παρακμη φιλε μου γενικος στην πολη μαςΑπλά επειδή ακόμα δεν πήρα κάποια απάντηση , έστω για σήμερα Κυριακή υπάρχει κάτι όπωε το περιέγραψα παραπάνω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)
κατεβα καλυτερα στην γιαννιτσων φορτωσε κανενα μωρο και αν βρεις κατι αξιολογοπαρακμη φιλε μου γενικος στην πολη μας
SOYLHS1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 10
- Like
- 273
- Πόντοι
- 291
Απλά επειδή ακόμα δεν πήρα κάποια απάντηση , έστω για σήμερα Κυριακή υπάρχει κάτι όπωε το περιέγραψα παραπάνω
[/quot
ΓΑματσ φιλε δεν παιζει τιποτσ κ εγω τα ιδισ ψαχνω που εισαι να πιουμε κανενα τσιπουρο να τελειωνει,
ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Λες να περάσει το πιάσιμο με τα τσίπουραΑπλά επειδή ακόμα δεν πήρα κάποια απάντηση , έστω για σήμερα Κυριακή υπάρχει κάτι όπωε το περιέγραψα παραπάνω
[/quot
ΓΑματσ φιλε δεν παιζει τιποτσ κ εγω τα ιδισ ψαχνω που εισαι να πιουμε κανενα τσιπουρο να τελειωνει,
ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Θα το πω λίγο κομψά αλλά δεν είναι του γούστου μουκατεβα καλυτερα στην γιαννιτσων φορτωσε κανενα μωρο και αν βρεις κατι αξιολογο
SOYLHS1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 10
- Like
- 273
- Πόντοι
- 291
Λες να περάσει το πιάσιμο με τα τσίπουρα
Ξερω γω ας δοκιμασουμε ετσι κιαλλιως μασαζ δε βλεπω να υπαρχει
ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Ωραία παιδιά πάμε , βγήκε και ξανά ο ήλιος , είναι σαν να μας λένε άντε βουρ έξω!
ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Δεν βλέπω διάθεση , εγώ πάντως κατεβαίνω και μπορεί στην επιστροφή να πάρω και κανένα επιδόρπιο
ANGELOSMA
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη προ ημερών στο "ΜΕΤΑΞΑ" 2 κορασίδες αρκετά ωραίες,ομιλητικές και ευχάριστες.
Στα του αγώνα προτιμήθηκε απλό πρόγραμμα με καλό τρίψιμο και καλή ...
Μεγάλο μείον τα πάρα πολλά έξτρα που ανεβάζουν κατά πολύ την τιμή.
Συνέχεια με φίλο,Εβίτα(πρώτη φορά για εμένα εκεί) με 4 αιθέριες παρουσιές που δεν κράτησα ονόματα όμως.
Εντύπωση μου έκανε το νεαρό της ηλικίας που είχαν όλες εκεί μέσα!
Συνέχεια με φίλο,Εβίτα(πρώτη φορά για εμένα εκεί) με 4 αιθέριες παρουσιές που δεν κράτησα ονόματα όμως.
ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Στην Εβίτα πήρες καμία και εάν ναι , κάνε κάποια περιγραφή για το πώς πέρασες...Επίσκεψη προ ημερών στο "ΜΕΤΑΞΑ" 2 κορασίδες αρκετά ωραίες,ομιλητικές και ευχάριστες.
μηπως πηγε κανεις…καποιος προσφατα να εχουμε μια φρεσκια ενημερωση?γνωριζουμε κατι γιατην συγκεκριμενη θεραπευτρια?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Χλωμό να είναι πονηρό μαγαζί, αφού έβαλε τη φάτσα της και το ονοματάκι της, αν είναι το πραγματικό βέβαια...μηπως πηγε κανεις…καποιος προσφατα να εχουμε μια φρεσκια ενημερωση?
Καλησπέρα και από εμένα...μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο από ελενα πρωιν β.ηρακλειου..
μονο κατοικον κανει και εκει πριβε....
παιδες καλημέρα!!!!! παρακολουθώ πολύ καιρο αλλά σήμερα γραφω πρωτη φορα (μετα από πολλες αποτυχημένες προσπάθειες ανακτησης παλαιου λογαριασμου εντελει εκανα κανουριο).
Τελευταία φορα πήγα στην Εβιτα στο παλιο μαγαζι. Ειχε μεσα Σαντρα, Μυρτο και Μαρια. Ξερει κανενας τι παιζει στο καινουριο??? Επισης στειλτε μου αν μπορειτε κανενα τηλεφωνακι για μασατζιδικα του ιδιου στυλ..... Ευχαριστω εκ των πρωτερων
Τελευταία φορα πήγα στην Εβιτα στο παλιο μαγαζι. Ειχε μεσα Σαντρα, Μυρτο και Μαρια. Ξερει κανενας τι παιζει στο καινουριο??? Επισης στειλτε μου αν μπορειτε κανενα τηλεφωνακι για μασατζιδικα του ιδιου στυλ..... Ευχαριστω εκ των πρωτερων
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.143
- Πόντοι
- 736
Πρόσφατη ενημέρωση για ροστερ Μάγγυς υπάρχει;
Αsterios
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παράθεση από: ikonst στις 11/02/16, 10:10
γνωριζουμε κατι γιατην συγκεκριμενη θεραπευτρια?
μηπως πηγε κανεις…καποιος προσφατα να εχουμε μια φρεσκια ενημερωση?
[/quote] Κι εγώ αυτό περιμένω!
γνωριζουμε κατι γιατην συγκεκριμενη θεραπευτρια?
μηπως πηγε κανεις…καποιος προσφατα να εχουμε μια φρεσκια ενημερωση?
[/quote] Κι εγώ αυτό περιμένω!