Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν ειναι με πολλες επισκεψεις να ξεδιπλωσει το ταλεντο μια μασατζου περνω ενα καλο city tour που το ξεδιπλωνει αμεσως!! χαχαχαχαχαχαχαχ!! Μπας και θελει και λουλουδακια στις επισκεψεις??Επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα στο Olgas Day Spa (AQUA). Τρείς κοπέλες Εύα,Κέλλυ,Νίνα. Πέρασα με το νέο όπλο του μαγαζιού τη Νίνα. Ξανθό, αδύνατο, με piercing στις ρώγες, επικοινωνιακό και χαμογελαστό. Είναι ανοιχτή σε προτάσεις διάφορες, αλλα θέλει το χρόνο της (αρκετες επισκέψεις) για να ξεδιπλώσει τα ταλέντα της. Θα την προτιμήσω πάλι την επόμενη φορά.
Χρονια πολλα και καλα αρχοντα. και σε όλους τους συνφορουμήτες, και ιδιαίτερα στους παλαίουρες HoF, Akarnan που απέχουν και μας λείπουν οι γνώσεις τους και στους ιδιαίτερα ενεργούς Humax and FiloxenoumenosΧρόνια πολλά σε όλους , καβλιαριδες, μασατζουδες, τσικο, παλιουρες, πρμοτορες, μαγαζάτορες. Τους κλώνους στην απέξω![]()
dokimazo εκει στη καμαρα εκτος απο τη μαγκυ εχει κ κατι πιτσαριες καλες![]()
Εξηγησε μας το 'αλλα'....καλημερα στην παρεα και απο εδω κ χρονια πολλα......
Ρε παιδια αν εχει κανενας πληροφοριες για τις κοπελες που εχει η νικη(αυτη με τα σμσ) που ητανε παλια δωδεκανησου ας στηλει ενα πμ!!
Εχει αλλαξει τοποθεσια ειναι στον σταθμο πλεον
Μια αναστασια ειδα καλουτσικη κ προθημη αλλα........
Η αλλη κοπελα ητανε στο δωματιο
Αυτα τα εχω σκεφτει ηδη ρε συ...Ρε φακιρη πλακα εχεις..........![]()
![]()
Βγαζεις τα πιστολια κ βαρας αλυπητα παναθεμα σε.....
Δωσε φαντασια στο ΑΛΛΑ κ μετεφρασε το οπως θελεις....
Να γινω ποιο συγκεκριμενος αφου το θες......
ΑΛΛΑ....... δεν εχω λεφτα για να ρισκαρω μια επησκεψη χωρις να με πει καποιο μελος εδω αν την δοκιμασε.....
ΑΛΛΑ.......κολλησα λιγο στην εμφανιση μιας κ δεν ειχε βυζι δεν ειχε κ πολλα πραμματα....για μιλφ ομως πολυ καλο σωμα
ΑΛΛΑ.......εδινε το κωλαρακι στην τιμη μεσα(80) στην αρχη μου ειπε αλλα 20 τσεπατα αλλα μετα οταν καταλαβε οτι θα εφευγα μου ειπε ελα περνα κ τα βρισκουμε!!
ΑΛΛΑ...... να πω και αλλα φακιρη???
Αυτα τα εχω σκεφτει ηδη ρε συ...
Εσυ πρεπει να διαλεξεις ενα απο αυτα...
[size=16pt]h**ps:// ]
[size=12pt]Καλησπέρα.. Εδώ παίζει τίποτα; Μασάζ κατ' οίκον λέει.. Βασικά σοβαρό μαγαζί φαίνεται, αλλά είπα ας τη ρωτήσω τη μαλακία μου..[/size]
Ρε φακιρη πλακα εχεις..........![]()
![]()
Βγαζεις τα πιστολια κ βαρας αλυπητα παναθεμα σε.....
Δωσε φαντασια στο ΑΛΛΑ κ μετεφρασε το οπως θελεις....
Να γινω ποιο συγκεκριμενος αφου το θες......
ΑΛΛΑ....... δεν εχω λεφτα για να ρισκαρω μια επησκεψη χωρις να με πει καποιο μελος εδω αν την δοκιμασε.....
ΑΛΛΑ.......κολλησα λιγο στην εμφανιση μιας κ δεν ειχε βυζι δεν ειχε κ πολλα πραμματα....για μιλφ ομως πολυ καλο σωμα
ΑΛΛΑ.......εδινε το κωλαρακι στην τιμη μεσα(80) στην αρχη μου ειπε αλλα 20 τσεπατα αλλα μετα οταν καταλαβε οτι θα εφευγα μου ειπε ελα περνα κ τα βρισκουμε!!
ΑΛΛΑ...... να πω και αλλα φακιρη???