Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
το εχει το ονομα φαινεταιΔεν θα τον ξαναδείς....
ενας αυτος κ ενας ατη κωλετη :S
το εχει το ονομα φαινεταιΔεν θα τον ξαναδείς....
Μερικες μέρες πίσω παρούσες χαρά,ιζαμπέλ,αλεξάνδραετσι μπραβο να ζωντανευει ξανα το θρεντακι μας
μακης αντιστρες εχω πολυ καιρο να παω
καπου εκει νομιζω ειναι η ζετα
κ η νανα τεως εφη αμαρυλις
την ιζαμπελ τη γνωριζω μετρια πραγματαΜερικες μέρες πίσω παρούσες χαρά,ιζαμπέλ,αλεξάνδρα
μηπως θυμασαι το ονομα που ηταν στη μαριαννα??Μεταγραφη απο Μαριάννα νομιζω πετιτ ρουμανακι
Θυμάσαι πώς είναι από σώμα ;; αν αξίζει ή είναι καμιά χοντρήη;;καλησπέρα στους απανταχού μασαζοελεοτριβιολατρες στην εν λόγο κορασίδα<μεγαλοκοπέλα> είχα βρεθεί πιο παλιά με συστήθηκε σαν κορίνα και όχι σαν κατερίνα όπως λέει ο φίλος συναθλητης ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ συνενοησιμη στο τηλεφωνο και πολυ ευγενικη και η συναντηση εγινε ο χορος της βασιλίσσης όλγας στα πρωτα νουμερα πράγμα που με βόλευε πάρα πολύ γιατί έμενα εκεί κοντά διαμέρισμα πρώτου ορόφου καθαρό η κοπέλα σίγουρα κοντά στα 50 ύψος 165 μαλλιά ίσια μακριά προς το ξανθό με παρότρυνε να κάνω μπάνιο και φυσικά εγώ έκανα και στην αρχή της συνάντησης και στο τέλος στα του αγώνα τώρα σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω με τον φίλο μου ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ μου έβαλε κάτι νερά να τρέχουν κάτι καταράκτες κάτι ποτάμια και κάτι πουλιά να τιτιβίζουν και κάτι μουσικές από την ινδία μόνο οι ελέφαντες λυπάνε ξεκίνησε με ένα απαλό μασάζ να χαμε να σε χαϊδεύαμε γύρω στα 15 λεπτά μετά με γύρισε ανάσκελα και με χάιδευε την κοιλιά και τα πόδια για περίπου 10 λεπτά στο δεύτερο σκέλος του αγώνα η εν λόγω κορασίδα περιποιήθηκε τα γεννητικά μου όργανα αρκετά ο πεοθηλασμός ήτανε πολύ καλός και καυλωτικος θα έλεγα με ηχητικά εφέ αχ και βαχ προς μεγάλη μου έκπληξη στο τέλος η εν λόγω κορασίδα τα καταπιε και τα στέγνωσε όλα μέχρι τελευταίας ρανίδος του σπέρματος στα αρνητικά τώρα μασάζ των 20 λεπτών σε χαϊδεύω κουκουρούκου πέογλειφιτζούρι με σουτιέν και παντελόνι (ίσως επειδή ήταν η πρώτη συνάντηση)μου είπε ότι στη δεύτερη συνάντηση θα είναι πολύ καλύτερα στα θετικά τώρα πολύ καλή πίπα και περιποίηση και μάλαξη των όρχεων με αποκορύφωση την κατάποση του σπέρματος τιμή συναντήσεις 50 ευρώ ίσως να ξαναπάω για να περάσω και καλύτερα όπως μου είπε για τη δεύτερη φορά ελπίζω η μάσαζωαθλητές να πήραν μία πρώτη αναλυτική γνώμη
Με το ίδιο δούλευε. Αλεξάνδρα...μηπως θυμασαι το ονομα που ηταν στη μαριαννα??
Προσωπική μου γνώμη, δεν αξίζει , ούτε για τα 50 που ζητάει. 50+ είναι και δεν κάνει ούτε αξιομνημόνευτο μασάζ ούτε καμιά ιδιαίτερα καλή πίπα. Μπαμπάτσικη είναι, και γενικά ψιλομπαζάκι...Θυμάσαι πώς είναι από σώμα ;; αν αξίζει ή είναι καμιά χοντρήη;;
συναγωνιστή kostaskostas η κοπέλα einai περίπου 165 με kανονικό σώμα γύρω στα 50 ίσως και λίγο παραπάνω εδώ οι απόψεις διίστανται ο συναθλητής αξιότιμος κύριος αιδοιολειχos λέει ότι είναι μπαμπατσικi και mpαζάκι εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο πέραν της ηλικίας βέβαια γούστα είναι αυτά αλλά υπάρχει ένας διχασμός στον φίλο αιδοιολειχo του συστήθηκε σαν κατερίνα και σε μέρα σαν κορίνα και λέω εγώ μήπως λέω μήπως υπάρχουν δύο κοπέλες στον ίδιο χώρο με την ίδια ηλικία περίπου αλλά με διαφορετική σωματική διάπλαση ??????????Θυμάσαι πώς είναι από σώμα ;; αν αξίζει ή είναι καμιά χοντρήη;;
Ορθώς παρατηρήσατε , αγαπητέ, την διακόρευση του υμένος των εν λόγω κορασίδων. Φευ , όμως, η εξυπηρέτησης στο εν λόγω κατάστημα, πάσχει, και παρέχεται μόνο εις γνωστούς πελάτας, με αμφιβόλου αξίας αποτελέσματα. Αποφύγατε λοιπόν , στο μέλλον, παρόμοιας καταδρομικάς επιχειρήσεις, και στραφήτε προς δοκιμασμένας και εγκεκριμένας λύσεις.Παίδες στο Elite στην Εγνατία έχει φάει κανένας κάτι άλλο εκτός από πετσέτα; εγώ πάντως πετσετιάστηκα αλλά οι κορασίδες δε μου φάνηκαν και πολύ παρθένες...
Έμαθε να φοράει τον σκούφο;Καλησπέρα μάγκες πριν αρκετό καιρό επίσκεψη Όλγας σπα πέρασμα την πρώτη φορά αν δεν κάνω λάθος με Ναντια αρκετά καλή