η Μάγκυ τάχα Αιγύπτια...πια αυτη που γυρνάει με έναν χοντρό σε ταβέρνες στην Καμάρα....η Σίλβυ ταχα παντρεμενη με πλουσιο πολιτικο..που να ξερε ο κακομοιρος....και οι αλλες με απλωμενο χερι στην πορτα στο spa elit...μας το παιζει γκομενα η Σιλβυ που θελει και φιλοδωρημα...αποχη για να βαλουν μυαλο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 453
- Πόντοι
- 21
Όλοι πετσέτα φάγαμε συνάδελφοι....εκτός από τον aironaut και κανά 2 ακόμα οι οποίοι ήταν παλιότερα πιο τυχεροί (ή πειστικοί), όπως μου εξήγησε η ίδια, για τους οποίους όμως το έχει ματανιώσει και γι άυτό πλέον κάνει μόνο μασαζ. Πάντως το μασαζ της ήταν καλούτσικο αλλά ο χώρος της δεν είναι καθαρός ούτε περιποιημένος. Το μασαζοκρέβατο δε, απαράδεκτο !!
+1 πετσέτα... @@ σιγά μην έκανε σε κανέναν...
ολα τα άλλα όπως τα περιγράφεις
peterman569
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
+1 πετσέτα... @@ σιγά μην έκανε σε κανέναν...
ολα τα άλλα όπως τα περιγράφεις
Ε βλεπω γραψατε ολοι ας γραψω και εγω για την πετσετα μου το περασμενο σαββατο ... Μασαζ καλο χωρος ψιλοχαλια και πετσετα πολυτελειας
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.560
- Πόντοι
- 7.095
Μπραβο ρε παιχτες...ακουτε μαυρα χαλια απο ολους και πατε.
δλδ αν ειναι να δωσετε 50 για μια απο μια θειτσα δωστε 50 στις πισινες, 80 στο χοντρο, 30 σε μπουρδελο η ο,τι αλλο.
Εκτος αν την βρισκετε με cultιλες!
Και βλεπετε οτι δεν μιλησα καν για κατι που θελει συστασεις κτλ (για να μην υπαρξει η δικαιολογια δεν εχω κονε)
δλδ αν ειναι να δωσετε 50 για μια απο μια θειτσα δωστε 50 στις πισινες, 80 στο χοντρο, 30 σε μπουρδελο η ο,τι αλλο.
Και βλεπετε οτι δεν μιλησα καν για κατι που θελει συστασεις κτλ (για να μην υπαρξει η δικαιολογια δεν εχω κονε)
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.129
- Πόντοι
- 736
Τα ίδια δεν είχαν γίνει και για τις γριούλες της Σοφούλη;
Όλοι έλεγαν τα χειρότερα αλλά όταν έπαιρνες τηλ ηταν fullbooked.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Μπραβο ρε παιχτες...ακουτε μαυρα χαλια απο ολους και πατε.
Ο χοντρος έριξε τις τιμές;;;
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.182
- Πόντοι
- 34.538
Ο χοντρος έριξε τις τιμές;;;
Έγινε η κατάλληλη διαφήμιση πλάκωσαν όλοι να φάνε την φόλα!!!Μπραβο ρε παιχτες...ακουτε μαυρα χαλια απο ολους και πατε.
Άραγε αυτές οι ψυχούλες ζούνε ή μας άφησαν χρόνους???Τα ίδια δεν είχαν γίνει και για τις γριούλες της Σοφούλη;
Άραγε αυτές οι ψυχούλες ζούνε ή μας άφησαν χρόνους???
Πλάκα πλάκα με την Λίτσα περνούσα πάντα καλά! Την έχω χάσει αφότου έκλεισε το μαγαζί
Πέρασμα από Μάγκυ. 3 μελαχρινά και πέρασμα με Μαργαρίτα. Επικοινωνιακή, πεντακάθαρη και όμορφη, δηλώνει φυσιοθεραπέυτρια και από υπηρεσίες μια χαρά! Τσιμπημένο το στοματικό στα 70€..
Επίσης πήγα 2 φορές Κρήνη, μια πέρσι και μια τέλη καλοκαιριού. Και τις 2 είχα χειρομάλαξη στα 40€, αν και τη 2η φορά ζήτησε 50. Δεν τα έδωσα.
