Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (7 μέλη και 22 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
841
Πόντοι
96
καλησπέρα στους απανταχού έλαιομασάζομαχητές συνεχίζω να μοιράζομαι μαζί σας τις περιπέτειες μου και τις εμπειρίες μου η αγγελία της εν λόγω πενηντάραs μαρίας   Να υγιαίνουμε και να μασαζοχαλαρώνουμε συναθλητές
Η αγγελία είναι για την Αθήνα!!!!!!????

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
καλησπέρα στους απανταχού έλαιομασάζομαχητές συνεχίζω να μοιράζομαι μαζί σας τις περιπέτειες μου και τις εμπειρίες μου προς όφελος και πληροφόρηση των αγαπητών συναθλητών μεγαλοκοπέλα εν ονόματι μαρία ψάχνοντας πάλι τις γνωστές αγγελίες βρήκα την αγγελία της μαρίας όπως γράφει και στην αγκeλιά που θα σας τη δείξω πιο κάτω ένα σκέτο μαρία έτσι απλά συνεννόηση στο τηλέφωνο και αυτή η κοπέλα πάρα πολύ ευγενικοί όπως και οι προηγούμενες μου είπε ότι κάνει μασάζ χαλαρό αισθησιακό ότι είναι 50 χρονών και κάνω και άλλα με πήsε στο τηλέφωνο και συνάντηση έγινε ο χορος της μεγάλοκοπέλας κοντά στην πλατεία συνδίκα οδός σόλωνος διαμέρισμα πάρα πολύ μικρό και παλιό δεν θυμάμαι όροφο και η κοπέλα σίγουρα πάνω από 50 ίσως να ήταν και 55 το πρόσωπο της αρκετά σπασμένο μαύρα μαλλιά το σώμα της λίγο πλαδαρό αδύνατη i κοπέλα τα χρόνια φαινόντουσαν δεν μπορούσαν να κρυφτούνε από πάνω της έκανα το μπανάκι μου και ήμουνα έτοιμος για το μασαζάκι μου ξάπλωσα μπρούμυτα και η μεγάλοσιτεμένη κοπέλα ξεκίνησε την τριβή μασάζ τύπου σε χαϊδεύω χαλαρά και απαλά φυσικά η κοπέλα δεν είχε σχέση με το άθλημα κάτι πασαλείμματα και κάτι χαδάκια του κώλου και κείνη τη στιγμή σκεφτόμουνα ότι το πενηντάρικο θα το έκλαιγα μετά από ένα τεταρτάκι περίπου χαδίων με γύρισε ανάσκελα συνέχισε πάλι τα απαλά χαδάκια και εγώ συνέχιζα να κλαίω το πενηντάρικο και επιτέλους άρχισε να ασχολείται με το γεννητικό μου όργανο σε εκείνο το σημείο άρχισα να παίρνω τα πάνω μου η μαρία η πενηντάρα ήξερε να το ρουφάει πολύ καλά το πουλί ασχολήθηκε πάρα πολύ και με τα μπαλάκια πολύ ωραία απαλή και βαθιά πίπα και φανταστικά κόλπα με τη γλώσσα της σε σημείο που με ξάφνιασε και εκείνη τη στιγμή άρχισα να πιστεύω ότι δεν θα το κλάψω το πενηντάρικο πίπα βαθιά πολύ βαθιά και υγρή η πενηντάρα το είχε και στο τέλος το κερασάκι στην τούρτα η κατάποση του γεννητικού υλικού μέσα στο γέρικο στόμα της στα αρνητικά τώρα η μαρία η πενηντάρα δεν έχει ιδέα από μασάζ είναι μεγάλη σε ηλικία 50 με 55 σπασμένο πρόσωπο πλαδαρό κορμί επίσης τα 50 ευρώ ήταν πάρα πολλά στα θετικά τώρα πολύ καλή πίπα ασχολήθηκε και περιποιήθηκε πάρα πολύ ώρα και έγλυφε τους όρχεις και φυσικά η κατάποση του σπέρματος που δεν το περίμενα με τίποτα δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα καλά η συνεδρία ήταν πολύ κάτω του μετρίου έως χάλια αλλά στο τέλος την έσωσε την παρτίδα δυστυχώς ή ευτυχώς εγώ δεν πέρασα όσο καλά θα ήθελα η πενηντάρα είναι για μερακλήδες πού γουστάρουν τέτοιες φάσεις γούστα είναι αυτά ελπίζω η μάσαζωαθλητές να πήραν μία πρώτη αναλυτική γνώμη η αγγελία της εν λόγω πενηντάραs μαρίας  Να υγιαίνουμε και να μασαζοχαλαρώνουμε συναθλητές

