Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (7 μέλη και 46 επισκέπτες)

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.101
Πόντοι
736
ετσι μπραβο να ζωντανευει ξανα το θρεντακι μας

μακης αντιστρες εχω πολυ καιρο να παω
καπου εκει νομιζω ειναι η ζετα   :kissass:
κ η νανα τεως εφη αμαρυλις
Μερικες μέρες πίσω παρούσες χαρά,ιζαμπέλ,αλεξάνδρα

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.101
Πόντοι
736
Μεταγραφη απο Μαριάννα νομιζω πετιτ ρουμανακι

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
καλησπέρα στους απανταχού μασαζοελεοτριβιολατρες στην εν λόγο κορασίδα<μεγαλοκοπέλα> είχα βρεθεί πιο παλιά με συστήθηκε σαν κορίνα και όχι σαν κατερίνα όπως λέει ο φίλος συναθλητης ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ συνενοησιμη στο τηλεφωνο  και πολυ ευγενικη και η συναντηση εγινε ο χορος της βασιλίσσης όλγας στα πρωτα νουμερα πράγμα που με βόλευε πάρα πολύ γιατί έμενα εκεί κοντά διαμέρισμα πρώτου ορόφου καθαρό η κοπέλα σίγουρα κοντά στα 50 ύψος 165 μαλλιά ίσια μακριά προς το ξανθό με παρότρυνε να  κάνω μπάνιο και φυσικά εγώ έκανα και στην αρχή της συνάντησης και στο τέλος στα του αγώνα τώρα σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω με τον φίλο μου ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ μου έβαλε κάτι νερά να τρέχουν κάτι καταράκτες κάτι ποτάμια και κάτι πουλιά να τιτιβίζουν και κάτι μουσικές από την ινδία μόνο οι ελέφαντες λυπάνε ξεκίνησε με ένα  απαλό μασάζ να χαμε να σε χαϊδεύαμε γύρω στα 15 λεπτά μετά με γύρισε ανάσκελα και με χάιδευε την κοιλιά και τα πόδια για περίπου 10 λεπτά στο δεύτερο σκέλος του αγώνα η εν λόγω κορασίδα περιποιήθηκε τα γεννητικά μου όργανα αρκετά ο πεοθηλασμός ήτανε πολύ καλός και καυλωτικος θα έλεγα με ηχητικά εφέ αχ και βαχ προς μεγάλη μου έκπληξη στο τέλος η εν λόγω κορασίδα τα καταπιε και τα στέγνωσε όλα μέχρι τελευταίας ρανίδος του σπέρματος στα αρνητικά τώρα μασάζ των 20 λεπτών σε χαϊδεύω κουκουρούκου πέογλειφιτζούρι με σουτιέν και παντελόνι (ίσως επειδή ήταν η πρώτη συνάντηση)μου είπε ότι στη δεύτερη συνάντηση θα είναι πολύ καλύτερα στα θετικά τώρα πολύ καλή πίπα και περιποίηση και μάλαξη των όρχεων με αποκορύφωση την κατάποση του σπέρματος τιμή συναντήσεις 50 ευρώ ίσως να ξαναπάω για να περάσω και καλύτερα όπως μου είπε για τη δεύτερη φορά ελπίζω η μάσαζωαθλητές να πήραν μία πρώτη αναλυτική γνώμη
Θυμάσαι πώς είναι από σώμα ;; αν αξίζει ή είναι καμιά χοντρήη;;

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Προσωπική μου γνώμη, δεν αξίζει , ούτε για τα 50 που ζητάει. 50+ είναι και δεν κάνει ούτε αξιομνημόνευτο μασάζ ούτε καμιά ιδιαίτερα καλή πίπα. Μπαμπάτσικη είναι, και γενικά ψιλομπαζάκι...
Και πάλι , τονίζω , ότι είναι η προσωπική μου άποψη...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
τελικά η Ζέτα δεν είναι στον Μάκη... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Παίδες στο Elite στην Εγνατία έχει φάει κανένας κάτι άλλο εκτός από πετσέτα; εγώ πάντως πετσετιάστηκα αλλά οι κορασίδες δε μου φάνηκαν και πολύ παρθένες...

AIRONAUT

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2015
Like
156
Πόντοι
0
συναγωνιστή kostaskostas η κοπέλα einai περίπου 165 με kανονικό σώμα γύρω στα 50 ίσως και λίγο παραπάνω εδώ οι απόψεις διίστανται ο συναθλητής αξιότιμος κύριος αιδοιολειχos λέει ότι είναι μπαμπατσικi και mpαζάκι εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο πέραν της ηλικίας βέβαια γούστα είναι αυτά αλλά υπάρχει ένας διχασμός στον φίλο αιδοιολειχo του συστήθηκε σαν κατερίνα και σε μέρα σαν κορίνα και λέω εγώ μήπως λέω μήπως υπάρχουν δύο κοπέλες στον ίδιο χώρο με την ίδια ηλικία περίπου αλλά με διαφορετική σωματική διάπλαση ?????????? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Παίδες στο Elite στην Εγνατία έχει φάει κανένας κάτι άλλο εκτός από πετσέτα; εγώ πάντως πετσετιάστηκα αλλά οι κορασίδες δε μου φάνηκαν και πολύ παρθένες...
Ορθώς παρατηρήσατε , αγαπητέ, την διακόρευση του υμένος των εν λόγω κορασίδων. Φευ , όμως, η εξυπηρέτησης στο εν λόγω κατάστημα, πάσχει, και παρέχεται μόνο εις γνωστούς πελάτας, με αμφιβόλου αξίας αποτελέσματα. Αποφύγατε λοιπόν , στο μέλλον, παρόμοιας καταδρομικάς επιχειρήσεις, και στραφήτε προς δοκιμασμένας και εγκεκριμένας λύσεις.

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Καταλαβα... Ευχαριστώ συναγωνιστή, κρίμα γιατί μια από τις εν λόγω κορασίδες είναι δυνατό κομμάτι  :erection: :erection: :erection:

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες πριν αρκετό καιρό επίσκεψη Όλγας σπα πέρασμα την πρώτη φορά αν δεν κάνω λάθος με Ναντια αρκετά καλή

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Επόμενη φορά πάλι στο Όλγας σπα πέρασμα με Εύα όχι τόσο καλή θεωρώ καλύτερη την Ναντια καλύτερη  :pipa2:

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.101
Πόντοι
736

Stories

Νέο!