Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Hercz

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους υγεια να εχουμε και πολλες επιτυχιες... Μια ερωτηση για μασαζ σχετικα με αυτο το μαγαζι . Ξερει τιποτα κανεις?

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Συναγωνιστές μια ερώτηση: Διαβάζω εδώ στο σάιτ στον κατάλογο με τα μασατζίδικα ότι υπάρχει ένα στην Κασσάνδρου 47. Δεν υπάρχει καμία κριτική βέβαια. 1) Υπάρχει ακόμα ή έκλεισε; 2) Το έχει επισκεφθεί κανένας να μου πει για υπηρεσίες/τιμές έστω και με π.μ.;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Συναγωνιστές μια ερώτηση: Διαβάζω εδώ στο σάιτ στον κατάλογο με τα μασατζίδικα ότι υπάρχει ένα στην Κασσάνδρου 47. Δεν υπάρχει καμία κριτική βέβαια. 1) Υπάρχει ακόμα ή έκλεισε; 2) Το έχει επισκεφθεί κανένας να μου πει για υπηρεσίες/τιμές έστω και με π.μ.;

Αυτο πρεπει να εχει κλεισει πριν 5 χρονια  :grin:
Ειχα παει μια φορα(πριν 7-8 χρονια) και ειχε μεσα κατι τροφαντους Δρακους και ζητουσε για να τους ταισει 100ε τοτε  :jerking:

petros132

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπερα, την Αλεξανδρα, στην Μαριαννα , την δοκιμασε κανεις;

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Αυτο πρεπει να εχει κλεισει πριν 5 χρονια  :grin:
Ειχα παει μια φορα(πριν 7-8 χρονια) και ειχε μεσα κατι τροφαντους Δρακους και ζητουσε για να τους ταισει 100ε τοτε  :jerking:
Ευχαριστώ Άζαζελ!  :hi:

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Είχε και την κοκκινομάλλα τη Σοφία εκεί τη 40άρα..
Μη μου πείτε ότι δεν ήταν καλή στας υπηρεσίας!  :rockon:

Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
12
Πόντοι
0
Δε με λετε εσεις που ξερετε,στα free τριψομαγαζα,μιας πολλοι εξ ημων δεν εχουμε προσβαση στα prive.Κυκλοφορει τιποτε καινουριο?Η Μαγκη εφερε τιποτε????Ο Μενεξες εχει τις ιδιες ξενερωτες γκομενες που για να ξεγυμνωθουν θελουν επιπλεον χρημα????

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
σσσσσσσσσσσσσσ ησυχια θα ξυπνησουν τα μωρα

moulgio

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε ολους συνάδελφοι, μηπως μπορει να μου στειλει καποιος το τηλεφωνο από Μαγκυ (καμαρα), η εάν εχει καπου αγγελια της ... Ευχαριστω εκ των προτέρων !!!

Idrag

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
1
απο καινουργιες τι αλλο εχει η μαριαννα
οτι και να φερει, Δάφνη δεν θα ειναι!!! Αχχ, αυτος ο κωλος ...  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Εχεις κανεις σημεια της? κανεις που να εχει τι τηλεφωνιο της??  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Λιωνω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom