Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

only milfs

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα ξέρουμε τπτ για Εβίτα ;;;
Κοπέλες κ κτλ

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Το magic hands massage στην Ανδρέου Γεωργίου τι παίζει;

ChitGK

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες, υπαρχει πουθενα αγγελια της Κατερινας μιλφ της Καλαμαριας; Η ειναι πριβε;
Ευχαριστω!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.083
Πόντοι
736
Επισκεψεις προηγούμενης βδομάδας 2:
Μακης αντιστρες
Παρούσες 3, οι εχθροπραξιες έλαβον χώρα με το μονο διαθέσιμο θήλυ, χρηζουσα επιπλέον θερμιδων, αποκαλούμενη Σουζανα.
Veni,vidi,vici χωρίς τίποτα αλλο αξιο ανσφοράς.
Μαγκυ
Παρούσες 3, η παλιοσειρα Κάτια, Μαργαρίτα, Αργυρώ.
Η μάλαξη των μυώνων μου εκτελέσθει υπο της ευτραφούς(στην καθομιλουμένη μπαμπατσικη) πλην όμως αξιολογοτατης στην συμπεριφορά Αργυρούς.
Πρώτο μέρος αρκετά καλό, δεύτερο μέρος μετριο και τυπικό του χώρου.
ΤΙμολόγηση υπηρεσιών 80 και 50 αντιστοίχως.
Καλό τριήμερο και για όσους ακόμα επιμένουν καλή εργατική πρωτομαγιά!!!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Επισκεψεις προηγούμενης βδομάδας 2:
Μακης αντιστρες
Παρούσες 3, οι εχθροπραξιες έλαβον χώρα με το μονο διαθέσιμο θήλυ, χρηζουσα επιπλέον θερμιδων, αποκαλούμενη Σουζανα.
Veni,vidi,vici χωρίς τίποτα αλλο αξιο ανσφοράς.
Μαγκυ
Παρούσες 3, η παλιοσειρα Κάτια, Μαργαρίτα, Αργυρώ.
Η μάλαξη των μυώνων μου εκτελέσθει υπο της ευτραφούς(στην καθομιλουμένη μπαμπατσικη) πλην όμως αξιολογοτατης στην συμπεριφορά Αργυρούς.
Πρώτο μέρος αρκετά καλό, δεύτερο μέρος μετριο και τυπικό του χώρου.
ΤΙμολόγηση υπηρεσιών 80 και 50 αντιστοίχως.
Καλό τριήμερο και για όσους ακόμα επιμένουν καλή εργατική πρωτομαγιά!!!
Wow! Veni, vidi, vici! Ave Caesar! Τα σπας, απλά! :headbaning2:

Mosxos97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Κριτικές
3
Like
238
Πόντοι
281
καλησπερα και καλο τριημερο! ξερει κανεις κατι για τη μαρια που εχει μαγαζι στην καλαμαρια?

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
καλησπέρα παιδιά

έχω μια απορία όποιος θέλει και μπορεί βοηθάει.
έτυχε ποτέ κάποιος να είναι μέσα σε ίδρυμα
την ώρα πεσίματος από αστυνομία ?
και αν ναι τι ακριβός έγινε ?
(είπα να είναι μέσα και όχι να άκουσε κάποιο φίλο η κάτι τέτοιο )

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Επίσκεψη μεσοβδόμαδα στην Παπαναστασίου. Παρούσες Αλεξάνδρα, Κατερίνα, νέα βουλγάρα μικροσκοπική και αντιεπικοινωνιακή.
Ετιμήθη η Κατερίνα. Είναι ελληνίδα 30+ χρονών 173 cm 58 kg με πολλά σημάδια χαλάρωσης λόγω χασίματος πολλών κιλών που είχε στο παρελθόν. Ωραίο πρόσωπο και ωραίο καρρέ μαλλάκι σγουρό. Στα του αγώνα πολύ τρυφερή αν και λίγο professional με ατάκες τύπου «μωρό μου» σε εμπλοκή. Προσφέρει και πρωκτικό με +20 € αλλά δεν έγινε. Στήνεται πολύ καλά και τον τρώει βαθιά και αδιαμαρτύρητα. Επίσης δεν κάνει CIM/CIF. Δύο κουφά highlights :
Στο reverse cow η κοιλίτσα της έπεφτε στο βάθος της διείσδυσης στα αρχίδια μου και μου τα χάιδευε ! (Πρώτη φορά μου συνέβη σε 35+ χρόνια καριέρας)
Δυο λεπτά αφότου μπήκε στο δωμάτιο μπήκε και η Αλεξάνδρα - προφανώς προσυνεννοημένα -
προτείνοντας τρίο το οποίο αφενός δεν μου αρέσει και αφετέρου δεν είχα τα χρήματα .....

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.655
Πόντοι
2.720
Θα μπορούσε καποιος συνάδελφος να μου κανει πάσα το τηλ της Μαριάννας? Εχω ενα παμπάλαιο και δεν εχω προλάβει τα updates. Εχω να παω καιρό.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.600
Πόντοι
506
ειπα να δομιμασω και αυτο τον τομεα του αθληματος, ετσι επισκευτικα το μαγαζακι στου μεταξα. Διαθεσημες ηταν δυο, μου αρεσε η αρετη 'η καλλητερα να γραψω η πιο αδυνατη μιας και δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα οι αλλες 2 συμπαθητικες και μπαμπατσικες. Διαλεξα το πληρες προγραμμα των 80ε, μασαζακι μετριο και τα υπολοιπα μου αρεσαν, η κοπελα προσπαθησε να με κανει να περασω καλα και γενικα ηξερε τι εκανε. Δεν ενθουσιαστικα, για αυτα τα χρηματα θα βρω κατι καλητερο. Δεν το απορριπτω,ισως καποια στιγμη στο μακρινο μελλον να ξαναπαω με αλλο προγραμμα

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Επίσκεψη μεσοβδόμαδα στην Παπαναστασίου. Παρούσες Αλεξάνδρα, Κατερίνα, νέα βουλγάρα μικροσκοπική και αντιεπικοινωνιακή.
Ετιμήθη η Κατερίνα. Είναι ελληνίδα 30+ χρονών 173 cm 58 kg με πολλά σημάδια χαλάρωσης λόγω χασίματος πολλών κιλών που είχε στο παρελθόν. Ωραίο πρόσωπο και ωραίο καρρέ μαλλάκι σγουρό. Στα του αγώνα πολύ τρυφερή αν και λίγο professional με ατάκες τύπου «μωρό μου» σε εμπλοκή. Προσφέρει και πρωκτικό με +20 € αλλά δεν έγινε. Στήνεται πολύ καλά και τον τρώει βαθιά και αδιαμαρτύρητα. Επίσης δεν κάνει CIM/CIF. Δύο κουφά highlights :
Στο reverse cow η κοιλίτσα της έπεφτε στο βάθος της διείσδυσης στα αρχίδια μου και μου τα χάιδευε ! (Πρώτη φορά μου συνέβη σε 35+ χρόνια καριέρας)
Δυο λεπτά αφότου μπήκε στο δωμάτιο μπήκε και η Αλεξάνδρα - προφανώς προσυνεννοημένα -
προτείνοντας τρίο το οποίο αφενός δεν μου αρέσει και αφετέρου δεν είχα τα χρήματα .....

Φίλε μου το συγκεκριμένο μαγαζί είναι prive? Ρωτάω γιατί δεν το βρήκα στο νημα Μασαζοκατάλογος.

cynorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Το magic hands massage στην Ανδρέου Γεωργίου τι παίζει;

Φίλε είχα πάει πριν το Πάσχα. Δύο κοπέλες είχε, η μία ήταν στο δωμάτιο και δεν την είδα. Η άλλη μέτρια από εμφάνιση (δεν συγκράτησα όνομα) αλλά πολύ καλή στο μασάζ της. Δυνατό όσο ήθελα 1 ώρα στα 30 ευρώ. Και το ερώτημα είναι αν μένουν μόνο στο μασάζ. Εγώ έφαγα πετσέτα. Προσπάθησα αλλά τίποτα. Η αλήθεια είναι πως η τοποθεσία παραπέμπει σε άλλα πράγματα αλλά η πετσέτα πετσέτα. Δεν ξέρω μπορεί να ξαναπάω κάποτε γιατί μου άρεσε το μασάζ. Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ας στείλει σε pm.

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Όχι φιλαράκο, δεν ειναι πριβέ... Είναι το Dames...

Μάλον δεν διάβασα καλά τον Μασαζοκατάλογο. Νόμιζα πως στην Παπαναστασίου είναι το Mariannas το οποίο δίπλα έγραφε prive.
Ευχαριστώ φίλε

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
εσυ καλα το ειδες ο πουλος αν κ παλιος στο φορουμ δε τα ξερει καλα

ειναι η μαριαννα κ ειναι δυστυχως πριβε

τωρα το dames πως προεκυψε δε ξερω

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Να τονίσω κάτι πολύ απλό που όμως δεν ξεκαθαρίστηκε πιο πριν. Dames και Μεταξά, είναι ένα και το αυτό! (Ένα και το ίδιο, που έλεγε μια γκόμενα Ρουμάνα που είχα) :grin:

Smith Poulos

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Like
32
Πόντοι
1
"ἕν οἶδα, ὅτι οὐδέν οἶδα"!

...αλλα γιατι ειχα την εντυπωση πως ο φιλος αναφερθηκε στο Μεταξα?!?  :idiot: τεσπα, αφου ξεκαθαριστηκε το θεμα, no worries!  :dancing:

ChitGK

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
0
Επισκεψη προ ημερων σε Βανα. Περασα με την Ευα (κοντα στα 23). Μασαζ μετριο, ομιλητικη. Ζηταει εξτρα για φραπε, αλλα αξιζε τον κοπο..
Επισκεψη και σε Κατερινα αρετσου (κοντα στα 55). Καλο μασαζ αλλα περιεγο στυλ. Πολυλογου και στα ζαλιζει. Σωμα με μπολικα πιασιματα, πεσμενο μεγαλο βυζι. Μια ωρα το μασαζ και φραπε +20. Δε θα ξανατιμηθει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom