only milfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα ξέρουμε τπτ για Εβίτα ;;;
Κοπέλες κ κτλ
Κοπέλες κ κτλ
Εχεις pmΚαλησπερα παιδες, υπαρχει πουθενα αγγελια της Κατερινας μιλφ της Καλαμαριας; Η ειναι πριβε;
Ευχαριστω!
Wow! Veni, vidi, vici! Ave Caesar! Τα σπας, απλά!Επισκεψεις προηγούμενης βδομάδας 2:
Μακης αντιστρες
Παρούσες 3, οι εχθροπραξιες έλαβον χώρα με το μονο διαθέσιμο θήλυ, χρηζουσα επιπλέον θερμιδων, αποκαλούμενη Σουζανα.
Veni,vidi,vici χωρίς τίποτα αλλο αξιο ανσφοράς.
Μαγκυ
Παρούσες 3, η παλιοσειρα Κάτια, Μαργαρίτα, Αργυρώ.
Η μάλαξη των μυώνων μου εκτελέσθει υπο της ευτραφούς(στην καθομιλουμένη μπαμπατσικη) πλην όμως αξιολογοτατης στην συμπεριφορά Αργυρούς.
Πρώτο μέρος αρκετά καλό, δεύτερο μέρος μετριο και τυπικό του χώρου.
ΤΙμολόγηση υπηρεσιών 80 και 50 αντιστοίχως.
Καλό τριήμερο και για όσους ακόμα επιμένουν καλή εργατική πρωτομαγιά!!!
Επίσκεψη μεσοβδόμαδα στην Παπαναστασίου. Παρούσες Αλεξάνδρα, Κατερίνα, νέα βουλγάρα μικροσκοπική και αντιεπικοινωνιακή.
Ετιμήθη η Κατερίνα. Είναι ελληνίδα 30+ χρονών 173 cm 58 kg με πολλά σημάδια χαλάρωσης λόγω χασίματος πολλών κιλών που είχε στο παρελθόν. Ωραίο πρόσωπο και ωραίο καρρέ μαλλάκι σγουρό. Στα του αγώνα πολύ τρυφερή αν και λίγο professional με ατάκες τύπου «μωρό μου» σε εμπλοκή. Προσφέρει και πρωκτικό με +20 € αλλά δεν έγινε. Στήνεται πολύ καλά και τον τρώει βαθιά και αδιαμαρτύρητα. Επίσης δεν κάνει CIM/CIF. Δύο κουφά highlights :
Στο reverse cow η κοιλίτσα της έπεφτε στο βάθος της διείσδυσης στα αρχίδια μου και μου τα χάιδευε ! (Πρώτη φορά μου συνέβη σε 35+ χρόνια καριέρας)
Δυο λεπτά αφότου μπήκε στο δωμάτιο μπήκε και η Αλεξάνδρα - προφανώς προσυνεννοημένα -
προτείνοντας τρίο το οποίο αφενός δεν μου αρέσει και αφετέρου δεν είχα τα χρήματα .....
Το magic hands massage στην Ανδρέου Γεωργίου τι παίζει;
Ακυρο. Το βρήκα... Prive ειναι.......
Όχι φιλαράκο, δεν ειναι πριβέ... Είναι το Dames...