Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 841
- Πόντοι
- 96
Καλώς έπραξες αν και αργησες! Αλλά μια ενημέρωση για την επισκεψή σου δεν έκανες!Κι εγώ που πήγα μετά το "νέα" που μου έστειλε, σκέτη απογοήτευση. Από εμένα έχει φάει πλέον Χ!!!
Καλώς έπραξες αν και αργησες! Αλλά μια ενημέρωση για την επισκεψή σου δεν έκανες!Κι εγώ που πήγα μετά το "νέα" που μου έστειλε, σκέτη απογοήτευση. Από εμένα έχει φάει πλέον Χ!!!
Δε θέλω μαλακίες. Μεγάλα παιδιά είμαστε. Αμα παίζει στολή σιγά μην περίμενε από σένα (και από τον καθένα μας) να του πεις πού βρίσκονται.Αμα σου πω,θα πας με πολιτικα η με τη στολη?
Καλώς έπραξες αν και αργησες! Αλλά μια ενημέρωση για την επισκεψή σου δεν έκανες!
αν εκανες ενημερωση οταν πηγες θα θυμοσουν περισσοτεραΈχει περίπου ένα μήνα που πήγα. Είχε 2 κοπέλες αλλά μπάζα, ούτε ονόματα θυμάμαι, ούτε από εμφάνιση κάτι το ιδιάιτερο. Οπότε έκανα, δεν έκανα ενημέρωση το ίδιο είναι!!!
αν εκανες ενημερωση οταν πηγες θα θυμοσουν περισσοτερα
δε κανουμε ενημερωση μονο οταν περναμε καλα
αλλα κ οταν δε περναμε
Αν έκανες ενημέρωση ενδεχομένως θα απέφευγε και κάποιος συνάδελφος τη φόλα! Άρα δεν είναι το ίδιο! Γι΄αυτό υπάρχει το forum!Έχει περίπου ένα μήνα που πήγα. Είχε 2 κοπέλες αλλά μπάζα, ούτε ονόματα θυμάμαι, ούτε από εμφάνιση κάτι το ιδιάιτερο. Οπότε έκανα, δεν έκανα ενημέρωση το ίδιο είναι!!!
αν εκανες ενημερωση οταν πηγες θα θυμοσουν περισσοτερα
δε κανουμε ενημερωση μονο οταν περναμε καλα
αλλα κ οταν δε περναμε
"Συγχαρητήρια" στον αφελή μαλακα λοιπόν που έκανε τη σύσταση .
τι αλλο εχει η μαριανναΕπισκεψη σε Μαριαννα.Δοκιμη σε Ελενα..ωραιο σωμα , στηθος καλο, απο προσωπο ειναι girl next door,μαλλι σγουρο ψιλοαφανα, υπηρεσιες οι αναμενομενες στον εν λογω χωρο χωρις κατι διαφορετικο..θα την ξαναπαρω..
Απο Antistres vτι θα προτεινατε;; καποια με καλη αποδοση;
γινεσαι λιγο πιο αναλυτικος...ολες οι λοιπες ειναι οι ιδιες
είχα ακούσει ότι έφυγε η δάφνη ράδιο αρβύλα θα ήταν μάλλονΕιρηνη, Στελλα, Δαφνη ειδα αλλα ηταν ρεζερβε κ ετσι πηγα με την Ελενα..
και εγω αυτο ακουσα... τελικα τι συμβαινει? ξερει κανεις να μασ πει?είχα ακούσει ότι έφυγε η δάφνη ράδιο αρβύλα θα ήταν μάλλον
κ φυσικα τπτ καινουργιο εΔεν υπαρχει Δαφνη στης Μαριαννα περασα χθες
εννοεις δε ξερεις τι εχει η ξερεις κ θελεις να διαλεξειςκαμια προταση για το Αντιστρες;;