ο χωρος τρισαθλιος η μεγαλοκοπελα δεν βλεποταν....μονο αν με πληρωνε θα πηγαινα......μακρια λοιπον και ας υπηρχε καταπωση

AIRONAUT

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2015
Like
156
Πόντοι
0
ο χωρος τρισαθλιος η μεγαλοκοπελα δεν βλεποταν....μονο αν με πληρωνε θα πηγαινα......μακρια λοιπον και ας υπηρχε καταπωση
αγαπητέ συναθλητή ikonst αν πρόσεξες την περίληψη που έκανα για τη συγκεκριμένη κοπέλα sτο τέλος της γράφω ότι είναι για μερακλήδες που γουστάρουν τέτοιου είδους φάσεις ας όψεται η ανάγκη που ήτανε δεκαπενταύγουστος και είχα ξεμείνει στην πόλη και έπρεπε να αδειάσω kι ήταν οι μόνh που δουλεύει εκείνες τις μέρες όταν την είδα ήταν αργά να κάνω πίσω και λέω δεν γαμιέται ας δοκιμάσω

AIRONAUT

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2015
Like
156
Πόντοι
0
καλησπέρα στους απανταχού έλαιομασάζομαχητές. συνεχίζω να μοιράζομαι μαζί σας τις περιπέτειες μου και τις εμπειρίες μου, προς όφελος και πληροφόρηση των αγαπητών συναθλητών. νταρντάνα μιλφαρα όνομα εβελίνα: ψάχνοντας πάλι τις γνωστές αγγελίες βρήκα την αγγελία της  εβελίναs, την πήρα τηλέφωνο και μου απάντησε.με το που την άκουσα κατευθείαν κατάλαβα, ότι είναι αλλοδαποί και από κάποια κοντινή γείτονα χώρα της ελλάδας.πολύ ευγενικοί και αυτή η κοπέλα στο τηλέφωνο, μου είπε ότι κάνει μασάζ και σεξ μία ώρα με 2 εκτονώσεις.και η τιμή της ήταν στα 80 ευρώ.στην αρχή μου φάνηκαν πολλά, αλλά μετά μετά λέω δε γαμιέται ας πάω να την δω και αυτή την κοπέλα, και το ραντεβού κλείστηκε.ο χορός της αρχές αγίου δημητρίου, σε μία πολυκατοικία σε ένα μικρό διαμέρισματάκη τελευταίο όροφο.η κορασίδα με άνοιξε την πόρτα και βλέπω μπροστά μου, μία νταρντάνα γυναίκα γύρω στα 45 ετών. που τα είχε όλα σε έξτρα λαρτζ νούμερο μου συστήθηκε σαν εβελίνα από τη γείτονα χώρα βουλγαρία, με πολλά χρόνια στην ελλάδα. η εβελίνα λοιπόν έτσι όπως την έκοψα,ήταν σίγουρα 100 κιλά γύρω στο 172, 173 και τεράστιες τούμπανοβυζάρες.και πολλά πιασίματα για τους λάτρες του είδους, πήγαμε κατευθείαν στο δωμάτιο και ξεκινήσαμε. η βουλγάρα η εβελίνα φυσικά δεν είχε ιδέα από μασάζ.κάτι πασαλείμματα και κάτι χαδάκια μόνο,μετά από κάνα δεκάλεπτο με γύρισε ανάποδα,και ξεκίνησε το δεύτερο σκέλος του αγώνα,στα του αγώνα τώρα η βουλγάρα νταρντάνα εβελίνα,ξεκίνησε να γλύφει το μόριο μου,και κατά διαστήματα έβαζε το γεννητικό μου όργανο ανάμεσα στα τεράστια βυζιά της.στην συνέχεια ανέβηκε πάνω μου, (είμαι τυχερός που ζω ακόμα)και άρχισε να γαμιέται  με λύσσα πάνω στο καυλί μου.στη συνέχεια αφού δεν μπορούσα να πάρω ανάσα tin γύρισα στα τέσσερα,και την πηδούσα δυνατά πισωκολλητά με λισα, και κατά διαστήματα σφάλειαρίζα την τεράστια σφιχτή κολαρα  της, όταν ήταν να τελειώσω κατάλαβε αυτή μου βγάλε ακαριαία το προφυλακτικό,και έχυσα πάνω στα τεράστια βυζιά της πράγμα που δεν την περίμενα εγώ αυτήν την κίνηση. ένα πράγμα που με χάλασε μετά μου είπε ότι έπρεπε να φύγει, γιατί είχε κάτι σημαντικό να κάνει, και δεν την πήδηξα για δεύτερη φορά. όπως όπως μου είχε πει στο τηλέφωνο, το μόνο που μου είπε, ήταν ότι τη δεύτερη φορά που θα πήγαινα, θα περνούσαν πολύ καλύτερα. και πιο πολλή ώρα. στα αρνητικά τώρα, αυτή η κοπέλα η τεράστια είναι για μερακλήδες. δεν ήταν τόσο θερμή όσο θα το περίμενa, έκανε ότι έκανe αλλά δεν το έκανε με πάθος και μου φάνηκε ότι το έκανε σαν αγγαρεία.εγώ δεν πέρασα καλά και φυσικά δεν θα ξαναπάω, περίμενα αρκετά πιο πολλά και από μασάζ δεν είχε ιδέα.και στο Γαμησι  πολύ κρύα. στα θετικά τώρα, η κοπέλα είναι για τους λάτρες του είδους, τα είχε όλα έξτρα λαρτζ βυζιά κώλος μπούτια όλα ήταν σε τεράστιο μέγεθος.η πίπα που έκανε ήταν κάτω του μετρίου,το έσωσε λίγο με το ισπανικό που ήτανε αρκετά καλό, και ένα aκόμμα που μου άρεσε ήταν η ξαφνική κίνηση, να βγάλει το προφυλακτικό και να πιάσει , το γεννητικό μου όργανο για να εκσπερματώσει, sτα τεράστια βυζιά της.η σαρανταπεντάρα βουλγάρα εβελίνα, είναι μία τροφαντή  κοπέλα με πλούσια κάλλη ,της συνιστo για τους λάτρεις του είδους, ελπίζω η μάσαζωαθλητές να πήραν μία πρώτη αναλυτική γνώμη η αγγελία της εν λόγω BBW κοπέλαs είναι Να υγιαίνουμε και να μασαζοχαλαρώνουμε συναθλητές.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Εννοείς την παλιά(δούλεψε κάποιους μήνες φέτος αρχές του έτους) μελαχροινή αδύνατη Ελληνίδα?Αυτή έφυγε νομίζω και ήταν πολύ καλή.
Μάλλον καινούρια θα είναι με ίδιο όνομα.
καμια σχεση με αυτη που λες αλλη ειναι

αν ξερει κανεις που ειναι η κατερινα που ηταν πριν μηνες στη μαριαννα
(19χρονη λεπτη κ πολυ σφιχτο ...νακι :dancing:)

θα του ημουν υποχρεος να μου το ελεγε

αυτη κ δαφνη ολα τα λεφτα  :boobies:

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
αγαπητέ συναθλητή ikonst αν πρόσεξες την περίληψη που έκανα για τη συγκεκριμένη κοπέλα sτο τέλος της γράφω ότι είναι για μερακλήδες που γουστάρουν τέτοιου είδους φάσεις ας όψεται η ανάγκη που ήτανε δεκαπενταύγουστος και είχα ξεμείνει στην πόλη και έπρεπε να αδειάσω kι ήταν οι μόνh που δουλεύει εκείνες τις μέρες όταν την είδα ήταν αργά να κάνω πίσω και λέω δεν γαμιέται ας δοκιμάσω
χαχαχχαχ καλημερα συναθλητη εγω εκανα ψεματα πως δεχτηκα ενα τηλεφωνημα και εφυγα....ετσι την απεφυγα

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
καμια σχεση με αυτη που λες αλλη ειναι

αν ξερει κανεις που ειναι η κατερινα που ηταν πριν μηνες στη μαριαννα
(19χρονη λεπτη κ πολυ σφιχτο ...νακι :dancing:)

θα του ημουν υποχρεος να μου το ελεγε

αυτη κ δαφνη ολα τα λεφτα  :boobies:

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά πώς μπορεί να πάει κάποιος στην Μαριάννα? Δεν είμαι και δεν μένω Θεσσαλονίκη αλλά όταν ανεβαίνω γουστάρω φάση

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά πώς μπορεί να πάει κάποιος στην Μαριάννα? Δεν είμαι και δεν μένω Θεσσαλονίκη αλλά όταν ανεβαίνω γουστάρω φάση
δυστυχως ειναι πριβε φιλε μου....πρεπει να σε παει καποιος με το χερι για να γινει η συσταση....αυτη ειναι η πραγματικοτητα

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
πριν κανένα μήνα στην Μάγγη. πέρασα με την Σιλβή. Μελαχρινή Ελληνίδα  καλούτσικο σώμα με πιασίματα . Πολύ καλό μασάζ χωρίς να βιάζεται , ομιλητική και σε κάνει να νιώθεις άνετα, και πολύ καλή  :pipa1: επίσης χωρίς βιασύνες και στο τελείωμα μ έβγαλε την καπότα και τελείωσα με ισπανικό ... δυστυχώς το μαγαζί δεν έχει φουλ πρόγραμμα αν και έχει πολύ καλές παρουσίες ... το αφεντικό κάτι πρέπει να κάνει αφού με τα ίδια λεφτά  ( 70 ευρώ ) σε άλλα καταστήματα έχει φουλ.. και λέω εγώ ή ρίχνει τιμές ή βάζει και άλλα προγράμματα ή απλά πάμε αλλού

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Πας δεν πας αλλού εσύ φίλε μου, η Μάγγυ τους έχει τους πελάτες της γιατί απλά, κατά τη γνώμη μου, είναι η καλύτερη στην πόλη. Και ευτυχώς που είναι πριβέ το μαγαζί γιατί άμα ήταν ελεύθερο και το ήξερε πολύς κόσμος θα έκαναν οι πελάτες ουρά από δω μέχρι τα Γιάννενα. Όντως η Συλβί είναι εξαιρετική. Έκανα κι εγώ πριν λίγο καιρό.

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Πας δεν πας αλλού εσύ φίλε μου, η Μάγγυ τους έχει τους πελάτες της γιατί απλά, κατά τη γνώμη μου, είναι η καλύτερη στην πόλη. Και ευτυχώς που είναι πριβέ το μαγαζί γιατί άμα ήταν ελεύθερο και το ήξερε πολύς κόσμος θα έκαναν οι πελάτες ουρά από δω μέχρι τα Γιάννενα. Όντως η Συλβί είναι εξαιρετική. Έκανα κι εγώ πριν λίγο καιρό.
[/μπράβο στην συλβι quote]

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τι πριβε ρε μεγαλε?Αυτες ειναι ικανες να σου πουν τα προγραμματα απο το θυρετηλεφωνο!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Καταρχήν να λείπουν τα emoticons με τις "χειροτεχνίες"  :jerking:, δε χρειάζεται να μας δείχνεις τι κάνεις 3 φορές την ημέρα, κράτα το για τον εαυτό σου.

Πριβέ εννοούμε ότι δεν υπάρχει ούτε αγγελία σε εφημερίδα ούτε ταμπέλα έξω από το μαγαζί. Γκέγκε; Ωραία.
Αν πάρεις τηλ για πρώτη φορά θα σε ρωτήσει ποιος είσαι και πού βρήκες το τηλέφωνο. Αν της πεις ποιος σε στέλνει και την πείσεις ότι είσαι της εμπιστοσύνης τότε θα σου πει να περάσεις από εκεί. Δεν θα σου πει τα προγράμματα ούτε από το τηλέφωνο, ούτε από το Skype, πόσο μάλλον από το θηροτηλέφωνο εξυπνάκια AGNIUS.

Ε τώρα αν για σένα πριβέ είναι κάτι διαφορετικό, πχ μια φάση σε στυλ Μάτια Ερμητικά Κλειστά, λυπάμαι χάσατε, αυτά γίνονται μόνο σε υψηλά στρώματα με υψηλά κασέ.
Άντε γεια μας!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καταρχήν να λείπουν τα emoticons με τις "χειροτεχνίες"  :jerking:, δε χρειάζεται να μας δείχνεις τι κάνεις 3 φορές την ημέρα, κράτα το για τον εαυτό σου.

Πριβέ εννοούμε ότι δεν υπάρχει ούτε αγγελία σε εφημερίδα ούτε ταμπέλα έξω από το μαγαζί. Γκέγκε; Ωραία.
Αν πάρεις τηλ για πρώτη φορά θα σε ρωτήσει ποιος είσαι και πού βρήκες το τηλέφωνο. Αν της πεις ποιος σε στέλνει και την πείσεις ότι είσαι της εμπιστοσύνης τότε θα σου πει να περάσεις από εκεί. Δεν θα σου πει τα προγράμματα ούτε από το τηλέφωνο, ούτε από το Skype, πόσο μάλλον από το θηροτηλέφωνο εξυπνάκια AGNIUS.

Ε τώρα αν για σένα πριβέ είναι κάτι διαφορετικό, πχ μια φάση σε στυλ Μάτια Ερμητικά Κλειστά, λυπάμαι χάσατε, αυτά γίνονται μόνο σε υψηλά στρώματα με υψηλά κασέ.
Άντε γεια μας!
Μεγαλε,ιδεα δεν εχεις απο μαγαζια και πουλας και πνευμα.Για να το τελειωνουμε λοιπον,πριβε ειναι το μαγαζι που δουλευει αποκλειστικα με δικους του πελατες,σε κλειστο κυκλο και ΔΕΝ δεχεται επουδενι ατομα αγνωστα.Και για να πας αγνωστος πρεπει να πας με τον "κηδεμονα " σου.Ολα τα υπολοιπα ειναι ανοικτα στο ευρυ κοινο.Το μονο που θελει ειναι να πας και οταν σε ρωτησουν αν ερχεσαι πρωτη φορα,να πεις πως εχεις ξαναρθει πιο παλια.Ετσι εστειλα 3 δικους μου,χωρις κανενα προβλημα,ουτε συστασεις και μαλακιες.Αν δεν γνωριζεις τι εστι πριβε μην παραπληροφορεις...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Εντάξει ρε μεγάλε, μας έπεισες και μας έδειξες και το επίπεδό σου. Πριβέ είναι αυτό που σε πάει ο άλλος απ'το χεράκι και ανοιχτό στο ευρύ κοινό είναι αυτό που τον στέλνεις τον άλλο μόνο του και μπαίνει άνετα...οκ μάστορα, δε θα θα χαλάσουμε χατίρια τώρα. Αυτό πάντως που γίνεται στο συγκεκριμένο site όταν θέλει να εξηγήσει κάτι κάποιος θα πρέπει να το κάνει μέ καυγά, ειρωνεία και βρισιές, άραγε έχει να κάνει με τα σεξουαλικά απωθημένα του ή είναι τυχαίο? (Δε νομίζω...)

Ειλικρινά χέστηκα αν το οποιοδήποτε μασατζίδικο είναι πριβέ ή διαφημίζεται από τηλεοπτικά κανάλια... Ούτε δικό μας να ήτανε δε θα κάναμε έτσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom