Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (4 μέλη και 52 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
841
Πόντοι
96
Κι εγώ που πήγα μετά το "νέα" που μου έστειλε, σκέτη απογοήτευση. Από εμένα έχει φάει πλέον Χ!!!
Καλώς έπραξες αν και αργησες! Αλλά μια ενημέρωση για την επισκεψή σου δεν έκανες! :tickedoff:

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Αμα σου πω,θα πας με πολιτικα η με τη στολη?
Δε θέλω μαλακίες. Μεγάλα παιδιά είμαστε. Αμα παίζει στολή σιγά μην περίμενε από σένα (και από τον καθένα μας) να του πεις πού βρίσκονται.
Δε θέλω να πω πάντως πως πρέπει εμείς ν΄αρχίσουμε να γράφουμε διευθύνσεις. Αυτό κι αν είναι ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ. Ο καθένας εμφανίζεται σαν κομίτης και στην 1η δημοσίευση την αμολάει. ΕΛΕΟΣ.

alexandros8x8

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς έπραξες αν και αργησες! Αλλά μια ενημέρωση για την επισκεψή σου δεν έκανες! :tickedoff:

Έχει περίπου ένα μήνα που πήγα. Είχε 2 κοπέλες αλλά μπάζα, ούτε ονόματα θυμάμαι, ούτε από εμφάνιση κάτι το ιδιάιτερο. Οπότε έκανα, δεν έκανα ενημέρωση το ίδιο είναι!!! :)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Έχει περίπου ένα μήνα που πήγα. Είχε 2 κοπέλες αλλά μπάζα, ούτε ονόματα θυμάμαι, ούτε από εμφάνιση κάτι το ιδιάιτερο. Οπότε έκανα, δεν έκανα ενημέρωση το ίδιο είναι!!! :)
αν εκανες ενημερωση οταν πηγες θα θυμοσουν περισσοτερα

δε κανουμε ενημερωση μονο οταν περναμε καλα

αλλα κ οταν δε περναμε

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
841
Πόντοι
96
Αν έκανες ενημέρωση ενδεχομένως θα απέφευγε και κάποιος συνάδελφος τη φόλα! Άρα δεν είναι το ίδιο! Γι΄αυτό υπάρχει το forum!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
αν εκανες ενημερωση οταν πηγες θα θυμοσουν περισσοτερα

δε κανουμε ενημερωση μονο οταν περναμε καλα

αλλα κ οταν δε περναμε

Πολυ σωστό
Και μια δημοσιευση για κακή εμπειρία είναι πιο χρήσιμη απο μια για καλή.
Αποτρέπει πολλούς απο την παγίδα της άστοχης επιλογής

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
"Συγχαρητήρια" στον αφελή μαλακα λοιπόν που έκανε τη σύσταση .

Χθες κράζω δημόσια τη Νικη-Ελιζα και μετα απο λιγο μου έρχεται μήνυμα απο μέλος των 20 μηνυμάτων , όλα ξέρετε μαζεμένα χρονικά τον τελευταίο καιρό και ανούσια, και μου ζητάει το τηλεφωνο της...

Φίλε ( ξερεις ποιος εισαι και δε χρειάζεται να το πω δημοσίως)
Είτε εισαι μπάτσος , είτε εισαι απλά πολυ βλάκας και μου ζητάς τηλεφωνο κάποιας που κράζω, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΩ

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
Επισκεψη σε Μαριαννα.Δοκιμη σε Ελενα..ωραιο σωμα , στηθος καλο, απο προσωπο ειναι girl next door,μαλλι σγουρο ψιλοαφανα, υπηρεσιες οι αναμενομενες στον εν λογω χωρο χωρις κατι διαφορετικο..θα την ξαναπαρω..
Απο Antistres vτι θα προτεινατε;; καποια με καλη αποδοση; 

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Επισκεψη σε Μαριαννα.Δοκιμη σε Ελενα..ωραιο σωμα , στηθος καλο, απο προσωπο ειναι girl next door,μαλλι σγουρο ψιλοαφανα, υπηρεσιες οι αναμενομενες στον εν λογω χωρο χωρις κατι διαφορετικο..θα την ξαναπαρω..
Απο Antistres vτι θα προτεινατε;; καποια με καλη αποδοση; 
τι αλλο εχει η μαριαννα

κατι new η μια απ τα γιδια

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
Ειρηνη, Στελλα, Δαφνη ειδα αλλα ηταν ρεζερβε κ ετσι πηγα με την Ελενα..

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
δεν γνωριζω λεπτομερειες.. οταν πηγα εγω ηταν εκει αλλα εμπαινε σ αλλο δωματιο..Φανταζομαι με τη Μαριαννα θα συνεννοηθειτε καλυτερα, αλλα γενικα η φαση ειναι λοττο

panos thess

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπαρχει Δαφνη στης Μαριαννα  περασα χθες

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
καμια προταση για το Αντιστρες;;
εννοεις δε ξερεις τι εχει η ξερεις κ θελεις να διαλεξεις

γιατι αν ισχυει το δευτερο ισως αν μας ελεγες τι εχει να σου λεγαμε τη γνωμη μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom