Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (9 μέλη και 49 επισκέπτες)

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση και οποίος θέλει βοηθάει βρήκα άκρη να πάω στην Εύα(edelweiss) θέλω οποίος μπορεί να μου κανει μια αναλυτική περιγραφή τον κοριτσιών (ηλικία,εμφάνιση, και οτι άλλο θέλει)και ποια προτείνει....ευχαριστώ

csl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
ξερεις καποιος η βασιλικη που δουλευε στην ευα εαν δουλευει ανεξαρτητη η σε καποιο γραφειο,τελευταια ητανε στης σονιας,αλλα δεν προλαβα την ειχα ζητησει αλλα δεν ηταν πλεον εκει.
Ξερει καποιος τιποτα,η εαν δουλευει αναξερτητη εαν εχει καποιο τηλ,και αυτο λογω το οτι ειμαι λατρης του μεγαλου στηθους,και λενε οτι εχει πολυ μεγαλος στηθος.
ευχαριστω εκ τον προτερων.

ZUBRO BISON

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση και οποίος θέλει βοηθάει βρήκα άκρη να πάω στην Εύα(edelweiss) θέλω οποίος μπορεί να μου κανει μια αναλυτική περιγραφή τον κοριτσιών (ηλικία,εμφάνιση, και οτι άλλο θέλει)και ποια προτείνει....ευχαριστώ
Καλησπέρα , υπάρχει περίπτωση να μας κανονίσεις για edelweiss

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
ξερεις καποιος η βασιλικη που δουλευε στην ευα εαν δουλευει ανεξαρτητη η σε καποιο γραφειο,τελευταια ητανε στης σονιας,αλλα δεν προλαβα την ειχα ζητησει αλλα δεν ηταν πλεον εκει.
Ξερει καποιος τιποτα,η εαν δουλευει αναξερτητη εαν εχει καποιο τηλ,και αυτο λογω το οτι ειμαι λατρης του μεγαλου στηθους,και λενε οτι εχει πολυ μεγαλος στηθος.
ευχαριστω εκ τον προτερων.
τελευταια ηταν στο μακη αντιστρες αν ειναι ακομα εκει δε ξερω

popyouuuuuuuuuuup

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2015
Like
38
Πόντοι
0
Τι ρωτάς ρε φίλος και τα δυο ειναι private δε πρόκειται να σου πουν αλλα και να σε πούνε ειναι δώρο άδωρο θα πας και η κυρία Εύα θα σου πει ότι η λάθος κανείς η ότι ειναι μόνο για γυναίκες (μιλάω για το edelweiss)

Καλά ρε παιδιά λάθος μη βαράτε όλοι μαζί μια ερώτηση κάναμε.
Από την άλλη όμως χωρίς βοήθεια από εσάς δεν θα μπορέσουν να υπάρξουν κριτικές με αποτέλεσμα αυτό το forum να μην έχει αξία.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
841
Πόντοι
96
Επίσκεψη πρόσφατα στης Μάγγυς. Παρουσίες 4:
1. Η ίδια η Μάγγυ (BG)
2. Η Kάτια (GR)η μελαχροινή  
3. Η Συλβή(GR) που επέστρεψε ξανά και
4. Η Νικολέτα (GR) ξανθιά 27 ετών με ωραίο σωματάκι, μικρό στήθος (Νο1), καλή διάθεση και καλή εξυπηρέτηση. Το πρόγραμμα των 50 ευρώ (μασαζ & φραπές με την κοπέλα να φορά μόνο το στριγκάκι) αν και δεν το θεωρώ το πλέον VFM, μπορώ να πώ πως το φχαριστήθηκα δεόντως!!

Έχω την εντύπωση πως και καθημερινός πελάτης να είσαι στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν προλαβαίνεις να αποκτήσεις άποψη για όλα τα κορίτσια μιας και αλλάζουν πολύ συχνά και να κάνεις αναλυτική περιγραφή. Συνοπτικά έχει 4-5 ρωσίδες εκ των οποίων η Ευα είναι καλή περίπτωση και κανα δυό Αλβανίδες milf οι οποίες από εμφάνιση υστερούν.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Που τις βρίσκετε τις άκρες ήθελα να ήξερα. Εμείς ψυχή δεν εχουμε;

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
1. Η ίδια η Μάγγυ (BG)
4. Η Νικολέτα (GR) ξανθιά 27 ετών με ωραίο σωματάκι, μικρό στήθος (Νο1), καλή διάθεση και καλή εξυπηρέτηση. Το πρόγραμμα των 50 ευρώ (μασαζ & φραπές με την κοπέλα να φορά μόνο το στριγκάκι) αν και δεν το θεωρώ το πλέον VFM, μπορώ να πώ πως το φχαριστήθηκα δεόντως!!

Και η Κάτια πολύ καλή πείρα απλό πρόγραμμα άλλα τελικά μπήκε και πίπα στο τέλος γιατί με έφτιαξε άσχημα η μικρή!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
1. Η ίδια η Μάγγυ (BG)
Η Αθηνά το μελαχρινό τουμπανάκι έφυγε η απλά δεν ήταν εκει;

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Καλημερα σε όλους...
Εδω και καιρό απέχω απο τα μασατζιδικα της πόλης επειδή δεν υπάρχει τιποτα αξιόλογο.
Εχω να στείλω ενα μήνυμα και παρακαλώ πολυ κλώνους ( εχει η συγκεκριμένη 2,3 ) και υποστηρικτές να μην απαντήσουν...

ρε Νικη-Ελιζα... Είναι δυνατόν να εισαι τόσο πεταμενη;;;;;
Άνοιξες καινούριο χώρο. Μαγκιά σου και καλές δουλειές.
Είναι δυνατόν να παίρνεις τηλεφωνο πελάτες που ουτε καν τους ξερεις , εχεις μονο τους αριθμούς τους, και να τους κανεις ενημέρωση για το νέο σου χώρο;;;;;
Παντα έκανες μαλακιες με sms αλλα τωρα το παρακανες.
Τηλεφώνησες σε δυο φίλους μου. Έχουν έρθει μονο μια φορα ο καθένας. Και απλά εχεις τους αριθμούς τους.
Και τους λες : " συγγνωμη ήσουν πελάτης μας ; Η Νικη ειμαι απο το μασάζ στη Δωδεκανήσου . Εχω ανοίξει καινούριο χώρο κλπ κλπ..."

Είναι δυνατόν ;;;;;;;;;
1. Είναι απαράδεκτο να κρατάς και να χρησιμοποιείς αριθμούς πελατών σου χωρίς να τους εχεις ζητήσει την αδεια εξ αρχής.
2. Είναι επίσης απαράδεκτο οταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει ποια εισαι να του λες για μασατζιδικα κλπ . Ξερεις ολοι έχουν προσωπική ζωή και δε εχεις το δικαίωμα να τους φέρνεις σε δύσκολη θέση.

Τον έναν απο τους δυο τον κράτησα με νύχια και με δόντια να μην έρθει στον καινούριο σου χώρο και σου τον ανακαινίσει.
Η αναδουλειά σου εχει κάψει τα οποια λιγα ενεργά εγκεφαλικά κύτταρα είχες

ΜΑΖΕΨΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
ποσο δικιο εχεις

ουτε μια φορα δε πηγα απλα με συστησε φιλος

κ ενω της το τονισα να μη στειλει μνμ

πριν λιγες μερες νατο το "νεα"  :jerking:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πλακα πλακα μια επισκεψουλα για ανακαινιση την χρειαζονται αν συνεχισουν ετσι,παμε γκρουπ να γινει και ποιο γρηγορα η δουλεια...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Έχουν κουράσει και οι δυο οι πρώην συνεταιρες
Η μια κάρφωνε την άλλη στους μπάτσους
Και χρησιμοποιούσαν τους πελάτες στη μεταξύ τους κόντρα...

Αλλα αυτό με τα τηλεφωνήματα είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να γίνει.
Είναι ο φιλος μου με την κοπέλα του και η άλλη να του λεει για μασατζιδικα
Και να ακούγεται κιόλας...

Μα την Παναγία θα πάω στο νέο της χώρο και θα χτυπάω αλλα κουδούνια και θα ρωτάω : " συγγνωμη , το μασάζ ανδρών σε ποιο όροφο είναι?"

Οταν δε σέβεσαι δεν αξίζεις σεβασμό

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Αν θέλει κάποιος φίλος να δώσει πληροφορίες σε p.m. για Μάγκυ όπως, τηλ, όροφο,κουδούνι, θα του ήμουν ευγνώμων.Δεν θέλω να ξαναδώσω 50αρικο στο Ευζήν και δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση σε πριβάδικα.   

alexandros8x8

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
ποσο δικιο εχεις

ουτε μια φορα δε πηγα απλα με συστησε φιλος

κ ενω της το τονισα να μη στειλει μνμ

πριν λιγες μερες νατο το "νεα"  :jerking:

Κι εγώ που πήγα μετά το "νέα" που μου έστειλε, σκέτη απογοήτευση. Από εμένα έχει φάει πλέον Χ!!!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Κι εγώ που πήγα μετά το "νέα" που μου έστειλε, σκέτη απογοήτευση. Από εμένα έχει φάει πλέον Χ!!!

Φίλε μου αλλο αυτό
Εσυ το Χ το έβαλες για τις χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Της είχες δώσει την αδεια να σου στείλει μήνυμα;

alexandros8x8

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου αλλο αυτό
Εσυ το Χ το έβαλες για τις χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Της είχες δώσει την αδεια να σου στείλει μήνυμα;

Ναι, δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Αλλά γενικά δεν αξίζει, πάντα το είχε το υφάκι αλλά τώρα το παράκανε. Συν ότι όταν πήγα είχε και κάποιον εκεί, μέσα στο κουζινάκι που δεν ήξερα αν ήτανε κάποιος νταβάς. Και χάθηκε και η συνάδερφός της τελείως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom