Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (5 μέλη και 49 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.530
Πόντοι
7.095
Kαλησπέρα. Φίλε η αναφορά σου στην Σαμπρίνα, αν και χρήσιμη για μερικούς, είναι  :offtopic:. Θα προτιμούσαμε να μας πείς την εμπειρία σου από το aqua spa, αν τελικά πήγες. Αν δεν πήγες να σε ενημερώσω οτι το μαγαζί σερβίρει μόνο μασάζ με εκτόνωση διάρκειας 40 λεπτών τα οποία συνήθως περνάνε σε μισή ώρα και κοστίζουν 50 ευρώ. Το μασάζ είναι μέτριο αλλά ο χώρος είναι σχετικά καθαρός. Οι μασαζοκορασίδες είναι ντυμένες αλλά ενδεχομένως να σου ζητήσουν "δωράκι" για να βγάλουν κανένα ρούχο. Μετά τις 13:00 είναι 4-5 κορασίδες Ελληνίδες. Αν το σκέφτεσαι ακόμα να πας πάρε τηλέφωνο πρίν και ζήτα να τις δείς όλες για να διαλέξεις. Κι αν πας να μας γράψεις πώς πέρασες!
οχι εχει και την πιπα στα 80...ελεος...80!!!!

palioneos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μη πατε Μεταξα (Dames).Πεταμενα λεφτα...

Μαλιστα προσπαθησαν να με κοροιδεψουν λεγοντας μου οτι οτι το βασικο προγραμμα ξεκιναει απο 60 ευρω.

Επειδη εχω ξαναπαει ξερω οτι ξεκιναει απο 40.

Γενικοτερα τα μασατζιδικα ειναι πεταμενα λεφτα για οτιδηποτε εκτος απο σεξ. Γιατι να παω να μου την παιξει μια μασατζου για 15 λεπτα? Τη παιζω μονος μου και κερδιζω 40 ευρω.

Γιατι να δωσω 80 για μια  :pipa1: ??

Ολο λεω ειναι η τελευταια φορα αλλα ολο με παιρνει ο κατηφορος και βρισκομαι στα ιδια..

Τεσπα..

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.588
Πόντοι
7.195
Νομίζω παντού εχει πεταμένα λεφτά....εχω πάει σε μασατζιδικο με μασάζ και φουλ και πληρωσα 60 ευρω....εχω πληρώσει με φουλ 70 ευρω.....και 50 με :pipa2: :kissass: και ολα τα σχετικά....
οχι οτι δεν πέταξα λεφτά....νομιζω και ο πιο ξυπνιος σε εισαγωγικά εχει χάσει τζαμπα λεφτα...η εχει νιωσει σαν χάνος που πέταξε τα λεφτά του.....
Για αυτό αλλωστε νομιζω το συζητάμε...για να βοηθησει ο ενας τον άλλον....φυσικά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις δηλαδή  να περάσει κάποιος καλύτερα σε σχεση με κάποιον άλλον .
Δεν θα ξεχάσω ορισμένα μαγαζιά που ηταν τραγικά και φυσικά  μακροπρόθεσμα εκλεισαν,γιατι οι υπηρεσίες τους ηταν τραγικές,τα χρήματα πολλές φορές παρα πολλά σε σχέση με αυτο που προσφέρουν .Γιατι θεωρω ,πως εμεις που προτιμουμε να πάμε σε μασατζιδικο,άλλοτε πάμε για το μασάζ που δεν προσφέρουν άλλα μαγαζιά δηλαδή στούντιο ,μπουρδέλα, και κωλομπαρα με καβατζες η βίζιτες σε ξενοδοχεία....Αλλοι πάλι πανε για το ολο πακέτο....προσωπικά προτιμώ αυτα τα μαγαζιά γιατι ειναι πιο χαλαρά,νιωθεις πιο μεγαλη ανεση,καθως συνηθως δεν σε πιεζει κανεις για τον χρόνο....(εκτος αν το παρατραβήξεις) εχεις πιο gfe φυσικά υπαρχουν και pse...σε γενικές γραμμές ομως πάντα βρισκει κανείς αυτο που ψάχνει.....

τωρα κατι 80 για  :pipa2:  :headbang: :booty: :2funny: :jerking: :jerking: οχι δεν τα δίνω και εγω....ψάχνω πιο επιλεκτικες καταστάσεις....καταστάσεις που να αξιζουν απο ολες τις απόψεις....δεν λέω καλα τα σιτυτουρς...καλά τα μπουρδελοξενοδοχεία και γενικά οι εμπειρίες....σε εξωτερικό ,ο καθένας μας βγάζει τα γουστα του....ως εκει που του επιτρέπει η τσέπη του .
Μπορεί να εχω δώσει και 100 και 200 και 300 ευρω σε διαφορα μαγαζιά και κάποιες φορές να τα εχω κλάψει ,αλλα στην τελική,αυτη ειναι η ζωη του μπουρδελιάρη....
αλλοι εχουν μεγαλυτερη ανεση απο μένα και αλλοι λιγότερη,αλλοι για παραδειγμα ξοδευουν 500 και 1000 και παλι νιωθουν οτι πεταξαν τα λεφτα τους....γιατι εχουν διαφορετική κριση απο μενα η τον αλλον που εδωσε 30 ευρω και περιμενε να πηδήξει σε στουντιο της θεσσαλονικης ,λες και πηδουσε την γκομενα του....
Καλως η κακως μπορει να υπάρχει κριση,αλλα λυπάμαι που το λέω λιγοι βαζουν νερό στο κρασί τους....Για παράδειγμα οπως ειχα πει θεωρω οτι to angels ειναι value for money...η η τονια  για παράδειγμα ποου την πέτυχα στο venus angels (στουντιο) ειναι επισης πολυ καλή επιλογή και σιγουρα θα περάσουν οι περισσότεροι καλά....(άσχετο μηπως εχουν καποια σχεση αυτα τα angels? μασατζιδικο και στουντιο??? :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny:)

Αλλα και πάλι ολα αυτα ειναι απόψεις μου.....ουτε προμοτάρω  καποιο μαγαζί ουτε τιποτα.

Αυτα  :hi: :hi: :hi:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Για μένα πάντως πεταμένα λεφτά είναι τα στουντιο, που δίνεις 30 και πάνω για ένα γαμήσι. Τουλάχιστο στα μασατζίδικα, όποια κι αν είναι αυτά, θα κάτσεις μια ώρα θα κάνεις χαβαλέ, ίσως να πιείς και το ποτάκι σου, και θα κάνεις πάνω απο μια εκτονώσεις και θα φύγεις ξαλαφρωμένος. Στα στουντιο με το ζόρι πολλές φορές προλαβαίνεις να χύσεις, με τον φόβο μην χτυπήσουν την πόρτα και δυναμώσουν την μουσική, και αν τα καταφέρεις, σίγουρα λες απο μέσα σου να είχε και αλλο ένα γύρο. Νομίζω είναι πολύ καλύτερα στα μασάζ

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Για μένα πάντως πεταμένα λεφτά είναι τα στουντιο, που δίνεις 30 και πάνω για ένα γαμήσι. Τουλάχιστο στα μασατζίδικα, όποια κι αν είναι αυτά, θα κάτσεις μια ώρα θα κάνεις χαβαλέ, ίσως να πιείς και το ποτάκι σου, και θα κάνεις πάνω απο μια εκτονώσεις και θα φύγεις ξαλαφρωμένος. Στα στουντιο με το ζόρι πολλές φορές προλαβαίνεις να χύσεις, με τον φόβο μην χτυπήσουν την πόρτα και δυναμώσουν την μουσική, και αν τα καταφέρεις, σίγουρα λες απο μέσα σου να είχε και αλλο ένα γύρο. Νομίζω είναι πολύ καλύτερα στα μασάζ
Μες το μυαλό μου είσαι... Στα 10-15 λεπτά που διαρκεί η συνεύρεση στα στούντιο δεν μπορώ να λειτουργήσω... (δεν είμαι και 20 χρονών για να μου σηκώνεται κατά παραγγελία). Καλύτερα λοιπόν στα ελαιοτριβία (όπως τα λέει και ο φίλος μου ο Τάκης Μπούκας) , κι ας βγαίνει λίγο παραπάνω. Τουλάχιστον έχεις την άνεσή σου ρε αδερφέ...

PerfectBalance

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Προ ημερων στο angels οπου με υποδεχτηκε η Ευη ξανθια γεματουλα μετα απο λιγη κουβεντουλα περασα για μασαζακι αρκετα καλο μπορω και στη συνεχεια  :pipa2: απο τις καλυτερες μπορω να πω το κατεχει το αθλημα!! Θα ξανα προτιμηθει στο μελλον σιγουρα!

aggelosbonn

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
73
Πόντοι
0
θα συμφωνησω με τους προλάλήσαντες...εαν εχεις περασει και τα ...αντα ψιλοβαριεσαι το σκουπιστε τελειωσατε...θελεις κατι πιο χαλαρο!!!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Μες το μυαλό μου είσαι... Στα 10-15 λεπτά που διαρκεί η συνεύρεση στα στούντιο δεν μπορώ να λειτουργήσω... (δεν είμαι και 20 χρονών για να μου σηκώνεται κατά παραγγελία). Καλύτερα λοιπόν στα ελαιοτριβία (όπως τα λέει και ο φίλος μου ο Τάκης Μπούκας) , κι ας βγαίνει λίγο παραπάνω. Τουλάχιστον έχεις την άνεσή σου ρε αδερφέ...
Φιλαράκι εισαι απλας!Εύχομαι να γίνεις κ FKKτζης!

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες...μετα απο αρκετη αποχη απο τον χωρο θα ξανακυλησω στους χωρους του μασαζ.θα ξεκινησω απο animus massage για κατ οικον.αν καποιος εχει παρει καποια κοπελα κ εχει τη διαθεση.ας ενημερωσει.ευχαριστω εκ των προτερων.θα ενημερωσω σε λιγες ωρες κι εγω.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες...μετα απο αρκετη αποχη απο τον χωρο θα ξανακυλησω στους χωρους του μασαζ.θα ξεκινησω απο animus massage για κατ οικον.αν καποιος εχει παρει καποια κοπελα κ εχει τη διαθεση.ας ενημερωσει.ευχαριστω εκ των προτερων.θα ενημερωσω σε λιγες ωρες κι εγω.
Αδερφέ , έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι ΜΟΝΟ μασαζ. Αν αυτό θέλεις ΟΚ, αν όμως θες κάτι παραπάνω φοβάμαι ότι θα μείνεις με το π... στο χέρι....

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
φιλε mr bean συζηταω για το κ σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω αν καποια απο το σαιτ δουλευε καπου αλλου.αν κ δεν ειμαι καθολου σιγουρος..

έχει περάσει καιρός φίλε μου και δεν θυμάμε πολύ καλά. Νομίζω σε εκείνη την περιοχή είχε μαγαζάκι η Μαρίνα , μιλφ με βυζάρες με μερικές φίλες της. Αν αναβαθμίστηκε σε διαδυκτιακό μαγαζάκι... δεν το γνωρίζω

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
έχει περάσει καιρός φίλε μου και δεν θυμάμε πολύ καλά. Νομίζω σε εκείνη την περιοχή είχε μαγαζάκι η Μαρίνα , μιλφ με βυζάρες με μερικές φίλες της. Αν αναβαθμίστηκε σε διαδυκτιακό μαγαζάκι... δεν το γνωρίζω
Οπ, τι έτσι Μαρίνα μιλφ με βυζαρες δουλεύει ακόμη? Είναι private? Τηλέφωνο κανείς?

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291

Έχω επισκεφτεί το συγκεκριμένο χώρο και παίζει μόνο επαγγελματικό μασάζ καλού επιπέδου! Αλλά σε πετσετόνουν από την κορφή ως τα νύχια..

aris73

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0

Ολο λεω ειναι η τελευταια φορα αλλα ολο με παιρνει ο κατηφορος και βρισκομαι στα ιδια..

Τεσπα..
[/quote]

ναι ετσι ειναι πεστα φιλος, πεταμενα λεφτα πανε να κοροιδεψουν, εμενα στο μεταξα προχτες με ξεπεταξε στα 25 λεπτα , ε ναι αλλα αμα δεν εχουμε προσβαση και σε κανενα πριβε πως θα γινει δηλ? ξερω γω λιγο αλληλεγγυη χρειαζεται και σ αυτους που ξερουν μονο τα κλασικα

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Καλημέρα συναγωνιστές. Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας από μασαζότσαρκες του τελευταίου μήνα. Πέρασμα από Μάγκυ, είχε 3 κοπέλες επέλεξα την Μαργαρίτα στο πρόγραμμα των 70Ε και δεν έχασα... Πολύ καλό μασάζ και το τσιμπούκι πολύ καλό βαθύ υγρό χωρίς χέρι. :pipa2: Πέρασα και από το bodyfree για μια αναγνωριστική. Ο χώρος πολύ καλός και καθαρός. Είδα 2 κορασίδες μουνάρες και οι 2 και πέρασα με τη μελαχρινή (δεν συγκράτησα όνομα). Πήρα το πρόγραμμα των 60(Μασαζ με εκτόνωση και η κοπέλα γυμνή). Το μασάζ σχετικά καλό αλλά η κοπέλα ήταν σαν να έκανε αγγαρεία και δεν μπορώ να μπω ότι ξετρελάθηκα. Πήγα και από το DAMES, πέρασα με μια milfara και ένα πιπίνι που το λένε  Ντίνα. Προσωπική άποψη το μωρό δεν υπάρχει. :erection: :wanker: :wanker: Καύλωσα τόσο άσχημα που τελείωσα πολύ γρήγορα για τα δεδομένα μου. Ελπίζω να βοήθησα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom