Νομίζω παντού εχει πεταμένα λεφτά....εχω πάει σε μασατζιδικο με μασάζ και φουλ και πληρωσα 60 ευρω....εχω πληρώσει με φουλ 70 ευρω.....και 50 με
και ολα τα σχετικά....
οχι οτι δεν πέταξα λεφτά....νομιζω και ο πιο ξυπνιος σε εισαγωγικά εχει χάσει τζαμπα λεφτα...η εχει νιωσει σαν χάνος που πέταξε τα λεφτά του.....
Για αυτό αλλωστε νομιζω το συζητάμε...για να βοηθησει ο ενας τον άλλον....φυσικά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις δηλαδή να περάσει κάποιος καλύτερα σε σχεση με κάποιον άλλον .
Δεν θα ξεχάσω ορισμένα μαγαζιά που ηταν τραγικά και φυσικά μακροπρόθεσμα εκλεισαν,γιατι οι υπηρεσίες τους ηταν τραγικές,τα χρήματα πολλές φορές παρα πολλά σε σχέση με αυτο που προσφέρουν .Γιατι θεωρω ,πως εμεις που προτιμουμε να πάμε σε μασατζιδικο,άλλοτε πάμε για το μασάζ που δεν προσφέρουν άλλα μαγαζιά δηλαδή στούντιο ,μπουρδέλα, και κωλομπαρα με καβατζες η βίζιτες σε ξενοδοχεία....Αλλοι πάλι πανε για το ολο πακέτο....προσωπικά προτιμώ αυτα τα μαγαζιά γιατι ειναι πιο χαλαρά,νιωθεις πιο μεγαλη ανεση,καθως συνηθως δεν σε πιεζει κανεις για τον χρόνο....(εκτος αν το παρατραβήξεις) εχεις πιο gfe φυσικά υπαρχουν και pse...σε γενικές γραμμές ομως πάντα βρισκει κανείς αυτο που ψάχνει.....
τωρα κατι 80 για
οχι δεν τα δίνω και εγω....ψάχνω πιο επιλεκτικες καταστάσεις....καταστάσεις που να αξιζουν απο ολες τις απόψεις....δεν λέω καλα τα σιτυτουρς...καλά τα μπουρδελοξενοδοχεία και γενικά οι εμπειρίες....σε εξωτερικό ,ο καθένας μας βγάζει τα γουστα του....ως εκει που του επιτρέπει η τσέπη του .
Μπορεί να εχω δώσει και 100 και 200 και 300 ευρω σε διαφορα μαγαζιά και κάποιες φορές να τα εχω κλάψει ,αλλα στην τελική,αυτη ειναι η ζωη του μπουρδελιάρη....
αλλοι εχουν μεγαλυτερη ανεση απο μένα και αλλοι λιγότερη,αλλοι για παραδειγμα ξοδευουν 500 και 1000 και παλι νιωθουν οτι πεταξαν τα λεφτα τους....γιατι εχουν διαφορετική κριση απο μενα η τον αλλον που εδωσε 30 ευρω και περιμενε να πηδήξει σε στουντιο της θεσσαλονικης ,λες και πηδουσε την γκομενα του....
Καλως η κακως μπορει να υπάρχει κριση,αλλα λυπάμαι που το λέω λιγοι βαζουν νερό στο κρασί τους....Για παράδειγμα οπως ειχα πει θεωρω οτι to angels ειναι value for money...η η τονια για παράδειγμα ποου την πέτυχα στο venus angels (στουντιο) ειναι επισης πολυ καλή επιλογή και σιγουρα θα περάσουν οι περισσότεροι καλά....(άσχετο μηπως εχουν καποια σχεση αυτα τα angels? μασατζιδικο και στουντιο???
)
Αλλα και πάλι ολα αυτα ειναι απόψεις μου.....ουτε προμοτάρω καποιο μαγαζί ουτε τιποτα.
Αυτα