giorgos vazelos8
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Όταν έρθω Θεσσαλονίκη και χρειαστώ την βοήθεια του φόρουμ για να μην την πατήσω σαν επαρχιωτης και φάω πετσετουλα... Όπως έφαγα πιο παλιά όταν πήγα για μασάζ στην κωλεττη...
μακης αντιστρες εχω πολυ καιρο να παω
καπου εκει νομιζω ειναι η ζετα
κ η νανα τεως εφη αμαρυλις
Μερικες μέρες πίσω παρούσες χαρά,ιζαμπέλ,αλεξάνδρα
την ιζαμπελ τη γνωριζω μετρια πραγματα
για τη χαρα ακουσα καλα λογια
αλεξανδρα τι εστι
Μεταγραφη απο Μαριάννα νομιζω πετιτ ρουμανακι
μηπως θυμασαι το ονομα που ηταν στη μαριαννα??
Καλησπέρα φίλτατοι!Με το ίδιο δούλευε. Αλεξάνδρα...
Παίδες στο Elite στην Εγνατία έχει φάει κανένας κάτι άλλο εκτός από πετσέτα; εγώ πάντως πετσετιάστηκα αλλά οι κορασίδες δε μου φάνηκαν και πολύ παρθένες...
Δεν υπάρχουν οι τύπισες! Μια φορά πήγες;Γεια σας συναγωνιστες ναι εχω φαει εγω πετσετα και μαλιστα εφαγα πετσετα χωρισ να μου χει πετσετα , ασε τι να πω
ετσι μαλιστα ταιριαζει η περιγραφη ;)Καλησπέρα φίλτατοι!
Μήπως η κοπέλα έχει προϋπηρεσία στην Έύα και όχι στη Μαριάννα??
Η Αλεξάνδρα στην Εύα ήταν μια μελαχροινή με μαλί ράστα και πολλά σκουλαρίκια και piercing ....ετσι μαλιστα ταιριαζει η περιγραφη ;)
Γεια σας συναγωνιστες ναι εχω φαει εγω πετσετα και μαλιστα εφαγα πετσετα χωρισ να μου χει πετσετα , ασε τι να πω
καπου μπερδευεσαι μαλλονΗ Αλεξάνδρα στην Εύα ήταν μια μελαχροινή με μαλί ράστα και πολλά σκουλαρίκια και piercing ....
Τότε μιλάμε για διαφορετικές κοπέλες...καπου μπερδευεσαι μαλλον
η αλεξανδρα δεν ειχε ουτε σκουλαρικια ουτε πιτσινγκ ουτε ραστα
πετιτ ρουμανακι γυρω στα 25/26
ηταν στην ευα πολλα χρονια εφυγε κ ξαναηρθε
Και η Νίκη απ' ότι μου είπε ο apostolaras έφερε ένα καινούριο pettit...Κ επειδή τα πετιτ είναι η αδυναμία μου
Λέω να πεταχτώ από βδομάδα να τη δω
Ακριβώς , εχω περιγραφή τρεις σελίδες πριν (2346)Και η Νίκη απ' ότι μου είπε ο apostolaras έφερε ένα καινούριο pettit...
Συμφωνώ , έχω ακριβώς την ίδια άποψηΠροσωπική μου γνώμη, δεν αξίζει , ούτε για τα 50 που ζητάει. 50+ είναι και δεν κάνει ούτε αξιομνημόνευτο μασάζ ούτε καμιά ιδιαίτερα καλή πίπα. Μπαμπάτσικη είναι, και γενικά ψιλομπαζάκι...
Και πάλι , τονίζω , ότι είναι η προσωπική μου άποψη...
ριξε μια ματια κατα εβιτα μεριατελικά η Ζέτα δεν είναι στον Μάκη...
Παίχτη μου, αυτή που ανάφερα εγω είχε μεν ράστα μαλλί αλλά καθόλου piercing.καπου μπερδευεσαι μαλλον
η αλεξανδρα δεν ειχε ουτε σκουλαρικια ουτε πιτσινγκ ουτε ραστα
πετιτ ρουμανακι γυρω στα 25/26
ηταν στην ευα πολλα χρονια εφυγε κ ξαναηρθε
Τα'πες όλα! Εσένα θέλουμε για αφεντικό μασατζίδικου! ;) Να δώσεις νέα πνοή στο χώρο.Τέλος μια φιλική παρότρυνση προς επιχειρηματίες του χώρου.
Κάντε συνεργασίες με τους αντίστοιχους των Αθηνών ειδικά με τος αλυσίδες του είδους, θα βγούμε όλοι κερδισμένοι(αύξηση επιλογών συνοδευόμενη με αύξηση ποιότητας συνεπάγεται αύξηση τζίρου)
Η εσωστρέφεια συνδυασμένη με την ύφεση δεν ευνοεί την προώθηση της επιχειρηματικότητας παντοιοτρόπως.
Εκ των πραγμάτων αγαπητέ μου, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Για να ανεβεί μια κοπέλα από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, θα πρέπει εκτός από εγγυημένο "συμβόλαιο" (αδόκιμος ο όρος αλλά ας μου επιτραπεί), τουλάχιστον ενός μηνός (καμία δεν έρχεται για μικρότερο χρονικό διάστημα), να της βρουν και σπίτι (κάπου πρέπει να κάθεται). Πέραν τούτου όμως, η ζήτηση στις διάφορες μασαζερί έχει μειωθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε καμία κοπέλα δεν είναι διατεθειμένη να κάνει το ταξίδι με αμφίβολα αποτελέσματα. 2 μαγαζιά δουλεύουν καλά στην πόλη μας (όλοι ξερουμε σε ποια αναφέρομαι-ας μην τα διαφημίσω περισσότερο), κι όλα τα υπόλοιπα φυτοζωούν.Τέλος μια φιλική παρότρυνση προς επιχειρηματίες του χώρου.
Κάντε συνεργασίες με τους αντίστοιχους των Αθηνών ειδικά με τος αλυσίδες του είδους, θα βγούμε όλοι κερδισμένοι(αύξηση επιλογών συνοδευόμενη με αύξηση ποιότητας συνεπάγεται αύξηση τζίρου)
Η εσωστρέφεια συνδυασμένη με την ύφεση δεν ευνοεί την προώθηση της επιχειρηματικότητας παντοιοτρόπως.
ΔΕΝ είναι στην Εβίτα (καρατσεκαρισμένο)...ριξε μια ματια κατα εβιτα μερια
ειχα ακουσει πως θα πηγαινε εκει