Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
Μακριά απο εκέινην στο Lidl

mrdevilly

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Επιστροφή σto forum μετά από πολυυυυ καιρό καθώς οι αφραγκιές δεν επέτρεπαν καταδρομικές...

Επίσκεψη προ αρκετών ημερών σε Eve Spa, μασαζάκι με Μαρία, χωρίς εσώρουχο αλλά με πετσέτα. Αυτή λέει μόνο έτσι δουλεύει, άλλες κοπέλες κάνουν και χωρίς πετσέτα (?). Την τράβηξα 2-3 φορές να φανεί το εργαλείο αλλά η Μαρία ατάραχη :( Μασαζάκι φτηνό, μέτριο προς ικανοποιητικό αλλά χωρίς εξτραδάκια.
Στην έξοδο έκανα στάση και Elit Spa στο ίδιο κτίριο, μόνο μια χοντρή ξανθιά πιτσιρίκα και ο χώρος να βρωμάει τσιγαρίλα! Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

mrdevilly

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Στα πλάνα τώρα η επόμενη επίσκεψη. Είμαι μεταξύ dames και Angels Spa στην Καλαμαριά. Έχετε να προτείνετε κάποιο από τα δύο? Καθότι νέος, μπορώ να πάω μόνο στα free...

steaved

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα στο Olgas Day Spa (AQUA). Τρείς κοπέλες Εύα,Κέλλυ,Νίνα. Πέρασα με το νέο όπλο του μαγαζιού τη Νίνα. Ξανθό, αδύνατο, με piercing στις ρώγες, επικοινωνιακό και χαμογελαστό. Είναι ανοιχτή σε προτάσεις διάφορες, αλλα θέλει το χρόνο της (αρκετες επισκέψεις) για να ξεδιπλώσει τα ταλέντα της. Θα την προτιμήσω πάλι την επόμενη φορά.

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα στο Olgas Day Spa (AQUA). Τρείς κοπέλες Εύα,Κέλλυ,Νίνα. Πέρασα με το νέο όπλο του μαγαζιού τη Νίνα. Ξανθό, αδύνατο, με piercing στις ρώγες, επικοινωνιακό και χαμογελαστό. Είναι ανοιχτή σε προτάσεις διάφορες, αλλα θέλει το χρόνο της (αρκετες επισκέψεις) για να ξεδιπλώσει τα ταλέντα της. Θα την προτιμήσω πάλι την επόμενη φορά.
Αν ειναι με πολλες επισκεψεις να ξεδιπλωσει το ταλεντο μια μασατζου περνω ενα καλο city tour που το ξεδιπλωνει αμεσως!! χαχαχαχαχαχαχαχ!! Μπας και θελει και λουλουδακια στις επισκεψεις??

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
Χρόνια πολλά σε όλους , καβλιαριδες, μασατζουδες, τσικο, παλιουρες, πρμοτορες, μαγαζάτορες. Τους κλώνους στην απέξω  :effemine:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Χρόνια πολλά παίδες. Με υγεία πάνω απ' όλα και πολλές και ποιοτικές μυοχαλαρώσεις!

Ένα θα ρωτήσω και αν ξέρει κάποιος απαντά... Εκτός από την Μάγκυ στην Εγνατία υπάρχει και κάτι άλλο που μου διαφεύγει;;;

agricol

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Χρόνια πολλά σε όλους , καβλιαριδες, μασατζουδες, τσικο, παλιουρες, πρμοτορες, μαγαζάτορες. Τους κλώνους στην απέξω  :effemine:
Χρονια πολλα και καλα αρχοντα. και σε όλους τους συνφορουμήτες, και ιδιαίτερα στους παλαίουρες HoF, Akarnan που απέχουν και μας λείπουν οι γνώσεις τους και στους ιδιαίτερα ενεργούς Humax and Filoxenoumenos

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
χρονια πολλα σε ολους καλες  μασαζο :knockinb: χαλαρωσεις να εχουμε

dokimazo εκει στη καμαρα εκτος απο τη μαγκυ εχει κ κατι πιτσαριες καλες  :boobies:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
dokimazo εκει στη καμαρα εκτος απο τη μαγκυ εχει κ κατι πιτσαριες καλες  :boobies:

Τις πιτσαρίες τις ξέρω... όπως και τις καφετέριες με τις φοιτητριούλες!

Έλεγα κάτι στην Εγνατία πιο κοντά στην Αγίας Σοφίας...

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλημερα στην παρεα και απο εδω κ χρονια πολλα......

Ρε παιδια αν εχει κανενας πληροφοριες για τις κοπελες που εχει η νικη(αυτη με τα σμσ) που ητανε παλια δωδεκανησου ας στηλει ενα πμ!!
Εχει αλλαξει τοποθεσια ειναι στον σταθμο πλεον
Μια αναστασια ειδα καλουτσικη κ προθημη αλλα........
Η αλλη κοπελα ητανε στο δωματιο

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
καλημερα στην παρεα και απο εδω κ χρονια πολλα......

Ρε παιδια αν εχει κανενας πληροφοριες για τις κοπελες που εχει η νικη(αυτη με τα σμσ) που ητανε παλια δωδεκανησου ας στηλει ενα πμ!!
Εχει αλλαξει τοποθεσια ειναι στον σταθμο πλεον
Μια αναστασια ειδα καλουτσικη κ προθημη αλλα........
Η αλλη κοπελα ητανε στο δωματιο
Εξηγησε μας το 'αλλα'....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Ρε φακιρη πλακα εχεις.......... :grin: :grin: :grin:

Βγαζεις τα πιστολια κ βαρας αλυπητα παναθεμα σε.....
Δωσε φαντασια στο ΑΛΛΑ κ μετεφρασε το οπως θελεις....
Να γινω ποιο συγκεκριμενος αφου το θες......
ΑΛΛΑ....... δεν εχω λεφτα για να ρισκαρω μια επησκεψη χωρις να με πει καποιο μελος εδω αν την δοκιμασε.....
ΑΛΛΑ.......κολλησα λιγο στην εμφανιση μιας κ δεν ειχε βυζι δεν ειχε κ πολλα πραμματα....για μιλφ ομως πολυ καλο σωμα
ΑΛΛΑ.......εδινε το κωλαρακι στην τιμη μεσα(80) στην αρχη μου ειπε αλλα 20 τσεπατα αλλα μετα οταν καταλαβε οτι θα εφευγα μου ειπε ελα περνα κ τα βρισκουμε!!
ΑΛΛΑ...... να πω και αλλα φακιρη???
Αυτα τα εχω σκεφτει ηδη ρε συ...
Εσυ πρεπει να διαλεξεις ενα απο αυτα...

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26

ΑΛΛΑ....... δεν εχω λεφτα για να ρισκαρω μια επησκεψη χωρις να με πει καποιο μελος εδω αν την δοκιμασε.....
ΑΛΛΑ.......κολλησα λιγο στην εμφανιση μιας κ δεν ειχε βυζι δεν ειχε κ πολλα πραμματα....για μιλφ ομως πολυ καλο σωμα
ΑΛΛΑ.......εδινε το κωλαρακι στην τιμη μεσα(80) στην αρχη μου ειπε αλλα 20 τσεπατα αλλα μετα οταν καταλαβε οτι θα εφευγα μου ειπε ελα περνα κ τα βρισκουμε!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Αυτα τα εχω σκεφτει ηδη ρε συ...
Εσυ πρεπει να διαλεξεις ενα απο αυτα...

Τι να διαλεξω??
Ασε να μας πει κανα παλικαρι αν δοκιμασε πρωτα γιατι ετσι δεν παω........
Πλακα πλακα ρε παιδια τοσα χρονια ειμαι εδω κ διαβαζω,γραφω οτι μπορω........τοση νεκρα πρωτη φορα!!!
Δεν μπορω να καταλαβω παντως αν ειναι η κριση ή αν ειναι τα χαλια της πολης μας εδω.......
Δεν ξερω πραγματικα.......

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Εχεις δικιο φιλε ,αλλα δεν είναι μονο η κριση.Ηταν επομενο ότι θα γινοταν καποια στιγμη αυτό .Με τοσο χαλια υπηρεσίες και τοσο κακη συμπεριφορα τα ιδρυματα μοιαζουν πιο πολύ με αρπαχτη παρα με μασατζιδικα.Αυτοι ακομη νομιζουν ότι κανουν χαρη στους πελατες τους.

raikage

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
18
Πόντοι
1
[size=16pt]h**ps:// ]

[size=12pt]Καλησπέρα.. Εδώ παίζει τίποτα; Μασάζ κατ' οίκον λέει.. Βασικά σοβαρό μαγαζί φαίνεται, αλλά είπα ας τη ρωτήσω τη μαλακία μου..[/size]

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ολα τα ειπες μονο καλη χρονια  δε μας ειπες

να πας εκει που σ ειχα στειλει εγω κ φτηνα κ  :tits2: κ ολα τα γουστα  ;)

giorgoslefas

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
16
Πόντοι
0
Kalhspera paidia kai kalh xronia k apo emena.
ksereis kaneis apo to spa prive sto emporiko one dipla einai massage mazi me frapa? giati phga mia episkepsh alla mono massage ekane to koritsi. dn lew poly massage alla ligo frapa sto telos eprepe :)
an kserei kaneis as mou pei k emena ti prepei na kanw.
eyxaristw! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom