι στρουμφακια

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά, επειδή δεν έχω κάνει κάποια επίσκεψη τελευταία, στην Μάγκυ τι γίνεται (πρώην Εγνατία)? έχει κανένα καλό κοριτσάκι αυτόν τον καιρό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom