Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
η Μάγκυ τάχα Αιγύπτια...πια αυτη που γυρνάει με έναν χοντρό σε ταβέρνες στην Καμάρα....η Σίλβυ ταχα παντρεμενη με πλουσιο πολιτικο..που να ξερε ο κακομοιρος....και οι αλλες με απλωμενο χερι στην πορτα στο spa elit...μας το παιζει γκομενα η Σιλβυ που θελει και φιλοδωρημα...αποχη για να βαλουν μυαλο

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ξερει κανεις κατι απο Χρυση Ευκαιρια....τη τυπισα με 50Ε περιοχη τουμπα λεει??εχει δοκιμασει κανεις?στο τηλ τελιωνει σε 124

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Όλοι πετσέτα φάγαμε συνάδελφοι....εκτός από τον aironaut και κανά 2 ακόμα οι οποίοι ήταν παλιότερα πιο τυχεροί (ή πειστικοί), όπως μου εξήγησε η ίδια, για τους οποίους όμως το έχει ματανιώσει και γι άυτό πλέον κάνει μόνο μασαζ. Πάντως το μασαζ της ήταν καλούτσικο αλλά ο χώρος της δεν είναι καθαρός ούτε περιποιημένος. Το μασαζοκρέβατο δε, απαράδεκτο !!

+1 πετσέτα...    @@ σιγά μην έκανε σε κανέναν...
ολα τα άλλα όπως τα περιγράφεις

peterman569

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
0
+1 πετσέτα...    @@ σιγά μην έκανε σε κανέναν...
ολα τα άλλα όπως τα περιγράφεις

Ε βλεπω γραψατε ολοι ας γραψω και εγω για την πετσετα μου το περασμενο σαββατο ... Μασαζ καλο χωρος ψιλοχαλια και πετσετα πολυτελειας

jok

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Περασα και εγω προ ημερων απο Αρετσου -Καλαμαρια
Το μασαζ και ο χωρος ηταν οπως αναφεραν και οι προηγουμενοι συναθλητες +20€  :cum:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.560
Πόντοι
7.095
Μπραβο ρε παιχτες...ακουτε μαυρα χαλια απο ολους και πατε.
δλδ αν ειναι να δωσετε 50 για μια  :cum: απο μια θειτσα δωστε 50 στις πισινες, 80 στο χοντρο, 30 σε μπουρδελο η ο,τι αλλο.
Εκτος αν την βρισκετε με cultιλες!

Και βλεπετε οτι δεν μιλησα καν για κατι που θελει συστασεις κτλ (για να μην υπαρξει η δικαιολογια δεν εχω κονε)

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.129
Πόντοι
736
Τα ίδια δεν είχαν γίνει και για τις γριούλες της Σοφούλη;
Όλοι έλεγαν τα χειρότερα αλλά όταν έπαιρνες τηλ ηταν fullbooked.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
δλδ αν ειναι να δωσετε 50 για μια  :cum: απο μια θειτσα δωστε 50 στις πισινες, 80 στο χοντρο, 30 σε μπουρδελο η ο,τι αλλο.

Και βλεπετε οτι δεν μιλησα καν για κατι που θελει συστασεις κτλ (για να μην υπαρξει η δικαιολογια δεν εχω κονε)

Ο χοντρος έριξε τις τιμές;;;

agricol

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1

Έγινε η κατάλληλη διαφήμιση πλάκωσαν όλοι να φάνε την φόλα!!!

agricol

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: Άραγε αυτές οι ψυχούλες ζούνε ή μας άφησαν χρόνους???

Πλάκα πλάκα με την Λίτσα περνούσα πάντα καλά! Την έχω χάσει αφότου έκλεισε το μαγαζί :(

Πέρασμα από Μάγκυ. 3 μελαχρινά και πέρασμα με Μαργαρίτα. Επικοινωνιακή, πεντακάθαρη και όμορφη, δηλώνει φυσιοθεραπέυτρια και από υπηρεσίες μια χαρά! Τσιμπημένο το στοματικό στα 70€..

Επίσης πήγα 2 φορές Κρήνη, μια πέρσι και μια τέλη καλοκαιριού. Και τις 2 είχα χειρομάλαξη στα 40€, αν και τη 2η φορά ζήτησε 50. Δεν τα έδωσα.

Η Βικτώρια που ρώτησε φίλος, είναι ότι βλέπεις στη φωτογραφία με φουλ στα 50€. Μια χαρά τα τιμάει και είναι και όμορφη για την ηλικία της.

Κυκλοφορεί νέο κινητό για το dames Τσιμισκή, μην ψαρώνετε. Τελειώνει σε ..200

Χώρος σε στενάκι κοντά στην Αγ. Δημητρίου. Μια κοπέλα (σχεδόν 3 στα κιλά), μείνετε μακριά.. Τελειώνει σε 621

Αυτά!

petros132

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα, εχει κανεις κανενα νεο της Μαριας απο Μαριαννας , αν ναι ας στειλει pm.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.129
Πόντοι
736
Πλάκα πλάκα με την Λίτσα περνούσα πάντα καλά! Την έχω χάσει αφότου έκλεισε το μαγαζί :(

Πέρασμα από Μάγκυ. 3 μελαχρινά και πέρασμα με Μαργαρίτα. Επικοινωνιακή, πεντακάθαρη και όμορφη, δηλώνει φυσιοθεραπέυτρια και από υπηρεσίες μια χαρά! Τσιμπημένο το στοματικό στα 70€..

Επίσης πήγα 2 φορές Κρήνη, μια πέρσι και μια τέλη καλοκαιριού. Και τις 2 είχα χειρομάλαξη στα 40€, αν και τη 2η φορά ζήτησε 50. Δεν τα έδωσα.

Η Βικτώρια που ρώτησε φίλος, είναι ότι βλέπεις στη φωτογραφία με φουλ στα 50€. Μια χαρά τα τιμάει και είναι και όμορφη για την ηλικία της.

Χώρος σε στενάκι κοντά στην Αγ. Δημητρίου. Μια κοπέλα (σχεδόν 3 στα κιλά), μείνετε μακριά.. Τελειώνει σε 621

Αυτά!

Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί πρέπει να δώσω 70 για στοματικό μόνο (οχι οτι δεν τα έχω δώσει και εγώ) και όχι 50 για φουλ με θεραπεύτριες τύπου βικτώριας (όπως ονομάζεται τώρα).Στο χωριό μας η τιμολογιακή πολιτική έχει ξεφύγει, εκφράζοντας καθαρά προσωπική άποψη και χωρις καθ'οποιδήποτε τρόπο να κάνω σύσταση η παραίνεση εις οιονδήποτε.

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
έχει κανείς υπ όψιν τίποτα για το meliSpa στην Μητροπόλεως;
λογικά κανονικό μασάζ παίζει αλλα έχει ωραία κοριτσάκια  :2funny: :2funny:
έστω μια φραπεδιά αν βαρούσαν....

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Κλασσικός δον κιχωτισμος!!!
Ωραία γυναικα ---> πουτανα
Φίλε όποιος κανει κίνηση εκεί μέσα βλέπω να φεύγει απο το παράθυρο

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436

Αυτά!
Η Μαργαρίτα πάντως ειναι απίστευτη καυλα και το τσιμπουκι της πολυ δυνατό...

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Κλασσικός δον κιχωτισμος!!!
Ωραία γυναικα ---> πουτανα
Φίλε όποιος κανει κίνηση εκεί μέσα βλέπω να φεύγει απο το παράθυρο

Τωρα εγω αν απαντήσω κλασικός μακάκας.....
Οχι δεν ειναι κάθε ωραια γυναίκα και πουτάνα.
Ειναι όλες πουτάνες με διαφορετικό τρόπο.
Θα το καταλάβεις μεγαλώνοντας

agricol

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Τωρα εγω αν απαντήσω κλασικός μακάκας.....
Οχι δεν ειναι κάθε ωραια γυναίκα και πουτάνα.
Ειναι όλες πουτάνες με διαφορετικό τρόπο.
Θα το καταλάβεις μεγαλώνοντας
Φίλε έχεις τη δική διαχρονική πορεία στο φόρουμ και βοηθάς και το σέβομαι.
Αλλά κι ο FILOXENOUMENOS είναι από τους πιο παλιούς και πολύ ΚΥΡΙΟΣ (χωρίς να με έχει βοηθήσει κάπου, το λέω) στο χώρο.
Θεωρω το χαρακτηρισμό σου ατυχή.
Φιλικά πάντα! Να περνάς καλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom