Daniellos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
με σεβασμό θα μιλάς
είμαι ο μοναδικός εν ζωή πελάτης που έχει κάνει πρόγραμμα με την Εβίτα σε μασαζοκρέβατο!
και την γλύτωσες???δεν σε έλιωσε???
Respect!!!
με σεβασμό θα μιλάς
είμαι ο μοναδικός εν ζωή πελάτης που έχει κάνει πρόγραμμα με την Εβίτα σε μασαζοκρέβατο!
αυτο το κεντρο μασαζ ειναι κανονικο η παιζει σεξ?
το ξερετε?το ξερουμε,παλιο στην πιατσα....ειναι το μικρο αδερφακι του olgas day...μεχρι και εκτονωση εχει το προγραμμα...
Αυτή η φίλη από τα παλιά έκανε εκεί το αγροτικό της, αλλά σήμερα είναι αστέρι σε όλα της! Την αγαπάμε όπως κι αν τη λένε, για την κορμάρα της και τις βυζάρες τηςΚαποια φιλη απ τα παλια ;
αυτο το κεντρο μασαζ ειναι κανονικο η παιζει σεξ?
το ξερετε?το ξερουμε,παλιο στην πιατσα....ειναι το μικρο αδερφακι του olgas day...μεχρι και εκτονωση εχει το προγραμμα...
εχεις καιρο να πας μαλλον ουτε απο αυτο εχει πια...χορταινεις παντως spa
Ειχε φαι πεσιμο....η Ελενα στη τσιμισκη η Βασια οπως τη λενε δουλευει ακομη το μαγαζι η το κλεισανε? κι αν δουλευει ποιο ειναι το ροστερ της αυτο το καιρο?
ΔΕΝ ξανάνοιξε, γιατί θα με ενημέρωνε ;)Ειχε φαι πεσιμο....
Αγνωστο αν ξανανοιξε.....
Αμα ξανανοιξει στειλε πμ...ΔΕΝ ξανάνοιξε, γιατί θα με ενημέρωνε ;)
η Ελενα στη τσιμισκη η Βασια οπως τη λενε δουλευει ακομη το μαγαζι η το κλεισανε? κι αν δουλευει ποιο ειναι το ροστερ της αυτο το καιρο?
Τι να τα κανεις αυτά αμα δεν εχεις μουνι....Καλα,εσυ εχεις αυτονομη πισινα και τζακουζι σπιτι σου,τι τα θελεις τα μασατζιδικα?
Τι να τα κανεις αυτά αμα δεν εχεις μουνι....
Αχρηστα είναι.....
Και συ εχεις μαστίγια κλπ...αλλα χωρις γυναικα...
Τι ειπα εγω,τι ειπες εσυ...Ετσι να νομιζεις εσυ,εχουμε κανει οργια στην πισινα με τον Valkyrion,ουτε στον υπνο σου δεν τα εχεις δει εσυ
Μπράβο ρε κι ούτε μας καλέσατε...Ετσι να νομιζεις εσυ,εχουμε κανει οργια στην πισινα με τον Valkyrion,ουτε στον υπνο σου δεν τα εχεις δει εσυ
Τι ειπα εγω,τι ειπες εσυ...
Εκτος και αμα τα κανατε μεταξυ σας!!!!!
Μπράβο ρε κι ούτε μας καλέσατε...
Στα λογια μου ερχεσαι....Ρωτα το παιδι ποτε θα την εχει ξανα ετοιμη(την πισινα)για να σε παρουμε να παιρνεις ματι στο κουαρτρετο.
Αντε τωρα πανε να παρεις ματι τη γειτονισσα σου..
Στα λογια μου ερχεσαι....
Αν δεν εχεις γυναικα τι να την κανεις τη πισινα?
Εγραψα κατι άλλο ρε γιδι?Κοιταξε να δεις Μπαουγκτζιδικα δεν μιλαω,ουτε ξερω να γραφω,τι δεν καταλαβες οταν σου ειπα για κουαρτρετο?
Εγραψα κατι άλλο ρε γιδι?
Για γκομενες δεν εγραψα?
Αι σιχτιρ,σκας γαιδαρο!!!!!!!!!!!!!!!!!