You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Πλακα πλακα μια επισκεψουλα για ανακαινιση την χρειαζονται αν συνεχισουν ετσι,παμε γκρουπ να γινει και ποιο γρηγορα η δουλεια...
Βαζω τα εργαλεια
Για την ακρίβεια ''Νε0''ποσο δικιο εχεις
ουτε μια φορα δε πηγα απλα με συστησε φιλος
κ ενω της το τονισα να μη στειλει μνμ
πριν λιγες μερες νατο το "νεα"
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
λαθος κανεις δεν ειναι με το τσιγκελιμε το τσιγκελι ρε Humax?πες μου αν θα ηθελες ποια εχεις δοκιμασει απο εκει κ σου αρεσε..εινα σαφες τωρα;;
υ.γ 1 οχι δεν πηγα , λεω ομως να παω..
υ.γ 2 Τα τσουρεκια ειναι για το Πασχα
απλα εχω καιρο να παω κ δε ξερω ποιες ειναι τωρα για να σου προτεινω
ισως αν μαθαινες να σε βοηθουσα περισσοτερο
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
αν βαλει κ ο φακιρης εργαλεια ερχομαι κ εγωΒαζω τα εργαλεια
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 839
- Πόντοι
- 96
Επίσκεψη προσφατα σε Angels.
Παρουσίες οι 2 γνωστες:
Έυη(RU) ξανθια και Άννα(UK) μελαχροινή.
Το μενου περιελάμβανε διπλή μερίδα χωρίς ορεκτικό,με την πρώτη, στα 70€. Δεν εντυπωσιάστηκα απο τις επιδόσεις της αλλά θεωρώ πως αποτελει μι καλή VFM επιλογή
Παρουσίες οι 2 γνωστες:
Έυη(RU) ξανθια και Άννα(UK) μελαχροινή.
Το μενου περιελάμβανε διπλή μερίδα χωρίς ορεκτικό,με την πρώτη, στα 70€. Δεν εντυπωσιάστηκα απο τις επιδόσεις της αλλά θεωρώ πως αποτελει μι καλή VFM επιλογή
ProedrosWoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστή, ποιο είναι αυτό το Angels που αναφέρεις; Γιατί αν δεν κάνω λάθος έχω διαβάσει για τρία καταστήματα με αυτό το όνομα, σε Β. Όλγας, Πανόραμα, Καλαμαριά.
Προσωπικά πήγαινα σε Αντιστρές, Smile και στην Ελένη (Δωδεκανήσου) αλλά και τα τρία ήταν σχετικά μέτρια στις τελευταίες επισκέψεις μου και το έχω παρατήσει το άθλημα τελευταία.
Προσωπικά πήγαινα σε Αντιστρές, Smile και στην Ελένη (Δωδεκανήσου) αλλά και τα τρία ήταν σχετικά μέτρια στις τελευταίες επισκέψεις μου και το έχω παρατήσει το άθλημα τελευταία.
ProedrosWoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ συναγωνιστή!
Έχω διαβάσει ότι δεν είναι πριβέ το μαγαζί αυτό, αλλά δεν βρίσκω πουθενά τηλέφωνο και διεύθυνση να ρίξω κι εγώ μια ματιά.
Έχεις κανένα link ή μπορείς να μου στείλεις το τηλ;
Έχω διαβάσει ότι δεν είναι πριβέ το μαγαζί αυτό, αλλά δεν βρίσκω πουθενά τηλέφωνο και διεύθυνση να ρίξω κι εγώ μια ματιά.
Έχεις κανένα link ή μπορείς να μου στείλεις το τηλ;
proedre oi korasides aftes briskonte stin olgas edo ke para poli kero
ProedrosWoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
με το τσιγκελι ρε Humax?πες μου αν θα ηθελες ποια εχεις δοκιμασει απο εκει κ σου αρεσε..εινα σαφες τωρα;;
υ.γ 1 οχι δεν πηγα , λεω ομως να παω..
υ.γ 2 Τα τσουρεκια ειναι για το Πασχα
Φίλε Αντιστρές κάποιες φορές που πήγα τον τελευταίο χρόνο σαν να μου φάνηκε ότι μειώθηκε η ποικιλία και η ποιότητα, δηλαδή 1-2 επιλογές διαθέσιμες κάθε φορά και πολύ μέτριες σε εμφάνιση ακόμη κι αν ήταν καλές σε υπηρεσία. Και επειδή είχα πάει μέχρι εκεί κολλούσα να σηκωθώ να φύγω και έτρωγα την μετριότητα στα μούτρα.
Όμως μην σε παίρνω στον λαιμό μου, μπορεί απλά να έτυχε. Το μαγαζί είχε πολύ καλά κομμάτια κατά καιρούς, αλλά δεν είμαι για να παίζω ρουλέτα αν θα τύχει μασέζ της προκοπής ή όχι.
chandler2121
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2015
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστές ο Ραπτόπουλος διαφημίζει ένα λαδομάγαζο που το λένε ''Έφη'', κάπου στην Ολύμπου. Παίζει να χτυπάνε καμιά φράπα εκεί μέσα;
Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Koi θα ηθελα να εκφρασω μια γνωμη για το συγκεκριμενο θεμα μιας και οπως ξερουν οι παλιοτεροι ειμαι απο τα ατομα που γινονται "πελατες" και εχω φιλικη διαθεση προς την συγκεκριμενη Κα Νικη που ειχα γνωρισει παλιοτερα στην Μαριαννα.Θα θυμαστε οτι μετα πηγαινα στο Νεμεας καθως και στην μεταστεγαση του Μαρτιου και αργοτερα με μνμ μελους ξαναβρηκα τις Ελιζα-Ελενα και απο τοτε δεν πηγα καπου αλλου μιας και οι επισκεψεις μου για οικονομικους λογους ειναι πολυ αραιες και δεν υπαρχουν περιθωρια για κασκανταριλικια. Ο προλογος ητανε για να προλαβω οσους θα θελησουν να με πουν κλωνο η προμοτορα η αγαπουλη η διαφορα τετοια κοσμητικα!!! Θα ηθελα επισης να συμφωνησω οτι δεν μου αρεσει ουτε εμενα ο τροπος επικοινωνιας με τα τηλ. μας, μιας και μπορει να δημιουργησει πολλα παρατραγουδα.Στον αντιποδα ομως θελω να επισημανω οτι και εκφρασεις του τυπου "ανακαινηση" εργαλεια" κλπκλπ ρειχνει το επιπεδο ολων μας. Επισης καποια ατομα αρεσκονται να ενημερωνονται για το αν εχει ερθει κατι καινουργιο και δεν μπορει να ξερει κανεις ποιος πραγματικα θελει και ποιος οχι! Θα ητανε λοιπον καλο ολοι μας οπου κι αν πηγαινουμε η οπου τηλεφωνουμε να ζητησουμε να βαλουν στο ονομα που μας καταχωρουν στο τηλ.τους(πιθανον και για να αναγνωριζιυν οτι ειμαστε πελατες) ενα στοιχειο π.χ. μητσος ΟΧΙ η Μητσος1 που θα τους θυμιζει οτι ΔΕΝ θελουμε ενημερωσεις! Στους καιρους που περναμε ολοι ψαχνουν το καλυτερο για τη δουλεια τους και ισως αυτο τους κανει να κανουν καποια λαθη.Προσωπικα η Νικη μου εχει φερθει καλυτερα απο οποιον αλλον πριν και γι'αυτο και πηρα την πρωτοβουλια να γραψω 2 λεξεις.Σε εκφρασεις του τυπου "εισαι κλωνος" η διαφορα τετοια δεν θα απαντησω απλα πριν αναφερετε τετοια "εμπριμε" μπορειτε να δειτε παλιοτερα σχολια η αξιολογησεις που εχω κανει.Ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπιζω να κρατησουμε καλο το επιπεδο!Πλακα πλακα μια επισκεψουλα για ανακαινιση την χρειαζονται αν συνεχισουν ετσι,παμε γκρουπ να γινει και ποιο γρηγορα η δουλεια...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
"Ανακαινιση" θα ηταν το λιγοτερο που θα σκεφτομουν αν το ειχε κανει σε εμενα,δεν εχει σημασια αν εισαι κλωνος η οχι,το να προσπαθεις να δικαιολογησεις μια τετοια συμπεριφορα ειναι τελειως λαθος,αν εσενα δεν σε χαλαει να σε παιρνουν τα μασατζιδικα καθε λιγο και λιγακι τηλεφωνο,ολους τους αλλους τους ενοχλουν.Οποιος θελει να ενημερωνεται για το τι νεο παιζει στα μαγαζια εχει τροπο να το κανει...Koi θα ηθελα να εκφρασω μια γνωμη για το συγκεκριμενο θεμα μιας και οπως ξερουν οι παλιοτεροι ειμαι απο τα ατομα που γινονται "πελατες" και εχω φιλικη διαθεση προς την συγκεκριμενη Κα Νικη που ειχα γνωρισει παλιοτερα στην Μαριαννα.Θα θυμαστε οτι μετα πηγαινα στο Νεμεας καθως και στην μεταστεγαση του Μαρτιου και αργοτερα με μνμ μελους ξαναβρηκα τις Ελιζα-Ελενα και απο τοτε δεν πηγα καπου αλλου μιας και οι επισκεψεις μου για οικονομικους λογους ειναι πολυ αραιες και δεν υπαρχουν περιθωρια για κασκανταριλικια. Ο προλογος ητανε για να προλαβω οσους θα θελησουν να με πουν κλωνο η προμοτορα η αγαπουλη η διαφορα τετοια κοσμητικα!!! Θα ηθελα επισης να συμφωνησω οτι δεν μου αρεσει ουτε εμενα ο τροπος επικοινωνιας με τα τηλ. μας, μιας και μπορει να δημιουργησει πολλα παρατραγουδα.Στον αντιποδα ομως θελω να επισημανω οτι και εκφρασεις του τυπου "ανακαινηση" εργαλεια" κλπκλπ ρειχνει το επιπεδο ολων μας. Επισης καποια ατομα αρεσκονται να ενημερωνονται για το αν εχει ερθει κατι καινουργιο και δεν μπορει να ξερει κανεις ποιος πραγματικα θελει και ποιος οχι! Θα ητανε λοιπον καλο ολοι μας οπου κι αν πηγαινουμε η οπου τηλεφωνουμε να ζητησουμε να βαλουν στο ονομα που μας καταχωρουν στο τηλ.τους(πιθανον και για να αναγνωριζιυν οτι ειμαστε πελατες) ενα στοιχειο π.χ. μητσος ΟΧΙ η Μητσος1 που θα τους θυμιζει οτι ΔΕΝ θελουμε ενημερωσεις! Στους καιρους που περναμε ολοι ψαχνουν το καλυτερο για τη δουλεια τους και ισως αυτο τους κανει να κανουν καποια λαθη.Προσωπικα η Νικη μου εχει φερθει καλυτερα απο οποιον αλλον πριν και γι'αυτο και πηρα την πρωτοβουλια να γραψω 2 λεξεις.Σε εκφρασεις του τυπου "εισαι κλωνος" η διαφορα τετοια δεν θα απαντησω απλα πριν αναφερετε τετοια "εμπριμε" μπορειτε να δειτε παλιοτερα σχολια η αξιολογησεις που εχω κανει.Ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπιζω να κρατησουμε καλο το επιπεδο!
Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Δεν προαπαθησα να δικαιολογηχσω!!Ειπα οτι ειμαι αντιθετος με αυτες τις πρακτικες αλλα ειμαι αντιθετος και με τις "ανακαινησεις" παντως τυπου!"Ανακαινιση" θα ηταν το λιγοτερο που θα σκεφτομουν αν το ειχε κανει σε εμενα,δεν εχει σημασια αν εισαι κλωνος η οχι,το να προσπαθεις να δικαιολογησεις μια τετοια συμπεριφορα ειναι τελειως λαθος,αν εσενα δεν σε χαλαει να σε παιρνουν τα μασατζιδικα καθε λιγο και λιγακι τηλεφωνο,ολους τους αλλους τους ενοχλουν.Οποιος θελει να ενημερωνεται για το τι νεο παιζει στα μαγαζια εχει τροπο να το κανει...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Καλα,αν το κανει σε σενα και σου κλεισει το σπιτι,πανε να διαμαρτυρηθεις με φειγ βολαν...Δεν προαπαθησα να δικαιολογηχσω!!Ειπα οτι ειμαι αντιθετος με αυτες τις πρακτικες αλλα ειμαι αντιθετος και με τις "ανακαινησεις" παντως τυπου!
γνωριζει καποιος για την redhair?
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
γνωριζει καποιος για την redhair?
Αν ψάξεις στο google βγάζει κι αυτό...
s e x.com/erotikes-ypiresies/masaz/ela-mazi-mou_i86024 (Χωρίς κενά!)