Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.085
Πόντοι
736
Εκ των πραγμάτων αγαπητέ μου, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Για να ανεβεί μια κοπέλα από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, θα πρέπει εκτός από εγγυημένο "συμβόλαιο" (αδόκιμος ο όρος αλλά ας μου επιτραπεί), τουλάχιστον ενός μηνός (καμία δεν έρχεται για μικρότερο χρονικό διάστημα), να της βρουν και σπίτι (κάπου πρέπει να κάθεται). Πέραν τούτου όμως, η ζήτηση στις διάφορες μασαζερί έχει μειωθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε καμία κοπέλα δεν είναι διατεθειμένη να κάνει το ταξίδι με αμφίβολα αποτελέσματα. 2 μαγαζιά δουλεύουν καλά στην πόλη μας (όλοι ξερουμε σε ποια αναφέρομαι-ας μην τα διαφημίσω περισσότερο), κι όλα τα υπόλοιπα φυτοζωούν.
Ακόμη κι όμως , αν έρθει καινούρια - αστέρι σε κάποιο, ο "επιχειρηματίας", φοβάται ότι θα φύγουν οι (μόνιμες) παλιές, για να πάνε σε κάποιο άλλο μαγαζί που θα έχουν δουλειά.

Φίλτατε εν κυρίω αδελφέ, αρχές της του 2000 υπήρχαν πλείστες μεταγραφές με άριστα αποτελέσματα που όλοι όσοι επισκεφτόμασταν τα ανάλογα  μαγαζιά γνωρίζουμε.
Δεν θέλω να κάνω ανάλυση εσόδων εξόδων και το cash flow μιας τοιούτης επιχείρησης αλλά για ανάλογους τζίρους το μηνιαίο κόστος του ενοικίου είναι αμελητέο.
Όσον αφορά τη χαμηλή ζήτηση ας αναρωτηθούν αυτοί που πρέπει το γιατί, ενδεικτικά αναφέρω:
Κοινά μπάνια ενίοτε με κρύο νερό, κρεμοσάπουνα φτηνά που δεν καθαρίζουν ούτε σάλιο νεογέννητου, πετσέτες ανοιχτές και πολυχρησιμοποιημένες, εξοπλισμός παλιοκαιρισμένος και κυρίως ρόστερ κουρασμένο.
Σαφώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και αυτοί που προσπαθούν στο χώρο αλλά ματαίως.
Η υποβίβαση της ποιότητας, η θεώρηση ότι το φτηνό είναι και καλό,  και γενικά μη καταναλωτική συνείδηση που μας διέπει κάνει το προιόν να είναι αυτό που όλοι γνωρίζουμε.     

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Κωλεττη 24 παίζει κάτι?  Αν γνωρίζετε κάτι περιμένω προσωπικό μήνυμα

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Φίλτατε εν κυρίω αδελφέ, αρχές της του 2000 υπήρχαν πλείστες μεταγραφές με άριστα αποτελέσματα που όλοι όσοι επισκεφτόμασταν τα ανάλογα  μαγαζιά γνωρίζουμε.
Δεν θέλω να κάνω ανάλυση εσόδων εξόδων και το cash flow μιας τοιούτης επιχείρησης αλλά για ανάλογους τζίρους το μηνιαίο κόστος του ενοικίου είναι αμελητέο.
Όσον αφορά τη χαμηλή ζήτηση ας αναρωτηθούν αυτοί που πρέπει το γιατί, ενδεικτικά αναφέρω:
Κοινά μπάνια ενίοτε με κρύο νερό, κρεμοσάπουνα φτηνά που δεν καθαρίζουν ούτε σάλιο νεογέννητου, πετσέτες ανοιχτές και πολυχρησιμοποιημένες, εξοπλισμός παλιοκαιρισμένος και κυρίως ρόστερ κουρασμένο.
Σαφώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και αυτοί που προσπαθούν στο χώρο αλλά ματαίως.
Η υποβίβαση της ποιότητας, η θεώρηση ότι το φτηνό είναι και καλό,  και γενικά μη καταναλωτική συνείδηση που μας διέπει κάνει το προιόν να είναι αυτό που όλοι γνωρίζουμε.     
Μήπως αγαπητέ να αναθεωρήσουμε τους επαγγελματικους μας στόχους, και να προσανατολιστούμε προς νέες κατευθύνσεις. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!!!! Θα ανοίξουμε μια μασαζερί, θα εφαρμόσουμε στην πράξη όλες τις ,εν τω νήμα αυτώ, προεκτεθείσες ιδέες...

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
Μήπως αγαπητέ να αναθεωρήσουμε τους επαγγελματικους μας στόχους, και να προσανατολιστούμε προς νέες κατευθύνσεις. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!!!! Θα ανοίξουμε μια μασαζερί, θα εφαρμόσουμε στην πράξη όλες τις ,εν τω νήμα αυτώ, προεκτεθείσες ιδέες...
Αν χρειαστειτε κανεναν δοκιμαστη προσφερω το ταλαιπωρο κορμι μου  :grin:

nickthegreek7777

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες...μετα απο αρκετη αποχη απο τον χωρο θα ξανακυλησω στους χωρους του μασαζ.θα ξεκινησω απο animus massage για κατ οικον.αν καποιος εχει παρει καποια κοπελα κ εχει τη διαθεση.ας ενημερωσει.ευχαριστω εκ των προτερων.θα ενημερωσω σε λιγες ωρες κι εγω.

Εγω πάντως δοκίμασα μια φορά στο χώρο τους και έμεινα με την πετσέτα αγκαλια.. Έκανες κατ οίκον..?

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.085
Πόντοι
736
χρειάζεται ένα καλό business plan και κυρίως που θα βρεθεί ενας καλός και πρόθυμος για ταλαιπωρία αγορανομικός υπεύθυνος αγαπητέ!

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Κωλεττη 24 παίζει κάτι?  Αν γνωρίζετε κάτι περιμένω προσωπικό μήνυμα
Έχει αναφερθεί παλιότερα είναι το πολύ γνωστό Σπα πριβέ , κάνεις Σάουνα , Χαμάμ , σοκολατοθεραπείες , οτιδήποτε εκτός από κοκό (αυστηρά) , αλλά πολύ καλό μασάζ και όχι πασαλείμματα

AIRONAUT

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2015
Like
156
Πόντοι
0
kαλησπέρα στους απανταχού μασάzολάτρες μιας και έκανα την αρχή λέω να μοιραστώ μερικές εμπειρίες - περιπέτειες σε διάφορες κοπέλες που έχω πάει κατά καιρούς προς όφελος και πληροφόρηση των αγαπητών μελών μεγαλοκοπέλα όνομα κατερίνα: μετά από ώρες ψαξίματος στις γνωστές διαδικτυακές αγγελίες κατέληξαν σε μία αγγελία που με κίνησε το ενδιαφέρον ήθελα ένα καλό μασάζ για να ξεπιαστi το κορμάκι μου οι συνεννοήσει στο τηλέφωνο ήταν πολύ εύκολη και η κοπέλα ήταν πολύ ευγενικοί μου έδωσε κάποιες πληροφορίες ότι κάνει χαλαρωτικό ολιστικό μασάζ μου είπε ότι είναι 48 ετών 167 περίπου κανονικό σώμα και δουλεύει μόνη της σε διαμέρισμα στην καλαμαριά(όχι στούντιο) και η τιμή 30 ευρώ και το ραντεβού κανονίστηκε ο χώρός της στην αρετσού κοντά στις καφετέριες και στην εκκλησία του αγίου νικολάου η μεγαλοκοπέλα με υποδέχτηκε με χαμόγελο και πολύ ευγενικά η ηλικία της πολύ κοντά σε αυτό που μου είπε ίσως και να ήταν 48 αν δεν ήταν 48 ίσως να τανε 50 και μου έκανε εντύπωση το πολύ ωραίο καλοδιατηρημένο κορμί της για την ηλικία της μέχρι που τη ρώτησα και μου είπε ότι ήταν πιο παλιά  γυμνάστρια αφού μου είπε τη μασάz κάνει και τι προγραμματα διάλεξα το χαλαρωτικό μασάζ και το ολιστικό έκανε και κάτι άλλα μασάζ για πόνους και γιά αδυνατίσματα πράγμα που δεν με ενδιέφεραν εμένα και στο τέλος μου πετάει το παραμύθι ότι άμα θέλω μπορώ να έχω και εκτόνωση με άλλα 20 ευρώ στο τέλος του μασάζ 30 το μασάζ + 20 εκτόνωση 50 σύνολο και την απάντησα ότι θα την πω στο τέλος της συνεδρίας έβγαλα τα ρούχα μου πήγα έκανα το μπανάκι μου και ήμουνα έτοιμος να απολαύσο το μασάζ προς μεγάλη μου έκπληξη με έκανε ένα από τα καλύτερα μασάζ της ζωής μου με έτριβε γύρω στη μιάμιση ώρα ήξερe αρκετές τεχνικές ασχολήθηκε με την πλάτη μου ασχολήθηκε με τα πόδια μου με τα χέρια πραγματικό μασάζ μου έβαλε και ένα μηχάνημα στην πλάτη που έκανε κάτι σαν δόνηση και ήταν πολύ απολαυστικό ξεπιάστηκα ολόκληρος ή μασάzοκοπέλα ιδρώνει τη φανέλα ένιωσα σαν θεός πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με μασάζ αφού τελείωσε το μασάζ και εγώ ήμουνα σχεδόν παράλυτος από την ευχαρίστηση με ρώτησε αν ήθελα και εκτόνωση και εγώ απάντησα χωρίς να το σκεφτώ φυσικά και θέλω στα του αγώνα τώρα η κοπέλα έβγαλε τα ρούχα της αμέσως έμεινε μόνο με το βρακάκι της και ξεκίνησε την πεομάλαξη το στήθος της κοπέλας μεγάλο και σφιχτό η πίσω κίνηση της για 48 χρόνων ήταν απίστευτι τα οποία στα δίνe όλα απλόχερα να τα πιάσεις και να τα φιλήσεις και να ασχοληθείς μαζί της όσο ασχολιόταν μ με την πεομάλαξη έκανε τρομερό ισπανικό και ερχόταν ανά διαστήματα πάνω από το πρόσωπό μου και με πετούσε τις βυζομπαλες της για να της γλύψω ενώ χάιδευα την καλοσχηματισμένη και καλοδιατηρημένη κόλαρα της μετά από πολύ ώρα και από πολύ κράτημα δεν άντεξα και πετάχτηκε το υγρό πυρ σπάζοντας το φράγμα του ήχου πάνω στης βυζομπαλαρέσ της η καλύτερη μalakia που μου έχουν παίξει ποτέ στα αρνητικά τώρα :η κοπέλα έχει ωραίο κορμί ωραίο στήθος αλλά το πρόσωπό της ήταν αρκετά σπασμένο και τιν αδεικι αυτό επίσης δεν γαμιέται και δεν κάνει πίπα με τίποτα  όπως μου είπε στα θετικά τώρα τρομερό μασάζ και φανταστική πεομάλαξη άνεση χρόνου και δεν βιάζεται μαζί με την πεομάλαξη έκατσα σχεδόν δύο ώρες το δωράκι που παίρνει η κοπέλα είναι 30 ευρώ το μασάζ + 20 για πεομάλαξη βέβαια εγώ έχω πάει αρκετές φορές και είναι πιο φθηνά αλλά πιστεύω αν πάει κάποιος και τοv συμπαθήσει θα περάσει υπέροχα και από τα οικονομικά αλλά και από την απόλαυση ελπίζω η μάσαζωαθλητές να πήραν μία πρώτη αναλυτική γνώμη η αγγελία της εν λόγω μεγάλομασάzοκοπέλαs Να υγιαίνουμε και να μασαζοχαλαρώνουμε συναθλητές

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
Εγω πάντως δοκίμασα μια φορά στο χώρο τους και έμεινα με την πετσέτα αγκαλια.. Έκανες κατ οίκον..?
σε απαντηση στο συναγωνιστη.εκανα κατ οικον κ εννοειται εφαγα πετσετα.δεν ξαναπηρα.μονο μασαζ αυστηρα.καλο μασαζ αλλα 50 ευρω ειναι πολλα για τις εποχες  μας μονο για μασαζ.

PabloEscobar

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Κριτικές
39
Like
1.217
Πόντοι
2.391
χαίρετε σε όλους.
Πήγα στην κοπέλα που ανέφερε προηγουμένως ο αστροναύτης.
Διαμέρισμα πολύ παλιό στη Νέα Κ΄ρηνη,πολύ ήσυχο.
Η κοπέλα όπως την περιέγραψε.Καστανή όμως,όχι ξανθιά.
Κωλάρα μεγάλη μιλφ γυναίκας μεγάλης ηλικίας,μεγάλο στήθος,αλλά πρόσωπο μάγκες δεν το λες άσχημο αλλά εντελώς ξενέρωμα,αντιερωτικό εντελώς,να μην πω απωθητικό.Ο χώρος θυμίζει παλιό κέντρο αισθητικής με κάτι ψευτομηχανήματα αισθητικής και τέτοια.Δεν έκατσα.

Πήγα μετα Αγγελάκη στο Ντάμες και ήταν ελεύθερη η Ελλη με τον κώλο θανατο,δυστυχώς δεν κάνει φουλ και ακαποτη πίπα,οπότε πάλι έφυγα και δεν έκατσα.
Πίπα με προφυλακτικό έχει σβηστεί από το λεξιλόγιό μου εδώ και δεκαετίες.
Κατόπιν σπα στην βασιλίσης ολγας,τα ίδια ξεχασμένα κορίτσια εδώ και δεκαετία πλέον

0/3  Λάζαρος Παπαδόπουλος στις βολές που λέει και ο Ράγκα.

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1

παιδιά γνωρίζει κανείς για το παλιό Edelweiß - Εύα! Σιγή ασυρμάτου

AIRONAUT

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2015
Like
156
Πόντοι
0
καλησπέρα στους απανταχού έλαιομασάζομαχητές συνεχίζω να μοιράζομαι μαζί σας τις περιπέτειες μου και τις εμπειρίες μου προς όφελος και πληροφόρηση των αγαπητών συναθλητών μεγαλοκοπέλα εν ονόματι μαρία ψάχνοντας πάλι τις γνωστές αγγελίες βρήκα την αγγελία της μαρίας όπως γράφει και στην αγκeλιά που θα σας τη δείξω πιο κάτω ένα σκέτο μαρία έτσι απλά συνεννόηση στο τηλέφωνο και αυτή η κοπέλα πάρα πολύ ευγενικοί όπως και οι προηγούμενες μου είπε ότι κάνει μασάζ χαλαρό αισθησιακό ότι είναι 50 χρονών και κάνω και άλλα με πήsε στο τηλέφωνο και συνάντηση έγινε ο χορος της μεγάλοκοπέλας κοντά στην πλατεία συνδίκα οδός σόλωνος διαμέρισμα πάρα πολύ μικρό και παλιό δεν θυμάμαι όροφο και η κοπέλα σίγουρα πάνω από 50 ίσως να ήταν και 55 το πρόσωπο της αρκετά σπασμένο μαύρα μαλλιά το σώμα της λίγο πλαδαρό αδύνατη i κοπέλα τα χρόνια φαινόντουσαν δεν μπορούσαν να κρυφτούνε από πάνω της έκανα το μπανάκι μου και ήμουνα έτοιμος για το μασαζάκι μου ξάπλωσα μπρούμυτα και η μεγάλοσιτεμένη κοπέλα ξεκίνησε την τριβή μασάζ τύπου σε χαϊδεύω χαλαρά και απαλά φυσικά η κοπέλα δεν είχε σχέση με το άθλημα κάτι πασαλείμματα και κάτι χαδάκια του κώλου και κείνη τη στιγμή σκεφτόμουνα ότι το πενηντάρικο θα το έκλαιγα μετά από ένα τεταρτάκι περίπου χαδίων με γύρισε ανάσκελα συνέχισε πάλι τα απαλά χαδάκια και εγώ συνέχιζα να κλαίω το πενηντάρικο και επιτέλους άρχισε να ασχολείται με το γεννητικό μου όργανο σε εκείνο το σημείο άρχισα να παίρνω τα πάνω μου η μαρία η πενηντάρα ήξερε να το ρουφάει πολύ καλά το πουλί ασχολήθηκε πάρα πολύ και με τα μπαλάκια πολύ ωραία απαλή και βαθιά πίπα και φανταστικά κόλπα με τη γλώσσα της σε σημείο που με ξάφνιασε και εκείνη τη στιγμή άρχισα να πιστεύω ότι δεν θα το κλάψω το πενηντάρικο πίπα βαθιά πολύ βαθιά και υγρή η πενηντάρα το είχε και στο τέλος το κερασάκι στην τούρτα η κατάποση του γεννητικού υλικού μέσα στο γέρικο στόμα της στα αρνητικά τώρα η μαρία η πενηντάρα δεν έχει ιδέα από μασάζ είναι μεγάλη σε ηλικία 50 με 55 σπασμένο πρόσωπο πλαδαρό κορμί επίσης τα 50 ευρώ ήταν πάρα πολλά στα θετικά τώρα πολύ καλή πίπα ασχολήθηκε και περιποιήθηκε πάρα πολύ ώρα και έγλυφε τους όρχεις και φυσικά η κατάποση του σπέρματος που δεν το περίμενα με τίποτα δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα καλά η συνεδρία ήταν πολύ κάτω του μετρίου έως χάλια αλλά στο τέλος την έσωσε την παρτίδα δυστυχώς ή ευτυχώς εγώ δεν πέρασα όσο καλά θα ήθελα η πενηντάρα είναι για μερακλήδες πού γουστάρουν τέτοιες φάσεις γούστα είναι αυτά ελπίζω η μάσαζωαθλητές να πήραν μία πρώτη αναλυτική γνώμη η αγγελία της εν λόγω πενηντάραs μαρίας   Να υγιαίνουμε και να μασαζοχαλαρώνουμε συναθλητές

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Να τονίσω ότι μια 50άρα δεν έχει ούτε τόσο γέρικο κορμί όσο το περιγράφει ο συνάδελφος ούτε τόσο γριά είναι πια. Μάλλον η ηλικία της τύπισσας θα πρέπει να είναι άνω των 60. Στις μέρες μας καμία 50άρα δε δείχνει γριά. Έχετε δει πενηντάρες που να είναι όντως πενηντάρες; Γιατί απ'ότι καταλαβαίνω πολλοί από εδώ μέσα δεν είστε και πολύ καλοί στον προσδιορισμό της ηλικίας μιας γυναίκας. Πέφτετε έως και μια 15ετία έξω.

(Aironaut, please άφηνε κενά και παραγράφους. Τα κείμενά σου είναι πολύ δυσανάγνωστα)

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.600
Πόντοι
506
θελοντας να δοκιμασω το μασαζ,  βρηκα αυτη την αγγελια,
στο lovelist
μηπως ξερει κανεις εαν ειναι κατι παλιο, ξερει κανεις κατι;
100E η ωρα μου ειπε!

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Καλησπερα στους συναθλητες λαδολουόμενους.

Μια απλη ενημερωση θα κανω και εγω. Επισκεψη στην Μαριαννα πεμπτη απογευμα.
Συνεβρεθηκα με την Κατερινα. Δεν ξερω αν καποιος απο εδω εχει βρεθει με την
νεαρα ΑΛΛΑ η εμπειρια μου ηταν τραγικη, οτι χειροτερο (κατ'εμε) εχω συνεβρεθει.

Να θεσω υπόψην οτι λογω κρισης οι επισκεψεις μου ειναι λιγοστες και ως επι το πλειστον
στης Μαριαννας για αυτο δεν γραφω αναφορες επισκεψεων εδω μεσα.

popyouuuuuuuuuuup

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2015
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα υπάρχει καμία καλή πρόταση για μασάζ κατ οίκον!!!
Ευχαριστώ πολύ.

PabloEscobar

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Κριτικές
39
Like
1.217
Πόντοι
2.391
Καλησπερα στους συναθλητες λαδολουόμενους.

Μια απλη ενημερωση θα κανω και εγω. Επισκεψη στην Μαριαννα πεμπτη απογευμα.
Συνεβρεθηκα με την Κατερινα. Δεν ξερω αν καποιος απο εδω εχει βρεθει με την
νεαρα ΑΛΛΑ η εμπειρια μου ηταν τραγικη, οτι χειροτερο (κατ'εμε) εχω συνεβρεθει.

Να θεσω υπόψην οτι λογω κρισης οι επισκεψεις μου ειναι λιγοστες και ως επι το πλειστον
στης Μαριαννας για αυτο δεν γραφω αναφορες επισκεψεων εδω μεσα.

Εννοείς την παλιά(δούλεψε κάποιους μήνες φέτος αρχές του έτους) μελαχροινή αδύνατη Ελληνίδα?Αυτή έφυγε νομίζω και ήταν πολύ καλή.
Μάλλον καινούρια θα είναι με ίδιο όνομα.

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Εννοείς την παλιά(δούλεψε κάποιους μήνες φέτος αρχές του έτους) μελαχροινή αδύνατη Ελληνίδα?Αυτή έφυγε νομίζω και ήταν πολύ καλή.
Μάλλον καινούρια θα είναι με ίδιο όνομα.

Δεν την θυμαμαι απο παλια την συγκεκριμενη. Οπως ειπες μαλλον κανουρια ειναι.
Απλα για μενα δεν το εχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom