mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
ότι καλύτερο και άρρωστο με την πούτσα έχει περάσει από την πόλη μας...
Για πες....ότι καλύτερο και άρρωστο με την πούτσα έχει περάσει από την πόλη μας...
Έχουμε καμιά έπτομέρια περί επιστροφής?εφυγε αθηνα τωρα και θα ξαναγυριζει προς το τελος του μήνα.
χαχχαχ φωτια μας εβαλες με τις φωτο σουεφυγε αθηνα τωρα και θα ξαναγυριζει προς το τελος του μήνα.
Φίλε μου πως βρισκω την 50αρα? Υπάρχει κανενα τηλεφωνο? Καποια διαφιμηση σε καποιο site? Μπορεις να βοηθησεις? Στειλε πμ αν μπορεις. Ευχαριστω!Επισκεψη στην 50αρα αρχες Β. Ολγας που ενα τρολ πριν μηνες μας τα επρηζε οτι ειναι τραβελι. Τραβελι δεν ειναι σιγουρα αλλα δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο. Στα του αγωνα τωρα. Ξερει απο μασαζ και ειναι ηρεμη χωρις να μιλαει με αρκετα καλο χωρο.
Ξεκιναει με πιπα και μετα το γυρναει στον φραπε ενω εχει βγαλει τα ρουχα της.
Πρωτη φορα μετα απο καποιες επισκεψεις με πηγε στο διπλα δωματιο με κρεβάτι και επαιξε φικι φικι.
Συνολικη διαρκεια γυρω στα 40-45 λεπτα χωρις να νοιωθεις το αγχος του χρονου με κοστος στα 40 ευρα με ολα μεσα.
Το αρνητικο σε αυτην είναι μονο ότι είναι γεματουλα,κατα τα αλλα είναι ικανοποιητικη..
παιδες λεπτομεριες
Φίλε μου πως βρισκω την 50αρα? Υπάρχει κανενα τηλεφωνο? Καποια διαφιμηση σε καποιο site? Μπορεις να βοηθησεις? Στειλε πμ αν μπορεις. Ευχαριστω!
(η γνωστη βλαμμενη..μεΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΔΗΛΩΝΕΙ..ΜΑΚΡΥΑ)
ΣΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΥΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣΕΖ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚ...6907534979
εφυγε αθηνα τωρα και θα ξαναγυριζει προς το τελος του μήνα.
Αν δεν εχω καμια πληροφορια για το bodyfree θα παω εγω φιλε αυριο μεθαυριο κ θα σου πωΠριν απο μερες περασα απο Βνα εμαθα οτι εχει ενα μικρο Αλβανακι που δεν ξερει κοθολου ελληνικα το εχει δει καποιος
Πἐρασμα με την μασατζού στην Κρήνη(αρετσού).Γλωσσοδιάρροια σε ΦΟΥΛ ρυθμούς(ιδρωσε απο το να μιλαει κ να κανει μασαζ ταυτοχρονα,εσταξε κυριολεκτικα) κ ενω ειχα την μαλαπερδα εξω ΟΥΤΕ που μου την αγγιξε στο τελος παρόλα τα κοπλιμέντα(υποκριτικά) που της εκανα.τον επαιξα μετα το μασαζ στο μπανιο της. Τσάμπα οι δυο φορες απο 30 ευρα=60 αν κ ξερει καλο μασαζ θα ελεγα
ποιο να ειναι ομως
ότι καλύτερο και άρρωστο με την πούτσα έχει περάσει από την πόλη μας...