Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291
Απλά επειδή ακόμα δεν πήρα κάποια απάντηση , έστω για σήμερα Κυριακή υπάρχει κάτι όπωε το περιέγραψα παραπάνω
[/quot

ΓΑματσ φιλε δεν παιζει τιποτσ κ εγω τα ιδισ ψαχνω που εισαι να πιουμε κανενα τσιπουρο  να τελειωνει,

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Απλά επειδή ακόμα δεν πήρα κάποια απάντηση , έστω για σήμερα Κυριακή υπάρχει κάτι όπωε το περιέγραψα παραπάνω
[/quot

ΓΑματσ φιλε δεν παιζει τιποτσ κ εγω τα ιδισ ψαχνω που εισαι να πιουμε κανενα τσιπουρο  να τελειωνει,
Λες να περάσει το πιάσιμο με τα τσίπουρα

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Ωραία παιδιά πάμε , βγήκε και ξανά ο ήλιος , είναι σαν να μας λένε άντε βουρ έξω!

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Δεν βλέπω διάθεση , εγώ πάντως κατεβαίνω και μπορεί στην επιστροφή να πάρω και κανένα επιδόρπιο

ANGELOSMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη προ ημερών στο "ΜΕΤΑΞΑ" 2 κορασίδες αρκετά ωραίες,ομιλητικές και ευχάριστες.
Στα του αγώνα προτιμήθηκε απλό πρόγραμμα με καλό τρίψιμο και καλή  :jerking: ...
Μεγάλο μείον τα πάρα πολλά έξτρα που ανεβάζουν κατά πολύ την τιμή.
Συνέχεια με φίλο,Εβίτα(πρώτη φορά για εμένα εκεί) με 4 αιθέριες παρουσιές που δεν κράτησα ονόματα όμως.
Εντύπωση μου έκανε το νεαρό της ηλικίας που είχαν όλες εκεί μέσα!

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Επίσκεψη προ ημερών στο "ΜΕΤΑΞΑ" 2 κορασίδες αρκετά ωραίες,ομιλητικές και ευχάριστες.
Στα του αγώνα προτιμήθηκε απλό πρόγραμμα με καλό τρίψιμο και καλή  :jerking: ...
Μεγάλο μείον τα πάρα πολλά έξτρα που ανεβάζουν κατά πολύ την τιμή.
Συνέχεια με φίλο,Εβίτα(πρώτη φορά για εμένα εκεί) με 4 αιθέριες παρουσιές που δεν κράτησα ονόματα όμως.
Εντύπωση μου έκανε το νεαρό της ηλικίας που είχαν όλες εκεί μέσα!
Στην Εβίτα πήρες καμία και εάν ναι , κάνε κάποια περιγραφή για το πώς πέρασες...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
μηπως πηγε κανεις…καποιος προσφατα να εχουμε μια φρεσκια ενημερωση?
Χλωμό να είναι πονηρό μαγαζί, αφού έβαλε τη φάτσα της και το ονοματάκι της, αν είναι το πραγματικό βέβαια...

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπέρα και από εμένα...μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο από ελενα πρωιν β.ηρακλειου..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
μεγαλη ησυχια επεσε

δε  :knockinb: κανεις???

johnny L

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Like
22
Πόντοι
0
παιδες καλημέρα!!!!! παρακολουθώ πολύ καιρο αλλά σήμερα γραφω πρωτη φορα (μετα από πολλες αποτυχημένες προσπάθειες ανακτησης παλαιου λογαριασμου εντελει εκανα κανουριο).
Τελευταία φορα πήγα στην Εβιτα στο παλιο μαγαζι. Ειχε μεσα Σαντρα, Μυρτο και Μαρια. Ξερει κανενας τι παιζει στο καινουριο???  Επισης στειλτε μου αν μπορειτε κανενα τηλεφωνακι για μασατζιδικα του ιδιου στυλ.....  Ευχαριστω εκ των πρωτερων

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.143
Πόντοι
736
Πρόσφατη ενημέρωση για ροστερ Μάγγυς υπάρχει;

Αsterios

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Στο BODY FREE που πήγα πριν λίγες ημέρες έδωσα 60€ στη ΣΤΕΦΑΝΙΑ για ένα τρομπάρισμα. MILFάρα. Μασάζ 5', τρομπάρισμα 10' και τέλος. Η πιο άσχημη εμπειρία μου σε μασατζίδικο.

Αsterios

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παράθεση από: ikonst στις 11/02/16, 10:10
γνωριζουμε κατι γιατην συγκεκριμενη θεραπευτρια?
μηπως πηγε κανεις…καποιος προσφατα να εχουμε μια φρεσκια ενημερωση?
[/quote] Κι εγώ αυτό περιμένω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom