Επίσκεψη στο Όλγας.τρεις κοπέλες Εύα Νίνα Ματίνα.με ρώτησε το αφεντικό με πια θέλω να περάσω και λέω δεν εχω πρόβλημα με όποια να είναι και μου έστειλε την Ματίνα.απο μασάζ ένα απλό τώρα επί του έργου το κάνει απο ότι κατάλαβα για να μην χάσει το μεροκάματο.μετα απο 20 λεπτά μασάζ άρχισε να χαϊδεύει και έτρεμαν τα χέρια της.Αφού είδε ότι δεν κάνει κάτι στο δεκάλεπτο με ρώτησε μήπως δεν κάνω καλά κάτι?Αφού στεγνωσα δώσει ώρα λέει να βάλω λίγο λάδι και την λέω θα τσούζει και λέω θέλει η νερό ή σαλιο και τουλάχιστον την έκοψε σελίοσε .άλλη τώρα δεν την ξαναπερνω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.188
- Πόντοι
- 34.538
Πιωμενος εισαι?Επίσκεψη στο Όλγας.τρεις κοπέλες Εύα Νίνα Ματίνα.με ρώτησε το αφεντικό με πια θέλω να περάσω και λέω δεν εχω πρόβλημα με όποια να είναι και μου έστειλε την Ματίνα.απο μασάζ ένα απλό τώρα επί του έργου το κάνει απο ότι κατάλαβα για να μην χάσει το μεροκάματο.μετα απο 20 λεπτά μασάζ άρχισε να χαϊδεύει και έτρεμαν τα χέρια της.Αφού είδε ότι δεν κάνει κάτι στο δεκάλεπτο με ρώτησε μήπως δεν κάνω καλά κάτι?Αφού στεγνωσα δώσει ώρα λέει να βάλω λίγο λάδι και την λέω θα τσούζει και λέω θέλει η νερό ή σαλιο και τουλάχιστον την έκοψε σελίοσε .άλλη τώρα δεν την ξαναπερνω
GIORGAROS1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς τίποτις?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.188
- Πόντοι
- 34.538
Αμα πιαστει η μεση σου,πανε...Ξέρει κανείς τίποτις?
Αμα θες να γαμησεις,αστο καλυτερα...
Μονο μασαζ αυστηρα .Ξέρει κανείς τίποτις?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Απο Εδεσσα εισαι φιλος?Επίσκεψη στο Όλγας.τρεις κοπέλες Εύα Νίνα Ματίνα.με ρώτησε το αφεντικό με πια θέλω να περάσω και λέω δεν εχω πρόβλημα με όποια να είναι και μου έστειλε την Ματίνα.απο μασάζ ένα απλό τώρα επί του έργου το κάνει απο ότι κατάλαβα για να μην χάσει το μεροκάματο.μετα απο 20 λεπτά μασάζ άρχισε να χαϊδεύει και έτρεμαν τα χέρια της.Αφού είδε ότι δεν κάνει κάτι στο δεκάλεπτο με ρώτησε μήπως δεν κάνω καλά κάτι?Αφού στεγνωσα δώσει ώρα λέει να βάλω λίγο λάδι και την λέω θα τσούζει και λέω θέλει η νερό ή σαλιο και τουλάχιστον την έκοψε σελίοσε .άλλη τώρα δεν την ξαναπερνω
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ο Γενικός Γραμματέας μάλλον είναι αυτός χα χα χα
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.143
- Πόντοι
- 736
Εμένα επειδή δεν ήθελα να μου τον σελιόσει, μου τον νέροσε!
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.143
- Πόντοι
- 736
καλησπέρες hof,χαθήκαμε....Ο Γενικός Γραμματέας μάλλον είναι αυτός χα χα χα
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
κ τον λενε κ θωμαΑπο Εδεσσα εισαι φιλος?
leonidasgree
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
για κέντρο εκτός από την Μάγκυ υπάρχει τίποτα άλλο;;
ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Παιδιά καλησπέρα , χρειάζομαι την βοήθειά σας , για Σάββατο από το πρωί μέχρι περίπου 20:00 , υπάρχει κάποια που να έρχεται στον χώρο σου , να κάνει καλό μασάζ και εννοώ καλό μασαζ ,γιατί είμαι αρκετά πιασμένος , αλλά να συνεχίζει και σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα
καποτε ειχα ενα τηλεφωνο απο μια γυμναστρια δουλευε σε γνωστο γυμναστηριο στους αμπελοκηπους και ο χωρος της ηταν καπου εκει κοντα …πρεπει να εχουν περασει αρκετα χρονια ισως τεσσερα το τηλ.μαλλον το εκανα διαγραφη…αν καποιος θυμαται κατι και αν η κοπελα ειναι ενεργη ακομα ας μοιραστει τις εμπειριες του…η κοπελα ειχε αγορε μαλλι
ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Απλά επειδή ακόμα δεν πήρα κάποια απάντηση , έστω για σήμερα Κυριακή υπάρχει κάτι όπωε το περιέγραψα παραπάνωΠαιδιά καλησπέρα , χρειάζομαι την βοήθειά σας , για Σάββατο από το πρωί μέχρι περίπου 20:00 , υπάρχει κάποια που να έρχεται στον χώρο σου , να κάνει καλό μασάζ και εννοώ καλό μασαζ ,γιατί είμαι αρκετά πιασμένος , αλλά να συνεχίζει και σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα
ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Πήγα την είδα και έφυγα , δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αυτό που αντίκρισα , πέραν ότι και ο χώρος ήταν λίγο παρακμιακόςεχει επισκεφθει καποιος μια κορασιδα 29 χρονων λεει στην κατω τουμπα το τηλ….6980 και τελειωνει σε 397