Η Βικτώρια που ρώτησε φίλος, είναι ότι βλέπεις στη φωτογραφία με φουλ στα 50€. Μια χαρά τα τιμάει και είναι και όμορφη για την ηλικία της.
Κυκλοφορεί νέο κινητό για το dames Τσιμισκή, μην ψαρώνετε. Τελειώνει σε ..200
Χώρος σε στενάκι κοντά στην Αγ. Δημητρίου. Μια κοπέλα (σχεδόν 3 στα κιλά), μείνετε μακριά.. Τελειώνει σε 621
Αυτά!
giorgos vazelos8
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
που βρισκεται το μαγαζι της Μαγκυς κυριοι
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.129
- Πόντοι
- 736
Πλάκα πλάκα με την Λίτσα περνούσα πάντα καλά! Την έχω χάσει αφότου έκλεισε το μαγαζί
Πέρασμα από Μάγκυ. 3 μελαχρινά και πέρασμα με Μαργαρίτα. Επικοινωνιακή, πεντακάθαρη και όμορφη, δηλώνει φυσιοθεραπέυτρια και από υπηρεσίες μια χαρά! Τσιμπημένο το στοματικό στα 70€..
Επίσης πήγα 2 φορές Κρήνη, μια πέρσι και μια τέλη καλοκαιριού. Και τις 2 είχα χειρομάλαξη στα 40€, αν και τη 2η φορά ζήτησε 50. Δεν τα έδωσα.
Η Βικτώρια που ρώτησε φίλος, είναι ότι βλέπεις στη φωτογραφία με φουλ στα 50€. Μια χαρά τα τιμάει και είναι και όμορφη για την ηλικία της.
Χώρος σε στενάκι κοντά στην Αγ. Δημητρίου. Μια κοπέλα (σχεδόν 3 στα κιλά), μείνετε μακριά.. Τελειώνει σε 621
Αυτά!
Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί πρέπει να δώσω 70 για στοματικό μόνο (οχι οτι δεν τα έχω δώσει και εγώ) και όχι 50 για φουλ με θεραπεύτριες τύπου βικτώριας (όπως ονομάζεται τώρα).Στο χωριό μας η τιμολογιακή πολιτική έχει ξεφύγει, εκφράζοντας καθαρά προσωπική άποψη και χωρις καθ'οποιδήποτε τρόπο να κάνω σύσταση η παραίνεση εις οιονδήποτε.
younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 453
- Πόντοι
- 21
έχει κανείς υπ όψιν τίποτα για το meliSpa στην Μητροπόλεως;
λογικά κανονικό μασάζ παίζει αλλα έχει ωραία κοριτσάκια
έστω μια φραπεδιά αν βαρούσαν....
λογικά κανονικό μασάζ παίζει αλλα έχει ωραία κοριτσάκια
έστω μια φραπεδιά αν βαρούσαν....
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Κλασσικός δον κιχωτισμος!!!
Ωραία γυναικα ---> πουτανα
Φίλε όποιος κανει κίνηση εκεί μέσα βλέπω να φεύγει απο το παράθυρο
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Η Μαργαρίτα πάντως ειναι απίστευτη καυλα και το τσιμπουκι της πολυ δυνατό...Πλάκα πλάκα με την Λίτσα περνούσα πάντα καλά! Την έχω χάσει αφότου έκλεισε το μαγαζί
Αυτά!
younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 453
- Πόντοι
- 21
Κλασσικός δον κιχωτισμος!!!
Τωρα εγω αν απαντήσω κλασικός μακάκας.....
Οχι δεν ειναι κάθε ωραια γυναίκα και πουτάνα.
Ειναι όλες πουτάνες με διαφορετικό τρόπο.
Θα το καταλάβεις μεγαλώνοντας
Φίλε έχεις τη δική διαχρονική πορεία στο φόρουμ και βοηθάς και το σέβομαι.Τωρα εγω αν απαντήσω κλασικός μακάκας.....
Οχι δεν ειναι κάθε ωραια γυναίκα και πουτάνα.
Ειναι όλες πουτάνες με διαφορετικό τρόπο.
Θα το καταλάβεις μεγαλώνοντας
Αλλά κι ο FILOXENOUMENOS είναι από τους πιο παλιούς και πολύ ΚΥΡΙΟΣ (χωρίς να με έχει βοηθήσει κάπου, το λέω) στο χώρο.
Θεωρω το χαρακτηρισμό σου ατυχή.
Φιλικά πάντα! Να περνάς καλά