Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Καλημέρα συναγωνιστές. Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας από μασαζότσαρκες του τελευταίου μήνα. Πέρασμα από Μάγκυ, είχε 3 κοπέλες επέλεξα την Μαργαρίτα στο πρόγραμμα των 70Ε και δεν έχασα... Πολύ καλό μασάζ και το τσιμπούκι πολύ καλό βαθύ υγρό χωρίς χέρι. :pipa2: Πέρασα και από το bodyfree για μια αναγνωριστική. Ο χώρος πολύ καλός και καθαρός. Είδα 2 κορασίδες μουνάρες και οι 2 και πέρασα με τη μελαχρινή (δεν συγκράτησα όνομα). Πήρα το πρόγραμμα των 60(Μασαζ με εκτόνωση και η κοπέλα γυμνή). Το μασάζ σχετικά καλό αλλά η κοπέλα ήταν σαν να έκανε αγγαρεία και δεν μπορώ να μπω ότι ξετρελάθηκα. Πήγα και από το DAMES, πέρασα με μια milfara και ένα πιπίνι που το λένε  Ντίνα. Προσωπική άποψη το μωρό δεν υπάρχει. :erection: :wanker: :wanker: Καύλωσα τόσο άσχημα που τελείωσα πολύ γρήγορα για τα δεδομένα μου. Ελπίζω να βοήθησα
Να μου ζήσεις Ναπολέοντα με τα ωραία σου...! :thumbsup:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Άστο αδερφέ... Μια Κατερίνα είναι, 50-55, ψιλομπαζάκι, καλούτσικο μασάζ, πίπα της πλάκας και σου ζαλίζει ΄τον έρωτα με την πολυλογία της. Θα σου βάλει και μια μουσική , δήθεν χαλαρωτική , και θα κοιμηθείς....

ZORO1

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Like
8
Πόντοι
0
Γεια σου ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΕ μπορεις να μου πεις σε πμ την διευθ της
Κατερινας.

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά έχω στείλει τόσα μηνύματα γιατί δεν εμφανίζονται?

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Θα το ξαναγράψω λοιπόν πριν 20 μέρες επίσκεψη στο dames αγγελακη.... Χάλια....

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μνμ από Μαρία (ΠΑΟΚτσου) για new entry.
Επίσκεψης λοιπόν στο χώρο και βλέπω 2 κορασιδες (για την μια είχα γράψει την προηγούμενη εβδομάδα)
Ζανετα, μελαχρινή βουλγαρα, περί των 23 Μαιων γνωστή και από Μαριαννα.
Ρίτα, κοκκινομαλλα Ελληνίδα, περί των 26 Μαιων γνωστή από Βασίλη Κωλετη.
Επιλογή της 2ης κορασιδας, αρκετά καλό μασάζ με βαθιά και υγρή  :pipa2: και χωρίς να λέει όχι στις πολλές αλλαγές στασεων. Λόγο απεργίας ΟΑΣΘ είπα να πάρω το αίμα μου πίσω  :idiot:

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές. Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας από μασαζότσαρκες του τελευταίου μήνα. Πέρασμα από Μάγκυ, είχε 3 κοπέλες επέλεξα την Μαργαρίτα στο πρόγραμμα των 70Ε και δεν έχασα... Πολύ καλό μασάζ και το τσιμπούκι πολύ καλό βαθύ υγρό χωρίς χέρι. :pipa2: Πέρασα και από το bodyfree για μια αναγνωριστική. Ο χώρος πολύ καλός και καθαρός. Είδα 2 κορασίδες μουνάρες και οι 2 και πέρασα με τη μελαχρινή (δεν συγκράτησα όνομα). Πήρα το πρόγραμμα των 60(Μασαζ με εκτόνωση και η κοπέλα γυμνή). Το μασάζ σχετικά καλό αλλά η κοπέλα ήταν σαν να έκανε αγγαρεία και δεν μπορώ να μπω ότι ξετρελάθηκα. Πήγα και από το DAMES, πέρασα με μια milfara και ένα πιπίνι που το λένε  Ντίνα. Προσωπική άποψη το μωρό δεν υπάρχει. :erection: :wanker: :wanker: Καύλωσα τόσο άσχημα που τελείωσα πολύ γρήγορα για τα δεδομένα μου. Ελπίζω να βοήθησα
ωραιος

AIRONAUT

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2015
Like
156
Πόντοι
0
καλησπέρα στους απανταχού μασαζοελεοτριβιολατρες στην εν λόγο κορασίδα<μεγαλοκοπέλα> είχα βρεθεί πιο παλιά με συστήθηκε σαν κορίνα και όχι σαν κατερίνα όπως λέει ο φίλος συναθλητης ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ συνενοησιμη στο τηλεφωνο  και πολυ ευγενικη και η συναντηση εγινε ο χορος της βασιλίσσης όλγας στα πρωτα νουμερα πράγμα που με βόλευε πάρα πολύ γιατί έμενα εκεί κοντά διαμέρισμα πρώτου ορόφου καθαρό η κοπέλα σίγουρα κοντά στα 50 ύψος 165 μαλλιά ίσια μακριά προς το ξανθό με παρότρυνε να  κάνω μπάνιο και φυσικά εγώ έκανα και στην αρχή της συνάντησης και στο τέλος στα του αγώνα τώρα σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω με τον φίλο μου ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ μου έβαλε κάτι νερά να τρέχουν κάτι καταράκτες κάτι ποτάμια και κάτι πουλιά να τιτιβίζουν και κάτι μουσικές από την ινδία μόνο οι ελέφαντες λυπάνε ξεκίνησε με ένα  απαλό μασάζ να χαμε να σε χαϊδεύαμε γύρω στα 15 λεπτά μετά με γύρισε ανάσκελα και με χάιδευε την κοιλιά και τα πόδια για περίπου 10 λεπτά στο δεύτερο σκέλος του αγώνα η εν λόγω κορασίδα περιποιήθηκε τα γεννητικά μου όργανα αρκετά ο πεοθηλασμός ήτανε πολύ καλός και καυλωτικος θα έλεγα με ηχητικά εφέ αχ και βαχ προς μεγάλη μου έκπληξη στο τέλος η εν λόγω κορασίδα τα καταπιε και τα στέγνωσε όλα μέχρι τελευταίας ρανίδος του σπέρματος στα αρνητικά τώρα μασάζ των 20 λεπτών σε χαϊδεύω κουκουρούκου πέογλειφιτζούρι με σουτιέν και παντελόνι (ίσως επειδή ήταν η πρώτη συνάντηση)μου είπε ότι στη δεύτερη συνάντηση θα είναι πολύ καλύτερα στα θετικά τώρα πολύ καλή πίπα και περιποίηση και μάλαξη των όρχεων με αποκορύφωση την κατάποση του σπέρματος τιμή συναντήσεις 50 ευρώ ίσως να ξαναπάω για να περάσω και καλύτερα όπως μου είπε για τη δεύτερη φορά ελπίζω η μάσαζωαθλητές να πήραν μία πρώτη αναλυτική γνώμη

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους τους απανταχού συναγωνιστές , 

πέρασαν οι μέρες αποκατάστασης και επανήλθα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις .
Επίσκεψη λοιπόν στην Εβίτα , πέραν απο τα κλασσικά θέματα Σάντρα και Σίσσυ , είχε ένα καινούριο μελαχροινό , μικρά με σχετικά μικρό στήθος και σχετικά Μπαμπάτσικο, τώρα από που ήταν δεν ρώτησα , ξένο μάλλον Αλβανικής καταγωγής.
Επέλεξα Σίσσυ , μου κάνε το κλικ που λέμε , καλό κορμί , ούτε πολύ μεγάλο , ούτε πολύ μικρό στην ηλικία , αρκετά καλή στο μασάζ καλή πίπα και γενικώς καλή στις υπηρεσίες . Η κυρία προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε κάνει να νιώσεις όμορφα και να βγεις ευχαριστημένος , κάτι το οποίο και πέτυχε , εύγε 

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Νομίζεται  ότι ήταν μόνο αυτό,
"πλανάσθε πλάνην οικτράν" , επίσκεψη λοιπόν και στην Νίκη.
Παρουσίες τέσσερις , τρεις με γαλάζια σφραγίδα και μια εισαγώμενη , τώρα εκ Ρουμανίας ήταν , εκ Αλβανίας , λίγο μπερδεμένος ήμουν και τελικά την επέλεξα για να διελευκανθεί.
Μελαχρινή με πολυ όμορφο 3-4 στήθος , πολυ όμορφη πίσω κίνηση , με καμπύλες και αντοχές.
Στα του προγράμματος το μείον δεν φιλάει , όχι ιδιαίτερο μασάζ (πασαλείμματα) και έχει αρκετά χλμ. , από εκεί και πέρα πέρασα όμορφα , είναι καβλιάρα , έχει φυσικό όμορφο και αρκετά μεγάλο και στητό στήθος , πίσω κίνηση Μπαμπάτσικη και σφιχτό ποπουδάκι .
Επίσης Φουλ πρόγραμμα...

Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπερα....Λοιπον
Την προηγουμενη Παρασκευη πηγα στον Μενεξε στην Αγγελακη....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!!!Σε 20λεπτα κατι πασαλιματα με λαδι και μια χειρομαλαξη του τυπου τελειωνε να φυγεις εχω να παω για ποτο....Με το ζορι πεταξε τα μπομπονια της εξω....ΑΠΑΤΗ Τεραστιων διαστασεων.....

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
ετσι μπραβο να ζωντανευει ξανα το θρεντακι μας

απο μαριαννα ειρηνη ρενα αλεξανδρα ινα
κατερινα κ σοφια οι νεες αφιξεις  :kissass:

απο μαρια παοκτσου ζανετα μονο αλλα καλοοοο
αντε μαρια κανε κατι να ανεβασεις το ηθικο μας  :erection:

μακης αντιστρες εχω πολυ καιρο να παω
καπου εκει νομιζω ειναι η ζετα   :kissass:
κ η νανα τεως εφη αμαρυλις

νικη κ βασια εχουν μεινει πολυ πισω

η ευα μας edelweiss εκλεισε μεγαλη απωλεια για τη πολη

υγ η χοντρη  :vomit: black list απο μενα  :birdman: οποτε δε ξαναπαταω

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
ετσι μπραβο να ζωντανευει ξανα το θρεντακι μας

απο μαριαννα ειρηνη ρενα αλεξανδρα ινα
κατερινα κ σοφια οι νεες αφιξεις  :kissass:

απο μαρια παοκτσου ζανετα μονο αλλα καλοοοο
αντε μαρια κανε κατι να ανεβασεις το ηθικο μας  :erection:

μακης αντιστρες εχω πολυ καιρο να παω
καπου εκει νομιζω ειναι η ζετα   :kissass:
κ η νανα τεως εφη αμαρυλις

νικη κ βασια εχουν μεινει πολυ πισω

η ευα μας edelweiss εκλεισε μεγαλη απωλεια για τη πολη

υγ η χοντρη  :vomit: black list απο μενα  :birdman: οποτε δε ξαναπαταω
Η Ζέτα που ήτανε στην Εβίτα; Απίστευτο ξέκωλο... Αν είναι αυτή πάω τρέχοντας....

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Εχουν Χαθεί τα ίχνη από τον βασιλη στη Καραμανλή

Αυτός πού κάθε κοπέλα τη κοστολογούσε διαφορετικά

Εχει κανείς νέα του??

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μασατζίδικο της Maggie. Μαργαρίτα: πετίτ γκομενάρα με αψεγάδιαστο σώμα, διακριτικά καυλωτικά tattoo και ερωτική αύρα. Πίπα αρκετά καλή. Δέσποινα: Ολέ ο ταύρος! Ήρεμη δύναμη. Τη βλέπεις χαμηλών τόνων αλλά στο δωμάτιο γίνεται ερωτική βόμβα. Πίπα σούπερ. Μιλάμε για εκρηκτικούς οργασμούς. Έλενα: milf πολύ καυλιάρικο με θετική αύρα. Στο δωμάτιο εξαιρετική, περιποιητική με πίπα πολύ καλή.
Να υγιαίνουμε και να μασαζοχαλαρώνουμε, μάγκες! :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom