You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 769
- Πόντοι
- 4.535
αλλα και η Λενα αγ.Δημητριου
Ακόμα ανοιχτό είναι αυτό;;; Εντυπωσιάζομαι...
SEXPYR XORIS TO PYR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
θεαγενειο που?πηγα oasis spa στο υδρομασαζ και ενας ειπε στην μασερ <<εμαθα λεει κανεις καλο μασαζ ακουσα με στομφο σα να κατι να υπονουσε!αν και δε νομιζω χαχα ξερει κανεις τπτ?
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 851
- Πόντοι
- 96
Ποιό ηταν το εξτρα , συναδελφε, για το οποίο ηθελε το 20ρικο?Elit Spa...καραμανλη 60....θεραπευτρια Αγαπη...μεγαλη καριολα ζηταει 20 ευρω για εξτρα...βρε ουστ....παντε πλυντε καμια σκαλα μαθατε ολες
Προχθές έμένα μια μασαζοκορασιδα μου ζήτησε 20ρικο για κουλούρι! Εσένα?
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Δεν ξέρω αν είναι καθυστερημένος πάντως έχει πολλή οργή για όλους και για όλα. Όταν δε βρίσκουμε τίποτα καλό πουθενά, σημαίνει ότι το θέμα το έχουμε εμείς. Του συνιστώ να χαλαρώσει λίγο και να δει και τα θετικά στη ζωή του.
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Λιιιιιιιιγο off topic
Αυτό είναι για κανονικό μπουρδελο που δεν ανανεώθηκε η αδεια του απλά
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Απ όσες είχε τη Σισυ διάλεξες ρε παίχτη κι εσύ ?
SEXPYR XORIS TO PYR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
ποια απο τις 2 φιλε?εγω 2 ειδα μια κοντη και μια ψηλη!και την 35αρα που λετε μαλλον!εκανα μασαζ 4 χερια απο κουπονι τιποτα δεν επαιξε φυσικα αλλα λιγο υποπτο το σκηνικο αγγελια στη μετροσπορτ και αγγελιοφορο εκτος αν θελουν να παραπλανησουνNirvana πετσετα...ισως δοκιμαασω ειδα ραιο χαμογελο..αν και εχει εργαζομενη εκει που σε αλλο μαγαζι περυσθ ηταν φραπερ
alexandros8x8
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα και από εμένα. Καινούριος εδώ αν και παρακολουθώ το site αρκετό καιρό. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα Μαριάννα, πήρα Έλενα, φιλότιμη αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Καιρός να ανανεωθεί το ρόστερ της όπως γράψανε και αρκετοί. Τόσους μήνες έχει τα ίδια κορίτσια αλλά χρειάζεται ανανέωση.
Επισκεψη προ δεκαημερου. Μασαζ ανυπαρκτο,στα του αγωνα επιεικως μετρια, + ξυνιλα .Ασε μας κουκλιτσα μου .
alexandros8x8
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Δέχτηκα κάποια μηνύματα αλλά δεν μπορώ να απαντήσω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει πως γίνεται, τί πρέπει να πατήσω;
alexandros8x8
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και επίσης ακόμη μία ενημέρωση, η Ελίζα που ήτανε παλιά Δωδεκανήσου με συνέταιρο άλλαξε χώρο και δουλεύει κανονικά πλέον. Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί.
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
καλησπερα στην παρεα......
Να ζητησω μια βοηθεια!! για να μην στελνω πμ στους φιλους το γραφω εδω κ οσοι θελετε βοηθατε....
Κανα οικονομικο ρε παιδια με κανα 50 το πολυ 80(αναλογα υπηρεσιες βεβαια) εχετε σε δικο της χωρο??
εχω ξεμινει πραγματικα κ ειμαι σκασμενος θελω να ξεδωσω λιγο!!
δεν εχω ιδιετερο θεμα με την εμφανιση
Να ζητησω μια βοηθεια!! για να μην στελνω πμ στους φιλους το γραφω εδω κ οσοι θελετε βοηθατε....
Κανα οικονομικο ρε παιδια με κανα 50 το πολυ 80(αναλογα υπηρεσιες βεβαια) εχετε σε δικο της χωρο??
εχω ξεμινει πραγματικα κ ειμαι σκασμενος θελω να ξεδωσω λιγο!!
δεν εχω ιδιετερο θεμα με την εμφανιση