Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (6 μέλη και 51 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Επισκέψεις σε ελίτ σπα και eve spa. Εντυπώσεις:
- Ελίτ σπα, Ιπποκράτειο, Κωνστ. Καραμανλή 60:
Η Άντζι κορυφαίο μασάζ, αλλά πολύ κρύα στη συμπεριφορά, και ελάχιστα έως καθόλου σεξουαλική
Η Γεωργία χάλια τόσο στο μασάζ, όσο και στη συμπεριφορά. Να την αποφύγετε πάση θυσία
Η Βάσω ευχάριστη στη συμπεριφορά, καλό μασάζ, αφήνει πιασίματα, βοηθάει και στην εκτόνωση

- Ελίτ σπα, Εγνατία 112:
Φανταστικό μασάζ από τη Ρίνα, πολύ ευχάριστη συμπεριφορά, αλλά τίποτα σεξουαλικό

- Eve spa, Εγνατία 112:
Πολύ καλό επαγγελματικό μασάζ από τη Μαρία, αλλά ως εκεί
Και γιατί εγώ πρέπει να πάω εκεί και να "παρακαλάω" να χουφτώσω? Μαζόχα είμαι? Δεν πάω σε ένα που με το καλημέρα σας μένουν όπως τις γέννησε η μάνα τους?

• Like
Αντιδράσεις: cada23

Passenger1980

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Like
56
Πόντοι
0
Και γιατί εγώ πρέπει να πάω εκεί και να "παρακαλάω" να χουφτώσω? Μαζόχα είμαι? Δεν πάω σε ένα που με το καλημέρα σας μένουν όπως τις γέννησε η μάνα τους?
Καλά κάνεις. Εγώ πάω στα δύσκολα, περιμένοντας την έκπληξη, αλλά τίποτα..

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Elit Spa...εγνατιας 112..ισογειο..η Ρινα τωρα δεν ζητιανευει 20ευρα για εκτονωσεις;ουτε στησιμο;

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
psix fan kai masazomani είστε πολύ χθεσινά παιδάκια για να ειρωνευτείτε.Όταν θα κατέβετε Αθήνα και δείτε τι γκόμενες υπάρχουν και πως φέρονται τότε θα δείτε γιατί έγραψα αυτά που έγραψα.Από το 97 είμαι μάχιμος και εχω κάνει πράγματα που δεν θα τα δείτε σε 10 ζωές.'Οσο για το kamelot είναι συγκροτηματάρα  power metal με φοβερές δισκάρες.Τίποτα απο αυτά που έγραψα δεν είναι ψέμα.Ειρωνία να πουλάτε εκεί που σας παίρνει.
χαλαρωσε ψηλε ουτε εγω χθεσινος ειμαι μην τρελενεσαι και μη το παιζεις ο καλυτερος κουλαρε δε μας ξερεις γι αυτο μη μιλας ποιος ειναι τι και σταματα να εισαι περιεργος οταν εγω επαιρνα το 2000 απο πατρινο κοπελες δεν υπηρχες εσυ ψηλε αστο αλλα δε θα απολογηθω σε σενα οσο για τη αλεξια σε ενα μασαζ πηγες να γαμησεις τι θελεις δλδ επειδη πληρωσες να κανεις τι δε μασ παρατας ρε νταλαρα κουβαδακι και σε αλλη παραλια και πολυ ασχοληθηκαμε κι εγω και ο πσιχ φαν !!

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Ώπα φίλος εγώ δεν ειρωνεύτηκα καθόλου ίσα-ίσα που σε υπερασπίστηκα. Ούτε και ο masazomanis σε ειρωνεύτηκε. Μάλλον τελικά εσύ είσαι ο περίεργος και όχι τα γούστα της Αλεξίας.
μην ασχολεισαι φιλε αλλο πσιχ φαν ¨))) συμβουλη μου

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
psix fan αν είσαι 1.92 ύψος,γυμνασμένος,με 23άρι χοντρό magnum και αντέχεις σε γρήγορους ρυθμούς για μιά ώρα και δεν σε γουστάρει η αλεξία και η κάθε αλεξία,τότε πάω πάσο.Λυπάμαι,αλλά ψυχολόγο θέλουν αυτές.Όταν σε γουστάρει η έλενα η ουκρανή(το πιο ωραίο πλάσμα στα μπουρδέλα)τότε τιμή μου να μη με γουστάρει η κάθε αλεξία.Όταν είσαι 20 χρόνια στο χώρο έχεις απαιτήσεις.
θα το ξαναπω απαιτησεις σου και σε αλλη παραλια

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.687
Πόντοι
38.177
χαλαρωσε ψηλε ουτε εγω χθεσινος ειμαι μην τρελενεσαι και μη το παιζεις ο καλυτερος κουλαρε δε μας ξερεις γι αυτο μη μιλας ποιος ειναι τι και σταματα να εισαι περιεργος οταν εγω επαιρνα το 2000 απο πατρινο κοπελες δεν υπηρχες εσυ ψηλε αστο αλλα δε θα απολογηθω σε σενα οσο για τη αλεξια σε ενα μασαζ πηγες να γαμησεις τι θελεις δλδ επειδη πληρωσες να κανεις τι δε μασ παρατας ρε νταλαρα κουβαδακι και σε αλλη παραλια και πολυ ασχοληθηκαμε κι εγω και ο πσιχ φαν !!

Raptoras1983 εσυ???  :think:

Passenger1980

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Like
56
Πόντοι
0
Elit Spa...εγνατιας 112..ισογειο..η Ρινα τωρα δεν ζητιανευει 20ευρα για εκτονωσεις;ουτε στησιμο;
Όχι, δεν ζήτησε τίποτα. Επέμεινε στην πετσέτα και το έπαιξε αυστηρά μη σεξουαλική.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
χααχαχαχαχαχ εισαι ψυκτικος οσο εγω ειμαι νταλικερης χαχαχα
Έχεις δίκιο. Δεν είμαι ψυκτικός. Έτσι το είπα. Εισοδηματίας είμαι. Έχω 2 πολυκατοικίες, τις νοικιάζω και ζω από αυτό. Στις επόμενες εκλογές θα βάλω υποψηφιότητα με δικό μου κόμμα. Τόσα λεφτά που έχουμε θα μας περισσέψουν και γι'αυτό.
Στο μαγαζί είμαι τώρα ρε τρελέ.

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
3 ενδεχόμενα υπάρχουν. 1) είσαι προμότορας, 2) είσαι βλάκας, 3)είσαι κομπλεξικός. Διάλεξε κ πάρε

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Επισκέψεις σε ελίτ σπα και eve spa. Εντυπώσεις:
- Ελίτ σπα, Ιπποκράτειο, Κωνστ. Καραμανλή 60:
Η Άντζι κορυφαίο μασάζ, αλλά πολύ κρύα στη συμπεριφορά, και ελάχιστα έως καθόλου σεξουαλική
Η Γεωργία χάλια τόσο στο μασάζ, όσο και στη συμπεριφορά. Να την αποφύγετε πάση θυσία
Η Βάσω ευχάριστη στη συμπεριφορά, καλό μασάζ, αφήνει πιασίματα, βοηθάει και στην εκτόνωση

- Ελίτ σπα, Εγνατία 112:
Φανταστικό μασάζ από τη Ρίνα, πολύ ευχάριστη συμπεριφορά, αλλά τίποτα σεξουαλικό

- Eve spa, Εγνατία 112:
Πολύ καλό επαγγελματικό μασάζ από τη Μαρία, αλλά ως εκεί
όταν λες η Βάσω βοηθάει στην εκτόνωση; Βάζει και αυτή ένα χεράκι;

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Έχεις δίκιο. Δεν είμαι ψυκτικός. Έτσι το είπα. Εισοδηματίας είμαι. Έχω 2 πολυκατοικίες, τις νοικιάζω και ζω από αυτό. Στις επόμενες εκλογές θα βάλω υποψηφιότητα με δικό μου κόμμα. Τόσα λεφτά που έχουμε θα μας περισσέψουν και γι'αυτό.
Στο μαγαζί είμαι τώρα ρε τρελέ.
xaxaaxaxaxaxxa

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom