You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
Επιστροφή σto forum μετά από πολυυυυ καιρό καθώς οι αφραγκιές δεν επέτρεπαν καταδρομικές...
Επίσκεψη προ αρκετών ημερών σε Eve Spa, μασαζάκι με Μαρία, χωρίς εσώρουχο αλλά με πετσέτα. Αυτή λέει μόνο έτσι δουλεύει, άλλες κοπέλες κάνουν και χωρίς πετσέτα (?). Την τράβηξα 2-3 φορές να φανεί το εργαλείο αλλά η Μαρία ατάραχη Μασαζάκι φτηνό, μέτριο προς ικανοποιητικό αλλά χωρίς εξτραδάκια.
Στην έξοδο έκανα στάση και Elit Spa στο ίδιο κτίριο, μόνο μια χοντρή ξανθιά πιτσιρίκα και ο χώρος να βρωμάει τσιγαρίλα! Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
Επίσκεψη προ αρκετών ημερών σε Eve Spa, μασαζάκι με Μαρία, χωρίς εσώρουχο αλλά με πετσέτα. Αυτή λέει μόνο έτσι δουλεύει, άλλες κοπέλες κάνουν και χωρίς πετσέτα (?). Την τράβηξα 2-3 φορές να φανεί το εργαλείο αλλά η Μαρία ατάραχη Μασαζάκι φτηνό, μέτριο προς ικανοποιητικό αλλά χωρίς εξτραδάκια.
Στην έξοδο έκανα στάση και Elit Spa στο ίδιο κτίριο, μόνο μια χοντρή ξανθιά πιτσιρίκα και ο χώρος να βρωμάει τσιγαρίλα! Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
steaved
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα στο Olgas Day Spa (AQUA). Τρείς κοπέλες Εύα,Κέλλυ,Νίνα. Πέρασα με το νέο όπλο του μαγαζιού τη Νίνα. Ξανθό, αδύνατο, με piercing στις ρώγες, επικοινωνιακό και χαμογελαστό. Είναι ανοιχτή σε προτάσεις διάφορες, αλλα θέλει το χρόνο της (αρκετες επισκέψεις) για να ξεδιπλώσει τα ταλέντα της. Θα την προτιμήσω πάλι την επόμενη φορά.
Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Αν ειναι με πολλες επισκεψεις να ξεδιπλωσει το ταλεντο μια μασατζου περνω ενα καλο city tour που το ξεδιπλωνει αμεσως!! χαχαχαχαχαχαχαχ!! Μπας και θελει και λουλουδακια στις επισκεψεις??Επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα στο Olgas Day Spa (AQUA). Τρείς κοπέλες Εύα,Κέλλυ,Νίνα. Πέρασα με το νέο όπλο του μαγαζιού τη Νίνα. Ξανθό, αδύνατο, με piercing στις ρώγες, επικοινωνιακό και χαμογελαστό. Είναι ανοιχτή σε προτάσεις διάφορες, αλλα θέλει το χρόνο της (αρκετες επισκέψεις) για να ξεδιπλώσει τα ταλέντα της. Θα την προτιμήσω πάλι την επόμενη φορά.
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 571
- Πόντοι
- 86
Χρόνια πολλά σε όλους , καβλιαριδες, μασατζουδες, τσικο, παλιουρες, πρμοτορες, μαγαζάτορες. Τους κλώνους στην απέξω
Χρονια πολλα και καλα αρχοντα. και σε όλους τους συνφορουμήτες, και ιδιαίτερα στους παλαίουρες HoF, Akarnan που απέχουν και μας λείπουν οι γνώσεις τους και στους ιδιαίτερα ενεργούς Humax and FiloxenoumenosΧρόνια πολλά σε όλους , καβλιαριδες, μασατζουδες, τσικο, παλιουρες, πρμοτορες, μαγαζάτορες. Τους κλώνους στην απέξω
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
dokimazo εκει στη καμαρα εκτος απο τη μαγκυ εχει κ κατι πιτσαριες καλες
Τις πιτσαρίες τις ξέρω... όπως και τις καφετέριες με τις φοιτητριούλες!
Έλεγα κάτι στην Εγνατία πιο κοντά στην Αγίας Σοφίας...
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
καλημερα στην παρεα και απο εδω κ χρονια πολλα......
Ρε παιδια αν εχει κανενας πληροφοριες για τις κοπελες που εχει η νικη(αυτη με τα σμσ) που ητανε παλια δωδεκανησου ας στηλει ενα πμ!!
Εχει αλλαξει τοποθεσια ειναι στον σταθμο πλεον
Μια αναστασια ειδα καλουτσικη κ προθημη αλλα........
Η αλλη κοπελα ητανε στο δωματιο
Ρε παιδια αν εχει κανενας πληροφοριες για τις κοπελες που εχει η νικη(αυτη με τα σμσ) που ητανε παλια δωδεκανησου ας στηλει ενα πμ!!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Εξηγησε μας το 'αλλα'....καλημερα στην παρεα και απο εδω κ χρονια πολλα......
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Αυτα τα εχω σκεφτει ηδη ρε συ...Ρε φακιρη πλακα εχεις..........
Βγαζεις τα πιστολια κ βαρας αλυπητα παναθεμα σε.....
Δωσε φαντασια στο ΑΛΛΑ κ μετεφρασε το οπως θελεις....
Να γινω ποιο συγκεκριμενος αφου το θες......
ΑΛΛΑ....... δεν εχω λεφτα για να ρισκαρω μια επησκεψη χωρις να με πει καποιο μελος εδω αν την δοκιμασε.....
ΑΛΛΑ.......κολλησα λιγο στην εμφανιση μιας κ δεν ειχε βυζι δεν ειχε κ πολλα πραμματα....για μιλφ ομως πολυ καλο σωμα
ΑΛΛΑ.......εδινε το κωλαρακι στην τιμη μεσα(80) στην αρχη μου ειπε αλλα 20 τσεπατα αλλα μετα οταν καταλαβε οτι θα εφευγα μου ειπε ελα περνα κ τα βρισκουμε!!
ΑΛΛΑ...... να πω και αλλα φακιρη???
Εσυ πρεπει να διαλεξεις ενα απο αυτα...
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
Ρε φακιρη πλακα εχεις..........
ΑΛΛΑ....... δεν εχω λεφτα για να ρισκαρω μια επησκεψη χωρις να με πει καποιο μελος εδω αν την δοκιμασε.....
ΑΛΛΑ.......κολλησα λιγο στην εμφανιση μιας κ δεν ειχε βυζι δεν ειχε κ πολλα πραμματα....για μιλφ ομως πολυ καλο σωμα
ΑΛΛΑ.......εδινε το κωλαρακι στην τιμη μεσα(80) στην αρχη μου ειπε αλλα 20 τσεπατα αλλα μετα οταν καταλαβε οτι θα εφευγα μου ειπε ελα περνα κ τα βρισκουμε!!
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
Αυτα τα εχω σκεφτει ηδη ρε συ...
Εσυ πρεπει να διαλεξεις ενα απο αυτα...
Τι να διαλεξω??
Ασε να μας πει κανα παλικαρι αν δοκιμασε πρωτα γιατι ετσι δεν παω........
Πλακα πλακα ρε παιδια τοσα χρονια ειμαι εδω κ διαβαζω,γραφω οτι μπορω........τοση νεκρα πρωτη φορα!!!
Δεν μπορω να καταλαβω παντως αν ειναι η κριση ή αν ειναι τα χαλια της πολης μας εδω.......
Δεν ξερω πραγματικα.......
Εχεις δικιο φιλε ,αλλα δεν είναι μονο η κριση.Ηταν επομενο ότι θα γινοταν καποια στιγμη αυτό .Με τοσο χαλια υπηρεσίες και τοσο κακη συμπεριφορα τα ιδρυματα μοιαζουν πιο πολύ με αρπαχτη παρα με μασατζιδικα.Αυτοι ακομη νομιζουν ότι κανουν χαρη στους πελατες τους.
raikage
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
[size=16pt]h**ps://
]
[size=12pt]Καλησπέρα.. Εδώ παίζει τίποτα; Μασάζ κατ' οίκον λέει.. Βασικά σοβαρό μαγαζί φαίνεται, αλλά είπα ας τη ρωτήσω τη μαλακία μου..[/size]
[size=12pt]Καλησπέρα.. Εδώ παίζει τίποτα; Μασάζ κατ' οίκον λέει.. Βασικά σοβαρό μαγαζί φαίνεται, αλλά είπα ας τη ρωτήσω τη μαλακία μου..[/size]
SaintOVA
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 141
- Πόντοι
- 291
[size=16pt]h**ps:// ]
άκου το ένστικτό σου φίλος
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
ολα τα ειπες μονο καλη χρονια δε μας ειπεςΡε φακιρη πλακα εχεις..........
να πας εκει που σ ειχα στειλει εγω κ φτηνα κ κ ολα τα γουστα ;)
giorgoslefas
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Kalhspera paidia kai kalh xronia k apo emena.
ksereis kaneis apo to spa prive sto emporiko one dipla einai massage mazi me frapa? giati phga mia episkepsh alla mono massage ekane to koritsi. dn lew poly massage alla ligo frapa sto telos eprepe
an kserei kaneis as mou pei k emena ti prepei na kanw.
eyxaristw! ;)
ksereis kaneis apo to spa prive sto emporiko one dipla einai massage mazi me frapa? giati phga mia episkepsh alla mono massage ekane to koritsi. dn lew poly massage alla ligo frapa sto telos eprepe
an kserei kaneis as mou pei k emena ti prepei na kanw.
eyxaristw! ;)