Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (7 μέλη και 33 επισκέπτες)

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
413
Πόντοι
36
Στα συγκεκριμενα μαγαζια ποτέ κανείς δεν ειπε οτι τρως καλά. Απλα με καλους τροπους (γιατι μερικοι σιγουρα εδω μεσα δε ξερουν να φερθουν σωστα σε μια γυναικα) και με κανενα ευρουλακι κατι παραπανω απο χαδακια μπορεις να πετυχεις

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ωραιο τεμαχιο στην ολγας
Τι ωραιο....Υπερμουναρος θα ελεγα!
Προς το παρον προσφερει  μονο γλυκι βραστο χωρις καιμακι
Αλλα,που θα παει,θα την παρει κι αυτη ο κατηφορος σαν τη Λασκαρη

MagMas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Like
154
Πόντοι
0
ωραιο τεμαχιο στην ολγας
Τι ωραιο....Υπερμουναρος θα ελεγα!
Προς το παρον προσφερει  μονο γλυκι βραστο χωρις καιμακι
Αλλα,που θα παει,θα την παρει κι αυτη ο κατηφορος σαν τη Λασκαρη

Εννοείς την  Ματίνα με τα γυαλιά στο Olgas spa? Ετοιμάζω σχετική ανάρτηση.

MagMas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Like
154
Πόντοι
0
Χαιρετώ όλους. Νέο σχετικά μέλος, όπως και πολλοί άλλοι εδώ, παρακολουθώ αλλά είναι η 1η φορά που γράφω. Λάτρης του καλού μασάζ με happy ending.

Πρόσφατη επίσκεψη στο Olgas spa (με το νέο όνομα πλέον). Παρούσες 4 κορασίδες, Ευα (γνωστή και μη εξαιρετέα), Κέλλυ, Νίνα και η καινούρια προσθήκη του μαγαζιού η Ματίνα. Προτιμήθηκε η Ματίνα. Από μασαζ μέτρια πράγματα. Μάλλον επάλειψη θα το έλεγα, άνευρη και χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Για τα πρώτα 25min καμία σχεδόν επαφή με έυαίσθητες᾽περιοχές σε βαθμό που αναρωτήθηκα που το παει και αγχώθηκα. Μετά όμως σιγά-σιγά άρχισε να επεκτείνεται ψηλά στους γλουτούς και μετά από κάνα 10 λεπτο φτιάξιμό της περιοχής ενώ ήμουν μπρούμυτα, γύρισα ανάσκελα για το κυρίως πιάτο! Στην χειρομάλαξη θα έλεγα ότι είναι λίγο ᾽διεκπεραιωτική᾽,  δεν βιάζεται αλλα δεν δίνει και ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες που ευχαριστούν τον πελάτη. Σε αυτή την πρώτη φορά έμεινε με ρούχα κι επιτρέπει χαίδεμα πάνω από αυτά αλλά έχω την εντύπωση ότι αν την ταϊσεις επισκέψεις θα δώσει περισσότερα με το ανάλογο αντίτιμο βεβαίως-βεβαίως. Στήθος μέτριο 2αρι το κόβω, κλασσικά φουσκωμένο λόγω του σουτιέν.

Να παραθέσω ότι σε προ μηνός επίσκεψή μου στο εν λόγω ίδρυμα επιλέχτηκε η Νίνα, λεπτούλα και συμπαθητική η οποια ήταν λιγό καλύτερη και πιο επιμονη στο μασαζ ειδικά των ειδικών περιοχών. Προσωπικά δίνω μεγάλη σημασία στο μασαζ, το 50% της αξίας για μένα είναι αυτο´.

Για τις άλλες δύο κοπέλες, Ευα και Κέλλυ, δεν έχω προσωπική εμπειρία. Αν κάποιος άλλος γνωρίζει ειδικά για την Κέλλυ θα αναμένω πληροφορίες. Για την Ευα γνωρίζω ότι είναι παλιά καραβάνα στο ελαιοτριβείο της ¨Ολγας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς σε όλους

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
σε Αναμονή της ανάρτησης

Στεφανια τι εστι partizan

EYFYHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
15
Πόντοι
0
Εχω την εντύπωση ότι ο Παλέρμο δεν εννοεί την Στεφανία. Είναι αρκετά παλιός στο άθλημα για να εννοεί τη Στεφανία δηλ. να την ανακάλυψε τώρα...αλλά δε νομίζω να έχει χρόνο να μας λύσει την απορία...θα διαβάζει καμιά 1000 pm που του στείλανε να τον ρωτάνε...λολ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αν αναμονή έγκρισης η ανάρτηση - ανασκόπηση των υπηρεσιών της Ματίνας στο Olgas

υπηρεσίες σχεδόν μηδέν.είναι ακόμα στο στάδιο "δεν είμαι πουτάνα-κάνω μασάζ"
εμφάνιση σαν αυτην Λιβανέζα πορνοστάρ που έγινε γνωστή τελευταία,με τα μαύρα κοκκάλινα γυαλιά.
κώλος-κώλαση

MagMas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Like
154
Πόντοι
0
υπηρεσίες σχεδόν μηδέν.είναι ακόμα στο στάδιο "δεν είμαι πουτάνα-κάνω μασάζ"
εμφάνιση σαν αυτην Λιβανέζα πορνοστάρ που έγινε γνωστή τελευταία,με τα μαύρα κοκκάλινα γυαλιά.
κώλος-κώλαση

Ετσι ακριβώς όπως τα λες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom